kızlar yemeğe çıkmadan msj attım gel konuşalım yoksa herşey daha kötüye gidecek die ses çıkmadı...yemeğimi yedim baktım msj geldi..seni seviyorum sende beni ama neden mutlu değiliz yazmış...inanamadım bilmiyor sanki neden olduğunu off kendini görmüyor bu adam bende bişi yazmadım..bekledim gelmedi.aradı açmadım bende gelmediği için..msj atmış şimdi gel diyorsun teli açmıyorsun ilginçsin yazmış..ne açacam bütün öğle onu bekledim istedmi geliyor hiç cvp vermedim...annem aradı teyzem azcık çıtlatmış kızlar annem çok karakterli bir insandır çok güçlüdür moralin bozuk hayırdır diyince olayı anlattım bana sen kendini züzüyorsun sağlığın kötüye gidiyor işahın kapanıyor o ise kendi havasında bırak ne isityosa yapsın dedi üstüne gitme aramada cvpta verme bişey yapma onu sinirde etme dedi zaten o sinirli dedim öyle olunca onu siniriyle bırak dön git dedi asla tavız verme laf söyleme dedi sen dik dur seni sallayamasın aldırma çıldırsın kendi dedi..Ailesi onun bu sinirini çekmez ablası direk tersler ona bişe dedimi bna yapıyor afrasını tafrasını dedim oralı olma ciddiye alma kendine zaman ayır gez toz ye iç güzelleş kendinle uğraş onunda üstüne çok düşüyorsun havaya giryor umursama dedi ayy bir iyi oldum bir iyi oldum anne işte ...kararlıyım asla onu takmıcam artık inşallah sabır ver allahım..
kızlar yemeğe çıkmadan msj attım gel konuşalım yoksa herşey daha kötüye gidecek die ses çıkmadı...yemeğimi yedim baktım msj geldi..seni seviyorum sende beni ama neden mutlu değiliz yazmış...inanamadım bilmiyor sanki neden olduğunu off kendini görmüyor bu adam bende bişi yazmadım..bekledim gelmedi.aradı açmadım bende gelmediği için..msj atmış şimdi gel diyorsun teli açmıyorsun ilginçsin yazmış..ne açacam bütün öğle onu bekledim istedmi geliyor hiç cvp vermedim...annem aradı teyzem azcık çıtlatmış kızlar annem çok karakterli bir insandır çok güçlüdür moralin bozuk hayırdır diyince olayı anlattım bana sen kendini züzüyorsun sağlığın kötüye gidiyor işahın kapanıyor o ise kendi havasında bırak ne isityosa yapsın dedi üstüne gitme aramada cvpta verme bişey yapma onu sinirde etme dedi zaten o sinirli dedim öyle olunca onu siniriyle bırak dön git dedi asla tavız verme laf söyleme dedi sen dik dur seni sallayamasın aldırma çıldırsın kendi dedi..Ailesi onun bu sinirini çekmez ablası direk tersler ona bişe dedimi bna yapıyor afrasını tafrasını dedim oralı olma ciddiye alma kendine zaman ayır gez toz ye iç güzelleş kendinle uğraş onunda üstüne çok düşüyorsun havaya giryor umursama dedi ayy bir iyi oldum bir iyi oldum anne işte ...kararlıyım asla onu takmıcam artık inşallah sabır ver allahım..
kızlar geçmişi okuya okuya ancak gelebildimnigarım ne diyeceğimi bilemedim ya eşinin tutumuna. tabii ki seni sevdiğini biliyoruz ama sadece söylemekle olmuyor bazı şeyler, göstermek lazım. sadece artık evli bir erkek olduğunu, eşinin de bu tip mesajlardan hoşlanmadığını söylese yeter bence. ayrıca hem o abisi, hem de eşi senden önemli olamaz ya!!! tatile gitmen için de çok arada kaldım ben şahsen. sonuçta aklın hep burda, eşinde olacak. orda kendin de tad alamıcaksın. e halinden bir sorun olduğunu anlayacak ablan, onun da canı sıkılacak. bilemedim bence gidene kadar bu konuyu çözümlemeye çalış, zaten daha 2 hafta var.
canım zaten eşimi o kadına bırakmam gibi bi durum söz konusu değil, kadın 4 aylık hamile yani..bende gitmenden yana diildim zuzu pek hak vermedi bana ama bu şekilde bırakıp gidemezsin ben daha 2 hft oldugunu bilmiodum.
inan bana 2 hftaya kadar çözebilirsin bu meseleyi
yarenaya katılıoum kimsen senden önemli olamaz bu saatten sonra.
m. abi ne kadar üzülür die bişi yok yani gerekiosa herkes bilsin ve üzülsün nie tek başına sen bunalıosun ki?
canım zaten eşimi o kadına bırakmam gibi bi durum söz konusu değil, kadın 4 aylık hamile yani..
..
size yeni olayları anlatıyım, yarın işyerinde yazamam ikidebir biri geliyo tepeme..
tüm gün hiç mesajlaşmadık, tık yok ondan da benden de..
akşam iş çıkışı migrosa gittim, sebze reyonunda turluyorum ki telefonum çaldı..
Arayan kadın.. Müsaitmisin konuşalımmı dedi? Ben de konuşmak istiyorum zaten dedim..
Kadın başladı: "ben dün mücahit bana olayı anlattığından beri çok üzüldüm, nasıl böyle şeyler düşünürsün,
okadar üzüldüm ki..ilk kez başıma böyle bir şey geliyor.. karnımda çocuğumla ne duruma düştüm yaa" dedi
"niye m.. mesajlarını silmiş bilmiyorum ama benim tüm mesajlarımı eşim bilir, okur.. ben sadece sizi iftara davet etmiştim,
senin telefonun olsa sana atardım mesajı" dedi
"olay senle ilgili değil T.. olay tamamen eşimle ilgili" dedim "neden mesajlarını siliyor, benim görmemi istemediği ne yazabilir ki orda" dedim
"normalde ne mi yazıyor mesajlarımızda, nasılsın, iyimisin, nigar nasıl" ne var bunlarda, biz 3 yıl aynı şirkette çalıştık dedi..
"mücahit seni çok seviyo farkındamısın" dedi "uzun bir süre ayrı kaldınız, okadar kişi vardı peşinde dönüp bakmadı, herkes için bişeyini gördüm derim ama m.. için asla.. hep eşimle şey deriz bu çocuk bu kızı gerçekten çok seviyo yaaa" deriz dedi.. böyle saçma sapan şeyler için birbirinizi yıpratıyosunuz dedi..
neden sildiğine gelince senden çekinmiş, korkmuş silmiş.. keşke silmeseymiş dedi.. işte böyle bayaa konuştuk yarım saat felanbir daha ne ararım, ne mesaj atarım şok oldum dedi (
ve ben kendimi çok kötü hissettimtuhaf duruma düştüm eşim de madur durumda tabi, ve bana çok çok kızgın şimdi
ona inanmadığım için, benim napmam gerekiyo şimdi sizce???
dedi,dedi,dedi
eşim aramış, nigar senin attığın mesajlar yüzünden benle kavga etti felan diye, o da numaramı istemiş..kadın seni nasıl pat diye aradı onu anlamadım numaranı nerden biliyor...ayrıca bu olanları eşin nerden biliyor???
canım yaa sinirlisin ya, kırgınsın ya eşine ondan öyle itici felan diyosun şimdi..ama demekızlar benim durumumda fazla bir gelişme yok hala konuşmuyoruz onu hemen affetmeyi düşünmüyorum bugün akşam bana çok itici geldi şöyle baktımda sen bu adama nasıl aşıksın be kızım dedim kendime belkide kızgın olduğum için böyle ama çok itici geldi..teyzemle konuşmuş gündüz ben çocukça davranıyormuşum kendi haklıymış benim için yaptıklarını sıralamış v.s telle aradı akşam açmadım biara evdeyken açtım cafede k.valide oturyomuş gelin dedi onun için değil k.valide için gittik geç gittik zaten 1 saat oturduk kadın kalktı biz kalktık bizimkisi soğuk davranyor bende alttan almadımgidiyoruz biz dedim güle güle dedi..Geldik yani bu bence bu iş büyücek gibi pek kapanmasınıda sanki istemiyorum bilmiyorum ben çok kırıldım umrumda dğil artık hiç birşey...
alishiacım evet okul 1 aya açılır bende rahat bi nfes alırım kayınvalidem hep evde ilk geldiğimde çalışıyordu ben ilk dönem okula gidememiştim harç parası zamanını kaçırdım diye evde tektim evin tüm işlerini yapıyordm yemek te yapıyordum ama o işten çıktı benim okul bitti ne kadar evli olsamda bu ev kayınvalidemin sonuçta patron o ben genel şeylerin dışında neler yapıcaksam o söylemesi lazım bi gün vitrini düzelttim fincanları onun gibi değilde değişiklik olsun diye değişik yerleştirdim ertesi gün baktım eski haline getirmiş o günden sonra bi dahada ellemedim böle ince işlere...bi kaç kere turta yaptım ilk geldiğimde pek beğenmedi bi dahada girmedim mutfağa bi geçen gün kek yaptım...dün misafirlerimiz geldi sabahtan koşuşturmaca başladı ev tekrar süpür sil banyo falan derken 1 gibi tüm işler bitti bi yemekler kaldı benmi huyumdur biri mutfaktayken ayak altında dolanmam insanın aklı daha bi karışıyo çünkü kendimde mutfağa girdim mi karışılsın istemem...bende yapıcak iş kalmayınca odama geçtim zaten pazar diye eşimde evdeydi beraber oturduk şakalaştık falan ben kitap okumaya başladım kayınvalidem bi heyecanla girdi o daya elimde kitap beni görünce çok iş var çok iş var sen kitap mı okuyorsun dedi bende şok oldumgünaydın kızlarrrr. güya eşim ben uyurken balığa gidip gelmeye karar verdi ama o gider gitmez ben de uyandım yaaa nedense uykum kaçtı. ben de buralara bi bakayım dedim ki bi anda karnıma bi şey saplandı. wcye gittim sonra geldim biraz uzandım ama ancak geçti sayılır daha şimdi kalksam hala ağrıcakmış gibi geliyr neyin nesi anlamadım((
nigarcım çok sevndim tatil planına eşin de gelecek mi nasıl olacak?
bu arada biz dün konsere gittik ama ne yazık ki foto yok(gecemi rezil etmemek adına eşime hadi foto çektirelim demedim :)) bi şey der de canımı sıkar diye, hiç sevmiyor adam yaa bu kadar mı olur.. ama neyse konser süperdi funda dediğin gibi adam baya eğlendiriyor daha devam ediyprdu ama biz ayrılmak zorunda kaldık cafeleri kapatmaya gittik. iyi oldu walla değişiklik baya iyi geldi. nigar gittiniz mi dün gökhan tepe'ye?
aydancım seni çok iyi anlıyorum ben de bi ara işe giremediğim dönem o kadar sıkılmıştım ki artık olur olmaz şeye ağlıyordum durup dururken. ama az kaldı dimi 1 ay sonra falan açılır okulun. kayınvaliden hep evde mi oluyor onun evde olmadığı zamanlar varsa yemek falan yapmayı denesene sana da uğraş olur hem yemek nsanı bana oyalıyor gerçekten. internetten film de indirebilirsi. gerçi eşin bilgisayarı götürüyormuş ama((
ebru eşine çok sevindim inş. sınavı da kazanır güzel bi şans olur onun için hadi hayırlısı sıkıştır biraz iyi çalışsın
aydancım kurulu bir düzene gitmek zordur eminim. ama ordaki insanlara o evi sahiplendiğini göstermen gerekir. bu konuda sana en iyi elfiş yardım edebilir sanırım.
Ah ah bir dokun bin ah işit misaliyim bugün. Dün hiç keyfim yoktu sırtım çok ağrıyordu bel ağrılarım olurdu ama ilk kez sırtım ağrıyordu. Hatta bi ara ağlıyordum eşimde dondurma yediriyor bi yandan bi yandan uzanmışım. Ama moralim yinede sıfırdı.
eşim Bana ne sorsa ben cevap vermeden k.validem cevap veriyor yerime. eşim bana diyorki ya o evdeki 5 lt lik şişeye limonata yapsak nasıl olur k.validem diyorki 5 lt limonatayı ne yapıcan taze taze yapın için. Kendiside limonatayı hiç sevmez
Sonra odadaydık eşime sessizce dedim ki siz kendi aranızda istediğiniz gibi konuşuyorsunuz ama ben susmak zorunda kalıyorum lütfen bi daha bana bişey sorduğunda yerime annen cevap verince sana sormadım anne demeni istiyorum dedm. güldü tamam dedi
Birde dün görümcem markete gitti eşimde arabadan indi karşıya geçirdi kardeşini. K.validem diyorki bunlar kedi köpek gibi kavga ediyorlar ama birbirlerinide çok seviyorlar . Valla bunların arasına giren kötü olur. Lafa bak!!!
eşim aramış, nigar senin attığın mesajlar yüzünden benle kavga etti felan diye, o da numaramı istemiş..
benden sonra kadın onu arayacaktı, niye silmiş mesajlarımı diye çıkışmam lazım ona felan dedi.. aman yaa off için sıkıldı
canım yaa sinirlisin ya, kırgınsın ya eşine ondan öyle itici felan diyosun şimdi..ama deme
annen fazla gaz verdi sana galibaabartma..naz yap, niyaz yap ama o adım atarsa kayıtsız kalma
güzel anlarınızı düşünn
o aralarına girende sen oluyosun sanırımalem kadın bu kayınvalden keşke sen ne dedin ??ben olsam hiç üzerime alınmaz evet haklısın kardeşlerin arasına kimse giremez derdim benim kardeşimle arama kimse girmez mesela derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?