ay biz dün gece çok komiktik, eşim yanaşıyo yanağımdan öpüyoSıkıldım...acıktımmı yoksa karnım mı ağrıyo çözemedim, hasta olcak gibiyimde değilimde :44:
Galiba biraz uykuya ihtiyacım var:93:
Ay akşam gene iftardayız bu sefer eşimin diğer patronunda :)))
gç geliriz heralde, yoksam yayamazlık yaptırcaktım eşime:89: Geçen tam uykuya dalcam bi baktım sırnaşıp duruyo
du bakim canım, telefonumun hatırlatmalarına kaydedim bunu daCnm anladığım kadarıyla sende ben gibi bir kitap kurdusun ...sana bir kitap önerecem beni gelip öpeceksin süper sadakatsizlik üzerine...Aşk felan yok daha çok gerçek bir hikaye dostluğun arkdaşlaığın sadakatszliğin kitabı..UÇURTMA AVCISI BU KİTABI ALDIĞIN GÜN OTURUP BİTİRECEKSİn...çok güzel anlamlı gerçek hikaye...yorumlarını bekleyeceğim..Ben Tuv. bile giderken yanımda götürüyodum bitireyim die...hemen al...
ay biz dün gece çok komiktik, eşim yanaşıyo yanağımdan öpüyo
ikidebir "niyet ettin mi" diyodaha etmedim diyorum, manalı manalı bakıyo ama ezana 15 dk felan var ıhh olmaz dedim cumartesiyi bekliycek
du bakim canım, telefonumun hatırlatmalarına kaydedim bunu da
ben türkçe okumayı çok sevmiyorum ama madem tavsiye üzerine hemen alıcam
eminmisindevlet dairesi 9 gündür ozaman ama kimse duymamış burda TVdede sölememişler sen nerden duydun fundacım ?
canım banada burdakiler söyledi devlet dairesi olabilir emin değilim hafta sonlarıda giriyo ya onlarıda sayıyolar:13:
ikidebir "niyet ettin mi" diyodaha etmedim diyorum, manalı manalı bakıyo ama ezana 15 dk felan var ıhh olmaz dedim cumartesiyi bekliycek
geldm bende:)
gittm penye sütyen aldım yoksa bu sütyuenler beni nefessiz bırakacaktı artık ayy üstümden çıkarıp atasım geliodu sürekli çok şükür buldm şu penyeyi ii oldu rahatladım ayy valla ayarlayın ne yapın yazın hamile kalmayın:))
miraycım folik asiti ilk 3 ay içiyosun ama planlı bir bebekse önceden içmeye başlaman daha ii oluyo hamile kalmak istiyosun mesela başla hemen çocuk zekasını etkiliyomuş çünkü..
gittm penye sütyen aldım yoksa bu sütyuenler beni nefessiz bırakacaktı artık ayy üstümden çıkarıp atasım geliodu sürekli çok şükür buldm şu penyeyi ii oldu rahatladım ayy valla ayarlayın ne yapın yazın hamile kalmayın:))
miraycım folik asiti ilk 3 ay içiyosun ama planlı bir bebekse önceden içmeye başlaman daha ii oluyo hamile kalmak istiyosun mesela başla hemen çocuk zekasını etkiliyomuş çünkü..
evet kocişim çok yakışıklıyukardaki msjı görmedim madem niyet etmedin nie adama ıhh çekion geberticem seni haa şu adama biraz sevgi göster hayır deme cnm ...Bak nigarcım kocişin yakışıklı gördüğüm kadarıyla daha yeni kavgadan çıktınız hayır deme adama arada naz yap ama sen üstüne git biraz hatta..Ulen cilvenin kitabı çıksa alıp okuyacam yani...
evet kocişim çok yakışıklı
canım 15 dkda aşna fişne edip banyo yapamiycağım için hayır dedimkusura akmasın onun için 1 gün orucumu yiyemem
gösteriyorum sevgi :/ o daha çok gösteriyo sevgisini evet ama ben de sevecenim yani :26:
...
ay ben bi + 18 soru sorucam yaa, danışmam lazım bişi :18: :18: :18: akşam yazim bari buraya
evet kocişim çok yakışıklı
canım 15 dkda aşna fişne edip banyo yapamiycağım için hayır dedimkusura akmasın onun için 1 gün orucumu yiyemem
gösteriyorum sevgi :/ o daha çok gösteriyo sevgisini evet ama ben de sevecenim yani :26:
...
ay ben bi + 18 soru sorucam yaa, danışmam lazım bişi :18: :18: :18: akşam yazim bari buraya
cnm bilyosun ben hamileydim düşük olmadan önce başlamıştım içmeye ama devam ediyorum bırakmadım diğer ayy inşaatın temllerini atacaz sıkı bir kampa gireriz artık...ben kışa hamile kalayım ki hazirana yada temmuza doğururum die plan yapıyorum ama allahın işine karışılmaz derler napalım artık nezaman olursa...Ayy insan heyecanlanıyor off tatlı bir heyecandır emnim..
hemde nasıl canım anlatılmaz bişe ya tek sorun şu ki insan çok sabırsız oluyo biran önce gelsin istiyo zaman geçmiyo:)inşallah herşey istediğin gibi olur ve biran önce hamile olursun tatlım:)
nektar bende merak ettim kıs?????????
sensin güzelondan kıskanıyosun ya zatenama sende güzelsin benziyosunuz bence
ne sorucan nektar merak ettim:26:
15 dkda bayo yapcam tamam, e randevu olayına kaç dakka kalıyosor cnm benimmm ben Gözün abla sana tercümbemden vereyim azcuk...ben hayır demem asla demedim ama küsken barışyosun yaa ozman daha güzel oluyor pohahhahaha kız 15 dkda nasıl yıknamıyon hamama git demiyoruz 10dkda yıkanırım ne var yawss öldürdüüüüüüüüüüüüün nigarrrrr beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?