2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

öyle düşünme canım, onunla arkadaşlık ederse eşin onun gibi davranmaya başliycak diye bişi yok.. o insanın kişiliğiyle, karakteriyle alakalı bişey..
net bir şekilde eşine o adamın evine gitmesini istemediğini söyle :26:

Son düzenleme:
Benimki neden bilmiyom, hastalancam ama hiç bir ay böyle olmazdı...hamile ihtimalimde yok baştan söleyim
Ay büyüyolarmı ne

..

Ben tantuniyi geçen senelerde burda açılmıştı tantunici, ilk ozamn duydum....
Bikere yiyim dedim..ığğ böle içindeki malzeme sulu,şıpır şıpır akıyo domates sosumudur nedir...ekmeğim sırf ıslandı...öyle olunca yemedim...ekmek ıslanınca yiyemiyorum Misal tavuk dönerede sos koydurmam ekmek ıslanmasın diye

Sonra çok tutmadı zaten kapattı, demekki bilmiyodu yapmasını ben hiç beğenmedim

aa kızlar bir tantuni için birbirimizi kırcaz herkes nasıl istiyo,seviyosa öyle yapsın:)bu arada ben et soteye sarımsak koyarım soğan koymam hiç hatta dün akşamki yemeğimdi:))

Kızlar 1 haftadır göğüslrim şiş, dolgun duruyo yanii...
Ay çok hoşuma gitti

sen biberi domatesi soğanı çiğ koyuyon ya, gene minnak minnak mı doğruyon
soğanı ince ince yarım ay şeklinde, domatesleri küp küp zar şeklinde diyim dün Ayşadan kaptım bunu da
regl olunca da dolgunlaşır göğüsler, ondan mı acaba

dövseydin bari öpim gel triplenme bana öyle

tantuni benim de hiç ilgimi çekmedi şimdiye kadar, denemedim yemeyi de yapmayı da. biz eşimle dün akşam İzmir'e gidince ne yaparız diye düşünüyorduk, sonra farkına vardık ki hep birşeyler yemekten bahsediyoruz. Güzelbahçe'de kahvaltı yapalım, Narlıdere'de kokoreç yiyelim, Sahilevleri'nde mangal yapalım, ablanlar midye yapsın, annem sarma yapsın, kahvaltıda boyoz yiyelim ben kesin İzmir'den +3 kiloyla dönerim, böylece tartıda ilk defa 60'ı görürüm böyle giderse

Aa kızlar bir tantuni için birbirimizi kırcaz herkes nasıl istiyo,seviyosa öyle yapsın:)bu arada ben et soteye sarımsak koyarım soğan koymam hiç hatta dün akşamki yemeğimdi:))

ben ikisinede sarımsak koyuyorum sarımsak güzel oluyo herşeydesiz ne yaptınız bol isim konusunu hallettinizmi bide kocişinle barıştınızmı

aa kızlar bir tantuni için birbirimizi kırcaz herkes nasıl istiyo,seviyosa öyle yapsın:)bu arada ben et soteye sarımsak koyarım soğan koymam hiç hatta dün akşamki yemeğimdi:))
ben de sarımsak koyarım soğan koymam :87:
neyse şimdi de et sote nasıl yapılır tartışmasına girmeyelim

tripliyim benpeki bende seni öpim

oo hep yemek kokoreç hiç yemedim nasılki acaba:26:midyede yemem heraldeinşallah biran evvel dönersiniz izmire canım

tripliyim benpeki bende seni öpim

oo hep yemek kokoreç hiç yemedim nasılki acaba:26:midyede yemem heraldeinşallah biran evvel dönersiniz izmire canım

Lal - Adap güzelmiş bu şarkı Soner Sarıkabadayının şarkılarına benziyo onun bestesi mi acaba?

ben de sarımsak koyarım soğan koymam :87:
neyse şimdi de et sote nasıl yapılır tartışmasına girmeyelim

bencede

ben ikisinede sarımsak koyuyorum sarımsak güzel oluyo herşeydesiz ne yaptınız bol isim konusunu hallettinizmi bide kocişinle barıştınızmı

yok cnm kavga etmekten isim konusunu konuşmaya doğru düzgün fırsat kalmıyoki
konuştuk dün tartıştık baya halledilmedi tabi sonra gece içim rahat etmedi bende sarıldım bi oda öptü barıştık öyle

merak ettim ben de açayım :)

bu arada facebookta sims başlamış :) çok seviyorum o oyunu, adaşımdan duyunca oynamaya başladım hemen.

ay çok sevindim barışmanıza iyi yapmışın canım bazen bizimde adım atmamız gerekiyo ben küs kalamıyorum eşimle
merak ettim ben de açayım :)

bu arada facebookta sims başlamış :) çok seviyorum o oyunu, adaşımdan duyunca oynamaya başladım hemen.

bende bakıcam o oyuna merak ediyorum

Et sote nasıl yapılır? - UZMANTV
BİLMEDİĞİNİZ ŞEYLERİ BURDAN İZLEYİP TAM ÖĞRENEBİLİRSİNİZAY UKALALIĞIM ÜZERİMDE YİNEYEMEK KONUSUNDA KENDİME AZ ÇOK GÜVENİRİM
ben de kendime çok çok güvenirim yemek konusunda :87:
ama hangi tarifte ne yazarsa yazsın o doğrudur diye kabul etmem ki ben, kendi zevkime göre yaparım en önemlisi de bu zaten

çok sevindim barışmanızaa

biz de hem konuşup hem tartıştık, o kadınla da artık hiiç mesajlaşmiycak, konuşmiycak telefonda
normalde zaten görüşmüyolar, senden önemli kimse yok dedi naz yapmim dedim ben de artık
şimdi de Bulgaristana gitmemi istemiyo, bakalım napıcam

bolum, nigarım eşlerinizle barışmanıza çok sevindim, umarım bir daha uzuuuun bir süre problem yaşamazsınız. ben de yemeklere kendi zevkimize göre eklemeler falan yaparım. göz kararım da baya iyidir, hiç ölçü kullanmadım şimdiye kadar. ama yemek yapmayı çok sevdiğimi söyleyemem. en azından burdayken böyle, İzmir'de değişir belki. çünkü orda her gün yemek yapmak gibi bir zorunluluğum olmayacak. farklı şeyler denemeye de vaktim olur.

ne güzel canım her konuda böyle kendine çok çok güvenneyse uzatmıycam herkesin bilgisi kendine bidahada asla yemek muhabbetine girmiycem tarif falanda vermiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…