2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

senden tecrübeleri alırız artık...İnşşallah senin gibi cici kızım olur benimde tabii allahım ne isterse oğluşda olsun... ben çok zayıfım hayatım seni görmedim ama bünyemi toparlamam lazım yoksa bu bünyemde taşımam zor olacak çocuğu 45 kiloyum malesef..:26:

Cilvenin kitabını ben yazdım, göndereyim sana

[inşallah cnm:)sen benim resmimi görmemişmiydin?ama çok zayıfmışsın bencede kilo al biraz ama bak benim arkadaşımda 48 kiloyla hmile kaldı gayet rahat taşıdı ama sen en azından 4 kilo falan al yinede nolur nolmaz..
ben 60la kaldım şuan aldım başımı gidiyorum 68 oldum

geçersiniz cnm ya belli bi zaman sonra durulursunuz :))
evlilik sebebiyle ayrıldım cnm haklarımdan yararlanmak için
daha bebek düşünmüyoruz.
sen çalışıyo musun

sensin güzel
Bizi herkes benzetiyo

15 dkda bayo yapcam tamam, e randevu olayına kaç dakka kalıyo
öyle 2 dk sürmüyo bizim randevu Ay ne biçim şeylerden bahsediyoruz oruç oruç
evet acayip benziyosunuz nasıl buldunuz birbirinizi2 dak randevumu sürermiş kız:94::78:

waow zuzu bizede gönder

ay yazıcam, burdaki kişiler gitsin

yok görmedim göbeğini gördüm sadece....:44: Alacam inşallah pekmeze başladım.

geçersiniz cnm ya belli bi zaman sonra durulursunuz :))
evlilik sebebiyle ayrıldım cnm haklarımdan yararlanmak için
daha bebek düşünmüyoruz.
sen çalışıyo musun
evet, baya bi zaman evde oturdum ben ama
çook sıkıldım, hem maddi açıdan da katkım olsun diye işe girdim 3 ay oldu işte
nasıl geçiyo evde zaman? sıkılmadın mı canım..

Son düzenleme:
evet, baya bi zaman evde oturdum ben ama
çook sıkıldım, hem maddi açıdan da katkım olsun diye işe girdim 3 ay oldu işte
nasıl geçiyo evde zaman? sıkılmadın mı canım..

sıkıldım yaaa
çalışmaya alışmışım duramıyorum
ramazandan sonra bakıcam bulurum inş...

Nekk sahurda aynısı benimde başıma geldi kaç dk var dedi kocişim az var hadi yat dedim güldü :)) 20 dk. vardı bu akşam kaçış yok gibi.

sıkıldım yaaa
çalışmaya alışmışım duramıyorum
ramazandan sonra bakıcam bulurum inş...
bulursun canım,
sıkılıyo insan dimmi, eşinin izin gününe endeksliyosun kendini ben sürekli mutfakta bişiler yapıyodum, 4 kilo aldım zaten
Nekk sahurda aynısı benimde başıma geldi kaç dk var dedi kocişim az var hadi yat dedim güldü :)) 20 dk. vardı bu akşam kaçış yok gibi.
:89:

Miraycım bu folik asit hakkında bilgin varsa verirmisin merak ettim

folik asit folat diye bilen bir çeşit B vitaminidir.yapılan birçok araştırmalara göre gebelikten 3 ay önce ve sonra günde yaklaşık 400 mikrogram almanın bebeklerde bebeklerde omurilik ve beyin hastalıklarını %70 azalttığını gösteriyormuş..beyin ve omuriliği hastalıkları gibi sorunlar ilk 28 günde oluşurmuş.beyin sisteminin eglişmesi yanında folic asit organlar ve hücre gelişmesinede yararı çokmuş bilineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........

magnezyum ve Calsiyum içeriyor..bunların düşük olmaması gerekiyor....cnm hamilelik düşünyorsanız başlayın bence ben içiyorum...folic asit içeren yicekler,bakla,ıspanak,taze sıkılmış portakal suyu,fasulye taze,brokoli marul gibi yeşil yapraklı sebzeler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…