ben eskiden haftada 2 defa yapıyodum, ama şimdi az yapıyorum
hem çok fazla yedik, hem de çok aşırı kalorili.. krema zaten sırf yağ ondan yanisi bebeğim..
yap tabisi, siz yeni aldınız tadını
ben de severim kıymalı bezelye ama pattis sevmiyorum içinde, patatesi sulu yemekte çok sevmem
du bakalım, belki akşam bezelye yaparım
geçende sormamışmıydın markasını canımablanın düğün ne zamandı:26:
çorba
ayşe kadın
börek
salata
m.suyu
Al sana menü
hayran kaldım zevkle okuyorum ...
Ay kıyamam yarım saat :)
eline sağlık....okadar merak ediyorumki, hepiniz bayıldınız yaa tarife :))
nekkkim bu senin
bizimki yemez funda kadından başlka bi kadınsebze yemiyo pek
Aradım akşama kremal pattis yapıyımmı aşkım dedim ne dese beğenirsin başka yemek bilmezmisin aşkımayy alem çocuk valla bu kocam..çorbam var börek yapıyım salata yapıyım ee yetmezmi yaw
kaçgündür canım börek çekiyo börek yapıcam ben çorbam var yanına ne yapsamki
Ablamı aradım iftardan sonra bi 15 dklığına kaşlarıma el atcak :))
iftardan sonra ablamın evine gitcez pazar günü temizlikte dolaplar tamirden geçircek kociş...önce bi göreym ona göre malzeme götüreyim dediydi de :)
annemi arayım yapmasın patates:) nekk ne marka krema alıyosun bide onlar kaç gr oluyoo
aa sen beni görmedinmi canımkızlar ben ikinizide merak ediyorum fotonuz neden yok yahuu???:44:
Ben ilk sadece salata yap dicektim ama..sulu yemekde istersen diye yazdım
yok yapmadım daha canım, aklımda amageçende sormamışmıydın markasını canımablanın düğün ne zamandı:26:
evet bebik çok kalorili bi yemekap değişiklik olsun yanınada pilav iyi gider sen iç pilav deniycektin yaptınmı benim geçenki yaptığım bademli nefis oldu
yerim ki,Ay kıyamam yarım saat :)
eline sağlık....okadar merak ediyorumki, hepiniz bayıldınız yaa tarife :))
nekkkim bu senin
hissetmemişler canımcım ilçede olmuş :18:yarencim bizde çok seviyoruz bak yine canım çekti yapsammıkisizin kalıyomu biz hepsini bitiriyoruz
kremalı pattis benim tarifim, Fundaya mal etmeyin ksıkançlanıyorum
yaren, bezelye diyince hep sen geliyosun aklımaçok seviyosunuz siz galiba
benim de buzlukta bezelye ve kıymam var, ben de mi yapsam napsam
teşekkür ederim :)))))Afiyet olsun canım :)
işte bak çok şımartıyosunuzMiraycım napıyım temizliğe taktım bu aralar
Bende krema aldım ama daha yapmadım .Bekarken yapmıştım ama benim tarifte sütte vardı ondan çok sevmemiştim sade kremalı daha güzel oluyor.
Akşama kabak çorbası yapıcam tabi o yetişmez yarın için yapıcam. Evde etli kuru fasulye var. Kapuskada yapacaktım lahanamı haşlarım onuda yarın yaparım. Et kavurmada var çok karışık oldu bugünde k.validem yemek getirirse hepten karışıcak :))
Nektarım demiştin ya kadını el üstünde tutuyorsunuz tabi şımarır gibi bişey demiştin. Ben kabak aldım çorba yapayım diye. Pikniğe gideceğimiz gün görümcem kabak çorbası yapmış anne senin için yaptım dedi. K.validem beğenmedi pek :)) Bugünde kızı dedi anne bize gelsene hem biraz kabak çorbası kaldı o da dedi yok filizde yapacak :)) Görümcem bozuldu..
herhalde var canım tüm sitelerde :) estağfirullah ne cahilliğibizim cahilliğimizmiş canım yoksa bütün yemek sitelerinde varmış kremalı pattesbilinen bişey yani
ayy hadi bakalım canım merakla bekliyoruz ondan sonrada isim düşünücez dimikizlar bugün 3D Ultrasyona giricem bebisimi yakindan görücem bakalim cinsiyeti belli olucak mi
ayy bizdede tam tersi sulu yemek yemz bizimkicanım biz akşamları çok yiyemiyoruz nedense. eşim bir de illa pilavımdan da istedi. hepsini birden götürmeye kalkınca da böyle oldu
canım ben genelde tavuklu ve garnitür şeklinde yapıyorum, çok seviyoruz biz. bir de ben sürekli sulu yemek yapmak zorundayım ya, ondan genelde aynı şeyleri yiyoruz. arada işte böyle kremalı tavuk gibi farklı aperatifler denemeye çalışıyoruz. genelde hergün yemek + makarna/pilav yapınca başka birşey yapmak istemiyor insanbir hafta İzmir benim için yemek konusunda da süper olacak, nefes alcam biraz. ben düşünmicem ne yapayım diye. onlar hazırlıcak ben yicem
senin bulmadığını biliyoruz zaten canımcımteşekkür ederim :)))))
mesaj çoğaltma olayı sanırım
işte bak çok şımartıyosunuzelfi sizin kabak çorbası nasıl, ben yapmıştım hiç sevmedik biz :26:
herhalde var canım tüm sitelerde :) estağfirullah ne cahilliğiben de yemekteyizden öğrendim, kendim bulmadım ki
ama topike ben sundum, litfen başarımı baltalamaya çalışma fundatarifi size söylemek değil hem marifet, yapın diye diretmem
evet canım, dinleniceksin çok güzel dinlenirsin inş bu 1 hafta içerisindecanım ben genelde tavuklu ve garnitür şeklinde yapıyorum, çok seviyoruz biz. bir de ben sürekli sulu yemek yapmak zorundayım ya, ondan genelde aynı şeyleri yiyoruz. arada işte böyle kremalı tavuk gibi farklı aperatifler denemeye çalışıyoruz. genelde hergün yemek + makarna/pilav yapınca başka birşey yapmak istemiyor insanbir hafta İzmir benim için yemek konusunda da süper olacak, nefes alcam biraz. ben düşünmicem ne yapayım diye. onlar hazırlıcak ben yicem
elfi sizin kabak çorbası nasıl, ben yapmıştım hiç sevmedik biz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?