2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım inş bu sefer sıkıntısız atlatırsın hamileliğini. Allahın izniyle herşey istedğin gibi olsun tatlım :)

teşekkür ederim canım hamile kalmadan önce bende kullanmaya başlayım:13:önemliymiş folik asit peki zararı varmı acaba:26:

benimde canım sıkılıyo yarenim çok sıkıcı bi gün ve başım çok ağrıyo bugün migrenim tuttuyılmaz özdilin yazısını okudunmu canım çok kötü oldum okurken

okudum canım ya sorma, ben ağlardım evde olsam. gözlerim doldu, o anne babalar, eşler, sevgililer ne durumdadır düşünmek bile istemiyorum Allah sabır versin hepsine.

eşim yine akşam 7 ye doğru geliyo cnm
sabahta uyuyorum 11e kdr faln kalkınca vakit geçiyo 7 ye kdr
pazar günleride birlikteyiz işte.

ya bende çok kilo aldım
aklım dolaptaki pastada ama korkuorum yemeye

ya kızlar trendyoldan elbise almıştım olmadı göndermek istiyorum hiç gönderdinizmi siz markafoniyi biliyorm ama trendyolda bilemddim?

eşim yine akşam 7 ye doğru geliyo cnm
sabahta uyuyorum 11e kdr faln kalkınca vakit geçiyo 7 ye kdr
pazar günleride birlikteyiz işte.

ya bende çok kilo aldım
aklım dolaptaki pastada ama korkuorum yemeye
topikçe aynı dertten yakınıyoruz
herkes evlenince kilo aldı
Çileek, seni topikteki kızlarla tanıştırıyım :))
hepsi 2010 gelini, iyiler, hoşlar, samimiler

ya kızlar trendyoldan elbise almıştım olmadı göndermek istiyorum hiç gönderdinizmi siz markafoniyi biliyorm ama trendyolda bilemddim?
ben akakkabı iade ettim markafoniden bi farkı yok, yine iade kısmını doldurup gönderiyosun canım :))

Çilek
, sabah alman pastası yaptığını okuyunca tariflerine baktım
heryerde farklı, senin tarifini yazarmısın canım?

bende bu sene yani 2 aydır git gel yaşadım olsamı die ama maddi durum düzgün olsun ve herşeyi yapabiliyim die düşünüoum o yüzden seneye kaldı.

aynen bizde bebeğimizi düşündüğümüz için erteledik canım herşeyi tam olsun istiyorum rabbim inşallah gönlümüze göre verir

bende bu sene yani 2 aydır git gel yaşadım olsamı die ama maddi durum düzgün olsun ve herşeyi yapabiliyim die düşünüoum o yüzden seneye kaldı.

ben de aynı nedenden erteliyorum canım. yoksa bu sene çooooook istiyordum ama seneye inşallah. artık ondan fazla da erteleyemem yaş ilerliyor ne de olsa...

dün akşam tam eve geldim elimi yıkadım üstümü değişmeden oturdum sofraya, ezan okundu..

bugünde geç çıkablirim iftarada davetliyiz ,

geçende iftara davetliydik biz kapının önüne geldik ezan okundu insanlar bizi bekliyo

kızlar ben bidaha ordan bişi almıcam nette göründüğü gibi değil bir kere aldım sadece bence giyip bakıp almak en mantıklısı...değişim var diye biliyorum boll kaç gün oldu seçtiğinin aynısı ve bir hasar yoksa alırlarmı bilmiyorum?? sen gönder bence alırlar bedenini değiştir fazla geç kalma..

ben de aynı nedenden erteliyorum canım. yoksa bu sene çooooook istiyordum ama seneye inşallah. artık ondan fazla da erteleyemem yaş ilerliyor ne de olsa...
yarenim sen geçen sorumluluğu almaya hazır değilim demiyomuydun tatlım yaa
biz de kararsızız bebiş konusunda, seneye kalıyo bizim bebiş planı da sanırım
sıradaki Elfiş, onlar ramazandan sonra düşünüyodu sanki :))

canım 6 da bari çıksan ya :26: kıyamam

Son düzenleme:

kuzum ben de o kadar gel gitler var ki ben bile anlam veremiyorum. bir de bebiş sahibi olan herkes aynı şeyi söylüyor, "başına gelmeden hiç hazır hissetmiceksin kendini" evlenmeye karar verirken de aynı şeyi düşünüyordum ben, o yüzden 26'ya kadar evlenmedim ama gelinliği giydiğimde bile şüpheliydim, evlenince alışıyorsun zamanla sorumluluklara. sanırım bebiş olayı da öyle olacak. sonuçta manevi olarak birçok şeyden vazgeçmeyi gerektiriyor bebek. şu anda hangimiz kendimizden son derece emin olarak bunlardan vazgeçebiliriz diyebiliriz ki??? hep diyorum ya bebiş konusunda mantıklı olmak gerekiyor, ama duygularımız bazen o kadar çok ağır basıyor ki. hep böyle karman çormanım, gel gitler yaşıyorum. eşim de artık bi karar ver diyor. çünkü bir gün istiyorum diyorum, emin misin diyor kalıyorum ya da ertesi gün yok ya daha erken diyorum. ama çoooook istiyorum ayrı böyle işte içimdeki karmaşayı yeterince karışık anlatabilmişimdir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…