soğuk canımpeki nigarcım süt sıcak mı soğuk mu?
yaptım Fundam, çıkıyorum şimdi.. evde yazıcam, kabak yaptım o da süper oluyo, börek yaptım daha aklıma gelimiyonigar beşamel soslu makarna yaptınmı ??güzel olduysa tarif istiyorum beşamel sosuyla başka ne yaptın??
kizlar bugün 3D Ultrasyona giricem bebisimi yakindan görücem bakalim cinsiyeti belli olucak mi
ya güzel erişte tarifiniz var mı ben bi kere yaptım cıvk cıvık oldu nası yaptımı hatırlamıyorum da. makarna gibi haşlayarak mı yoksa pilav gibi kavurarak mı yapıyorsunuz
ben hazır almıştım belki ondan güzel olmadı
nigarrcarte dor dicektim bende hep dr alırım carte dor deneyen varmı
ayy ben onu yaptım zuzum gitmeçok sevdim çilekli pudingle yaptım eşimle bayıla bayıla yedik teşekkür ederim zuzum çokta basit abartısız 10 dak almadı
ayy güzel mi oldu deneyeyim hemen o zamannnyarım paket margaerin derken küçük margarinlerin yarısı dimi yani 125 gr. bi de üstüne yumurta akı sürmesek nolur zaten kakaolu??kokarsa diye korkuyorum da
ayy çok geç okunuyomuş cnım ya burda 7.30 da okunuyo ama iyi bari en azından yemek yapman fırsat kalıyo
yarenim allah kabul etsin bebeğim bizede dua et evet çok hamur işide yemeyelim kilo alınıyo dimi
ayşecim zuzu yarım paket margarin 1 çay bardağı sıvı yağ kullanıyodu ben 1 paket margarin kullandım kakaolu nasıl olacak acaba??dene bekliyoruz yorumunu
ok canım denerim:13:Denedim nefissss hepsinden güzel ben çok sevdim fındıklısını alın deneyin kakaolu fındıklı...........:76:
bana sanki 1 pk margarin çok gelir gibime geliyo hep
bide ben yumurta kullanmıyorum....
unuda 15 yemek kaşığı...bazen 13 :) psikolojime göre :)
kakaolu yaprsanız...kürdanın yatay olrak yuvarladığınız kurabiyelere bastırın hafif...kahve çekirdeği görünümü oluyo
günaydın buarada...
dün pattisleri yaptım, eşim pek beğenmedi....annem bğendi, ablamda eh iştebende şurasını sevmedim..kremanın kokusu baya bayaa geliyodu yaw, hoşuma gitmedi...ben tamamını döktüm acaba yarısınımı dökseydim...pek damak tadımıza uymadı galiba:26: ben bitek kokusunu sevmedim, öyle oluncada çok yiyemedim..
ama annem çok sevdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?