nektar ya şu pattisi bi ben yapamadım keşke aklıma gelseydi bugün krema alırdım. harıl harıl ne yapsam diye düşünüyorum tavuk sote falan yapıcam sanırım evde başka bişi yok:)) artık mümkünse eşinin yumuşamasını bekliyorum hem sen adımını da atmışsın...
miray dün tam yazacaktım site bakıma girmiş. Bence biraz eşinin üzerinden elini çek o zaman kıymetini anlayacaktır gibime geliyor. Hep öyle olur sıkarsın çok sıkıyorsun derler rahat bırakırsın bu sefer niye hiç karışmıyorsun demeye başlarlar. Bakalım faydası olacak mı bence bi dene
nektar ya şu pattisi bi ben yapamadım keşke aklıma gelseydi bugün krema alırdım. harıl harıl ne yapsam diye düşünüyorum tavuk sote falan yapıcam sanırım evde başka bişi yok:)) artık mümkünse eşinin yumuşamasını bekliyorum hem sen adımını da atmışsın...
miray dün tam yazacaktım site bakıma girmiş. Bence biraz eşinin üzerinden elini çek o zaman kıymetini anlayacaktır gibime geliyor. Hep öyle olur sıkarsın çok sıkıyorsun derler rahat bırakırsın bu sefer niye hiç karışmıyorsun demeye başlarlar. Bakalım faydası olacak mı bence bi dene
haklısın cnm şuan teyzem var ondan bu tripleri öğle üzeri konuştuk nektarın dediği gibi rahatsız olduğum şeyleri sıraladım hatrlamıyor bile bazısını ben bunu yapmadım demezmiiii...yalanmı söylicem dedimneyse biraz konuştuk oda bazı şeyler sıraladı limoniyiz şuanda işe bıraktı pek fazla konuşamadık barıştıkmı onu bile bilmiyorum...Buarad senle bişeyler ayarlıyalım teyzem gitsin buluşalım sizin orada Özsüt var hindistan cevizli pastası güzel olur pis boğazımda azcık...pasta yiriiik....
canım al en kısa zamanda krema, dene herkese zorla yaptırdım yaa bu kremalı pattisi
zuzu ve sen kaldınız, elfi tarifi ilk alanlardan ama yapmadı daha
benim canım fırında ciğer çekiyo, ama markete gidesim yok.. :26:
bu akşam bezelye yapim bari.. şehriye pilavı da yaparım yanına
evet canım beklemedeyim şimdi, kendi yanaşacak ben adımımı attım
miraycım, yaptın mı o - listesiniben de yapıcamm
walla facede iletine yorum yazmış acaba yumuşuyor mu dersin :))) neyse teyzenin yanında da zor oluyordur konuşmak falan bakalım gidince yine artislik yapacak mı...
OYyy pasta mıııtamam cnm gidelim bi gün ben h.içi hep ordayım zaten bi öğle arası gel oturalım
canım al en kısa zamanda krema, dene herkese zorla yaptırdım yaa bu kremalı pattisi
Ne güzel ya keşke bende erken eve gidebilsem. 19:30 da evde oluyorum(
annemler gelecekmiş çaya
kızlar tekrar ben geldimböreğimi yaptım pişti sakızlı muhallebi yaptım onuda dolaba koydum çorbam hazır zaten eşim ciğer sote istedi ciğer sote yapıcam herkes nereye kayboldu:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?