2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet ben tripleşiyoruz sanıyodum yarenim.. resmen kızmış Funda.. neyse yaa uzatmayalım evet :)))

yaa kızlar yapmayın ama üzülüyorum gerçekten bende söyledim nasıl olduğunu kızmayın,darılmayın böyle şeyler için zaten yaşadığımız stresler yetiyo buraya geliyoruz kafa dağıtalım diye herkes burda birbirinden birşeyler öğreniyo ne güzel hadi barışalım

Son düzenleme:
ben gerçek tantuni böyle oluyor demedim
sadece ben böyle yapıyorum dedim, ben öyle sevdiğim için..
zaten ne dışarıda tantuni yedim daha önce nede nasıl yapıldığını bilirim.. kendimce yaptım, nasıl sevdiğimi söyledim.. sebzeleri pişmiş sevmem dedim .. ihale gene bana kaldı tabi..
eşimle kötü 4 gün sonra barışma heyecanımla burda şakalaşıyorum senle Funda, ama resmen moralimi bozdun yani
üzüldüm kızmana..

neyse.. ben gidip biraz iş yapim, dergiden röportaj için gelecekler zaten, masam darmadağın :)))

sana demedimki ben bola dedim alıntıda yaptım hatta

cnm ben dedim zaten gerçeği bu diye esas memlketi mersin bende sık yediğim için esasen nasıl olduğunu söyledim anam söylemez olaymışım nerden dedim neyse artık..

teşekkür ederim miraycım hataydada yemekleri fırına gönderiyolarmı o kültür varmı ben burda gördüğümde baya şaşırmıştım

hahahhahhah gönderiyoalr başta matmazel annem bunu yapıyor hatay tepsi etiş var meşhur fırına gönderiyor misssssssssss ahh bayramda göndermiyor kocişim beni beee bu dediklerimi yerdim...Neymiş ilk bayramımızmış pohhaha daha ne bayramlar görürürz ..Annem diyo geleceksin bana kociş diyo gitmiceksin valla annem haftasonu arayacam nedemk göndermiyomuş dedi valla umarım ortalık gerilmez...

Kocan seni paylaşamıyor bence. Kıskanıyor ailen ile olan bağlılığından. ben öyle anladım teyzem gelincede değişti demiştin.

akşam yemek nasıl geçti?

miraycım bence ağırlığını koy biraz. niye göndermiyor ya biz de insan evladıyız sonuçta, özlüyoruz ailemizi. onun ailesi hep yanında olduğu için bilmiyor tabii. ama hoş değil tutumu. beraber gitme şansınız yok mu?

miraycım siz ne zaman evlenmiştiniz? eşinin bu tutumu hiç iyi değil. bence bu kadar taviz verme ailen konusunda. sen onu bekar arkadaşlarıyla tatile gönderiyorsun, o seni ailenin yanına göndermiyor

fundam o odadaki kutuları açman lazım. onların içinden eşyalar çıkıyor

Kocan seni paylaşamıyor bence. Kıskanıyor ailen ile olan bağlılığından. ben öyle anladım teyzem gelincede değişti demiştin.

akşam yemek nasıl geçti?

cnm akşam çıktım gittim teyzem evi temizlemiş tavukla uğraşyodu bende toz aldım ve banyoyu süsledim biraz bende banyo süsleme hastalığı var neyse tavuğu fırına koymuş çorbayı yapıodu bende salataya başladım sofrayı süsledim kediyi doyurdum bir baktım eşimle görümce geldiler birliktelermiş (yapışık ikizler gibi hergün birlikteler görümce cafeye zırt pırt gider)...pilavı yapmaya başladım onlar oturdu görümce saçını daha bi sarı yapmış güzel olmuş dedim aaa nasıl farkettin kimse farketmedi dedi ben farkederim dedim...neyse k.valide görümcenin küçük oğlu ile geldi...pilav oldu bende altını kapadım oturalım yemeğe dedik servisi teyzem yaptı..bende tavuğun içini pilavın üzerine koyarken çattt GÖRÜMCE: BEN SOĞAN YEMEM DEDİ herzaman bişi bulur sosyete gülü..ama bu pişmiş tavuk ile özleşmiş soğan dedim az koy dursun dedi yemedi ama en son baktım k.valide 2 tabak eşimde yedi...Yemekte şehitlerden bahsettik...american mutfak benim salonum hemen oturmaya geçtiler teyzem künefeleri hazırlarken ben sofrayı topladım yerleştirdim makineye...bizim GÖRÜMCE:ayy ben fazla künefe yemicem teyzem:ama senin için ceviz aldım dedi peynir sevmiyorda demiştim pok yesin die teyzem dinlemdi aldı cevizi yeminle 1 lokma aldı o güzelim künefeden...künefler nefisti k.valide 2 tabak yedi bide şişman ayy ben tatlıyı çok severim dedi bide bir tabak eve aldı götürdü pohhaha ....kediden korkyorlar die odaya kapamıştım gittim açtım hep kapalı kalmasın die yemin ediyorum görümcemi görüyor çekiyor gidiyor kedi bi tek ona yapıo o bile insan seçiyor..neyse meyve servis yaptım yuttular onuda...sonra gidelim dediler gittiler pek bişi konuşmadım sohpet etmedim hep iş yaptım ama bunlar bir kibar bir havalılardı off gittiler ama çok yoruldum 12 de yattım ve yapılsa hala iş vardı...:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…