cnm bilyosun ben hamileydim düşük olmadan önce başlamıştım içmeye ama devam ediyorum bırakmadım diğer ayy inşaatın temllerini atacaz sıkı bir kampa gireriz artık...ben kışa hamile kalayım ki hazirana yada temmuza doğururum die plan yapıyorum ama allahın işine karışılmaz derler napalım artık nezaman olursa...Ayy insan heyecanlanıyor off tatlı bir heyecandır emnim..
folik asit folat diye bilen bir çeşit B vitaminidir.yapılan birçok araştırmalara göre gebelikten 3 ay önce ve sonra günde yaklaşık 400 mikrogram almanın bebeklerde bebeklerde omurilik ve beyin hastalıklarını %70 azalttığını gösteriyormuş..beyin ve omuriliği hastalıkları gibi sorunlar ilk 28 günde oluşurmuş.beyin sisteminin eglişmesi yanında folic asit organlar ve hücre gelişmesinede yararı çokmuş bilineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........
magnezyum ve Calsiyum içeriyor..bunların düşük olmaması gerekiyor....cnm hamilelik düşünyorsanız başlayın bence ben içiyorum...folic asit içeren yicekler,bakla,ıspanak,taze sıkılmış portakal suyu,fasulye taze,brokoli marul gibi yeşil yapraklı sebzeler...
teşekkür ederim canımhamile kalmadan önce bende kullanmaya başlayım:13:önemliymiş folik asit peki zararı varmı acaba:26:
benimde canım sıkılıyo yarenim çok sıkıcı bi gün ve başım çok ağrıyo bugün migrenim tuttuyılmaz özdilin yazısını okudunmu canım çok kötü oldum okurken
yok cnm aksine 3 ay önce başla doktor önerdi bana zaten..
okudum canım ya sorma, ben ağlardım evde olsam. gözlerim doldu, o anne babalar, eşler, sevgililer ne durumdadır düşünmek bile istemiyorumAllah sabır versin hepsine.
topikçe aynı dertten yakınıyoruzeşim yine akşam 7 ye doğru geliyo cnm
sabahta uyuyorum 11e kdr faln kalkınca vakit geçiyo 7 ye kdr
pazar günleride birlikteyiz işte.
ya bende çok kilo aldım
aklım dolaptaki pastada ama korkuorum yemeye
ben akakkabı iade ettim markafoniden bi farkı yok, yine iade kısmını doldurup gönderiyosun canım :))ya kızlar trendyoldan elbise almıştım olmadı göndermek istiyorum hiç gönderdinizmi siz markafoniyi biliyorm ama trendyolda bilemddim?
tamam canımaslında ben bu yıl istiyodum ama eşimle konuştuk erteledik seneye kaldı
saat 5 olsa da eve gitsek artık ya...
bende bu sene yani 2 aydır git gel yaşadım olsamı die ama maddi durum düzgün olsun ve herşeyi yapabiliyim die düşünüoum o yüzden seneye kaldı.
bende bu sene yani 2 aydır git gel yaşadım olsamı die ama maddi durum düzgün olsun ve herşeyi yapabiliyim die düşünüoum o yüzden seneye kaldı.
ya kızlar trendyoldan elbise almıştım olmadı göndermek istiyorum hiç gönderdinizmi siz markafoniyi biliyorm ama trendyolda bilemddim?
yarenim sen geçen sorumluluğu almaya hazır değilim demiyomuydun tatlım yaaben de aynı nedenden erteliyorum canım. yoksa bu sene çooooook istiyordum ama seneye inşallah. artık ondan fazla da erteleyemem yaş ilerliyor ne de olsa...
canım 6 da bari çıksan ya :26: kıyamamdün akşam tam eve geldim elimi yıkadım üstümü değişmeden oturdum sofraya, ezan okundu..
bugünde geç çıkablirimiftarada davetliyiz ,
geçende iftara davetliydik biz kapının önüne geldik ezan okunduinsanlar bizi bekliyo
yarenim sen geçen sorumluluğu almaya hazır değilim demiyomuydun tatlım yaa
biz de kararsızız bebiş konusunda, seneye kalıyo bizim bebiş planı da sanırım
sıradaki Elfiş, onlar ramazandan sonra düşünüyodu sanki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?