2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Yarencim benimki niye erkek kzı olsaydı ya

canım onu sen kendin ayarlıyorsun, elfiş de erkek ayarlamış yanlışlıkla ikinizle de flört etmeye çalışıyorum

kızlar ekranın ortasında böyle değişik şekiller var, güler yüz, yatak işareti, tavuk vs. onların her birinin anlamı var. renkleri yeşilden değişmeye başlayınca ihtiyacınız artıyor demektir. zzz işareti uyku, dinlenme. tavuk işareti açlık, 3 insan figürü olan sosyallik, yanındaki güler yüz eğlence, tuvalet kağıdı olan malum tuvalet ihtiyacı, diğeri de temizlik ihtiyacı. onların rengi değişince onları yükseltmeniz gerekiyor.

karakterin üstüne gelip change apperance basarsanız değiştirebilirsiniz cinsiyetini.

ben de acıkmaya başladım, kitap okuyorum arada
sonuna yaklaştım ya heyecanlı oldu bitiricem inş bugün

miraycım siz ne zaman evlenmiştiniz? eşinin bu tutumu hiç iyi değil. bence bu kadar taviz verme ailen konusunda. sen onu bekar arkadaşlarıyla tatile gönderiyorsun, o seni ailenin yanına göndermiyor

cnm 15 ekim 2010 ...............bu konuyu fazla uzatmak istemiyorum zaten yeni kavga ettik barıştık annemi özledim ama annem isterse eylül yada ekimde gelebilir bana ben en iyi eşimin yanında olayım bayramda eş yalnız bırakılmaya gelmez dimi ama.................o istedi diye değil aslında iskenderuna gitmek şimdi yorucu olacak herkes eşimi soracak bide uyuz oluyorum aa eşinsiz niye geldin diyenler var....Ev hep dolup taşacak anneanem iskenderunda annemle aynı evde olduğu için herkes bize gelir bayramda bende burda eşimle bayramda kahvaltı ederim cafeye geçerim gezdirir zaten beni...Yani inşallah tabii

Sıkıldım...acıktımmı yoksa karnım mı ağrıyo çözemedim, hasta olcak gibiyimde değilimde :44:
Galiba biraz uykuya ihtiyacım var:93:

Ay akşam gene iftardayız bu sefer eşimin diğer patronunda :)))

gç geliriz heralde, yoksam yayamazlık yaptırcaktım eşime:89: Geçen tam uykuya dalcam bi baktım sırnaşıp duruyo

afferim sahura kalkmışsınn :))
bunu okuyorum, türkçesini bulamadım.. bunun bulgarcasını

Eki Görüntüle 242966

Cnm anladığım kadarıyla sende ben gibi bir kitap kurdusun ... sana bir kitap önerecem beni gelip öpeceksin süper sadakatsizlik üzerine...Aşk felan yok daha çok gerçek bir hikaye dostluğun arkdaşlaığın sadakatszliğin kitabı..UÇURTMA AVCISI BU KİTABI ALDIĞIN GÜN OTURUP BİTİRECEKSİn...çok güzel anlamlı gerçek hikaye...yorumlarını bekleyeceğim..Ben Tuv. bile giderken yanımda götürüyodum bitireyim die...hemen al...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…