2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aynen canım aynen zaten beni en iyi sen anlayabilirsin bu konudagece ağladım canım çok sıkıldı dedimki herşeyi bırakıp keşke kayseriye gitsek dedim eşime oda bana kızdı yeni bi düzen kurmaya başladık senin söylediğin şeye bak onada kıyamıyorum sırf ben sıkılmayım diye bütün vaktini benimle geçiriyo ondan asla sıkılmıyorrum onunla vakit geçirmekten çok zevk alıyorum ama sanki sadece iki kişilik bi hayat yaşıyomuşuz gibi geliyo bazen

evet canım kayseriye gitmek bana çok iyi gelicek tahamülsüzlüğün normal canım yine iyi sabrediyosun

bişey olmaz canım ben gece hiç kalkmıyorum dayanıyorum sanki yemek yeyince daha çok acıkıyorum ben:26:
ay ben sahursuz hiç tutamam :26: hem salıklı değil öyle canım yaa, sadece 1 defa yemek yiyosun hem sahur yemeğinde bereket var, bir lokma da olsa kalkıp yemen lazım

ay ben sahursuz hiç tutamam :26: hem salıklı değil öyle canım yaa, sadece 1 defa yemek yiyosun hem sahur yemeğinde bereket var, bir lokma da olsa kalkıp yemen lazım

bende tutamam diyodum da tutuyorum valla canım sadece su içiyorum kalkıp bide bugün 1 tane hurma yedimbugün akşam börek yapıcam ondan kalır hem gece yerim

bugün zuzu yok ortalıkta kızlar:44::44:

İşleri yoğundu aslında benimde yoğun ama yapan yok :))

Ay ben 2 kilo verdim ya bu ramazanda. Birde ilk 6 gün tutamadım gerçi o zamanda yemiyordum. Sahursuz bende tutamadım daha hiç uykuda kalmadık ama öyle bi durum olsa tutabileceğimi sanmıyorum. şimdi eşim aradı sırtımı sordu ağrıyormu diye. Çok acıktım dedim. sen iyice yememeye başladın diye kızdı.

inşallah atmaz, eşimle barıştığımızda konuşucam zaten uzun uzadıya

ben de işe gitmediğim dönemlerde öyle hissediyodum kendimi yarenim, ama sen şanslısın yine de ablan yanında benim kızkardeşim burda olsa hiç arkadaş felan istemezdim gibime geliyor
ay herkesin var bi şikayet ettiği şey bu konuda

kızlar eşime msj attım (napim duramadım işte) sabah seni izledim çok masum uyuyordun sinirli olmak sana yakışmıyor yazdım..! Ben adım attım artık ..
bakalım ne yazıcak, belki öğlen yanına gelir )

bugün zuzu yok ortalıkta kızlar:44::44:
evet :44: geç mi kaldı acaba
bizim apartmanda iki tane benim yaşıtım kız var ama ben yanaşmıyorum hiç, sonuçta biz taşınırken gelip hoşgeldiniz demediler.. ben mi gidip tanışıcam 9 ay oldu selamlaşmıyoruz bile
eşinin dediği doğru canım burdaki düzeninizi oturtmaya bakıcaksınız artık :/ zamanla olur çevren daha işe de yeni başladın sayılır, çok olmadı ki

ben de uyuya kalırsam tutmam o gün :26: tutamam yani, biliyorum kendimi
bugün de çok erken başladı açlığım
keşke ben de versem ramazanda kilo

birlikte oturuosun ve sanırım biraz patavatsız bi kadın Allah sana sabır versin. Eşin de seni hiç yalnız bırakmasın inş.

Bencede nektardım eşin gerekeni yaptı o kadını arayıp kızmış belli ki senin yüzünden die tepki göstermiş ki kadın aradı. Ben hala kadına sinirliyim ne demek ya evli hamilesin evli adama msj atıosun dengesizliğe bak.
Ama eşin durumu toparlamada ilk adımı attı gerisi sende uzatma artık canım bu akşam eşine yavaş yavaş yanaş ve durumu düzelt :)

haklısın canım boşverbenim kardeşim önceleri burdaydı şubatta gitti o varken kimseye ihtiyacım yoktuzamanla dediğin gibi çevrem genişler umarım canım :97:

günaydıın kızlaar nasılsınız
biraz uzatmalı bi tatilden sonra çarş. günü döndüm
ve direk işe başladım burasını daha yeni yeni toparlıyorum
siz de ne var ne yok

Günaydınn kızlaaaarrrr :))

Geçmişi oku oku yeni gelebildim aranıza.
Neler olmuş öyle nigar, miray...
Birazda olsa aralarınızın düzelmesine sevindim.
Nigar oldum olası öyle kadınlara gıcık olurum sen normal, olması gerektiği gibi davranmışsın kim olsa aynısını yapardı yani. O kadında umarım aramaz artık aramam demiş ama iş eşinde biter her zaman canım.
Miraycım bence eşinle aranızda iletişim kopukluğu var birazcık ha.. daha sık zaman geçirin daha çok paylaşın herşeyini, söylemek istediğini açıkça anlatmaktan çekinme benden nacizane öneriler herşey zamanla düzelir canlarım sabretmek mesele
Aydancım karışma sende kayınvalidenin düzenine nasıl istiyorsa öyle dizsin vitrinini ilerde kendi evine geçersin inş. da kendi düzenini oturtursun...

Son düzenleme:
keşke arkadaş çevreni genişletebilsen canım yaa :26: bebiş olunca işten de çıkacaksın o zaman daha çok bunalacaksın, arada çıkıp gezebileceğin arkadaşların olsa bukadar sıkılmazsın

cnm burda ahşap boyama gibi değişik sosyal aktiviteler var..Çok şık şeyler çıkıyor ortaya oraya teyzem niğdede gidiyor birsürü arkadaşı var öğretmen bayanlar bile gidiyormuş..Bana ahşap hürrem tepsisi yapmış...Çok beğendim bende gidicem...Buarada funda ehliyete yazıl oda çok vakit alır ..zaman geçer?
Bir sürü arkadaş edinirsin..? ama bazen insan seçici olunca sadece az arkdaşı oluyor benim gibi benim antalyada sadece 3-4 arkdaşım var onlarda hermzan görüşemiyoruz.Birde eşim trip yapıyor zaten hafta sonunu ona ayırmadım diye..Zaten teyzem geldi diye bunlar oluyor biliyorum...

evet cnm iletişim kopukluğu var birde teyzem geldi diye bu tripler kavgalar gerginlikler ona zaman ayıramıyorum çünkü aradı az önce bunları konuştuk..Kimsenin gelmesini istemiyor ilk senemiz diyor v.s sinirli şu sıralar benim alttan almamı bekliyormuş...Bende mevlana değilim dedim okdar nasıl alttan al al nereye kadar ....Neyse kızgın olduğunda üstüne gitmicem siniri geçince konuşacam bundan sonra.:26:

Her halukarda birileri gelecek canım ilk seneniz diye kimseye gelme diyemezsiniz ama teyzen de bayağı bir uzun kaldı belki de ondan yaşanıyor bu problemler. kendini rahat hissedemiyor olabilir biraz daha fazla vakit geçirmeye çalışın mesela bir otele rezervasyon yaptır 1 günlük hafta sonu olabilir teyzende 1 günlüğüne anlayışlı olur sanırım her şeyi konuşun hoş vakit geçirin cnm iyi gelir mutlaka size...

ya bi bakıma ayıp o senin teyzen ve misafir ilk senemiz de denmez kimseye! ama bi bakıma da haklı seninle bişiler yapmak istio ne zamandır yalnız bile kalamıosunuz sanırım. Bide erkekler hiç rahat edemiolar sen biraz daha ılımlı ol tatlım.

ben de yaz sonunda resim kursuna yazılıcam, yazın çekilmez kapalı alan felan diye erteliyorum.. ekim sonu felan yazılırım
hoşbuldum canım
tatil kötü geçermi hiç
çok güzeldi çok iyi geldi bana
hatta o kadar iyi geldiki 5 kg alıp geri döndüm
5 kilo muu ay şaka dimmi
hoşgeldin canım :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…