evet canım, dinleniceksin çok güzel dinlenirsin inş bu 1 hafta içerisindehakettin
ben yemek konusunda pek dinlenemem, kardeşim bana yemek yaptırtıyo orda, ablasına naz yapıyo o da kıyamam kuzuma
koli dolusu taze bahçeden sebze/meyve getiricem kendime, az kaldıı
Miraycım, sen beni gördün ya hatta yorum bile yazmıştın, Keremcem konseri fotolarımı
ama istersen akşam facedekilerden eklerim
asıl biz seni görelim, eşinle felan foto eklemedin hiç, sadece saçını gördük
evet canım, dinleniceksin çok güzel dinlenirsin inş bu 1 hafta içerisindehakettin
ben yemek konusunda pek dinlenemem, kardeşim bana yemek yaptırtıyo orda, ablasına naz yapıyo o da kıyamam kuzuma
koli dolusu taze bahçeden sebze/meyve getiricem kendime, az kaldıı
Miraycım, sen beni gördün ya hatta yorum bile yazmıştın, Keremcem konseri fotolarımı
ama istersen akşam facedekilerden eklerim
asıl biz seni görelim, eşinle felan foto eklemedin hiç, sadece saçını gördük
ben kadınlar için olanını paylaşmıştım facedekızlar bakın facete bunu buldum poahhahahahahha
Depresyon kadınlarda şöyle ilerler; Bunalım,bunaalım..Bunu alım,bunu alayım..Bunu da alayım,bunu al bunu..Al bunu da..bunu da, bunu da... :)
erkeklerde de şöyle ilerler bunalımdan çıkayayım bunalım çıkayım bununlada çıkayım bunun lada çıkayım hepsile çıkayım...
alınmadım, naz niyaz o :82:senin bulmadığını biliyoruz zaten canımcımhemen bozulma topikçe bilmiyor olmamıza şaşırdım ben alıngan hatun biz senden tarif bekliyoruz herzaman
evet canım az kaldıay yarencim pardon ben yanlış anladım sen 1 haftalığına gidince demek istedin dimiizmire temelli gidince anladım
nigar yaren son 10 günümüz kaldı:124::124::118::118::118:
bakalımmmdüğün fotolardan ekleyim tamam bakalım yakışyormuyuz?
ben kadınlar için olanını paylaşmıştım facedeerkeklerinki de süpermiş
alınmadım, naz niyaz o :82:
onu ben uydurdum cnm pohahahah iyi olmuş demi erkekler kısmı.... uhehehheeheheh ne pisim yaaa
kızlar ben ikinizide merak ediyorum fotonuz neden yok yahuu???:44:
zuzu ve nektar sizinde fotolarınızı istiyorum ama.....bakıcam meraklıyım ben..
ayy bizdede tam tersi sulu yemek yemz bizimkiizmire gidince kim yapacak kız:44:annen orda değilmi yarenim arada o yapsa:26:
pardon cnm yaaa yarenay ile karıştırdım ozman oda konsere gitmişti galiba o sanmıştım ozaman onu görmedim...zuzu kaçtı foto diyince :44:
Erkek kısmını bugün facede okudum kız nerden sen uydurdun..
bu arada kaç kilosun?
benimki tam doğu erkeği canım, yemeğin suyuna banmadan doymazmışher gün ne buluyorsun ki sen yapacak? İzmir'de sorun olmaz yemek olayımız çünkü orda işyerleri veriyor öğlen yemeklerini. burda öğlenleri de getirmek zorunda olduğumuzdan sıkıntı yaşıyoruz canım.
canım benim albümlerimin hepsi duruyor profilde, sen başkasıyla karıştırdın bence
Miray fotolarınız süper
benimki tam doğu erkeği canım, yemeğin suyuna banmadan doymazmışher gün ne buluyorsun ki sen yapacak? İzmir'de sorun olmaz yemek olayımız çünkü orda işyerleri veriyor öğlen yemeklerini. burda öğlenleri de getirmek zorunda olduğumuzdan sıkıntı yaşıyoruz canım.
canım benim albümlerimin hepsi duruyor profilde, sen başkasıyla karıştırdın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?