ben de kendime çok çok güvenirim yemek konusunda :87:
ama hangi tarifte ne yazarsa yazsın o doğrudur diye kabul etmem ki ben, kendi zevkime göre yaparım en önemlisi de bu zaten
çok sevindim barışmanızaa
biz de hem konuşup hem tartıştık, o kadınla da artık hiiç mesajlaşmiycak, konuşmiycak telefonda
normalde zaten görüşmüyolar, senden önemli kimse yok dedi naz yapmim dedim ben de artık
şimdi de Bulgaristana gitmemi istemiyo, bakalım napıcam
ay çok sevindim barışmanıza iyi yapmışın canım bazen bizimde adım atmamız gerekiyo ben küs kalamıyorum eşimle
bende bakıcam o oyuna merak ediyorum
sensin güzelteşekkür ederim :))
ben üzerine serpiyodum fındık, ama fındığım yoktu dün gece yaptığıma ince çekilmiş antep fıstığı serptim
güzel olmuştur herhalde, tadına bakmadım daha
ben haber izlemiyorum, gazete okumuyorum bu durumlarda, üzülmemek için, elimden bişi gelmiyo maalesef dua etmekten başka
aslında normalinde domates,biber falan atılmaz içine sadece biftek eti pişirirsin sonra ekmeğin içine domates,soğan,maydanoz koyar etide üzerine koyar sararsın gerçek tantuni böyle oluyo aslında:)memleketi mersin biliyosunuz tantuninin bizede 1 saat uzakta:)
en güzeli canım çok uzatmamak insan huzursuz oluyoevt fundacım napim bende daha fazla uzatmayım artık dedim:)
nektarım bende sevindim sizin adınıza insan gerçekten çok etkileniyo hiçbirşeyden zevk almıyosun böyle küs kalınca umarım tekrarlanmaz böyle şeyler yani gitmenin istmemesi normal aslında onunda şurda kaç gün tatili var tek geçirmek istemiyordur tatlım..
Hey allah'ım :))))))))))
teşekkür ederim yarenimmbolum, nigarım eşlerinizle barışmanıza çok sevindim, umarım bir daha uzuuuun bir süre problem yaşamazsınız. ben de yemeklere kendi zevkimize göre eklemeler falan yaparım. göz kararım da baya iyidir, hiç ölçü kullanmadım şimdiye kadar. ama yemek yapmayı çok sevdiğimi söyleyemem. en azından burdayken böyle, İzmir'de değişir belki. çünkü orda her gün yemek yapmak gibi bir zorunluluğum olmayacak. farklı şeyler denemeye de vaktim olur.
Funda şaka gibisinne güzel canım her konuda böyle kendine çok çok güvenneyse uzatmıycam herkesin bilgisi kendine bidahada asla yemek muhabbetine girmiycem tarif falanda vermiycem
evet canım 3-4 günüm olucak senle olmak istiyorum diyo.. Gitmiyceksin de diyemiyo şimdi, kardeşimi nekadar özlediğimi biliyo, dün gece uykuya dalıcam kulağımı "gitme" diye fısıldıyoevt fundacım napim bende daha fazla uzatmayım artık dedim:)
nektarım bende sevindim sizin adınıza insan gerçekten çok etkileniyo hiçbirşeyden zevk almıyosun böyle küs kalınca umarım tekrarlanmaz böyle şeyler yani gitmenin istmemesi normal aslında onunda şurda kaç gün tatili var tek geçirmek istemiyordur tatlım..
evet suyunu sonrdan söyledim canım az bişe koyuyorum baharatlarıda koyuyorum.. ben hep bu şekilde yaparım dışarda yediklerim bu şekildeydi canımcımbide mersinde yemek lazım tantuniyi
mersinde de yedim cnm aslında bol un dediği gibi domates tadını bozuyor gibi....mersinde çok güzel ama Antalyada mersinliler yapıo burdada yedim aynı lezzet ...
hiç yemedim dur netten bi bakıyım hatay kebabı nasılmış bende tam kebapçı oldum burdaolsa çok süper olurmuş normal pide var dimi
bol sen hangi şehirdesin???mersinlimisin yoksa???
Günaydın Kızlar ben geldim...
Kocişlerinizle barışmanıza sevindim.
Ya kızlar el kol uyuşması neden olur sizce ben uyuyorum uyandığımda elimin üstüne yatmış oluyorum ve o elim uyandığımda hissetmicek kadar uyuşmuş oluyor. bir keresinde kolumun tamamı uyuşmuştu yani karıncalanma değil hissizlik olmuştu. çok korktum kan gren oldum diye sonra kan gidince geçti uyuşma.
mesela bacak bacak üstüne attığımda bi süre sonra hemen uyuşmaya başlıyor çok rahatsız oluyorum bu durumdan
size de böyle olur mu doktora gitmeyi düşünüyorum size bi sorim dedim.
en güzeli canım çok uzatmamak insan huzursuz oluyo
ne hey allahım çekiyosun sen olsan sende kızarsın kızlar bi tarif sordu nasıl yapıyosun diye bildiğim ve (dışarda çok sık yerim çok da severim )gördüğüm şekilde tarif verdim yok ben böyle yaparım yok ben böyle biliyorum falan filan herkesin bilgisi kendinebenim yemeğe ilgim kaç yıldır var bende bide kültür karışımıda olduğu için bi çok yemeği biliyorum bildiğim şeyleride paylaşıyorum kızdım paylaşmıycam artık
neyse uzatmak istemiyorum konuyu kapatalım çünkü bişeyler yazarsam uzar giderteşekkür ederim yarenimmaminnn
Funda şaka gibisinburda şakalaşıyoruz, latifeler ediyoruz, illa "hımm evet Funda diyosa öyledir" mi dememiz gerekiyor..
Herkesin kendi damak zevki var canım, ben annemin onca yıl deneyimi olmasına rağmen onun tariflerine de sevdiğim bir malzemeyi eklerim yada onun tarifinden sevmediğim bir şeyi çıkartırım.. alınacak ne var anlamadım :18:
daha senin domatesli pideni yapıcam ben, yeniden tarif vereceksin bana yazmadım ben onu
evet canım 3-4 günüm olucak senle olmak istiyorum diyo.. Gitmiyceksin de diyemiyo şimdi, kardeşimi nekadar özlediğimi biliyo, dün gece uykuya dalıcam kulağımı "gitme" diye fısıldıyo5 dk sonra yine, yine
günaydın kızlar ben geldim...
Ya kızlar el kol uyuşması neden olur sizce ben uyuyorum uyandığımda elimin üstüne yatmış oluyorum ve o elim uyandığımda hissetmicek kadar uyuşmuş oluyor. Bir keresinde kolumun tamamı uyuşmuştu yani karıncalanma değil hissizlik olmuştu. çok korktum kan gren oldum diye sonra kan gidince geçti uyuşma.
Mesela bacak bacak üstüne attığımda bi süre sonra hemen uyuşmaya başlıyor çok rahatsız oluyorum bu durumdan
Size de böyle olur mu doktora gitmeyi düşünüyorum size bi sorim dedim.
Benimki neden bilmiyom, hastalancam ama hiç bir ay böyle olmazdı...hamile ihtimalimde yok baştan söleyim
Ay büyüyolarmı ne
..
Ben tantuniyi geçen senelerde burda açılmıştı tantunici, ilk ozamn duydum....
Bikere yiyim dedim..ığğ böle içindeki malzeme sulu,şıpır şıpır akıyo domates sosumudur nedir...ekmeğim sırf ıslandı...öyle olunca yemedim...ekmek ıslanınca yiyemiyorumMisal tavuk dönerede sos koydurmam ekmek ıslanmasın diye
Sonra çok tutmadı zaten kapattı, demekki bilmiyodu yapmasını ben hiç beğenmedim
denerim canımcnm üzerine ayrı ben içine koy diyorum süper oluyor...
ay ciddi ciddi kızmış inanmıyorumen güzeli canım çok uzatmamak insan huzursuz oluyo
ne hey allahım çekiyosun sen olsan sende kızarsın kızlar bi tarif sordu nasıl yapıyosun diye bildiğim ve (dışarda çok sık yerim çok da severim )gördüğüm şekilde tarif verdim yok ben böyle yaparım yok ben böyle biliyorum falan filan herkesin bilgisi kendinebenim yemeğe ilgim kaç yıldır var bende bide kültür karışımıda olduğu için bi çok yemeği biliyorum bildiğim şeyleride paylaşıyorum kızdım paylaşmıycam artık
öyle bacak bacak üstüne atınca olmuyo bana, ama bi sabah uyandım kolumu hissetmiyorum resmenGünaydın Kızlar ben geldim...
Ya kızlar el kol uyuşması neden olur sizce ben uyuyorum uyandığımda elimin üstüne yatmış oluyorum ve o elim uyandığımda hissetmicek kadar uyuşmuş oluyor. bir keresinde kolumun tamamı uyuşmuştu yani karıncalanma değil hissizlik olmuştu. çok korktum kan gren oldum diye sonra kan gidince geçti uyuşma.
mesela bacak bacak üstüne attığımda bi süre sonra hemen uyuşmaya başlıyor çok rahatsız oluyorum bu durumdan
size de böyle olur mu doktora gitmeyi düşünüyorum size bi sorim dedim.
cnm hatay kebababı adana kebabına benziyor lavaşta yağlı acılı soso sürüyorlar içine kebabı koyuyor soğan zarzavat maydonoz sumak vs...acı oluyor...sonra wC ye koşuyorsun süper bişi çıkarken kötü
evet ben tripleşiyoruz sanıyodum yarenim.. resmen kızmış Funda.. neyse yaa uzatmayalım evet :)))fundayla nigar arasında problem olmaz böyle şeyler biliorum, içim rahattripleşiyorlar arada seviyorlar birbiriyle uğraşmayı
kilo almışsındır hayatım...?
cnm bende oluyo ama hamilelikten sonra başladı benimkisi seninkini bilmiyorm ama bendeki kalsiyum eksikliğinden oluyomuş:)
öyle bacak bacak üstüne atınca olmuyo bana, ama bi sabah uyandım kolumu hissetmiyorum resmen
böyle direr elimle alıp yerini değiştirdim, koptu mu acaba diyorum2 dk sonra normale döndü
sürekli olması normal mi bilmiyorum ama canım :26:
aslında normalinde domates,biber falan atılmaz içine sadece biftek eti pişirirsin sonra ekmeğin içine domates,soğan,maydanoz koyar etide üzerine koyar sararsın gerçek tantuni böyle oluyo aslında:)memleketi mersin biliyosunuz tantuninin bizede 1 saat uzakta:)
ben aynen böyle yapıyorum
denemiycem çinkim öyle yaparsam et sote yemeğini lavaşa sarmış gibi hissedicem
kızdım evet siz öyle biliyosunuz diye gerçek tantuni o mu oldu yani mirayla bende böyle biliyorum böyle yemişiz tantuni 2 şekildede yapılır..ben bu şekilde olanını seviyorum siz o şekilde ama gerçeği böyle demek saçmauzadı bu konu sıkıldım :18:sinirlendi en iyisi konuyu kapatalım
ilk kez oynuyorum yarenim tam bilmiyorumda nasıl oynandığını:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?