sucuklu kaşarlı pide yapıyorum
hamur mayalanıyo daha
iftardan 10 dk sonra felan pişmiş olucak umuyorum
off yetişemiyoruz yaa iftara, şu çıkış saatini 6 yapmadılar
günaydın kızlar çok keyifsizimkayseriye gidip gelmek bana çok iyi gelecek
fundam sen bi de bana sor onu. 1 seneyi geçti ilk defa gitcem İzmir'imeburda o kadar sıkıldım, bunaldım ki anlatamam. ne bi arkadaş, ne güzel vakit geçirilecek bir yer var. hayatımın en kötü, en pasif senesiydi. 1 sene daha idare edebilmek için umarım İzmir bana istediğim gücü verir.
canım benim ya sana baya çok olmuş sen daha dayanıklıymışın benden ama annen gel git yaptı dimi onada şüküryani hiç bi sıkıntı sorun yok ama mutsuzum sebebini bende çözebilmiş değilim sanırım bende senin gibi kafa dengi güzel vakit geçirebileceğim arkadaşa ihtiyacım var ben normalde okadar neşeli şen şakrak biriyimdirki suratsız bişey oldum çıktım alıştım buraya sanmıştım meğer ben buraya hiç alışamamışım sırf eşimi sevdiğimden bana öyle geliyomuş bura beni artık sıkmaya başladı
aynı durumdayız canım. benim enerjik, neşeli, mutlu olarak geçirdiğim o kadar az gün var ki burda. genelde asık suratlı, sürekli uykulu, negatif oluyorum. ki beni tanıyanlar bu hale gelebileceğime inanmaz. ben buraya hiç alışamayacağımı biliyorum. hep kendime moral vermeye çalışıyorum. az kaldı, bak 1 sene geçti bile vs. dönecek olmamız beni ayakta tutuyor. bir de İzmir'den sonra burası cezaevi gibi resmen. kalabalığı özledim, hareketliliği, canlılığı, insan gürültüsünü özledim. her canın sıkıldığında İzmir'de yeni bir yeri keşfetmeyi özledim. arkadaşlarımı özledim. biz de eşimle birbirimize sarılıyoruz ayakta durmak için. ama bazen de boğuyoruz sanki, özellikle ben eşimi. onun işyerinden birkaç arkadaşı var çünkü, onları bile kıskanıyorum resmenonlarla vakit geçirmesin, benimle geçirsin istiyorum sürekli. ben normalde asla böyle değilim, kendi özgürlüğüme verdiğim değeri herkesin özgürlüğüne veririm ama burası çok değiştirdi beni maalesef
canım aslında sende yemek yapmayı çok seviyosun ve çok da güzel yapabilirsin seneye inşallah kendi evinizde istediğin gibi kocanla kafanıza göre pişirip yersiniz..evet kesinlikle erkeğin kalbine giden yol mideden geçiyodün akşam eşime sordum yanyuniyi bilmiyomuş :))
dedim et al bi akşam glirken yapıcam....
" değişik şeyler yapmayı seviyosun, buda benim hoşuma gidiyo" dedi, ay sevindirik oldum
geçen pattiside denedim yaa...bide gene geçenlerde fundişin sölediği pastayı yaptım sakızlıyı, "ne bu" diyince "sakızlı deniyorum" demiştim :)) ondan öle dedi heralde..
harbiden demekki "erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş"
...
geçenlerde annesi limonata yapmıştı annesine dedi "arzunun yaptığı gibi olmamış:100:" nişanlıyken bikere yapmıştım
evet yarenim zamanla olucak inanıyorum ama sabırsızmı davranıyorum acaba :26:tamam canım ramazandan sonra mutlaka bişeylere katılıcam ama çalıştığım için onu nasıl ayarlayacam bilmiyorumfundam sen kalıcısın orda. Allah'ım çok güzel arkadaşlıklar kurdurur inşallah. nektarın da dediği gibi hemen bir kursa yazıl, kendi yaşıtlarının olabileceği. mesela halk oyunları ekibine bile katılabilirsin eşinle. orda çok güzel arkadaşlıklar kurulabiliyor. ya da ilgi duyduğun her hangi bir aktiviteye katıl. orda doğa sporları falan varsa mesela. insanın alışamadığı, sevemediği bir yerde yaşaması gerçekten çok zor.
tantuni yerine , yanyuni yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?