Ah ah bir dokun bin ah işit misaliyim bugün. Dün hiç keyfim yoktu sırtım çok ağrıyordu bel ağrılarım olurdu ama ilk kez sırtım ağrıyordu. Hatta bi ara ağlıyordum eşimde dondurma yediriyor bi yandan bi yandan uzanmışım. Ama moralim yinede sıfırdı.
eşim Bana ne sorsa ben cevap vermeden k.validem cevap veriyor yerime. eşim bana diyorki ya o evdeki 5 lt lik şişeye limonata yapsak nasıl olur k.validem diyorki 5 lt limonatayı ne yapıcan taze taze yapın için. Kendiside limonatayı hiç sevmez
Sonra odadaydık eşime sessizce dedim ki siz kendi aranızda istediğiniz gibi konuşuyorsunuz ama ben susmak zorunda kalıyorum lütfen bi daha bana bişey sorduğunda yerime annen cevap verince sana sormadım anne demeni istiyorum dedm. güldü tamam dedi
Birde dün görümcem markete gitti eşimde arabadan indi karşıya geçirdi kardeşini. K.validem diyorki bunlar kedi köpek gibi kavga ediyorlar ama birbirlerinide çok seviyorlar . Valla bunların arasına giren kötü olur. Lafa bak!!!
sen hala melek ol emi Filizim? Hala onları düşün, kırılmasınlar etmesinler.. her gittiğin yere davet et, götür..O kadar ağrım vardı ki hiç konuşmadım yol boyunca. Zaten suratım 5 karıştı. Sabahta şarkılar söylüyordu odasının önünden geçtim uzanmış yatağına gözler kapalı şarkılar türküler söylüyor :)))
Kızı olsa sus falan derdi kesin. Ama bugüne kadar ne eşim nede ben tek kelime etmemişizdir.
Yok takmıyorum ama bazen sinir oluyorum. eşime dün dedim keşke servisim daha yakın bi yerden alsada sizinle arabaya binmek zorunda kalmasam. Kavgasız bir gününüz olmazmı hiç. K.validem kızına yalvarıyor nolur torunumu bu akşam bana ver sonra gelip alırsınız diye. eşimde dedi anne alma alınca bakmıyorsun. o lafına bile kavga çıktı.
Ama gerçekten bakmıyor çocuğa şimdi yürüyorda sürekli peşinden gitmesi lazım.
evet canım, bence de mesajlar canımlı cicimliydi.. eşiminkilerden eminim, yazmamıştır o tarz mesajlar yazmaz sevmiyor zaten.. aman neyse işte geçti gitti demek istiyorumNektarım ne zamana kadar sürecek peki. bence bugün tatlıya bağlayın durumu. Anneciğinede anlatsaydın o da üzülmüştür kesin
Canımlı cicimli mesajlar atmasaydı eşin silmezdi o mesajları. buda bir gerçek umarım bi daha yazmaz. ama öyle kadınlarda varya şimdi ramazan diye erken çıkıyorum ya k.validem orda bekliyorum. orda çalışan kadın izne ayrılacaktı. Bütün erkekleri tek tek öptü sarıldı beni özleyin bebeeem dedi şakalaştı gitti. Bende şok oldum dedim anne bu kadın iyimi hep öyle bide evli dedi.
ay sana ne diyimBu kadını sevmedim hiç nektarcım.
Of haklısın hep araları iyi olsun istiyorum ben organizasyonlar düzenliyorum ama boş. Bide görümcem dedi ki çocuğu bu akşam veremem yıkamam lazım. Manyak ben atlıyorum hemen anne birlikte bizde yıkarız( Sanki bunları bana söyleten biri var. Aslında yapmam gereken bu akşam yemekten sonra eşime beni dışarı çıkar demek. K.validede otursun torunuyla tek başına bakmak nasıl görsün.
ben de attım, özür diledim..Nektarım eşinin yerine koy kendini. seninle barışmak için gitmiş o kadına demiş böyle böyle oldu. Zor bi durum dimi. O adımını attı uzatırsan daha kötü olmazmı.
Miraycım evet birlikte oturuyoruz ayrı oturma gibi bi konu yok olamaz.
ben de attım, özür diledim..
ben eşimin huyunu biliyorum canım, şimdi gidip yanaşsam daha çok triplenecek.. 1-2 gün böyle geçecek mecbur :44:
..
ben bu sabah aç uyandım :26: sahurda börek yedim 2 dilim, akşamı nası etcem bakalım :26:
keşke arkadaş çevreni genişletebilsen canım yaa :26: bebiş olunca işten de çıkacaksın o zaman daha çok bunalacaksın, arada çıkıp gezebileceğin arkadaşların olsa bukadar sıkılmazsınuff dünden beri benimde içimde bi sıkıntı var mutsuzum sanki ailemi özledim sanırım çok yalnız hissediyorum burda kendimi eşimden yana şanslıyım ama sadece eşlede bitmiyo sosyal biriyken buraya gelince anti sosyal oldum çıktım
keşke arkadaş çevreni genişletebilsen canım yaa :26: bebiş olunca işten de çıkacaksın o zaman daha çok bunalacaksın, arada çıkıp gezebileceğin arkadaşların olsa bukadar sıkılmazsın
ben de attım, özür diledim..
ben eşimin huyunu biliyorum canım, şimdi gidip yanaşsam daha çok triplenecek.. 1-2 gün böyle geçecek mecbur :44:
..
ben bu sabah aç uyandım :26: sahurda börek yedim 2 dilim, akşamı nası etcem bakalım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?