2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Afiyet olsun canım :)

çorba
ayşe kadın
börek
salata
m.suyu

Al sana menü

bizimki yemez funda kadından başlka bi kadınsebze yemiyo pek
aradım akşama kremal pattis yapıyımmı aşkım dedim ne dese beğenirsin başka yemek bilmezmisin aşkımayy alem çocuk valla bu kocam..çorbam var börek yapıyım salata yapıyım ee yetmezmi yaw

hayran kaldım zevkle okuyorum ...

Miraycım napıyım temizliğe taktım bu aralar

Bende krema aldım ama daha yapmadım .Bekarken yapmıştım ama benim tarifte sütte vardı ondan çok sevmemiştim sade kremalı daha güzel oluyor.

Akşama kabak çorbası yapıcam tabi o yetişmez yarın için yapıcam. Evde etli kuru fasulye var. Kapuskada yapacaktım lahanamı haşlarım onuda yarın yaparım. Et kavurmada var çok karışık oldu bugünde k.validem yemek getirirse hepten karışıcak :))

Nektarım demiştin ya kadını el üstünde tutuyorsunuz tabi şımarır gibi bişey demiştin. Ben kabak aldım çorba yapayım diye. Pikniğe gideceğimiz gün görümcem kabak çorbası yapmış anne senin için yaptım dedi. K.validem beğenmedi pek :)) Bugünde kızı dedi anne bize gelsene hem biraz kabak çorbası kaldı o da dedi yok filizde yapacak :)) Görümcem bozuldu..

Ben ilk sadece salata yap dicektim ama..sulu yemekde istersen diye yazdım

kaçgündür canım börek çekiyo börek yapıcam ben çorbam var yanına ne yapsamki

kızlar ben ikinizide merak ediyorum fotonuz neden yok yahuu???:44:

yok yapmadım daha canım, aklımda ama

Ay kıyamam yarım saat :)
eline sağlık....okadar merak ediyorumki, hepiniz bayıldınız yaa tarife :))

nekkkim bu senin
yerim ki, takdir görmek harika

hissetmemişler canımcım ilçede olmuş :18:yarencim bizde çok seviyoruz bak yine canım çekti yapsammıkisizin kalıyomu biz hepsini bitiriyoruz

canım biz akşamları çok yiyemiyoruz nedense. eşim bir de illa pilavımdan da istedi. hepsini birden götürmeye kalkınca da böyle oldu

kremalı pattis benim tarifim, Fundaya mal etmeyin ksıkançlanıyorum

yaren, bezelye diyince hep sen geliyosun aklıma çok seviyosunuz siz galiba
benim de buzlukta bezelye ve kıymam var, ben de mi yapsam napsam

canım ben genelde tavuklu ve garnitür şeklinde yapıyorum, çok seviyoruz biz. bir de ben sürekli sulu yemek yapmak zorundayım ya, ondan genelde aynı şeyleri yiyoruz. arada işte böyle kremalı tavuk gibi farklı aperatifler denemeye çalışıyoruz. genelde hergün yemek + makarna/pilav yapınca başka birşey yapmak istemiyor insan bir hafta İzmir benim için yemek konusunda da süper olacak, nefes alcam biraz. ben düşünmicem ne yapayım diye. onlar hazırlıcak ben yicem

Afiyet olsun canım :)
teşekkür ederim :)))))
mesaj çoğaltma olayı sanırım

işte bak çok şımartıyosunuz elfi sizin kabak çorbası nasıl, ben yapmıştım hiç sevmedik biz :26:

bizim cahilliğimizmiş canım yoksa bütün yemek sitelerinde varmış kremalı pattesbilinen bişey yani
herhalde var canım tüm sitelerde :) estağfirullah ne cahilliği ben de yemekteyizden öğrendim, kendim bulmadım ki
ama topike ben sundum, litfen başarımı baltalamaya çalışma funda tarifi size söylemek değil hem marifet, yapın diye diretmem

kızlar bakın facete bunu buldum poahhahahahahha
Depresyon kadınlarda şöyle ilerler; Bunalım,bunaalım..Bunu alım,bunu alayım..Bunu da alayım,bunu al bunu..Al bunu da..bunu da, bunu da... :)
erkeklerde de şöyle ilerler bunalımdan çıkayayım bunalım çıkayım bununlada çıkayım bunun lada çıkayım hepsile çıkayım...

kizlar bugün 3D Ultrasyona giricem bebisimi yakindan görücem bakalim cinsiyeti belli olucak mi
ayy hadi bakalım canım merakla bekliyoruz ondan sonrada isim düşünücez dimi
ayy bizdede tam tersi sulu yemek yemz bizimki izmire gidince kim yapacak kız:44:annen orda değilmi yarenim arada o yapsa:26:
senin bulmadığını biliyoruz zaten canımcım hemen bozulma topikçe bilmiyor olmamıza şaşırdım ben alıngan hatunbiz senden tarif bekliyoruz herzaman

evet canım, dinleniceksin çok güzel dinlenirsin inş bu 1 hafta içerisinde hakettin
ben yemek konusunda pek dinlenemem, kardeşim bana yemek yaptırtıyo orda, ablasına naz yapıyo o da kıyamam kuzuma
koli dolusu taze bahçeden sebze/meyve getiricem kendime, az kaldıı

Miraycım, sen beni gördün ya hatta yorum bile yazmıştın, Keremcem konseri fotolarımı
ama istersen akşam facedekilerden eklerim
asıl biz seni görelim, eşinle felan foto eklemedin hiç, sadece saçını gördük

elfi sizin kabak çorbası nasıl, ben yapmıştım hiç sevmedik biz :26:

Kabağı minik minik doğruyorum soğanı da öyle. Yağda soğanı öldürüp salça ekliyorum. Sonra kabaklarıda ekliyorum buharıyla pişirmeye bırakıyorum sonra biraz su ekliyorum. yoğurda un ve yumurta ekleyip çırpıyorum ve ılıtıyorum onu haşlanan kabağa ekliyorum. Kesilmemesi için sürekli karıştırıyorum. Sen yayla sevmiyormuşsun ya ondan sevmemiş olabilirsin. demin netten tariflere baktım buna benze bi tarif yok malata usulü galiba. eşimin teyzesi vermişti tarifi :)) Blenderdan da geçirmiyoruz içinde minik minik kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…