2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay çok sevindim barışmanıza iyi yapmışın canım bazen bizimde adım atmamız gerekiyo ben küs kalamıyorum eşimle

bende bakıcam o oyuna merak ediyorum

evt fundacım napim bende daha fazla uzatmayım artık dedim:)
nektarım bende sevindim sizin adınıza insan gerçekten çok etkileniyo hiçbirşeyden zevk almıyosun böyle küs kalınca umarım tekrarlanmaz böyle şeyler yani gitmenin istmemesi normal aslında onunda şurda kaç gün tatili var tek geçirmek istemiyordur tatlım..

cnm üzerine ayrı ben içine koy diyorum süper oluyor...

bol sen hangi şehirdesin??? mersinlimisin yoksa???

en güzeli canım çok uzatmamak insan huzursuz oluyo
Hey allah'ım :))))))))))

ne hey allahım çekiyosun sen olsan sende kızarsın kızlar bi tarif sordu nasıl yapıyosun diye bildiğim ve (dışarda çok sık yerim çok da severim )gördüğüm şekilde tarif verdim yok ben böyle yaparım yok ben böyle biliyorum falan filan herkesin bilgisi kendinebenim yemeğe ilgim kaç yıldır var bende bide kültür karışımıda olduğu için bi çok yemeği biliyorum bildiğim şeyleride paylaşıyorum kızdım paylaşmıycam artık

Günaydın Kızlar ben geldim...
Kocişlerinizle barışmanıza sevindim.
Ya kızlar el kol uyuşması neden olur sizce ben uyuyorum uyandığımda elimin üstüne yatmış oluyorum ve o elim uyandığımda hissetmicek kadar uyuşmuş oluyor. bir keresinde kolumun tamamı uyuşmuştu yani karıncalanma değil hissizlik olmuştu. çok korktum kan gren oldum diye sonra kan gidince geçti uyuşma.
mesela bacak bacak üstüne attığımda bi süre sonra hemen uyuşmaya başlıyor çok rahatsız oluyorum bu durumdan
size de böyle olur mu doktora gitmeyi düşünüyorum size bi sorim dedim.

teşekkür ederim yarenimm aminnn

ne güzel canım her konuda böyle kendine çok çok güvenneyse uzatmıycam herkesin bilgisi kendine bidahada asla yemek muhabbetine girmiycem tarif falanda vermiycem
Funda şaka gibisin burda şakalaşıyoruz, latifeler ediyoruz, illa "hımm evet Funda diyosa öyledir" mi dememiz gerekiyor..
Herkesin kendi damak zevki var canım, ben annemin onca yıl deneyimi olmasına rağmen onun tariflerine de sevdiğim bir malzemeyi eklerim yada onun tarifinden sevmediğim bir şeyi çıkartırım.. alınacak ne var anlamadım :18:
daha senin domatesli pideni yapıcam ben, yeniden tarif vereceksin bana yazmadım ben onu

evet canım 3-4 günüm olucak senle olmak istiyorum diyo.. Gitmiyceksin de diyemiyo şimdi, kardeşimi nekadar özlediğimi biliyo, dün gece uykuya dalıcam kulağımı "gitme" diye fısıldıyo 5 dk sonra yine, yine

cnm hatay kebababı adana kebabına benziyor lavaşta yağlı acılı soso sürüyorlar içine kebabı koyuyor soğan zarzavat maydonoz sumak vs...acı oluyor...sonra wC ye koşuyorsun süper bişi çıkarken kötü

bol sen hangi şehirdesin??? mersinlimisin yoksa???

yok cnm adanadayım ben:)

cnm bende oluyo ama hamilelikten sonra başladı benimkisi seninkini bilmiyorm ama bendeki kalsiyum eksikliğinden oluyomuş:)

bana niye döndünkü şimdi :83:, ben kişiye demedim olaya hay allah ım dedim:101:
Tamm kimse buraya yazmasın tariini, herkes birbirine özelden atsın ozaman....
Böyle atışmalar olcaksa

neyse uzatmak istemiyorum konuyu kapatalım çünkü bişeyler yazarsam uzar gider özelden atarım tarifini ben sana

sen git doktora canım............

fundayla nigar arasında problem olmaz böyle şeyler biliorum, içim rahat tripleşiyorlar arada seviyorlar birbiriyle uğraşmayı

kilo almışsındır hayatım...?

cnm üzerine ayrı ben içine koy diyorum süper oluyor...
denerim canım

ay ciddi ciddi kızmış inanmıyorum kimse Fundanın dediği yanlış, yazmadı.. yada ben görmedim.. herkes kendi yapma şeklini söyledi.. hep öyle yapmıyomuyuz ki :26: kıyaslıyoruz, fikir sahibi oluyoruz :26:
tamam, sen yaz tariflerini asla yorum yapmam senin tariflerine bundan sonra, ben böyle yapıyorum demem

öyle bacak bacak üstüne atınca olmuyo bana, ama bi sabah uyandım kolumu hissetmiyorum resmen
böyle diğer elimle alıp yerini değiştirdim, koptu mu acaba diyorum 2 dk sonra normale döndü
sürekli olması normal mi bilmiyorum ama canım :26:

Son düzenleme:

teşekkür ederim miraycım hataydada yemekleri fırına gönderiyolarmı o kültür varmı ben burda gördüğümde baya şaşırmıştım

cnm bende oluyo ama hamilelikten sonra başladı benimkisi seninkini bilmiyorm ama bendeki kalsiyum eksikliğinden oluyomuş:)

Ben doğum yapmadım hiç canım ya bilmiyorum kalsiyum eksikliğinden mi bende demir-kan eksikliğinden süpheleniyorum gitcem doktora zaten :18:

ay aynen benimde öyle oldu parmaklarımı oynatmak istiyorum oynamıyor bide bi ağır olmuştu anlatamam çok korktum bende diğer elimle kaldırdım kolumu.
bacak bacak üstüne atınca da uyuşuyor bi süre sonra değiştiriyorum bende hemen sen gittin mi doktora canım? :96:

ben aynen böyle yapıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…