2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

acıktımakşama ne yapıyosunuz

fundammm sen böyle deyince aklıma geldi. ben dün akşam pilav ve bezelye yemeği yaptım. sonra da aklıma esti, kremalı patates yaptım. çok güzel oldu, eşim de çok sevdi. menümüze ekledik

bu akşam dünden yaptığım yemekler var onları yicez. kremalı patatesim de var biraz daha. bu akşam eve gider gitmez Kur'an okumam lazım. 10. cüzdeyim daha. her hafta 1 cüz bitirmem gerekiyor, önümüzdeki Cuma gününe yetişmesi için.

hissetmemişler canımcım ilçede olmuş :18:yarencim bizde çok seviyoruz bak yine canım çekti yapsammıkisizin kalıyomu biz hepsini bitiriyoruz

acıktımakşama ne yapıyosunuz
benim hiç bir fikrim yok (

bize de haber ver :18:

kremalı pattis benim tarifim, Fundaya mal etmeyin ksıkançlanıyorum

yaren, bezelye diyince hep sen geliyosun aklıma çok seviyosunuz siz galiba
benim de buzlukta bezelye ve kıymam var, ben de mi yapsam napsam

kıskançsenden çok ben yapar oldum amaben bezelye çok severim nigarım ama eşim sevmiyo etli yaparım garnitürlü süper olur

Kremalı pattisi bi ben yapamadım :84:

Bu akşam anneme gidiyoz sipariş verdim semizotu yapıcak bana :) bide patates yemeği yapıcam dedi...erken çıkacağımı bilsem yapma patates ben başka şey yapcam onunla dicektim :) gerçi ama erken çıkarsam kaşlarımıda aldırmam lazım..orman oldu:18:

ayyy dün zuzudan duyunca pattisi ben yaptım

kremalı kaşarlı patates ile kori soslu fileto yaptım fırında gerçekten çok güzeldi tabi ezan 19.56 okunda biz 20.35'te yedik o ayrı konu
iş çıkışı anca yetiştirebildim ama bi tepsiyi yedik yani :)

kıskançsenden çok ben yapar oldum amaben bezelye çok severim nigarım ama eşim sevmiyo etli yaparım garnitürlü süper olur
ben eskiden haftada 2 defa yapıyodum, ama şimdi az yapıyorum
hem çok fazla yedik, hem de çok aşırı kalorili.. krema zaten sırf yağ ondan yanisi bebeğim..
yap tabisi, siz yeni aldınız tadını

ben de severim kıymalı bezelye ama pattis sevmiyorum içinde, patatesi sulu yemekte çok sevmem
du bakalım, belki akşam bezelye yaparım

Ablamı aradım iftardan sonra bi 15 dklığına kaşlarıma el atcak :))

iftardan sonra ablamın evine gitcez pazar günü temizlikte dolaplar tamirden geçircek kociş...önce bi göreym ona göre malzeme götüreyim dediydi de :)

annemi arayım yapmasın patates:) nekk ne marka krema alıyosun bide onlar kaç gr oluyoo

hayran kaldım zevkle okuyorum ...

geçende sormamışmıydın markasını canımablanın düğün ne zamandı:26:

evet bebik çok kalorili bi yemek ap değişiklik olsun yanınada pilav iyi gider sen iç pilav deniycektin yaptınmı benim geçenki yaptığım bademli nefis oldu

Ay kıyamam yarım saat :)
eline sağlık....okadar merak ediyorumki, hepiniz bayıldınız yaa tarife :))

nekkkim bu senin

sütaş yada pınar kullanıyorum ben zuzum, sek çok kıvamlı o yemekte erimiyo pek katı gibi kalıyo parçalar böyle onu alma 200 ml sanırım belki 150 dir :26:

ay benim de kaşımı aldırmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…