ama tarifim farklı sütlü felan demiştin ya ondan dedim yapmadı Elfi diye, pardonOlurmu canım yaptım ben hatta bu topikte senden sonra ilk ben denedim ama eşim pek sevmedi. K.validem yemem dedi bilmediğim tatları yiyemiyorum dedi.
Hatta ben evlenmeden önceki ramazanda evde yapmıştım anneannem çok beğenmişti ama ben pek sevmemiştim. Yani 2 sene önce ilk denemem.
börek nelikızlar tekrar ben geldimböreğimi yaptım pişti sakızlı muhallebi yaptım onuda dolaba koydum çorbam hazır zaten eşim ciğer sote istedi ciğer sote yapıcam herkes nereye kayboldu:82:
ay inanmıoum ya hangi ara yaptın böreği falan?
bende 19.30da evde oluoum dünden kori soslu tavugum kalmıştı
bugün yanına beşamel soslu makarna yapsam fırında
bi de çorba lazım yaa
aslında domates çorbası istioum ama o kadar domatesim yok sanırım!
ama tarifim farklı sütlü felan demiştin ya ondan dedim yapmadı Elfi diye, pardon
börek nelimenü süper, ben de bisküvili puding yaparım belki, ama markete gidesim yok yaa
Funda kendin mi açtın kızz...
ben hep dr oetker puding alıyorum zaten canımyemek de bana hemen yaparım bulaşık deme ama :76:mutfağım çok sıcak oluyo oturma odasında klimanın karşısında yaptım yazın oruç tutmakçok zor bayılırım domates çorbasına dur yarın yapıyım:13:ben bi kere yaptım beşamel soslu makarino güzel olmadı:26:
kaşarlı canım dünden beri istiyodu canımgit kız üşenme pudingin içine bisküvimi koyuyosun canım dr oetkerde puding çıkarmış gördünmü
tamam tatlımmm evet cartedor'u da gördüm ama denemedim hiç. Ben onun tatlılarını denemek istiyoedum ama bi türlü alamadım.ayşem oruçluğuma ver carte dor yazacaktımgel beraber yiyelim kuzucum canım valla erişte ben normal salçalı biliyorum başka bilmiyorum:26:
bende beşamel sosu bi çok güzel yapıoum bi yapamıoum
bugün başka bişi okudum onu denicem bakalım nası olcak?
siz nası yapıosunuz sosu?
ayyy bi de şu pudingle yapılan kurabiye vardı kakaolu puding var evde bi de ondan mı yapsam. pattisle aynı anda fırına atılır mı kızlar sizce kurabiye?:44:
ben hazır almıştım belki ondan güzel olmadıbende beşamel sosu bi çok güzel yapıoum bi yapamıoum
ayy ben onu yaptım zuzum gitmeçok sevdim çilekli pudingle yaptım eşimle bayıla bayıla yedik teşekkür ederim zuzum çokta basit abartısız 10 dak almadı
bende diyomuşum ne güzel ya keşke annemlerde bana çaya gelebilse(
amma vicdansızlarmış 7. 30 çok geç ezan kaçta okunuyo
ama tarifim farklı sütlü felan demiştin ya ondan dedim yapmadı Elfi diye, pardon
benim kalplerim 2000 mesaj olunca mı dörtlenecek yaa geçenlerde elfi mi bahsetmişti ayy az kalmış eğer öyleyse
6
Ayşecim 2500 olması gerekiyor
bence kokuları karışır :26: kurabiyeler yemek kokarayyy bi de şu pudingle yapılan kurabiye vardı kakaolu puding var evde bi de ondan mı yapsam. pattisle aynı anda fırına atılır mı kızlar sizce kurabiye?:44:
evet onu da gördüm canım, ama onun miktarı az almıştım ben.. 500 ml sütle oluyo 2-3 kase çıkıyo :26:ayşem oruçluğuma ver carte dor yazacaktımgel beraber yiyelim kuzucum canım valla erişte ben normal salçalı biliyorum başka bilmiyorum:26:
ben şöyle yapıoumbende beşamel sosu bi çok güzel yapıoum bi yapamıoum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?