2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

lafa bak hakkaten öyle söylenirmi kendi oğluda var sonuçta neyse cnm sen şu k.valideyi takma bence kadın bana göre pek patavatsız konuşuyor eşini yağla balla onların yanında kavga etmemeye bak sende laf verme ağızlarına biz arabada giderken dışardan görenler araba zıplıyor diyordur düşün sanki bomba gibiydik ...ama k.valideye geldik mutluluk pozları eşimle konuşmamıştım ama onlar la bir sohpet ettim sanarsınki hiç ogün bişi olmamış bende sen gibiydima ama baktım laf söylüyorlar orda burda annemede dahil bunlar şöyledir böyledir annem sakın eşinle yanlarında kavga etme dedi öğrenmiş oldum..![/B]

Kızlar hepinizden alıntı yapıp sayfayı kasmiyım:

eşimle barışmadık, şimdi bana çok kırgın.. yalvarmamı bekliyo, asla yapmiycam..
ama dün adım attım mesaj yazdım "sana güvenmeyip olayı büyüttüğüm için özür dilerim, ama sen de suçlusun.. mesajları gizlemekle beni bu tür davranışlara ittin..ayrıca kadına da beni çok iyi lanse etmişsin bravo, boğuyomuşum, sıkıyomuşum.. emin ol, tekrarlanmiycak.. çok rahat olucaksın bundan sonra.. ilgilenmiycem" yazdım
cevap yok.. geldi, yemek yemedi meyve suyu içti yattı..ben zaten yatıyodum.. ayrı yattık tabi..
yatak ayırmanın kötü yanlarından söz edeceksiniz, hepsini biliyorum ama cumartesi gecesi onunla yatamazdım git salonda yat dedim.. çok ağlıyodum.. şimdi de benim çağırmam lazım, şu durumda çağırırsam gelemz.. bir-iki gün böyle kalsın bakalım ne olucak..
evet yarenim, keşke kadına laf arasında deseydim çok samimi mesajlardan hoşlanmıyorum, ama eşim bunu söylemiştir diye umuyorum..inş söylemiştir..

Günaydın herkese

Son düzenleme:
Yok takmıyorum ama bazen sinir oluyorum. eşime dün dedim keşke servisim daha yakın bi yerden alsada sizinle arabaya binmek zorunda kalmasam. Kavgasız bir gününüz olmazmı hiç. K.validem kızına yalvarıyor nolur torunumu bu akşam bana ver sonra gelip alırsınız diye. eşimde dedi anne alma alınca bakmıyorsun. o lafına bile kavga çıktı.

Ama gerçekten bakmıyor çocuğa şimdi yürüyorda sürekli peşinden gitmesi lazım.

Nektarım ne zamana kadar sürecek peki. bence bugün tatlıya bağlayın durumu. Anneciğinede anlatsaydın o da üzülmüştür kesin

Canımlı cicimli mesajlar atmasaydı eşin silmezdi o mesajları. buda bir gerçek umarım bi daha yazmaz. ama öyle kadınlarda varya şimdi ramazan diye erken çıkıyorum ya k.validem orda bekliyorum. orda çalışan kadın izne ayrılacaktı. Bütün erkekleri tek tek öptü sarıldı beni özleyin bebeeem dedi şakalaştı gitti. Bende şok oldum dedim anne bu kadın iyimi hep öyle bide evli dedi.

sen hala melek ol emi Filizim? Hala onları düşün, kırılmasınlar etmesinler.. her gittiğin yere davet et, götür..
sen böyle yaptıkça onlar da böyle oluyor işte.. Alıp eşini kaçsana hafta sonu evden, akşamları yürüyüşe çıksana, ama sen yine "görümcemi de davet edelim" dersin.. sonra da böyle üzülüyosun canım ne diyim artık ben

Aydancım, fazla alınganlık yapıyorsun bence.. Kayınvaliden yaşının küçük olmasından dolayı da olabilir seni evin küçük kızı gibi görüp mutfak işi felan yaptırmıyordur.. hem vitrin düzenine felan gelince, belli alışkanlıklarının olması normal.. sen de kendi odanı düzenle canım yaa, bence kayınvaliden çok iyi biri, odana kapanıp sürekli kitap okumana ben de olsam alınırdım :26: yanına git sohbet et, eşin gezidrmiyosa kayınvalidenle çık alışveriş yap, markete gidin )

Miraycım, şimdi senin adım atman gerekiyo galiba :/ Teyzen gidince başbaşa kaldığınızda barışırsınız bence

..
birde kadın dün diyo ki "evlenince zaten davranışlarına dikkat etmek gerekiyor, ben de ediyorum..bekarkenki gibi değil" sonra kıvırdı "bekarken de yani yine kardeşimdi" gibi bişi dedi başka konu açıldı sonra.. aman yaa uğraştığım şeylere bak

Elif anladığım kadarıyla sen k.validenle yaşıyorsun öylemi..?Öyleyse evi ayırma durumu mümkün değilmi cnm?Bunları kafana tak diye söylemiyorum sadece biraz uzak olmak iyidir k.valideden.?

evet canım, bence de mesajlar canımlı cicimliydi.. eşiminkilerden eminim, yazmamıştır o tarz mesajlar yazmaz sevmiyor zaten.. aman neyse işte geçti gitti demek istiyorum
bir-kaç gün böyle kalsın bakalım, sonra konuşuruz diye düşünüyorum canım, şimdi ikimiz de kırgınız.. sinirliyiz..

Son düzenleme:
Bu kadını sevmedim hiç nektarcım.

Of haklısın hep araları iyi olsun istiyorum ben organizasyonlar düzenliyorum ama boş. Bide görümcem dedi ki çocuğu bu akşam veremem yıkamam lazım. Manyak ben atlıyorum hemen anne birlikte bizde yıkarız ( Sanki bunları bana söyleten biri var. Aslında yapmam gereken bu akşam yemekten sonra eşime beni dışarı çıkar demek. K.validede otursun torunuyla tek başına bakmak nasıl görsün.

Nigar teyzm cumartesi gidecek ozamana kadar küsmü kalacağız peki..?Off belki bugün arar konuşmak ister öyle yaparsa alttan alıcam ama yinede bidaha bu şekilde olmaması için konuşmam lazım böyle sinir agresfliklerle hasta eder beni...

Nektarım eşinin yerine koy kendini. seninle barışmak için gitmiş o kadına demiş böyle böyle oldu. Zor bi durum dimi. O adımını attı uzatırsan daha kötü olmazmı.

Miraycım evet birlikte oturuyoruz ayrı oturma gibi bi konu yok olamaz.

ay sana ne diyim
en azından demen gerekeni biliyorsun, inş demeye de cesaret edersin bir gün.. :26:

uff dünden beri benimde içimde bi sıkıntı var mutsuzum sanki ailemi özledim sanırım çok yalnız hissediyorum burda kendimi eşimden yana şanslıyım ama sadece eşlede bitmiyo sosyal biriyken buraya gelince anti sosyal oldum çıktım

ben de attım, özür diledim..
ben eşimin huyunu biliyorum canım, şimdi gidip yanaşsam daha çok triplenecek.. 1-2 gün böyle geçecek mecbur :44:
..
ben bu sabah aç uyandım :26: sahurda börek yedim 2 dilim, akşamı nası etcem bakalım :26:

bişey olmaz canım ben gece hiç kalkmıyorum dayanıyorum sanki yemek yeyince daha çok acıkıyorum ben:26:

keşke arkadaş çevreni genişletebilsen canım yaa :26: bebiş olunca işten de çıkacaksın o zaman daha çok bunalacaksın, arada çıkıp gezebileceğin arkadaşların olsa bukadar sıkılmazsın

nigarım eşini en iyi sen tanırsın o yüzden nasıl yapman gerektiğini de sen bilirsin canım. umarım biran önce unutursunuz bu problemi. kadın da bir daha öyle samimi mesajlar göndermez bence ayrı yatmak konusunda ahkam kesemem ben zaten, bir kere ben de eşime çok sinirlenip başka odada yatmıştım ama sabah kalktığımda yanımdaydı odada beni göremeyince gelmiş o da yanımda yatmış. sabah diyor benim yanım senin yanın, çekyatta yatsan oraya da gelirdim öyle barıştık o gün. ben de bazen dayanamıyorum hem deli gibi kavga edip hem aynı yatağa girmeye

elfim senin bu temiz kalbinin değerini onlar bilmese de olur. sen kalbini kirletme görümcenin davranışlarıyla, kayınvalidenin sözleriyle. o kadar iyi niyetli yaklaşıyorsun ki herşeye, kimsenin sana birşey demeye hakkı olmaz ileride.

fundam ben de aynı durumdayım ya. geçen gün eşimle de konuşuyorduk aynı konuyu. çok bunaldım, değiştiğimi, ağırlaştığımı hissediyorum, sanki yaşlanıyorum gibi dedim. kendi yaşıtım kimsem yok burda vakit geçirecek, arkadaşlarımı özledim, İzmir'i özledim. Allah'tan annem 2 aydır burda, onun yokluğu hepsinden zor zaten

kızlar eşime msj attım (napim duramadım işte) sabah seni izledim çok masum uyuyordun sinirli olmak sana yakışmıyor yazdım..! Ben adım attım artık ..

keşke arkadaş çevreni genişletebilsen canım yaa :26: bebiş olunca işten de çıkacaksın o zaman daha çok bunalacaksın, arada çıkıp gezebileceğin arkadaşların olsa bukadar sıkılmazsın

evet canım bende genişletmek istiyorum ama nasıl genişletebilirim bilmiyorum:26:kafa dengi bi kaç arkadaş istiyorum sadece 1 tane var oda şuan tatilde..nigarcım iş yerinde tek bayanım ordan arkadaş edinemem bi kaçının eşleriyle tanıştım çok kafa dengi değiller 1 tanesi biraz apartmanda doğru düzgün yaşıtım kimse yok herkesin yaşı büyük ee nasıl arkadaş edinicem

Benimde keyfim olmayınca yiyemiyorum sadece 1 dilim börek yedim bende. Ama acıktım

Fundacım yarenaycım son 10 gün ikiniz içinde. Nigar içinde son 10 gün tabi.

K.validem malatyaya gidecekti bilet bulamıyor. Bugün dedim keşke gidebilse biraz eşimle vakit geçirmek istiyorum.

Sanki reglim yaklaşmış gibi tahammülsüzlük var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…