2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben geçmişi okumadan yazdım ama canınızın sıkkın olduğunu bilmiyodum

ben de yaz sonunda resim kursuna yazılıcam, yazın çekilmez kapalı alan felan diye erteliyorum.. ekim sonu felan yazılırım

5 kilo muu ay şaka dimmi
hoşgeldin canım :)))

hoşbulduuum
cık şaka değil gerçek
hemde ilk haftamda aldım
çok yedim orada iştahım hep açıktı :))
bide biraz kabızlık problemi çekince böyle oldu
şimdi uğraşıcam biraz vereyim diye

hoşbulduuum
cık şaka değil gerçek
hemde ilk haftamda aldım
çok yedim orada iştahım hep açıktı :))
bide biraz kabızlık problemi çekince böyle oldu
şimdi uğraşıcam biraz vereyim diye
ay bir haftada çok almışsın canım yaa, inş kolayca verirsin
ama kabızlık olayı oraya gider gitmez bende de oluyo, hava değişkliğinden mi acaba

kızlar ya

su bile içsem midem bulanıo noluo anlamıoum
kullandığım ilaçlardan mı acaba yoksa!

ay bir haftada çok almışsın canım yaa, inş kolayca verirsin
ama kabızlık olayı oraya gider gitmez bende de oluyo, hava değişkliğinden mi acaba

ilk hafta da 3,5 kiloydu
hava değişikliğinden herhalde
eve gelir gelmez normale döndüm
dün tartıldığımda 1 kg ı gitmişti ama
herkes aaa çok kilo almışsın diyo
pantolonlardan da belli oluyo göbek falan çıktı

çok patavatsız dengesiz dengesiz konuştu yine yaa biraz psikolağa ihtiyacı oldunu söyledim gerçekten normal değil ne oldu bu adama yaaa... öğlen gelirmi bilmem ama telefon açtı beni suçlayıp durdu biraz kendine baksana dedim sorun yaratan ben değil sensin çok ağır konuşyosun dedim bence doktora git bu sinir seni öldürür fazla yaşamazsın dedim haklısın dedi ben bulacakmışım doktoru offff pek iyi kapatmadık yani teyzemede uyuz olmuş geldi diye ne bilim kızlar ben bu adamı hiç böyle tanımadım nasıl rayına sokcm bilmem ama şunu bilyorum evime kimse gelmicek bundan sonra kimseyi çağırmıcam....Bunlar ailecek misafir sevmiyorlar aileside öyle akyınvalidem laf arasında yemekte teyzeme kaç gün burdasınız diye sordu patavatsız kadın (teyzem saf anlamdı tabii) oda cumartesi gidiyorum felan dedi..yani misafir sevmeyen insanlardan hoşlnmıyorum aslında bencil gibi geliyorlar insana..Eşim herkesi severdi şimdi benimi paylaşamıyor anlamıyorum BU ADAMIN DERDİ NE????

Son düzenleme:
Bir sürü işim gücüm var ama yapasım yok kendime temizlik planı listesi yaptım .Yanına tarihlerini bile attım :))

Evimi temizlicem işte yapıcammmm :)))

misafir sevmiyor hayatım aileside doldurmuş olabilir teyzeme gelceğini öğrendiklerinde huzursuz oldular görümcem ayrı k.valide ayrı sormuştu teyzenmi geliyor diye bunlar garip insanlar..eşimide onlar doldurmuş olabilir.Evet rahat hissedemiyor gece geç geliyor rahat davranamıyor..Tatile temmuzda bir hafta marmarise gittik düşük yapmama rağmen hiçbirşeyine hayır demedim ki yasaktı deniz c.nselllik alkol felan ama dolu dolu tatil geçirdik sabahlara kadar uyumadım onunla sürttüm bir orda bir burdaa ee şimdi teyzem geldi diye bırakılıp şurda otele gidilirmi o kadın ilk defa geliyor evime.

Miraycım, canı sıkkın dinlenmeye tatile ihtiyacı var diycem ama yok yani, yeni geldi senin eşin tatilden
bu akşam kafeye git iş çıkışı, al onu başka bir yere gidin güzelce konuşun.. kafede olmayın ama tartışıyosunuz hep orda yada olmadı birbirinize mektup yazın, herkes karşısındakinin hoşlanmadığı davranışlarını yazsın (ben bunu nezamandır eşime teklif edicem, en azından herkes eksilerini görür )
Bir sürü işim gücüm var ama yapasım yok kendime temizlik planı listesi yaptım .Yanına tarihlerini bile attım :))

sonra da hastayım diye gelirsin yorma kendini, zaten bünyen zayıf
yardımcı çağırın bence :26:

delimisin yaws belim ağrıyo diosun elif temzlik diyosun çağır kadını ver 80 TL baştan aşağı temizlesin sonunda bayram temizliği bu ince temizlik yapar bayrama kadar rahat edersin sonrasını kendin yaparsın gel beni dinle...

evet cafede tartışyoruz elemanlar bile anlıyor artık..Yok konuşacam zaten evet hoşlanmadığım nokta çok var onunda...bakalım yararı olucakmı..

slm kızlar,bugüne kötü başladm biraz işe geldm nefes almakta baya zorlanıyorm kalbim sıkışıyo sanki zaten öğlen arası kontrolum vardı sabah gittik doktor baktı kızım ii çok şükür 1 kilo olmuş:)
tansiyonum düşmüş stresten dedi eşimle tartışmıştık bizde cmtsiden beri konuşmuyoruz sinirlermi bozdu belki ondan oldu bilmmiyorm dinlen dedi doktor ama mecbur yine geldm dediler müdür arar belki söylememiz gerekir öyle deyince bende duymasını istemedm belki erken çıkarım

canım maaşallah inş böle devam eder problemsiz. Sen nie üzüosun kendini bu halinle yaa eşinde tartışıo seninle
her zamankinden ii davranmaları lazım bu durumda

bence kendini iyi hissetmiyorsan git işi fazla düşünme bi şekilde yürür..eşine söle sen hamilesin alttan alsın yaa...Çok önemli aylar sakın gerilme bişye canını sıkma bol bol ye iç gez keyfine bak bide bebişe bak şuanda bebişin önemli kocan biraz anlasın bunu..

miraycım haklısın kurslara veyada spora yazılmalıyım teşekkür ederim iyi fikir:13: Bende biraz seçiciyim canım arkadaş konusunda

ayy dikat et canım biraz kendine lütfen ya çok stres yapmaman lazım hayırdır siz niye tartıştınız bizim topiğe ne oluyo bu aralar tartışan tartışana:26:

ya bilmiyorm artık benmi bu aralar fazla alıngan oldm yoksa o mu suçlu bilmiyorm geldi barışmak için öptü ii tamam dedim sonra yine aynını yaptı ben suçlu oldm yine gitti yemek yemedm diye tost yaptı getirdi benim suratım asık hala uzattım diye şimdi hiç yanaşmıyo bütün haftasonum rezil oldu zaten gerçekten bilmiyorum yanlış nerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…