2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayy okumak istememiştm ama dayanamadım ya allahım yaşatmasın bu acıyı artık hiçbir anneye,babaya,evlada...
çok üzücü hayat nekadar boş nekadar boş şeylerle uğraşıp üzüyoruz kendimizi insan böyle zamanlarda anlıyor ama 1-2 saat sonra yine aynı hayata geri dönüyosun(

sucuklu kaşarlı pide yapıyorum
hamur mayalanıyo daha
iftardan 10 dk sonra felan pişmiş olucak umuyorum
off yetişemiyoruz yaa iftara, şu çıkış saatini 6 yapmadılar

merhaba kızlar bi kaç gündür uğrayamıyordum nasılsınız geçmiş çok uzamış....ben de iyi gibiyim doktor enfeksiyon için ilaç vermişti yazdım mı hatırlamıyorum bir mide bulantısı yaptı bende 3 4 gündür geberiyorum resmen öğürmekten canım çıktı hiç bişi yiyemiyorum....çok fenayım....bu ay son hafta bir gün doğum kontrol ilacımı içmeyi unuttum prospektüstede plasibo etkili olan son dört hapı almayın yeni kutuya başlayın bu ay adet beklemeyin ara lekelenmeniz olablir diyor şimdi evde mide bulantısıyla kıvranınca evdekilerin dikkatini çekti ilaçtan diyorum ama şüphe düşürdüler içime benimde ilk haftada unutmuştum bir gün ilk hafta unutulan ilacı unuttuğunuz anda alın kutuyu bitirin diyodu devam ettim ama ya korumamışsa offf ikinci kutuya doktorun verdiği ilaçlarla başladım...bide bugün uyarı aldım annemden artık en geç 8 de kalkıcak ve kahvaltıyı hazırlayıp onları uyandıracakmışım kesin dille uyardı en sevdiği şey elinden alınmış çocıklar gibiyim şuanda uykuyu çok seviyorum geceleri uyuyamıyorum ama gündüzde 10 da uyanıyorum okul açılınca zaten 6 da kalkıyorum mecbur tatil buraya kadarmış....eşim dün kuzeninin peşine takılıp günü birlik bi otelde iftar için garsonluk yapmaya gitti benim kocişimi iri yarı görünce 3 konferans salonunu ona düzenletmişler masalar sandalyeler vs. sonra 3 masa vemişler herşeyleri ile ilgilenmesi için( öğleden sonra 3 te iş başı yaptı) misafirler gittikten sonra eşim ve 3 kuzenine yıkanmış tabak bardak çatal bıçak hepsini kurulattırmışlar 1200 tane çatal bıçak kuruladık diyordu kurula kurula bitmemiş benimde huyumdur eşim gelmeden yatağa geçip uyuyamam 1 buçuktu hala gelmemişti odamızdaki koltukta kitap okuyordum için geçmiş bide güzel ipek pijama takımımı giydim ruj filan sürdüm kocama güzel görünmek için:89::89:içim geçmiş 10 dakika 2 de aradı beni kapıyı açarmısın anahtarım yok diye gittim açtım kapıyı kocamı düğün günü bile o kadar yorgun görmemiştim ki düğünden sonra misafirler gittikten sonra ben gelinliğimi çıkardım o damatlığıyla bahçeyi temizledik beraber o tabak bardaklar içki şişelerini görseydiniz arkanıza bakmadan kaçar giderdiniz zaten ben yüzümü yıkamaya banyoya gittiğimde eşim damatlığıyla yatağın üstüne kendini atmış uyuyodu neyse ayaklarım çok acıyo dedi çoraplarını bi çıkardı kıyamam ayaklarının tabanı su toplamış şişmiş bayada hayatım nolmuş böle dedi bende şaşırdım baya kıyamam ya hiç oturmamış tüm gün 4 e kadar ona masaj yaptım yavrum uykusunda bile inledi içim cız etti valla çok fena oldum.... sabahta uyandık 9 gibi kahvatı yaptık yattı gerisin geri yalvardı hayatım masaj yap diye saatlerce masaj yaptım ilgilendim onla bide leğene tuzlu ılık su yaptım ayakları için biraz iyi geldi ama basamıyo ayaklarının üstüne bide adamlar parasını vermiceklermiş bugünden için gitsin diye tartışmış adamla adamda çıkartıp 40 lira vermiş şaka gibi ...eşimde demişki ben bu 40 liraya muhtaç değilim kuzenim yalnız kalmasın diye ben geldim insanlara insan değil hayvan muamelesi yapıyorsunuz buraya muhtaç olduğu için gelen insanlara acıdım insafsızlar iftar yemeği verdiniz de bu günahlarınız afmı oldu vicdansızlar insanların girin böle hakkına yatacak yeriniz yok demiş almamış parayıda gururlu kocam benim allah kimseyi düşürmesin.... işte böle kızlar iyi geceler yarın içinde günaydın

günaydın kızlar...

nigarım pideler harika görünüyor eline sağlık.

aydacım eşin iyi vermiş ağızlarının payını. maalesef bu zamanda bir çok yer işçilerine aynı şekilde davranıyor. eşine de kuzenine de üzüldüm. hem o kadar emekleri boşa gitmiş, hem de o kadar yorulmuşlar. böyle insafsızları Allah görüyor eminim, adalet er ya da geç yerini bulacaktır

günaydın kızlar çok keyifsizimkayseriye gidip gelmek bana çok iyi gelecek

fundam sen bi de bana sor onu. 1 seneyi geçti ilk defa gitcem İzmir'ime burda o kadar sıkıldım, bunaldım ki anlatamam. ne bi arkadaş, ne güzel vakit geçirilecek bir yer var. hayatımın en kötü, en pasif senesiydi. 1 sene daha idare edebilmek için umarım İzmir bana istediğim gücü verir.

canım benim ya sana baya çok olmuş sen daha dayanıklıymışın benden ama annen gel git yaptı dimi onada şüküryani hiç bi sıkıntı sorun yok ama mutsuzum sebebini bende çözebilmiş değilim sanırım bende senin gibi kafa dengi güzel vakit geçirebileceğim arkadaşa ihtiyacım var ben normalde okadar neşeli şen şakrak biriyimdirki suratsız bişey oldum çıktımalıştım buraya sanmıştım meğer ben buraya hiç alışamamışım sırf eşimi sevdiğimden bana öyle geliyomuş bura beni artık sıkmaya başladı

aynı durumdayız canım. benim enerjik, neşeli, mutlu olarak geçirdiğim o kadar az gün var ki burda. genelde asık suratlı, sürekli uykulu, negatif oluyorum. ki beni tanıyanlar bu hale gelebileceğime inanmaz. ben buraya hiç alışamayacağımı biliyorum. hep kendime moral vermeye çalışıyorum. az kaldı, bak 1 sene geçti bile vs. dönecek olmamız beni ayakta tutuyor. bir de İzmir'den sonra burası cezaevi gibi resmen. kalabalığı özledim, hareketliliği, canlılığı, insan gürültüsünü özledim. her canın sıkıldığında İzmir'de yeni bir yeri keşfetmeyi özledim. arkadaşlarımı özledim. biz de eşimle birbirimize sarılıyoruz ayakta durmak için. ama bazen de boğuyoruz sanki, özellikle ben eşimi. onun işyerinden birkaç arkadaşı var çünkü, onları bile kıskanıyorum resmen onlarla vakit geçirmesin, benimle geçirsin istiyorum sürekli. ben normalde asla böyle değilim, kendi özgürlüğüme verdiğim değeri herkesin özgürlüğüne veririm ama burası çok değiştirdi beni maalesef

evet canım kesinlikle ikimizin şuan içinde bulunduğu durum aynı tek fark şehirler..ben hep buraya alışmak için gayret ettim çabuk uyum sağlayan bi insanım uyum sağlamaya çalıştım yapamıyorum farklı kültür insanlar farklı ilk başlarda değişik gelmişti şimdi ise sadece sıkıcı geliyo belki burda güzel bi çevrem oluşsa yine yapabilirim..aynen eşim herşeyim oldu ona aşırı bi düştüm onuda çok sıkmak istemiyorum ama yapabileceğim başka bişeyde yok arkadaşlarıyla dışarı çıkarken bile beni götürüyo yalnız kalmayım diye..inşallah herşey düzelir

Günaydın kızlar nektarcım pidelerine bayıldım

Bende akşam güllaç yaptım

Anneanneme gittik yemeğe. K.valideminde işyerinde iftar yemeği vardı mutfak çalışanı olduğu için gece 12 de çok yorgun bi şekilde geldi. Bizde anneannemde 22.30 da kalktık eve geldim dedim şu güllacı yapayım sonra 00:30 da yattık sahurda gözüm kapalıydı resmen bide sahura yarım saat kala uyanabildim. eşimle hemen bişeyler hazırladık yedik. Güllaçtanda biraz yedik güzeldi :)

Sonra dün k.validem işyerinden bir sürü yemek verdi beni servis oraya bırakınca bana verdi yemekleri. Bende dedim görümceme vereyim biz gidiyoruz evde olmicaz o bizim payımızı ayırsın bize. Görümcemde dedi bize yemeğe gelin daha iyi. Olur geliriz dedim. Bu akşam görümceme yemeğe gidicez.

Uykusuz ve yorgunum

dün akşam eşime sordum yanyuniyi bilmiyomuş :))
dedim et al bi akşam glirken yapıcam....
" değişik şeyler yapmayı seviyosun, buda benim hoşuma gidiyo" dedi, ay sevindirik oldum

geçen pattiside denedim yaa...bide gene geçenlerde fundişin sölediği pastayı yaptım sakızlıyı, "ne bu" diyince "sakızlı deniyorum" demiştim :)) ondan öle dedi heralde..
harbiden demekki "erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş"

...

geçenlerde annesi limonata yapmıştı annesine dedi "arzunun yaptığı gibi olmamış:100:" nişanlıyken bikere yapmıştım

fundam sen kalıcısın orda. Allah'ım çok güzel arkadaşlıklar kurdurur inşallah. nektarın da dediği gibi hemen bir kursa yazıl, kendi yaşıtlarının olabileceği. mesela halk oyunları ekibine bile katılabilirsin eşinle. orda çok güzel arkadaşlıklar kurulabiliyor. ya da ilgi duyduğun her hangi bir aktiviteye katıl. orda doğa sporları falan varsa mesela. insanın alışamadığı, sevemediği bir yerde yaşaması gerçekten çok zor.

canım aslında sende yemek yapmayı çok seviyosun ve çok da güzel yapabilirsin seneye inşallah kendi evinizde istediğin gibi kocanla kafanıza göre pişirip yersiniz..evet kesinlikle erkeğin kalbine giden yol mideden geçiyo
evet yarenim zamanla olucak inanıyorum ama sabırsızmı davranıyorum acaba :26:tamam canım ramazandan sonra mutlaka bişeylere katılıcam ama çalıştığım için onu nasıl ayarlayacam bilmiyorum
tantuni yerine , yanyuni yazmışım

bende o neyse diyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…