evet ben tripleşiyoruz sanıyodum yarenim.. resmen kızmış Funda.. neyse yaa uzatmayalım evet :)))
ben gerçek tantuni böyle oluyor demedimdenemiycem çinkim öyle yaparsam et sote yemeğini lavaşa sarmış gibi hissedicem
kızdım evet siz öyle biliyosunuz diye gerçek tantuni o mu oldu yani mirayla bende böyle biliyorum böyle yemişiz tantuni 2 şekildede yapılır..ben bu şekilde olanını seviyorum siz o şekilde ama gerçeği böyle demek saçmauzadı bu konu sıkıldım :18:sinirlendi en iyisi konuyu kapatalım
ilk kez oynuyorum yarenim tam bilmiyorumda nasıl oynandığını:26:
ben gerçek tantuni böyle oluyor demedim
sadece ben böyle yapıyorum dedim, ben öyle sevdiğim için..
zaten ne dışarıda tantuni yedim daha önce nede nasıl yapıldığını bilirim.. kendimce yaptım, nasıl sevdiğimi söyledim.. sebzeleri pişmiş sevmem dedim .. ihale gene bana kaldı tabi..
eşimle kötü 4 gün sonra barışma heyecanımla burda şakalaşıyorum senle Funda, ama resmen moralimi bozdun yani
üzüldüm kızmana..
neyse.. ben gidip biraz iş yapim, dergiden röportaj için gelecekler zaten, masam darmadağın :)))
zaten ne dışarıda tantuni yedim daha önce nede nasıl yapıldığını bilirim.. kendimce yaptım, nasıl sevdiğimi söyledim.. sebzeleri pişmiş sevmem dedim .. ihale gene bana kaldı tabi..
eşimle kötü 4 gün sonra barışma heyecanımla burda şakalaşıyorum senle Funda, ama resmen moralimi bozdun yani
üzüldüm kızmana..
neyse.. ben gidip biraz iş yapim, dergiden röportaj için gelecekler zaten, masam darmadağın :)))
yok cnm adanadayım ben:)
cnm bende oluyo ama hamilelikten sonra başladı benimkisi seninkini bilmiyorm ama bendeki kalsiyum eksikliğinden oluyomuş:)
denemiycem çinkim öyle yaparsam et sote yemeğini lavaşa sarmış gibi hissedicem
kızdım evet siz öyle biliyosunuz diye gerçek tantuni o mu oldu yani mirayla bende böyle biliyorum böyle yemişiz tantuni 2 şekildede yapılır..ben bu şekilde olanını seviyorum siz o şekilde ama gerçeği böyle demek saçmauzadı bu konu sıkıldım :18:sinirlendi en iyisi konuyu kapatalım
ilk kez oynuyorum yarenim tam bilmiyorumda nasıl oynandığını:26:
fundam ben ilk oynadığımda baya zorlanmıştım bi de o oynadığımda para kazanmak için iş buluyordun, çocuklar vardı onlara bakıyorsun falan. bi tanesini ocakta yaktım ben hatta öldü, küllerini bi kavanoza toplayıp masanın üstüne koymuşlardı, bütün aile ona bakıp bakıp bunalıma girmiştiçok komikkk ya. burda da arkadaşlarınla flört edebiliyorsun, sonra aile kuruyorsun, evi büyütüyorsun falan. eğlenceli bi oyun yani.
üzüldüm kızmana..
ayyy kızlar uzamış muhabbet gereksiz yere. herkes unutsun tantuniyi bakayımşöyle sıcakta yenecek serin serin bir tatlı tarifi olan var mı?
teşekkür ederim miraycım hataydada yemekleri fırına gönderiyolarmı o kültür varmı ben burda gördüğümde baya şaşırmıştım
hahahhahhah gönderiyoalr başta matmazel annem bunu yapıyor hatay tepsi etiş var meşhur fırına gönderiyor misssssssssss ahh bayramda göndermiyor kocişim beni beee bu dediklerimi yerdim...Neymiş ilk bayramımızmış pohhaha daha ne bayramlar görürürz ..Annem diyo geleceksin bana kociş diyo gitmiceksin valla annem haftasonu arayacam nedemk göndermiyomuş dedi valla umarım ortalık gerilmez...
AY ÇOK GÜZEL Bİ OYUNMUŞ YARENİM AMA BEN TAM ÖĞRENEMEDİM OYNAYAMIYORUM HEP AYNI ŞEYLERİ YAPIP DURUYORUMfundam ben ilk oynadığımda baya zorlanmıştım bi de o oynadığımda para kazanmak için iş buluyordun, çocuklar vardı onlara bakıyorsun falan. bi tanesini ocakta yaktım ben hatta öldü, küllerini bi kavanoza toplayıp masanın üstüne koymuşlardı, bütün aile ona bakıp bakıp bunalıma girmiştiçok komikkk ya. burda da arkadaşlarınla flört edebiliyorsun, sonra aile kuruyorsun, evi büyütüyorsun falan. eğlenceli bi oyun yani.
ayyy kızlar uzamış muhabbet gereksiz yere. herkes unutsun tantuniyi bakayımşöyle sıcakta yenecek serin serin bir tatlı tarifi olan var mı?
AYY BENCEDE UZADI BU KONU GEREKSİZ YERE ÜFF:18:TAMAM BEN KİMSEYE KIZMADIM BOL NİGAR HADİ ÖPÜYÜMDE BARIŞALIM
hahahhahhah gönderiyoalr başta matmazel annem bunu yapıyor hatay tepsi etiş var meşhur fırına gönderiyor misssssssssss ahh bayramda göndermiyor kocişim beni beee bu dediklerimi yerdim...Neymiş ilk bayramımızmış pohhaha daha ne bayramlar görürürz ..Annem diyo geleceksin bana kociş diyo gitmiceksin valla annem haftasonu arayacam nedemk göndermiyomuş dedi valla umarım ortalık gerilmez...
NİYE GÖNDERMİYO YA BEN GİTMİŞTİM İLK BAYRAMIMDA ŞİMDİ BU BAYRAMDA YİNE GİDİYORUZ ONUN AİLESİYLE HERZAMAN VAKİT GEÇİRİYOSUN AMA AİLEMİZ UZAKTA SONUÇTA ÖZLEDİK
AY ÇOK GÜZEL Bİ OYUNMUŞ YARENİM AMA BEN TAM ÖĞRENEMEDİM OYNAYAMIYORUM HEP AYNI ŞEYLERİ YAPIP DURUYORUM
AYY BENCEDE UZADI BU KONU GEREKSİZ YERE ÜFF:18:TAMAM BEN KİMSEYE KIZMADIM BOL NİGAR HADİ ÖPÜYÜMDE BARIŞALIM
NİYE GÖNDERMİYO YA BEN GİTMİŞTİM İLK BAYRAMIMDA ŞİMDİ BU BAYRAMDA YİNE GİDİYORUZ ONUN AİLESİYLE HERZAMAN VAKİT GEÇİRİYOSUN AMA AİLEMİZ UZAKTA SONUÇTA ÖZLEDİK
neymiş cafe kalabalık olurmuş benide yanında istiyormuş hem özlermiş zart zurt annemde bi gaz verio sorma:kendi gidiyor ama tatile seni buraya göndermiyor ben anlamam bayramda burdasın dedi..Bende:yaws anne gitti sıkıldı geldi beni bayramda yanında istiyo kurbanda gelirim artık dedim...hayır bu bayram özledik gel bence teyzen almanyadan geldi v.s dedi haftasonu arayacak işte bakalım ne olacak...burdaki teyzemi cmtsi göndercem bizimkisi mutlu bundan böle kimseyide çağırmıcam geriliyor ortalık
neymiş cafe kalabalık olurmuş benide yanında istiyormuş hem özlermiş zart zurt annemde bi gaz verio sorma:kendi gidiyor ama tatile seni buraya göndermiyor ben anlamam bayramda burdasın dedi..Bende:yaws anne gitti sıkıldı geldi beni bayramda yanında istiyo kurbanda gelirim artık dedim...hayır bu bayram özledik gel bence teyzen almanyadan geldi v.s dedi haftasonu arayacak işte bakalım ne olacak...burdaki teyzemi cmtsi göndercem bizimkisi mutlu bundan böle kimseyide çağırmıcam geriliyor ortalık
EŞİN SENİ PAYLAŞAMIYO AMA ÇOK YANLIŞ CANIM SEN YIPRANIRSIN TAVRINI KOY BENCE AİLENİ ÖZLEDİĞİNİ ONLARLA VAKİT GEÇİRMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLE ÇOK KALMAZSINHEM BİRAZ ÖZLEM İYİDİR
fundam o odadaki kutuları açman lazım. onların içinden eşyalar çıkıyor
fundam o odadaki kutuları açman lazım. Onların içinden eşyalar çıkıyor
Kocan seni paylaşamıyor bence. Kıskanıyor ailen ile olan bağlılığından. ben öyle anladım teyzem gelincede değişti demiştin.
akşam yemek nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?