- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
sonra da hastayım diye gelirsinyorma kendini, zaten bünyen zayıf
yardımcı çağırın bence :26:
delimisin yaws belim ağrıyo diosun elif temzlik diyosun çağır kadını ver 80 TL baştan aşağı temizlesin sonunda bayram temizliği bu ince temizlik yapar bayrama kadar rahat edersin sonrasını kendin yaparsın gel beni dinle...
Bir sürü işim gücüm var ama yapasım yok kendime temizlik planı listesi yaptım .Yanına tarihlerini bile attım :))
Evimi temizlicem işte yapıcammmm :)))
slm kızlar,bugüne kötü başladm biraz işe geldm nefes almakta baya zorlanıyorm kalbim sıkışıyo sanki zaten öğlen arası kontrolum vardı sabah gittik doktor baktı kızım ii çok şükür 1 kilo olmuş:)
tansiyonum düşmüş stresten dedi eşimle tartışmıştık bizde cmtsiden beri konuşmuyoruz sinirlermi bozdu belki ondan oldu bilmmiyorm dinlen dedi doktor ama mecbur yine geldm dediler müdür arar belki söylememiz gerekir öyle deyince bende duymasını istemedm belki erken çıkarım
Aynen elfişcim benimde bi sürü işim var yapasım yok hiç birazdan birzdan diye erteliyorum hep ama kalkmam lazım artık. :82:
Bende bi plan çıkartiyim kendime daha motive olurum sen nasıl yaptın anlat bakalım
biz kesin listenin yarısında gülme krizine girerizevet cafede tartışyoruz elemanlar bile anlıyor artık..Yok konuşacam zaten evet hoşlanmadığım nokta çok var onunda...bakalım yararı olucakmı..
çok geçmiş olsun ikinize de canım :26: keşke müdürünü arayıp söylesen, izin veriridi belki öğlen felan gitmene :26:slm kızlar,bugüne kötü başladm biraz işe geldm nefes almakta baya zorlanıyorm kalbim sıkışıyo sanki zaten öğlen arası kontrolum vardı sabah gittik doktor baktı kızım ii çok şükür 1 kilo olmuş:)
tansiyonum düşmüş stresten dedi eşimle tartışmıştık bizde cmtsiden beri konuşmuyoruz sinirlermi bozdu belki ondan oldu bilmmiyorm dinlen dedi doktor ama mecbur yine geldm dediler müdür arar belki söylememiz gerekir öyle deyince bende duymasını istemedm belki erken çıkarım
günaydın sana şekerselamm
Günaydin Canlarim Nasilsiniz ?
Mesela MUTFAK (20 ağustos) yazdım alta geçtim
Dolaplar silinecek
buzdolabı silinecek
bulaşık makinesi silinecek
ocak silinecek
fırın silinecek
mikrodalga silinecek
Aspiratör silinecek
sonra camlar ve kapılara ayırdım bi gün
pazar günlerine çok bişey yazmadım mesela 21 ağustos balkon yıkanacak. Demirler silinecek. Belki mutfak halısını yıkarımda oraya asarım diye düşündüm :))
Günlere böldüm öyle bi günede süpür sil toz al yazdım öyle işteee
cnm burda ahşap boyama gibi değişik sosyal aktiviteler var..çok şık şeyler çıkıyor ortaya oraya teyzem niğdede gidiyor birsürü arkadaşı var öğretmen bayanlar bile gidiyormuş..bana ahşap hürrem tepsisi yapmış...çok beğendim bende gidicem...buarada funda ehliyete yazıl oda çok vakit alır ..zaman geçer?
Bir sürü arkadaş edinirsin..? Ama bazen insan seçici olunca sadece az arkdaşı oluyor benim gibi benim antalyada sadece 3-4 arkdaşım var onlarda hermzan görüşemiyoruz.birde eşim trip yapıyor zaten hafta sonunu ona ayırmadım diye..zaten teyzem geldi diye bunlar oluyor biliyorum...
mesela mutfak (20 ağustos) yazdım alta geçtim
dolaplar silinecek
buzdolabı silinecek
ocak silinecek
fırın silinecek
mikrodalga silinecek
aspiratör silinecek
pazar günlerine çok bişey yazmadım mesela 21 ağustos balkon yıkanacak. Demirler silinecek. Belki mutfak halısını yıkarımda oraya asarım diye düşündüm :))
günlere böldüm öyle bi günede süpür sil toz al yazdım öyle işteee
ben de bu akşam mutaf ve giriş halılarını kaldıriyım, yarın akşam da eşim arar gelsin alsın yıkasınlarEşime listeden bahsettim merak etme ben sana yardım edicem dedi çok sevindim
canım daha önce gelen bi kadın vardı o işi bırakmış sonra yan apartmandaki kadına söyledik en son o yaptı güzel yapamamış hiç Kapıların üstü toz içindeydi. Bide bu ay zekat verdik o bizi zorladı.
kız o nasıl iş paylaşımı, dolap ve buzdolabı ayrıntılı olur evet deMesela MUTFAK (20 ağustos) yazdım alta geçtim
Dolaplar silinecek
buzdolabı silinecek
ocak silinecek
fırın silinecek
mikrodalga silinecek
Aspiratör silinecek
Günlere böldüm öyle bi günede süpür sil toz al yazdım öyle işteee
hatırlıyorum bunu, anlatmıştınNektar bi kere bende kağıda yazdım tabi yine eşimin ailesi yüzünden bunalıma girdiğim bi dönemdi. eşim dedi ah keşke içinden geçenleribi duyabilsem yazsam olurmu dedim olur dedi. Çıkardım çantamdam kağıdı verdim. Önce şaka yapıyorum sandı kağıdı okuyunca oda çok gülmüştü bende güldüm :))) Kağıdı vermeyi düşünmüyordum öyle bi ortam olunca verdim :)))
ben de bu akşam mutaf ve giriş halılarını kaldıriyım, yarın akşam da eşim arar gelsin alsın yıkasınlar
kız o nasıl iş paylaşımı, dolap ve buzdolabı ayrıntılı olur evet de
mikrodalga, ocak, fırın ben neredeyse 2 günde bir siliyorum
tava yıkasam lavaboda, bezime çamaşır suyu sıkıp bulaşık mak. mikrodalgayı felan silerim illaki
hatırlıyorum bunu, anlatmıştın
Yemekhaneye çıktım kapıyı kilitledim 10 dk. kafamı koydum ay nasıl iyi geldi şimdi yine çalışmaya devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?