2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben de hala bitiremedim kitabı ya. bi komşum istemişti Kraliçenin soytarısı'nı. okusun diye önce ona verdim, sonra ablam istedi ona verdim. bu arada ben de ablamdan bi kitap aldım onu okuyorum. o bitsen Kraliçenin soytarısını yeniden okucam inşallah. ama biz işyerinde kesinlikle okuyamıyoruz, göze batıyor maalesef

ay biz dün gece çok komiktik, eşim yanaşıyo yanağımdan öpüyo
ikidebir "niyet ettin mi" diyo daha etmedim diyorum, manalı manalı bakıyo ama ezana 15 dk felan var ıhh olmaz dedim cumartesiyi bekliycek
du bakim canım, telefonumun hatırlatmalarına kaydedim bunu da
ben türkçe okumayı çok sevmiyorum ama madem tavsiye üzerine hemen alıcam

geldm bende:)
gittm penye sütyen aldım yoksa bu sütyuenler beni nefessiz bırakacaktı artık ayy üstümden çıkarıp atasım geliodu sürekli çok şükür buldm şu penyeyi ii oldu rahatladım ayy valla ayarlayın ne yapın yazın hamile kalmayın:))
miraycım folik asiti ilk 3 ay içiyosun ama planlı bir bebekse önceden içmeye başlaman daha ii oluyo hamile kalmak istiyosun mesela başla hemen çocuk zekasını etkiliyomuş çünkü..

hayatım afganistanlı bir adam yazmış...çevrilmiş ..klasik Türk kitapları gbi değil çok seveceksin elinden düşmicek...

hayatım afganistanlı bir adam yazmış...çevrilmiş ..klasik Türk kitapları gbi değil çok seveceksin elinden düşmicek...

geldm bende:)
gittm penye sütyen aldım yoksa bu sütyuenler beni nefessiz bırakacaktı artık ayy üstümden çıkarıp atasım geliodu sürekli çok şükür buldm şu penyeyi ii oldu rahatladım ayy valla ayarlayın ne yapın yazın hamile kalmayın:))
miraycım folik asiti ilk 3 ay içiyosun ama planlı bir bebekse önceden içmeye başlaman daha ii oluyo hamile kalmak istiyosun mesela başla hemen çocuk zekasını etkiliyomuş.

yukardaki msjı görmedim madem niyet etmedin nie adama ıhh çekion geberticem seni haa şu adama biraz sevgi göster hayır deme cnm ...Bak nigarcım kocişin yakışıklı gördüğüm kadarıyla daha yeni kavgadan çıktınız hayır deme adama arada naz yap ama sen üstüne git biraz hatta..Ulen cilvenin kitabı çıksa alıp okuyacam yani...

hoşgeldinbu fplik asit ne oluyo canım ..bende yazın doğum yapmak istemiyorum tek hayalim baharda doğum yapmak

cnm bilyosun ben hamileydim düşük olmadan önce başlamıştım içmeye ama devam ediyorum bırakmadım diğer ayy inşaatın temllerini atacaz sıkı bir kampa gireriz artık...ben kışa hamile kalayım ki hazirana yada temmuza doğururum die plan yapıyorum ama allahın işine karışılmaz derler napalım artık nezaman olursa...Ayy insan heyecanlanıyor off tatlı bir heyecandır emnim..

cnm bilyosun ben hamileydim düşük olmadan önce başlamıştım içmeye ama devam ediyorum bırakmadım diğer ayy inşaatın temllerini atacaz sıkı bir kampa gireriz artık...ben kışa hamile kalayım ki hazirana yada temmuza doğururum die plan yapıyorum ama allahın işine karışılmaz derler napalım artık nezaman olursa...Ayy insan heyecanlanıyor off tatlı bir heyecandır emnim..

evet kocişim çok yakışıklı
canım 15 dkda aşna fişne edip banyo yapamiycağım için hayır dedim kusura akmasın onun için 1 gün orucumu yiyemem
gösteriyorum sevgi :/ o daha çok gösteriyo sevgisini evet ama ben de sevecenim yani :26:
...
ay ben bi + 18 soru sorucam yaa, danışmam lazım bişi :18: :18: :18: akşam yazim bari buraya

ondan kıskanıyosun ya zatenama sende güzelsin benziyosunuz bence
ne sorucan nektar merak ettim:26:

sor cnm benimmm ben Gözün abla sana tercümbemden vereyim azcuk...ben hayır demem asla demedim ama küsken barışyosun yaa ozman daha güzel oluyor pohahhahaha kız 15 dkda nasıl yıknamıyon hamama git demiyoruz 10dkda yıkanırım ne var yawss öldürdüüüüüüüüüüüüün nigarrrrr beni...

hemde nasıl canım anlatılmaz bişe ya tek sorun şu ki insan çok sabırsız oluyo biran önce gelsin istiyo zaman geçmiyo:)inşallah herşey istediğin gibi olur ve biran önce hamile olursun tatlım:)

nektar bende merak ettim kıs?????????

senden tecrübeleri alırız artık...İnşşallah senin gibi cici kızım olur benimde tabii allahım ne isterse oğluşda olsun... ben çok zayıfım hayatım seni görmedim ama bünyemi toparlamam lazım yoksa bu bünyemde taşımam zor olacak çocuğu 45 kiloyum malesef..:26:

ondan kıskanıyosun ya zatenama sende güzelsin benziyosunuz bence
ne sorucan nektar merak ettim:26:
sensin güzel
bizi herkes benzetiyo

15 dkda bayo yapcam tamam, e randevu olayına kaç dakka kalıyo
öyle 2 dk sürmüyo bizim randevu ay ne biçim şeylerden bahsediyoruz oruç oruç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…