2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay yarencim pardon ben yanlış anladım sen 1 haftalığına gidince demek istedin dimiizmire temelli gidince anladım
nigar yaren son 10 günümüz kaldı:124::124::118::118::118:

Son düzenleme:

pardon cnm yaaa yarenay ile karıştırdım ozman oda konsere gitmişti galiba o sanmıştım ozaman onu görmedim...zuzu kaçtı foto diyince :44:

düğün fotolardan ekleyim tamam bakalım yakışyormuyuz?

ben kadınlar için olanını paylaşmıştım facede erkeklerinki de süpermiş

senin bulmadığını biliyoruz zaten canımcım hemen bozulma topikçe bilmiyor olmamıza şaşırdım ben alıngan hatunbiz senden tarif bekliyoruz herzaman
alınmadım, naz niyaz o :82:

ay yarencim pardon ben yanlış anladım sen 1 haftalığına gidince demek istedin dimiizmire temelli gidince anladım
nigar yaren son 10 günümüz kaldı:124::124::118::118::118:
evet canım az kaldı
bi yanım çok gitmek istiyo Bg ye bi yanım eşimsiz gitmek istemiyo, öyle bi karmaşığım

düğün fotolardan ekleyim tamam bakalım yakışyormuyuz?
bakalımmm

ayy bizdede tam tersi sulu yemek yemz bizimki izmire gidince kim yapacak kız:44:annen orda değilmi yarenim arada o yapsa:26:

benimki tam doğu erkeği canım, yemeğin suyuna banmadan doymazmış her gün ne buluyorsun ki sen yapacak? İzmir'de sorun olmaz yemek olayımız çünkü orda işyerleri veriyor öğlen yemeklerini. burda öğlenleri de getirmek zorunda olduğumuzdan sıkıntı yaşıyoruz canım.

pardon cnm yaaa yarenay ile karıştırdım ozman oda konsere gitmişti galiba o sanmıştım ozaman onu görmedim...zuzu kaçtı foto diyince :44:

canım benim albümlerimin hepsi duruyor profilde, sen başkasıyla karıştırdın bence

Erkek kısmını bugün facede okudum kız nerden sen uydurdun..

bu arada kaç kilosun?

valla ben görmedim direk erkeklerinde çıkma olayı geldi aklıma yazdım benden çalmışlardır bee...sabah yazdım ben herkes paylaşmış valla....bazısı götürür yazmış bunuda götürür felan ben biraz kibarını kullandım..

ala ala bilmem bir bakayım yaa sen konsere gitmedinmi??

tamam yarene bakmışım ben nektarla karıştımışım evet yareninkine bakmışım...şimdi bakınca anladım.

kızlar yettim arabanın ruhsatı için erken çıktık onu hallettik mirayın fotolarını gördüm çok beğendim yalnız miraycım sana bişey söyleyim yeni saç rengin ve şeklini daha çok beğendim ben sana çok yakışmış..
nigarcım aklın ist kalmasın boşver git gez toz biraz stres at ihtiyacın var keşke eşinde gelebilse daha iyi olacaktı tabiki ama olsun canını sıkma..
yarencim valla buluyorum ikimizde yemek yemeyi sevdiğimizden baya yemek yaparım benilk evlendiğimde çok kilo almıştım çalışmıyodum ye iç yatkızlar ben böreğimi yapıyım hepinize iyi iftarlar öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…