nigarım eşini en iyi sen tanırsın o yüzden nasıl yapman gerektiğini de sen bilirsin canım. umarım biran önce unutursunuz bu problemi. kadın da bir daha öyle samimi mesajlar göndermez benceayrı yatmak konusunda ahkam kesemem ben zaten, bir kere ben de eşime çok sinirlenip başka odada yatmıştım ama sabah kalktığımda yanımdaydı odada beni göremeyince gelmiş o da yanımda yatmış. sabah diyor benim yanım senin yanın, çekyatta yatsan oraya da gelirdim öyle barıştık o gün. ben de bazen dayanamıyorum hem deli gibi kavga edip hem aynı yatağa girmeye
elfim senin bu temiz kalbinin değerini onlar bilmese de olur. sen kalbini kirletme görümcenin davranışlarıyla, kayınvalidenin sözleriyle. o kadar iyi niyetli yaklaşıyorsun ki herşeye, kimsenin sana birşey demeye hakkı olmaz ileride.
fundam ben de aynı durumdayım ya. geçen gün eşimle de konuşuyorduk aynı konuyu. çok bunaldım, değiştiğimi, ağırlaştığımı hissediyorum, sanki yaşlanıyorum gibi dedim. kendi yaşıtım kimsem yok burda vakit geçirecek, arkadaşlarımı özledim, İzmir'i özledim. Allah'tan annem 2 aydır burda, onun yokluğu hepsinden zor zaten
Benimde keyfim olmayınca yiyemiyorum sadece 1 dilim börek yedim bende. Ama acıktım
Fundacım yarenaycım son 10 gün ikiniz içinde. Nigar içinde son 10 gün tabi.
K.validem malatyaya gidecekti bilet bulamıyor. Bugün dedim keşke gidebilse biraz eşimle vakit geçirmek istiyorum.
Sanki reglim yaklaşmış gibi tahammülsüzlük var
ay ben sahursuz hiç tutamam :26: hem salıklı değil öyle canım yaa, sadece 1 defa yemek yiyosunbişey olmaz canım ben gece hiç kalkmıyorum dayanıyorum sanki yemek yeyince daha çok acıkıyorum ben:26:
ay ben sahursuz hiç tutamam :26: hem salıklı değil öyle canım yaa, sadece 1 defa yemek yiyosunhem sahur yemeğinde bereket var, bir lokma da olsa kalkıp yemen lazım
bugün zuzu yok ortalıkta kızlar:44::44:
ay ben sahursuz hiç tutamam :26: hem salıklı değil öyle canım yaa, sadece 1 defa yemek yiyosunhem sahur yemeğinde bereket var, bir lokma da olsa kalkıp yemen lazım
inşallah atmaz, eşimle barıştığımızda konuşucam zaten uzun uzadıyanigarım eşini en iyi sen tanırsın o yüzden nasıl yapman gerektiğini de sen bilirsin canım. umarım biran önce unutursunuz bu problemi. kadın da bir daha öyle samimi mesajlar göndermez benceayrı yatmak konusunda ahkam kesemem ben zaten, bir kere ben de eşime çok sinirlenip başka odada yatmıştım ama sabah kalktığımda yanımdaydı odada beni göremeyince gelmiş o da yanımda yatmış. sabah diyor benim yanım senin yanın, çekyatta yatsan oraya da gelirdim öyle barıştık o gün. ben de bazen dayanamıyorum hem deli gibi kavga edip hem aynı yatağa girmeye
elfim senin bu temiz kalbinin değerini onlar bilmese de olur. sen kalbini kirletme görümcenin davranışlarıyla, kayınvalidenin sözleriyle. o kadar iyi niyetli yaklaşıyorsun ki herşeye, kimsenin sana birşey demeye hakkı olmaz ileride.
fundam ben de aynı durumdayım ya. geçen gün eşimle de konuşuyorduk aynı konuyu. çok bunaldım, değiştiğimi, ağırlaştığımı hissediyorum, sanki yaşlanıyorum gibi dedim. kendi yaşıtım kimsem yok burda vakit geçirecek, arkadaşlarımı özledim, İzmir'i özledim. Allah'tan annem 2 aydır burda, onun yokluğu hepsinden zor zaten
bakalım ne yazıcak, belki öğlen yanına gelirkızlar eşime msj attım (napim duramadım işte) sabah seni izledim çok masum uyuyordun sinirli olmak sana yakışmıyor yazdım..! Ben adım attım artık ..
evet :44: geç mi kaldı acababugün zuzu yok ortalıkta kızlar:44::44:
bizim apartmanda iki tane benim yaşıtım kız var ama ben yanaşmıyorum hiç, sonuçta biz taşınırken gelip hoşgeldiniz demediler.. ben mi gidip tanışıcam 9 ay oldu selamlaşmıyoruz bileevet canım bende genişletmek istiyorum ama nasıl genişletebilirim bilmiyorum:26:kafa dengi bi kaç arkadaş istiyorum sadece 1 tane var oda şuan tatilde..nigarcım iş yerinde tek bayanım ordan arkadaş edinemem bi kaçının eşleriyle tanıştım çok kafa dengi değiller 1 tanesi biraz apartmanda doğru düzgün yaşıtım kimse yok herkesin yaşı büyük ee nasıl arkadaş edinicem
ben de uyuya kalırsam tutmam o gün :26: tutamam yani, biliyorum kendimiAy ben 2 kilo verdim ya bu ramazanda. Birde ilk 6 gün tutamadım gerçi o zamanda yemiyordum. Sahursuz bende tutamadım daha hiç uykuda kalmadık ama öyle bi durum olsa tutabileceğimi sanmıyorum. şimdi eşim aradı sırtımı sordu ağrıyormu diye. Çok acıktım dedim. sen iyice yememeye başladın diye kızdı.
Nektarım eşinin yerine koy kendini. seninle barışmak için gitmiş o kadına demiş böyle böyle oldu. Zor bi durum dimi. O adımını attı uzatırsan daha kötü olmazmı.
Miraycım evet birlikte oturuyoruz ayrı oturma gibi bi konu yok olamaz.
inşallah atmaz, eşimle barıştığımızda konuşucam zaten uzun uzadıya
ben de işe gitmediğim dönemlerde öyle hissediyodum kendimi yarenim, ama sen şanslısın yine de ablan yanındabenim kızkardeşim burda olsa hiç arkadaş felan istemezdim gibime geliyor
ay herkesin var bi şikayet ettiği şey bu konuda
bakalım ne yazıcak, belki öğlen yanına gelir)
evet :44: geç mi kaldı acaba
bizim apartmanda iki tane benim yaşıtım kız var ama ben yanaşmıyorum hiç, sonuçta biz taşınırken gelip hoşgeldiniz demediler.. ben mi gidip tanışıcam 9 ay oldu selamlaşmıyoruz bile
eşinin dediği doğru canım burdaki düzeninizi oturtmaya bakıcaksınız artık :/ zamanla olur çevren daha işe de yeni başladın sayılır, çok olmadı ki
günaydıın kızlaar nasılsınız
biraz uzatmalı bi tatilden sonra çarş. günü döndüm
ve direk işe başladım burasını daha yeni yeni toparlıyorum
siz de ne var ne yok
keşke arkadaş çevreni genişletebilsen canım yaa :26: bebiş olunca işten de çıkacaksın o zaman daha çok bunalacaksın, arada çıkıp gezebileceğin arkadaşların olsa bukadar sıkılmazsın
Hoşgeldin Zoia nasıl geçti tatilin
Günaydınn kızlaaaarrrr :))
Geçmişi oku oku yeni gelebildim aranıza.
Neler olmuş öyle nigar, miray...
Birazda olsa aralarınızın düzelmesine sevindim.
Nigar oldum olası öyle kadınlara gıcık olurum sen normal, olması gerektiği gibi davranmışsın kim olsa aynısını yapardı yani. O kadında umarım aramaz artık aramam demiş ama iş eşinde biter her zaman canım.
Miraycım bence eşinle aranızda iletişim kopukluğu var birazcık ha.. daha sık zaman geçirin daha çok paylaşın herşeyini, söylemek istediğini açıkça anlatmaktan çekinme benden nacizane öneriler herşey zamanla düzelir canlarım sabretmek mesele
Aydancım karışma sende kayınvalidenin düzenine nasıl istiyorsa öyle dizsin vitrinini ilerde kendi evine geçersin inş. da kendi düzenini oturtursun...
evet cnm iletişim kopukluğu var birde teyzem geldi diye bu tripler kavgalar gerginlikler ona zaman ayıramıyorum çünkü aradı az önce bunları konuştuk..Kimsenin gelmesini istemiyor ilk senemiz diyor v.s sinirli şu sıralar benim alttan almamı bekliyormuş...Bende mevlana değilim dedim okdar nasıl alttan al al nereye kadar ....Neyse kızgın olduğunda üstüne gitmicem siniri geçince konuşacam bundan sonra.:26:
evet cnm iletişim kopukluğu var birde teyzem geldi diye bu tripler kavgalar gerginlikler ona zaman ayıramıyorum çünkü aradı az önce bunları konuştuk..Kimsenin gelmesini istemiyor ilk senemiz diyor v.s sinirli şu sıralar benim alttan almamı bekliyormuş...Bende mevlana değilim dedim okdar nasıl alttan al al nereye kadar ....Neyse kızgın olduğunda üstüne gitmicem siniri geçince konuşacam bundan sonra.:26:
ben de yaz sonunda resim kursuna yazılıcam, yazın çekilmez kapalı alan felan diye erteliyorum.. ekim sonu felan yazılırımcnm burda ahşap boyama gibi değişik sosyal aktiviteler var..Çok şık şeyler çıkıyor ortaya oraya teyzem niğdede gidiyor birsürü arkadaşı var öğretmen bayanlar bile gidiyormuş..Bana ahşap hürrem tepsisi yapmış...Çok beğendim bende gidicem...Buarada funda ehliyete yazıl oda çok vakit alır ..zaman geçer?
Bir sürü arkadaş edinirsin..? ama bazen insan seçici olunca sadece az arkdaşı oluyor benim gibi benim antalyada sadece 3-4 arkdaşım var onlarda hermzan görüşemiyoruz.Birde eşim trip yapıyor zaten hafta sonunu ona ayırmadım diye..Zaten teyzem geldi diye bunlar oluyor biliyorum...
5 kilo muuhoşbuldum canım
tatil kötü geçermi hiç
çok güzeldi çok iyi geldi bana
hatta o kadar iyi geldiki 5 kg alıp geri döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?