öyle düşünme canım, onunla arkadaşlık ederse eşin onun gibi davranmaya başliycak diye bişi yok.. o insanın kişiliğiyle, karakteriyle alakalı bişey..ya zaten öyle disari falancikmasi yok ama yinede tel.de falan görüsüyor e simdide dairede oturacak sürekli muhatap olucak bu insanla aklimdan neler geciyor paronoyak olucam ya valla
bu adam ilk esimini neden biraktigini anlatmis evliyken 2 sene demis abi kardes gibiydik falan demis ondan sonrada zaten aldatmalr baslamis. Sonra karisinin suratina ben seni sevmiyorum baska birkadina asik oldum demis.
Düsünüyorum benim esimde bana aynisini yaparsa ufak bir tatrisma dahi olsa düsünüyorum artik
ARAZ İSMİNİ BEĞENDİM CANIMAY NE ÇABUK OKADAR OLMUŞ YA
deneme çok bilmişsotedeki gibi iyice pişirmiyorumki domatesi biraz pişiriyorum Et sotenin içine minik minik soğanda doğranır ayrıca maydonoz konulmaz bütün malzemeler eklenir iyice kavrulur ay neyse nasıl biliyosanız öyle yapın evet herkesin damak tadı farklı
niyeki:26:
Kızlar 1 haftadır göğüslrim şiş, dolgun duruyo yanii...
Ay çok hoşuma gitti
soğanı ince ince yarım ay şeklinde, domatesleri küp küp zar şeklinde diyim dün Ayşadan kaptım bunu dasen biberi domatesi soğanı çiğ koyuyon ya, gene minnak minnak mı doğruyon
dövseydin bariARAZ İSMİNİ BEĞENDİM CANIMAY NE ÇABUK OKADAR OLMUŞ YA
deneme çok bilmişsotedeki gibi iyice pişirmiyorumki domatesi biraz pişiriyorum Et sotenin içine minik minik soğanda doğranır ayrıca maydonoz konulmaz bütün malzemeler eklenir iyice kavrulur ay neyse nasıl biliyosanız öyle yapın evet herkesin damak tadı farklı
niyeki:26:
Aa kızlar bir tantuni için birbirimizi kırcaz herkes nasıl istiyo,seviyosa öyle yapsın:)bu arada ben et soteye sarımsak koyarım soğan koymam hiç hatta dün akşamki yemeğimdi:))
ben de sarımsak koyarım soğan koymam :87:aa kızlar bir tantuni için birbirimizi kırcaz herkes nasıl istiyo,seviyosa öyle yapsın:)bu arada ben et soteye sarımsak koyarım soğan koymam hiç hatta dün akşamki yemeğimdi:))
tripliyim bensoğanı ince ince yarım ay şeklinde, domatesleri küp küp zar şeklinde diyim dün ayşadan kaptım bunu da
Regl olunca da dolgunlaşır göğüsler, ondan mı acaba
Dövseydin bariöpim gel triplenme bana öyle
tantuni benim de hiç ilgimi çekmedi şimdiye kadar, denemedim yemeyi de yapmayı da. Biz eşimle dün akşam izmir'e gidince ne yaparız diye düşünüyorduk, sonra farkına vardık ki hep birşeyler yemekten bahsediyoruz. Güzelbahçe'de kahvaltı yapalım, narlıdere'de kokoreç yiyelim, sahilevleri'nde mangal yapalım, ablanlar midye yapsın, annem sarma yapsın, kahvaltıda boyoz yiyelimBen kesin izmir'den +3 kiloyla dönerim, böylece tartıda ilk defa 60'ı görürüm böyle giderse
tripliyim benpeki bende seni öpim
oo hep yemekkokoreç hiç yemedim nasılki acaba:26:midyede yemem heralde inşallah biran evvel dönersiniz izmire canım
Lal - adapGüzelmiş bu şarkı soner sarıkabadayının şarkılarına benziyo onun bestesi mi acaba?
ben de sarımsak koyarım soğan koymam :87:
neyse şimdi de et sote nasıl yapılır tartışmasına girmeyelim
ben ikisinede sarımsak koyuyorum sarımsak güzel oluyo herşeydesiz ne yaptınız bol isim konusunu hallettinizmi bide kocişinle barıştınızmı
ay çok sevindim barışmanıza iyi yapmışın canım bazen bizimde adım atmamız gerekiyo ben küs kalamıyorum eşimlebencede
Yok cnm kavga etmekten isim konusunu konuşmaya doğru düzgün fırsat kalmıyoki
Konuştuk dün tartıştık baya halledilmedi tabi sonra gece içim rahat etmedi bende sarıldım bi oda öptü barıştık öyle
merak ettim ben de açayım :)
bu arada facebookta sims başlamış :) çok seviyorum o oyunu, adaşımdan duyunca oynamaya başladım hemen.
ben de kendime çok çok güvenirim yemek konusunda :87:Et sote nasıl yapılır? - UZMANTV
BİLMEDİĞİNİZ ŞEYLERİ BURDAN İZLEYİP TAM ÖĞRENEBİLİRSİNİZAY UKALALIĞIM ÜZERİMDE YİNE YEMEK KONUSUNDA KENDİME AZ ÇOK GÜVENİRİM
çok sevindim barışmanızaabencede
yok cnm kavga etmekten isim konusunu konuşmaya doğru düzgün fırsat kalmıyoki
konuştuk dün tartıştık baya halledilmedi tabi sonra gece içim rahat etmedi bende sarıldım bi oda öptü barıştık öyle
ben de kendime çok çok güvenirim yemek konusunda :87:
ama hangi tarifte ne yazarsa yazsın o doğrudur diye kabul etmem ki ben, kendi zevkime göre yaparım en önemlisi de bu zaten
çok sevindim barışmanızaa
biz de hem konuşup hem tartıştık, o kadınla da artık hiiç mesajlaşmiycak, konuşmiycak telefonda
normalde zaten görüşmüyolar, senden önemli kimse yok dedi naz yapmim dedim ben de artık
şimdi de Bulgaristana gitmemi istemiyo, bakalım napıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?