2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ama tarifim farklı sütlü felan demiştin ya ondan dedim yapmadı Elfi diye, pardon

kızlar tekrar ben geldim böreğimi yaptım piştisakızlı muhallebi yaptım onuda dolaba koydumçorbam hazır zaten eşim ciğer sote istedi ciğer sote yapıcamherkes nereye kayboldu:82:
börek neli menü süper, ben de bisküvili puding yaparım belki, ama markete gidesim yok yaa

yemek de bana hemen yaparım bulaşık deme ama :76:mutfağım çok sıcak oluyo oturma odasında klimanın karşısında yaptım yazın oruç tutmakçok zorbayılırım domates çorbasına dur yarın yapıyım:13:ben bi kere yaptım beşamel soslu makarino güzel olmadı:26:
ama tarifim farklı sütlü felan demiştin ya ondan dedim yapmadı Elfi diye, pardon

börek neli menü süper, ben de bisküvili puding yaparım belki, ama markete gidesim yok yaa

kaşarlı canım dünden beri istiyodu canımgit kız üşenme pudingin içine bisküvimi koyuyosun canım dr oetkerde puding çıkarmış gördünmü

Son düzenleme:
kk bakımda dedi yine. ben de o ara makinemi boşalttım cacığımı hazırladım. fırında pattis yapıcam ben de kıskandımmm ama kremasız olcak napalım :)) Tavuklarımı baharatladım tavada kızartıcam. az bi şey mercimek çorbası var biri bana erişte tarifi versinnnnn

eline sağlık fundamm bu ne hız. bi de dr.oetker in pudingi yok muydu zaten yaa???

Son düzenleme:
Funda kendin mi açtın kızz...

yok bebeğim orucum açamamki hazır yufkadan yaptım harç yaptım yufkanın içine sürmek için kaşar maydanoz koydum yine üzerinede yaptığım harçtan sürdüm üzerinede çörek otu attım azcık bu kadar

Son düzenleme:
ben hep dr oetker puding alıyorum zaten canım

ayyy bi de şu pudingle yapılan kurabiye vardı kakaolu puding var evde bi de ondan mı yapsam. pattisle aynı anda fırına atılır mı kızlar sizce kurabiye?:44:

ayşem oruçluğuma ver carte dor yazacaktımgel beraber yiyelim kuzucum canım valla erişte ben normal salçalı biliyorum başka bilmiyorum:26:

bende beşamel sosu bi çok güzel yapıoum bi yapamıoum

bugün başka bişi okudum onu denicem bakalım nası olcak?

siz nası yapıosunuz sosu?

ayşem oruçluğuma ver carte dor yazacaktımgel beraber yiyelim kuzucum canım valla erişte ben normal salçalı biliyorum başka bilmiyorum:26:
tamam tatlımmm evet cartedor'u da gördüm ama denemedim hiç. Ben onun tatlılarını denemek istiyoedum ama bi türlü alamadım.

ay ben hiç yapmıyorum beşamel sos eşim sevmiyor. bi kere ali nazik için mi ne yapmıştım unla sütü karıştırıyorduk heralde dimi walla nası yapıldığını bile hatırlayamadım o kadar bilmiorum yani :)))

ayyy bi de şu pudingle yapılan kurabiye vardı kakaolu puding var evde bi de ondan mı yapsam. pattisle aynı anda fırına atılır mı kızlar sizce kurabiye?:44:

ayy ben onu yaptım zuzum gitmeçok sevdim çilekli pudingle yaptım eşimle bayıla bayıla yedikteşekkür ederim zuzumçokta basit abartısız 10 dak almadı

benim kalplerim 2000 mesaj olunca mı dörtlenecek yaa geçenlerde elfi mi bahsetmişti ayy az kalmış eğer öyleyse

ayy ben onu yaptım zuzum gitmeçok sevdim çilekli pudingle yaptım eşimle bayıla bayıla yedikteşekkür ederim zuzumçokta basit abartısız 10 dak almadı

ayy güzel mi oldu deneyeyim hemen o zamannn yarım paket margaerin derken küçük margarinlerin yarısı dimi yani 125 gr. bi de üstüne yumurta akı sürmesek nolur zaten kakaolu??kokarsa diye korkuyorum da

bende diyomuşum ne güzel ya keşke annemlerde bana çaya gelebilse(
amma vicdansızlarmış 7. 30 çok geç ezan kaçta okunuyo

6 da çıkıyorum aslında ama servis uzak yere bıraktığı için k.validemin oraya bırakıyor beni eşimi bekliyoruz 20 dk. sonra eve gelene kadar geç oluyor tabi. Ezan bugün 20:13 sanırım

evlenmeden önce yaptığım öyleydi ama sonra seninkindende denedim yine yapıcam evde kremam var :)

benim kalplerim 2000 mesaj olunca mı dörtlenecek yaa geçenlerde elfi mi bahsetmişti ayy az kalmış eğer öyleyse

Ayşecim 2500 olması gerekiyor

selam kızlarrr. fundam döktürmüşün maşallah. ben de biraz kendimi toparladım, şimdi duşa gircem. abdest alıp Kur'an okucam. ramazan boyunca yemek konusunu biraz gözardı etcez artık. pazar günü browni yapmıştım yeter, önümüzdeki pazar da sodalı börek yaparım hoş sohbetler size kızlar öpüldünüzzzz

bence kokuları karışır :26: kurabiyeler yemek kokar

evet onu da gördüm canım, ama onun miktarı az almıştım ben.. 500 ml sütle oluyo 2-3 kase çıkıyo :26:

ben şöyle yapıoum
2 kaşık tereyağında 2 kaşık un kavuruoum
2 bardak süt ekleyip koyulaşana kadar karıştırıoum.. ocaktan almaya 1-2 dk kala yarım su bardağı kaşar rendesi ekliyoum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…