- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
molanız yok mu sizin Elfi gün içerisinde ?
acıktımakşama ne yapıyosunuz
benim hiç bir fikrim yokacıktımakşama ne yapıyosunuz
bize de haber ver :18:hemen arıyorum
kremalı pattis benim tarifim, Fundaya mal etmeyin ksıkançlanıyorumfundammm sen böyle deyince aklıma geldi. ben dün akşam pilav ve bezelye yemeği yaptım. sonra da aklıma esti, kremalı patates yaptım. çok güzel oldu, eşim de çok sevdi. menümüze ekledik
bu akşam dünden yaptığım yemekler var onları yicez. kremalı patatesim de var biraz daha. bu akşam eve gider gitmez Kur'an okumam lazım. 10. cüzdeyim daha. her hafta 1 cüz bitirmem gerekiyor, önümüzdeki Cuma gününe yetişmesi için.
hissetmemişler canımcım ilçede olmuş :18:yarencim bizde çok seviyoruz bak yine canım çekti yapsammıkisizin kalıyomu biz hepsini bitiriyoruz
benim hiç bir fikrim yok(
bize de haber ver :18:
kremalı pattis benim tarifim, Fundaya mal etmeyin ksıkançlanıyorum
yaren, bezelye diyince hep sen geliyosun aklımaçok seviyosunuz siz galiba
benim de buzlukta bezelye ve kıymam var, ben de mi yapsam napsam
ben eskiden haftada 2 defa yapıyodum, ama şimdi az yapıyorumkıskançsenden çok ben yapar oldum ama ben bezelye çok severim nigarım ama eşim sevmiyo etli yaparım garnitürlü süper olur
Mesela MUTFAK (20 ağustos) yazdım alta geçtim
Dolaplar silinecek
buzdolabı silinecek
bulaşık makinesi silinecek
ocak silinecek
fırın silinecek
mikrodalga silinecek
Aspiratör silinecek
sonra camlar ve kapılara ayırdım bi gün
pazar günlerine çok bişey yazmadım mesela 21 ağustos balkon yıkanacak. Demirler silinecek. Belki mutfak halısını yıkarımda oraya asarım diye düşündüm :))
Günlere böldüm öyle bi günede süpür sil toz al yazdım öyle işteee
kaçgündür canım börek çekiyo börek yapıcam ben çorbam var yanına ne yapsamki
geçende sormamışmıydın markasını canımAblamı aradım iftardan sonra bi 15 dklığına kaşlarıma el atcak :))
iftardan sonra ablamın evine gitcez pazar günü temizlikte dolaplar tamirden geçircek kociş...önce bi göreym ona göre malzeme götüreyim dediydi de :)
annemi arayım yapmasın patates:) nekk ne marka krema alıyosun bide onlar kaç gr oluyoo
ben eskiden haftada 2 defa yapıyodum, ama şimdi az yapıyorum
hem çok fazla yedik, hem de çok aşırı kalorili.. krema zaten sırf yağ ondan yanisi bebeğim..
yap tabisi, siz yeni aldınız tadını
ben de severim kıymalı bezelye ama pattis sevmiyorum içinde, patatesi sulu yemekte çok sevmem
du bakalım, belki akşam bezelye yaparım
ayyy dün zuzudan duyunca pattisi ben yaptım
kremalı kaşarlı patates ile kori soslu fileto yaptım fırında gerçekten çok güzeldi tabi ezan 19.56 okunda biz 20.35'te yedik o ayrı konu
iş çıkışı anca yetiştirebildim ama bi tepsiyi yedik yani :)
Ablamı aradım iftardan sonra bi 15 dklığına kaşlarıma el atcak :))
iftardan sonra ablamın evine gitcez pazar günü temizlikte dolaplar tamirden geçircek kociş...önce bi göreym ona göre malzeme götüreyim dediydi de :)
annemi arayım yapmasın patates:) nekk ne marka krema alıyosun bide onlar kaç gr oluyoo
Tamam tatlım sen bizi takip et..
kıslar bugün ben evleneli tam 1 ay oldu...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?