2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayy çok geç okunuyomuş cnım ya burda 7.30 da okunuyo ama iyi bari en azından yemek yapman fırsat kalıyo
yarenim allah kabul etsin bebeğim bizede dua et evet çok hamur işide yemeyelim kilo alınıyo dimi
ayşecim zuzu yarım paket margarin 1 çay bardağı sıvı yağ kullanıyodu ben 1 paket margarin kullandım kakaolu nasıl olacak acaba??dene bekliyoruz yorumunu

ben kışın beşamel soslu karnıbahar yapıoum harika bişi ya olsa da yesem :)

bi de mercimek çorbası yapıoum kırmızı mercimek çorbası bomboş haşlıoum kırmızı mercimeği sonra sosu ekliyorum çok koyu oluo
el blender geçirioum ve kıvamına göre süt eklioum güzel oluo eşim bayılıo yani

peki nigarcım süt sıcak mı soğuk mu?
soğuk canım

nigar beşamel soslu makarna yaptınmı ??güzel olduysa tarif istiyorum beşamel sosuyla başka ne yaptın??
yaptım Fundam, çıkıyorum şimdi.. evde yazıcam, kabak yaptım o da süper oluyo, börek yaptım daha aklıma gelimiyo

afiyet olsun herkese
Ayşam kolay gelsin, yarenim Allah kabul etsin

hııhh işte bende soğuk koyuyordum.

Ama bugün bi tarif okudum yağda unumuzu kavuruouz daha sonra dinlenmeye bırakıomuşuz.
Çok kaynamayacak şekilde sütü ısıtıouz çırpma teliyle yavaş yavaş karıştırıouz sonra 1 dk kadar ocakta tekrar ısıtıouz çırparak

yani sütü sıcak diolar bugün bunu denicem ve makarna yapcam.

ve geldimm kurabiyeleri attım fırına cidden 10 dk sürdü süper
ama anlaşılan iftar hazırlıklarına kaçmış herkes şimdiden afiyet olsun görüşrüz kızlarrrrr

kizlar bugün 3D Ultrasyona giricem bebisimi yakindan görücem bakalim cinsiyeti belli olucak mi

merakla bekliyorum cnm haberini

ya güzel erişte tarifiniz var mı ben bi kere yaptım cıvk cıvık oldu nası yaptımı hatırlamıyorum da. makarna gibi haşlayarak mı yoksa pilav gibi kavurarak mı yapıyorsunuz

ben makarna gibi haşlıyorum. hazır alıyorum erişteyi hatta bimden alıyorum. kaynanam normalde kendi yapıyor ama ben almıyorum ondn sinir hıh

giremiyorum bu aralar eşim izinli evde hem aşk hem bal olunca evde yogun oluyorum geceleri uğruyorum.eşime ders çalıştırıyorum. kremalı pattisi denemeyen kalmasın biz bayıldık eşimle yrn sbh bile yapıcm kahvaltyaaa

günaydın kızlar. her geçen gün artıyor heyecanım, az kaldıııı İzmir'ime kavuşcammm

ayy ben onu yaptım zuzum gitmeçok sevdim çilekli pudingle yaptım eşimle bayıla bayıla yedikteşekkür ederim zuzumçokta basit abartısız 10 dak almadı

ayy güzel mi oldu deneyeyim hemen o zamannn yarım paket margaerin derken küçük margarinlerin yarısı dimi yani 125 gr. bi de üstüne yumurta akı sürmesek nolur zaten kakaolu??kokarsa diye korkuyorum da

bana sanki 1 pk margarin çok gelir gibime geliyo hep
bide ben yumurta kullanmıyorum....
unuda 15 yemek kaşığı...bazen 13 :) psikolojime göre :)

kakaolu yaprsanız...kürdanın yatay olrak yuvarladığınız kurabiyelere bastırın hafif...kahve çekirdeği görünümü oluyo

günaydın buarada...

dün pattisleri yaptım, eşim pek beğenmedi....annem bğendi, ablamda eh işte bende şurasını sevmedim..kremanın kokusu baya bayaa geliyodu yaw, hoşuma gitmedi...ben tamamını döktüm acaba yarısınımı dökseydim...pek damak tadımıza uymadı galiba:26: ben bitek kokusunu sevmedim, öyle oluncada çok yiyemedim..
ama annem çok sevdi

Denedim nefissss hepsinden güzel ben çok sevdim fındıklısını alın deneyin kakaolu fındıklı...........:76:
ok canım denerim:13:

bende yumurta koymuyorumki tarifte yumurta yokki evet 15 kaşık yeterli oluyocanım bizde 1 paket koyuyoruz damak tadınıza uymamış olabilir

yarım paket az gelir zaten zuzum, 1 paket kullanılıyo
ama kremanın kokusu mu varmış yahu :26: bana gelmiyo
bizim damak tadımızla çok örtüşüyo, zaten eşim bayılır böyle bol kalorili yiyeceklere
ben de yapıyorum, sonra gelsin kilolar

yine 60 kilo olmuşum :84:

Günaydın herkese dün iftara annemlerdeydim, serviste aradı gel patates kızartıcam diye
dayanamadım gittim 1: eve de geç geldim, star akademiyi izledim çok geç yattım :/ bugün en çok uykusuzum

bugün yemek yapıcaz farkettiyseniz çoğul kullandım teyzoş ile.... puhhha benden beklenmeyen bir marifet bu...K.valideler iftira çağırdım hazır teyzoş burdayken aradan çıksın...

Son düzenleme:
valla bana koktu nektar...benim burnum nahlettir yaa:) kokan bişeyi yiyemiyorum.azcık mıymıntıyım da
damak tadı işte ,bize uymadı :)

başka tariflerine açığım:86:

Günaydin Hanimlar;

Nasilsiniz umarim herkes iyidir.

Dün Dr. gittik 4D ultrasyonuna girdik ve oglumuzu gördük

dr. dedi %95 erkek testislerinigörüyorum.

ay aman hep arkasini döndü ellerini oynatiyor bir sekerdi ki yyerim ben onu

4 parmagini birden agzina soktu

önünü dönseydi daha iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…