2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nektar ya şu pattisi bi ben yapamadım keşke aklıma gelseydi bugün krema alırdım. harıl harıl ne yapsam diye düşünüyorum tavuk sote falan yapıcam sanırım evde başka bişi yok:)) artık mümkünse eşinin yumuşamasını bekliyorum hem sen adımını da atmışsın...

miray dün tam yazacaktım site bakıma girmiş. Bence biraz eşinin üzerinden elini çek o zaman kıymetini anlayacaktır gibime geliyor. Hep öyle olur sıkarsın çok sıkıyorsun derler rahat bırakırsın bu sefer niye hiç karışmıyorsun demeye başlarlar. Bakalım faydası olacak mı bence bi dene

haklısın cnm şuan teyzem var ondan bu tripleri öğle üzeri konuştuk nektarın dediği gibi rahatsız olduğum şeyleri sıraladım hatrlamıyor bile bazısını ben bunu yapmadım demezmiiii...yalanmı söylicem dedim neyse biraz konuştuk oda bazı şeyler sıraladı limoniyiz şuanda işe bıraktı pek fazla konuşamadık barıştıkmı onu bile bilmiyorum...Buarad senle bişeyler ayarlıyalım teyzem gitsin buluşalım sizin orada Özsüt var hindistan cevizli pastası güzel olur pis boğazımda azcık...pasta yiriiik....

haklısın cnm şuan teyzem var ondan bu tripleri öğle üzeri konuştuk nektarın dediği gibi rahatsız olduğum şeyleri sıraladım hatrlamıyor bile bazısını ben bunu yapmadım demezmiiii...yalanmı söylicem dedim neyse biraz konuştuk oda bazı şeyler sıraladı limoniyiz şuanda işe bıraktı pek fazla konuşamadık barıştıkmı onu bile bilmiyorum...Buarad senle bişeyler ayarlıyalım teyzem gitsin buluşalım sizin orada Özsüt var hindistan cevizli pastası güzel olur pis boğazımda azcık...pasta yiriiik....

walla facede iletine yorum yazmış acaba yumuşuyor mu dersin :))) neyse teyzenin yanında da zor oluyordur konuşmak falan bakalım gidince yine artislik yapacak mı...

OYyy pasta mııı tamam cnm gidelim bi gün ben h.içi hep ordayım zaten bi öğle arası gel oturalım

canım al en kısa zamanda krema, dene herkese zorla yaptırdım yaa bu kremalı pattisi
zuzu ve sen kaldınız, elfi tarifi ilk alanlardan ama yapmadı daha
benim canım fırında ciğer çekiyo, ama markete gidesim yok.. :26:
bu akşam bezelye yapim bari.. şehriye pilavı da yaparım yanına

evet canım beklemedeyim şimdi, kendi yanaşacak ben adımımı attım

miraycım, yaptın mı o - listesini ben de yapıcamm

- listesi mi :)) bizimki hayatta yapmaz ben yapsam onları da kaale almaz ayy ben de bi pilav yapiim bolca da cacık yazın iyi gidiyor

evet yazmış seni seviyorum yazdım cvp olarak ne kadar yazdı .....bende hesaplamadım yazdım...aman sonra sildim yine havaya sokyorum onu die...

ya güzel erişte tarifiniz var mı ben bi kere yaptım cıvk cıvık oldu nası yaptımı hatırlamıyorum da. makarna gibi haşlayarak mı yoksa pilav gibi kavurarak mı yapıyorsunuz

yapmadım ama hazırlayaıp sokucam gözüne uzun olacak ama....

Olurmu canım yaptım ben hatta bu topikte senden sonra ilk ben denedim ama eşim pek sevmedi. K.validem yemem dedi bilmediğim tatları yiyemiyorum dedi.

Hatta ben evlenmeden önceki ramazanda evde yapmıştım anneannem çok beğenmişti ama ben pek sevmemiştim. Yani 2 sene önce ilk denemem.

kızlar tekrar ben geldim böreğimi yaptım piştisakızlı muhallebi yaptım onuda dolaba koydumçorbam hazır zaten eşim ciğer sote istedi ciğer sote yapıcamherkes nereye kayboldu:82:

Son düzenleme:
Ben 6 da çıkıcam elfiş..anneme gidip pattisi yapıcam :))
inşallah güzel olur yaa...daha doğrusu bizim damak zevkimize uyar inş.

kızlar tekrar ben geldim böreğimi yaptım piştisakızlı muhallebi yaptım onuda dolaba koydumçorbam hazır zaten eşim ciğer sote istedi ciğer sote yapıcamherkes nereye kayboldu:82:

ay inanmıoum ya hangi ara yaptın böreği falan?

bende 19.30da evde oluoum dünden kori soslu tavugum kalmıştı
bugün yanına beşamel soslu makarna yapsam fırında
bi de çorba lazım yaa
aslında domates çorbası istioum ama o kadar domatesim yok sanırım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…