sıradaki Elfiş, onlar ramazandan sonra düşünüyodu sanki :))
kızlar ben bidaha ordan bişi almıcam nette göründüğü gibi değil bir kere aldım sadece bence giyip bakıp almak en mantıklısı...değişim var diye biliyorum boll kaç gün oldu seçtiğinin aynısı ve bir hasar yoksa alırlarmı bilmiyorum?? sen gönder bence alırlar bedenini değiştir fazla geç kalma..
kuzum ben de o kadar gel gitler var ki ben bile anlam veremiyorum. bir de bebiş sahibi olan herkes aynı şeyi söylüyor, "başına gelmeden hiç hazır hissetmiceksin kendini" evlenmeye karar verirken de aynı şeyi düşünüyordum ben, o yüzden 26'ya kadar evlenmedimama gelinliği giydiğimde bile şüpheliydim, evlenince alışıyorsun zamanla sorumluluklara. sanırım bebiş olayı da öyle olacak. sonuçta manevi olarak birçok şeyden vazgeçmeyi gerektiriyor bebek. şu anda hangimiz kendimizden son derece emin olarak bunlardan vazgeçebiliriz diyebiliriz ki??? hep diyorum ya bebiş konusunda mantıklı olmak gerekiyor, ama duygularımız bazen o kadar çok ağır basıyor ki. hep böyle karman çormanım, gel gitler yaşıyorum. eşim de artık bi karar ver diyor. çünkü bir gün istiyorum diyorum, emin misin diyor kalıyorum ya da ertesi gün yok ya daha erken diyorum. ama çoooook istiyorum ayrı böyle işte içimdeki karmaşayı yeterince karışık anlatabilmişimdir umarım
anlatabildim bende senin gibi git gel yaşadığım için gayet ii anladım yani.
hayat tamamen değişecek o yüzden daha erken dioum sonra hesaplar yapıoum çocuk okula başlıcak biz iice yaşlanıcaz hemen yapalım dioum
sonra yok yok yaa ayak uydururum hemen yaşlanıp çöküp gitmem yaa dioum daha eşimle başbaşa bişiler yaşamalıyız dioum
yani seni anlıoum sende beni anlıo musun? :)))
miray ve dilek siz facebookta var mısınız?
anlıyorum canım sen, hepimiz aynı karmaşıklığı yaşıyoruz galibakuzum ben de o kadar gel gitler var ki ben bile anlam veremiyorum. bir de bebiş sahibi olan herkes aynı şeyi söylüyor, "başına gelmeden hiç hazır hissetmiceksin kendini" evlenmeye karar verirken de aynı şeyi düşünüyordum ben, o yüzden 26'ya kadar evlenmedimama gelinliği giydiğimde bile şüpheliydim, evlenince alışıyorsun zamanla sorumluluklara. sanırım bebiş olayı da öyle olacak. sonuçta manevi olarak birçok şeyden vazgeçmeyi gerektiriyor bebek. şu anda hangimiz kendimizden son derece emin olarak bunlardan vazgeçebiliriz diyebiliriz ki??? hep diyorum ya bebiş konusunda mantıklı olmak gerekiyor, ama duygularımız bazen o kadar çok ağır basıyor ki. hep böyle karman çormanım, gel gitler yaşıyorum. eşim de artık bi karar ver diyor. çünkü bir gün istiyorum diyorum, emin misin diyor kalıyorum ya da ertesi gün yok ya daha erken diyorum. ama çoooook istiyorum ayrı böyle işte içimdeki karmaşayı yeterince karışık anlatabilmişimdir umarım
anlıyorum canım sen, hepimiz aynı karmaşıklığı yaşıyoruz galiba
yaşım zuzununkisi gibi olsa, 3-4 yıl gezer tozardım eşimle, ama yaş faktörü de var işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?