2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sonra da hastayım diye gelirsin yorma kendini, zaten bünyen zayıf
yardımcı çağırın bence :26:

Eşime listeden bahsettim merak etme ben sana yardım edicem dedi çok sevindim

canım daha önce gelen bi kadın vardı o işi bırakmış sonra yan apartmandaki kadına söyledik en son o yaptı güzel yapamamış hiç Kapıların üstü toz içindeydi. Bide bu ay zekat verdik o bizi zorladı.

Bir sürü işim gücüm var ama yapasım yok kendime temizlik planı listesi yaptım .Yanına tarihlerini bile attım :))

Evimi temizlicem işte yapıcammmm :)))

Aynen elfişcim benimde bi sürü işim var yapasım yok hiç birazdan birzdan diye erteliyorum hep ama kalkmam lazım artık. :82:
Bende bi plan çıkartiyim kendime daha motive olurum sen nasıl yaptın anlat bakalım

Maşallah yeğenimize

Canım hamilelikten dahada hassaslaşmışsındır. Eşinde anlayış göstersin üzmesin seni

Aynen elfişcim benimde bi sürü işim var yapasım yok hiç birazdan birzdan diye erteliyorum hep ama kalkmam lazım artık. :82:
Bende bi plan çıkartiyim kendime daha motive olurum sen nasıl yaptın anlat bakalım

Mesela MUTFAK (20 ağustos) yazdım alta geçtim
Dolaplar silinecek
buzdolabı silinecek
bulaşık makinesi silinecek
ocak silinecek
fırın silinecek
mikrodalga silinecek
Aspiratör silinecek

sonra camlar ve kapılara ayırdım bi gün

pazar günlerine çok bişey yazmadım mesela 21 ağustos balkon yıkanacak. Demirler silinecek. Belki mutfak halısını yıkarımda oraya asarım diye düşündüm :))

Günlere böldüm öyle bi günede süpür sil toz al yazdım öyle işteee

Hamilelikten dolayıdır canım alınganlığın hasaslığın normal yani bide iş yeri seni çok boğuyo sıkıyo strese giriyosun iyice

evet cafede tartışyoruz elemanlar bile anlıyor artık..Yok konuşacam zaten evet hoşlanmadığım nokta çok var onunda...bakalım yararı olucakmı..
biz kesin listenin yarısında gülme krizine gireriz

çok geçmiş olsun ikinize de canım :26: keşke müdürünü arayıp söylesen, izin veriridi belki öğlen felan gitmene :26:

selamm

Günaydin Canlarim Nasilsiniz ?
günaydın sana şeker bize çoktan tünaydın oldu

cnm adam izinde bide rahatsızlandığımı duymasını istemiyorm biliyosnuz sürekli git diyo hastayım desem yine dicek rapor al git ben hiç ii değilim ama şuan çok halsizim 2-3 gibi çıkarım artık..

Nektar bi kere bende kağıda yazdım tabi yine eşimin ailesi yüzünden bunalıma girdiğim bi dönemdi. eşim dedi ah keşke içinden geçenleribi duyabilsem yazsam olurmu dedim olur dedi. Çıkardım çantamdam kağıdı verdim. Önce şaka yapıyorum sandı kağıdı okuyunca oda çok gülmüştü bende güldüm :))) Kağıdı vermeyi düşünmüyordum öyle bi ortam olunca verdim :)))

Güzel birşey düşünmüşsün bende bu şekilde yavaş yavaş yapabilirim bugünden başlıyım ben bir liste yapim kendime de :128:

zoia hoşgeldin canım. ahhh darısı başıma ben de bi gitsem artık İzmir'ime.

bolcum eşin alttan almış ama sen de hassaslık var hamilelikten dolayı ondan uzatmışın sanırım. biraz sakin olmaya çalış tatlım bebeğin için. işyerin de adam olmasa da çok stresli. iyi bak kedine, üzme kendini de bebişi de...

ilahi elfi

ben de bu akşam mutaf ve giriş halılarını kaldıriyım, yarın akşam da eşim arar gelsin alsın yıkasınlar
kız o nasıl iş paylaşımı, dolap ve buzdolabı ayrıntılı olur evet de
mikrodalga, ocak, fırın ben neredeyse 2 günde bir siliyorum
tava yıkasam lavaboda, bezime çamaşır suyu sıkıp bulaşık mak. mikrodalgayı felan silerim illaki

hatırlıyorum bunu, anlatmıştın

Bende fırını ocağı mikrodalgayı sık sık silerim. Ama o gün yine silicem ondan yazdım :))

benim de hiç birşey yapasım yok bugün nedense ya. evde olsam, uzansam keyif yapsam istiyorummm...

Yemekhaneye çıktım kapıyı kilitledim 10 dk. kafamı koydum ay nasıl iyi geldi şimdi yine çalışmaya devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…