2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

maşallah çok zeki bi anne bencede bende aynı şekilde düşünüyorum çok üzerine düşüyosun rahat bırak sen üstüne düştükçe o dahada havalara giriyo

maşallah çok zeki bi anne bencede bende aynı şekilde düşünüyorum çok üzerine düşüyosun rahat bırak sen üstüne düştükçe o dahada havalara giriyo

bende gitmenden yana diildim zuzu pek hak vermedi bana ama bu şekilde bırakıp gidemezsin ben daha 2 hft oldugunu bilmiodum.
inan bana 2 hftaya kadar çözebilirsin bu meseleyi
yarenaya katılıoum kimsen senden önemli olamaz bu saatten sonra.
m. abi ne kadar üzülür die bişi yok yani gerekiosa herkes bilsin ve üzülsün nie tek başına sen bunalıosun ki?

canım zaten eşimi o kadına bırakmam gibi bi durum söz konusu değil, kadın 4 aylık hamile yani..

..
size yeni olayları anlatıyım, yarın işyerinde yazamam ikidebir biri geliyo tepeme..
tüm gün hiç mesajlaşmadık, tık yok ondan da benden de..
akşam iş çıkışı migrosa gittim, sebze reyonunda turluyorum ki telefonum çaldı..
Arayan kadın.. Müsaitmisin konuşalımmı dedi? Ben de konuşmak istiyorum zaten dedim..
Kadın başladı: "ben dün mücahit bana olayı anlattığından beri çok üzüldüm, nasıl böyle şeyler düşünürsün,
okadar üzüldüm ki..ilk kez başıma böyle bir şey geliyor.. karnımda çocuğumla ne duruma düştüm yaa" dedi
"niye m.. mesajlarını silmiş bilmiyorum ama benim tüm mesajlarımı eşim bilir, okur.. ben sadece sizi iftara davet etmiştim,
senin telefonun olsa sana atardım mesajı" dedi
"olay senle ilgili değil T.. olay tamamen eşimle ilgili" dedim "neden mesajlarını siliyor, benim görmemi istemediği ne yazabilir ki orda" dedim
"normalde ne mi yazıyor mesajlarımızda, nasılsın, iyimisin, nigar nasıl" ne var bunlarda, biz 3 yıl aynı şirkette çalıştık dedi..
"mücahit seni çok seviyo farkındamısın" dedi "uzun bir süre ayrı kaldınız, okadar kişi vardı peşinde dönüp bakmadı, herkes için bişeyini gördüm derim ama m.. için asla.. hep eşimle şey deriz bu çocuk bu kızı gerçekten çok seviyo yaaa" deriz dedi.. böyle saçma sapan şeyler için birbirinizi yıpratıyosunuz dedi..
neden sildiğine gelince senden çekinmiş, korkmuş silmiş.. keşke silmeseymiş dedi.. işte böyle bayaa konuştuk yarım saat felan bir daha ne ararım, ne mesaj atarım şok oldum dedi (
ve ben kendimi çok kötü hissettim tuhaf duruma düştüm eşim de madur durumda tabi, ve bana çok çok kızgın şimdi
ona inanmadığım için, benim napmam gerekiyo şimdi sizce???

dedi,dedi,dedi

Son düzenleme:

kadın seni nasıl pat diye aradı onu anlamadım numaranı nerden biliyor...ayrıca bu olanları eşin nerden biliyor???

kızlar benim durumumda fazla bir gelişme yok hala konuşmuyoruz onu hemen affetmeyi düşünmüyorum bugün akşam bana çok itici geldi şöyle baktımda sen bu adama nasıl aşıksın be kızım dedim kendime belkide kızgın olduğum için böyle ama çok itici geldi..teyzemle konuşmuş gündüz ben çocukça davranıyormuşum kendi haklıymış benim için yaptıklarını sıralamış v.s telle aradı akşam açmadım biara evdeyken açtım cafede k.valide oturyomuş gelin dedi onun için değil k.valide için gittik geç gittik zaten 1 saat oturduk kadın kalktı biz kalktık bizimkisi soğuk davranyor bende alttan almadımgidiyoruz biz dedim güle güle dedi..Geldik yani bu bence bu iş büyücek gibi pek kapanmasınıda sanki istemiyorum bilmiyorum ben çok kırıldım umrumda dğil artık hiç birşey...

kadın seni nasıl pat diye aradı onu anlamadım numaranı nerden biliyor...ayrıca bu olanları eşin nerden biliyor???
eşim aramış, nigar senin attığın mesajlar yüzünden benle kavga etti felan diye, o da numaramı istemiş..
benden sonra kadın onu arayacaktı, niye silmiş mesajlarımı diye çıkışmam lazım ona felan dedi.. aman yaa off için sıkıldı
canım yaa sinirlisin ya, kırgınsın ya eşine ondan öyle itici felan diyosun şimdi..ama deme
annen fazla gaz verdi sana galiba abartma..naz yap, niyaz yap ama o adım atarsa kayıtsız kalma
güzel anlarınızı düşünn

ay nigar yaa tam sakın kadını arama eşinin de üstüne düşme falan bişiler yazıcaktım son yazını gördüm şok oldum demek kadın aradı ha! Anlaşılan gerçekten bi şey yokmuş ama yine de nolusa olsun evli bi kadına yakışmayan hareketler yapmış kesinlikle. Bu durumda heralde yapılacak şey sakince eşinden özür dilemek ama alttan alarak da değil. Sonuçta o senden bazı şeyler talep edebiliyorsa sen de ondan edebilmelisin. bi daha böyle bi olay olursa benim dediğimi yap cevap yazma dersem yazma lütfen vs. gibi konuşup bi orta yol bulun

Ama olayın ayyuka çıkmasına sevindim cnm yoksa cidden çok üzülmüştüm kendime yapılmış gibi kötü oldum ve çok canım sıkılmıştı. ama şimdi eşin de biraz kötü duruma düşmüş yazık çocuk senin gönlünü almak için ezile büzüle belki o kadını aradı ne zor durum... (

alishiacım evet okul 1 aya açılır bende rahat bi nfes alırım kayınvalidem hep evde ilk geldiğimde çalışıyordu ben ilk dönem okula gidememiştim harç parası zamanını kaçırdım diye evde tektim evin tüm işlerini yapıyordm yemek te yapıyordum ama o işten çıktı benim okul bitti ne kadar evli olsamda bu ev kayınvalidemin sonuçta patron o ben genel şeylerin dışında neler yapıcaksam o söylemesi lazım bi gün vitrini düzelttim fincanları onun gibi değilde değişiklik olsun diye değişik yerleştirdim ertesi gün baktım eski haline getirmiş o günden sonra bi dahada ellemedim böle ince işlere...bi kaç kere turta yaptım ilk geldiğimde pek beğenmedi bi dahada girmedim mutfağa bi geçen gün kek yaptım...dün misafirlerimiz geldi sabahtan koşuşturmaca başladı ev tekrar süpür sil banyo falan derken 1 gibi tüm işler bitti bi yemekler kaldı benmi huyumdur biri mutfaktayken ayak altında dolanmam insanın aklı daha bi karışıyo çünkü kendimde mutfağa girdim mi karışılsın istemem...bende yapıcak iş kalmayınca odama geçtim zaten pazar diye eşimde evdeydi beraber oturduk şakalaştık falan ben kitap okumaya başladım kayınvalidem bi heyecanla girdi o daya elimde kitap beni görünce çok iş var çok iş var sen kitap mı okuyorsun dedi bende şok oldum ev derli toplu çiçek gibi tatlı dahil yemeklerde hazır düşündüm acaba çok iş ne var çok iş mutfaktaki iki tane bulaşık tencereymiş meğer yıkadım hemen tabi odaya geldim ağlamamak için kendimi zor tuttum canım çok sıkıldı eve misafir gelince noluyo ki ev aynı hergün temizlediğimiz pırıl pırıl ev hergün makina yapılıp siliniyo haftada bi özel ilaçla siliniyo yerler mutfak dolapları tel ve cifle temizleniyo banyo ve mutfak kilimi yıkanıyo heryer pırıl pırıl zaten gücüme gitti sanki sabahtan beri hiç bi iş yapılmamış gibi yemekleri deseki bana sen yap yaparım ama karışmıcak benim mutfağıma sabah bu şey yüzünden eşime kızdım yumurta kızart dedi kızartırken geldi elimden aldı ya git işte ilk defa yumurta kızartmıyorum ya verdim eline al yap hayatım keşke baştan yapsaydın daha büyük zevkle yerdim dedim eşimde dedi bugün çok solgunsun dalgınsın diye çok sıkılıyorum ya öle böle değil bende oturdum ağladım noldu bitanem filan dedi çok sıkılıyorum dedim napalım aşkım dedi yolasım geldi onu bi an çıkart gezdir ne biliyim bişi yap işte... akşam tüm bebeklik ve çocukluk fotolarımı çıkarttım aşkım gel bakalım dedim tamam dedi geldi sıkıldı kalktı dedim çok sabırlıymışsın ya teşekkür ederim off aydan sıkma beni deid bende fıttırdım canım sıkılıyo napıyım sus puspus oturayım mı dedim iyi bundan sonra konuş diye yalvarırsın dedim küstüm.... bugün smear testimin sonuçlarını aldım temiz çıktı enfeksiyon olduğunu zaten biliyordum da test sonucumun çıkmasını bekliyordum aile hekimine gittim ilaç verdi yeni fitillen ağız yoluyla alınan bi ilaç ona başladım eczacımız çok samimi ahbabımız aynı zmanda geldin geleli seni bi iyileştiremedik güzelim ya dedi kadın haklı kışın geçirdiğim faranjit bronişitin sistitin haddi hesabı yok en son zatürre geçirdim baharda ağır olarak arada grip oldum kaç defa kadın alıştı artık beni elimde reçeteyle görmeye

günaydın kızlar.

nigarım kadının seni aramasına sevindim. zaten bizim korktuğumuz şey aralarında birşey olduğu değildi ki, eşinin tutumuna sinirlenmiştik. sonuçta eşinin sana karşı vermiş olduğu bir söz var. keşke kadına arada söyleseydin bu kadar samimi mesajlardan rahatsız oluyorum diye. sizinle ilgili tek sorunum oydu. yoksa tabii ki biliyorum kardeş gibi olduğunuzu vs. ayrıca hiç üzülme gayet iyi olmuş, kadın bundan sonra dikkat eder yazdıklarına, senin de için rahat olur. eşinin gönlünü de alırsın kapanır gider bu konu. tatile gideceksen de huzurla gidersin. eşine karşı çok ezik, suçlu gösterme kendini. bak beni mutlu etmek bu kadar kolaydı,keşke daha önce yapsaydın da iş bu raddelere gelmeseydi de. öp, okşa biter gider konud

aydancım kurulu bir düzene gitmek zordur eminim. ama ordaki insanlara o evi sahiplendiğini göstermen gerekir. bu konuda sana en iyi elfiş yardım edebilir sanırım.

günaydın kızlar
nigarcım baya bi şaşırdım kadının seni aramasına eşin aratmış bak sırf seninle kötü olmamak seni kaybetmemek için ama keşke kadın seni aramasaydı eşin mesaj atsaydı veya konuşsaydı senin yanında ama seni bulaştırmasa daha iyi olurdu sanki:26:sen kendini kötü hissetmişin onun için diyorum..neyse bundan sonra orta yolu bulun canım benim sende adım at ama uzatmayıngereksiz insanlar için huzurunuzu kaçırmayın eşinde zaten bi daha böyle bişey yapmaz bence

Günaydın Kızlar

Peki nektarcım şu an barıştınızmı konuşuyormusun eşinle.

Senin için bi adım atmış ne kadar zor duruma düşecek olsada kadına söylemiş sıra sende. Sende at adımını ama ezilerek değil.

günaydın kızlar bugün kendime tekrarlıyorum inşallah güzel birgün olacak...Eşim gece geldi hiç konuşmadık int.girmiş gece 4 te kalktım napıyosun gel yat dedim oda tamam dedi yattını hissettim ama hiç elime bile dokunmadan dikkatlice uyudu :44: sabah uyandım işe gelmek için giyinirken onu seyretttim konuşmayınca insan nasıl üzülüyor...syrettim seyrettim ahh öpmemek için kendimi zor tuttum hiçte alttan almıyor gelmiyor uyuz bende umursamıcam işte..

aydancım kurulu bir düzene gitmek zordur eminim. ama ordaki insanlara o evi sahiplendiğini göstermen gerekir. bu konuda sana en iyi elfiş yardım edebilir sanırım.

Ah ah bir dokun bin ah işit misaliyim bugün. Dün hiç keyfim yoktu sırtım çok ağrıyordu bel ağrılarım olurdu ama ilk kez sırtım ağrıyordu. Hatta bi ara ağlıyordum eşimde dondurma yediriyor bi yandan bi yandan uzanmışım. Ama moralim yinede sıfırdı.

eşim Bana ne sorsa ben cevap vermeden k.validem cevap veriyor yerime. eşim bana diyorki ya o evdeki 5 lt lik şişeye limonata yapsak nasıl olur k.validem diyorki 5 lt limonatayı ne yapıcan taze taze yapın için. Kendiside limonatayı hiç sevmez

Sonra odadaydık eşime sessizce dedim ki siz kendi aranızda istediğiniz gibi konuşuyorsunuz ama ben susmak zorunda kalıyorum lütfen bi daha bana bişey sorduğunda yerime annen cevap verince sana sormadım anne demeni istiyorum dedm. güldü tamam dedi

Birde dün görümcem markete gitti eşimde arabadan indi karşıya geçirdi kardeşini. K.validem diyorki bunlar kedi köpek gibi kavga ediyorlar ama birbirlerinide çok seviyorlar . Valla bunların arasına giren kötü olur. Lafa bak!!!

o aralarına girende sen oluyosun sanırımalem kadın bu kayınvalden keşke sen ne dedin ??ben olsam hiç üzerime alınmaz evet haklısın kardeşlerin arasına kimse giremez derdim benim kardeşimle arama kimse girmez mesela derdim

birde eşimin canı dana kavurma çekmiş kasaba gittiler birlikte. Annesi seçti eti eve geldi eşim yıkadı ocağa koydu dedim bak dikkat et taşmasın. sonra karıştırmaya gitti bana seslendi zar zor kalktım gittim baktım ocak batmış ofladım pufladım bu akşam benden hayır yok ben bişey yapamam dedim. kvalidem girdi mutfağa yarım saat boyunca o musluk kapanmadı ne yaptığını merak ediyorum dedim acaba ocağımı siliyor hayatta silmez biliyorum. gittim mutfağa. Batmış olan tencereyi yıkıyor yarım saattir. Neymiş bu tencere temizlenmezse çöpe atılırmış ee ocağı çöpemi atayım yani. İyi bari ocak kurumasın bende ocağı temizliyim dedim eşimide çağırdım taa ocağın altına kadar batmış temizledim sonra tencereyi koydu ocağa. eşimde diyor anne bi pişirde öyle yat. Az yede önüne bi uşak tut ben yapamam edemem dedi gitti. Bide dikkt edin yakmayın diyor.

Sahura kalkmayan kadın benden önce kalkmış etten yiyebilmek için. Kızınada ayırır kesin. Kendisi yardım etti ya. İyiki bi yıkadı

cnm böyle olması inan iyi olmuş kuşku ile yaşamaktansa eşin seni affeder bunlar unutulur ama bunlar olmasaydı hepp acaba yazıyorlarmı cvp atıyormu diye aklın hep onlarda kalacaktı..Çok iyi olmuş kadının seni araması ben bu duruma sevindim yani...Senin araman olmazdı..Eşin en doğrusunu yapmış..Kadın utansın evli barklı bir kadın bu kadar samimi olunmaz biraz resmi olur insan msj çekmekte neymiş zart zurt ....hal hatır soracaksan ararsın sorarsın seninlede konuşur kapatır yok kızlar ben burda kıskançlık göremiyorum nigarda bu olayda böyle olması gerekiyordu..Eşinin gönlünü al ben sana güveniyorum ama etrafımızda çok evli kadın var neler görüyor neler duyuyoruz hayatta olamayacak diye birşey yok ...Ben açıkçası kadınlara güvenmiyorum de...Senide seviyorum diyip kapa konuyu kadın bundan sonra ayağını denk alır..Nerde nasıl davranması gerektiğini anlamıştır umarım...!
Aynen annem fazla gaz verdi.... cnm dün adım attı ama ben salak görmedim cafede bişeler içmiştik teyzemle adisyon getirmiş(normalde kendi cafemde paramı ödeyecem) adisyonda seni seviyorum yazıyormuş ben görmedim baktım adisyon 0 TL yazıo ne bu espirimi dedim attım sen ne anlarsın duygudan dedi çekti gitti...bizde çıktık çıkarken teyzem adisyona bakmış seni seviyorum yazıyormuş...;ODUNUM DEDİM KENDİME EVET KERESTE MİRAY...al işte bunuda mahfettin miray git k.ç.nın üstüne otur bekle şimdi...Amannnn

Son düzenleme:

O kadar ağrım vardı ki hiç konuşmadım yol boyunca. Zaten suratım 5 karıştı. Sabahta şarkılar söylüyordu odasının önünden geçtim uzanmış yatağına gözler kapalı şarkılar türküler söylüyor :)))

Kızı olsa sus falan derdi kesin. Ama bugüne kadar ne eşim nede ben tek kelime etmemişizdir.

ay kızlar bu temizlik aşkıma bi çözüm bulmam lazım. Eve gidince deli gibi temizlik yapasım oluyor. Ama adım atmak için haftasonunu bekliyorum. Bazende diyorum sadece cam ve kapılar için bi yardımcı alayım diğer işleri yaparım. Bakalım bayram gününe kadar ne iş yapmış olucam. eşim ya boşver ne işi bırak kalsın diyor ama ben bu sabah bile mutfak dolaplarına bakıp burdan yada şurdan başlıyım diye hayaller kurmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…