EŞİN SENİ PAYLAŞAMIYO AMA ÇOK YANLIŞ CANIM SEN YIPRANIRSIN TAVRINI KOY BENCE AİLENİ ÖZLEDİĞİNİ ONLARLA VAKİT GEÇİRMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLE ÇOK KALMAZSINHEM BİRAZ ÖZLEM İYİDİR
yaws kaç gün oldu şu bayram tatili peki ona göre konuşayım tekrar ???
BAYRAM TATİLİ 9 GÜN CANIM TABİ İŞ YERLERİNE BAĞLI BAKALIM BİZİMKİ KAÇ GÜN OLACAK
Yarencim benimki niye erkekkzı olsaydı ya
benim bildiğim net birşey yok henüz. senin kendi işyerinde arkadaşlarına sorman daha iyi olur. her işyeri farklı yapabiliyor bayram tatilini
canım onu sen kendin ayarlıyorsun, elfiş de erkek ayarlamış yanlışlıklaikinizle de flört etmeye çalışıyorum
FARKINDA OLMADAN ŞİMDİ SENİNLE FLÖRTMÜ EDİYORUM YANİ İKİMİZİ DE Bİ ARADA GÖTÜRÜYOSUN DEMEK RESMEN ALDATILIYORUM ELFİYLE:96:
Yarenayc banada yardım et :)) Ben bişey anlamadım ya tuvalete gidip duruyor deli :))
BENİMKİDE SÜREKLİ UYUMAK İSTİYO
geldim ben, sessiz sedasız bi köşede oturucamBoll nigar hadi gelin artık
geldim ben, sessiz sedasız bi köşede oturucam
bişi derim şimdi yine kızarsın, alınırsın
miraycım siz ne zaman evlenmiştiniz? eşinin bu tutumu hiç iyi değil. bence bu kadar taviz verme ailen konusunda. sen onu bekar arkadaşlarıyla tatile gönderiyorsun, o seni ailenin yanına göndermiyor
BAYRAM TATİLİ 9 GÜN CANIM TABİ İŞ YERLERİNE BAĞLI BAKALIM BİZİMKİ KAÇ GÜN OLACAK
eminmisindevlet dairesi 9 gündür ozaman ama kimse duymamış burda TVdede sölememişler sen nerden duydun fundacım ?
afferim sahura kalkmışsınn :))
bunu okuyorum, türkçesini bulamadım.. bunun bulgarcasını
Eki Görüntüle 242966
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?