canım aslında sende yemek yapmayı çok seviyosun ve çok da güzel yapabilirsin seneye inşallah kendi evinizde istediğin gibi kocanla kafanıza göre pişirip yersiniz..evet kesinlikle erkeğin kalbine giden yol mideden geçiyo
Evet yarenim zamanla olucak inanıyorum ama sabırsızmı davranıyorum acaba :26:tamam canım ramazandan sonra mutlaka bişeylere katılıcam ama çalıştığım için onu nasıl ayarlayacam bilmiyorum
Bende o neyse diyorum
Canım akşamları bizim topik biraz ıssız olyyo :)))selaaaam kızlar
yazarım Sinemcimtarifini isterim bebisim
:80:
teşekkür ederim yarenimgünaydın kızlar...
nigarım pideler harika görünüyoreline sağlık.
aydacım eşin iyi vermiş ağızlarının payını. maalesef bu zamanda bir çok yer işçilerine aynı şekilde davranıyor. eşine de kuzenine de üzüldüm. hem o kadar emekleri boşa gitmiş, hem de o kadar yorulmuşlar. böyle insafsızları Allah görüyor eminim, adalet er ya da geç yerini bulacaktır
canım yaa, yapma böyle lütfen eşin de üzülüyodur seni üzgün görünce :26: yarenin de dediği gibi sen kalıcısın orda, alışmaya çabalamalısıncanım benim ya sana baya çok olmuş sen daha dayanıklıymışın benden ama annen gel git yaptı dimi onada şüküryani hiç bi sıkıntı sorun yok ama mutsuzum sebebini bende çözebilmiş değilim sanırım bende senin gibi kafa dengi güzel vakit geçirebileceğim arkadaşa ihtiyacım var ben normalde okadar neşeli şen şakrak biriyimdirki suratsız bişey oldum çıktım alıştım buraya sanmıştım meğer ben buraya hiç alışamamışım sırf eşimi sevdiğimden bana öyle geliyomuş bura beni artık sıkmaya başladı
teşekkür ederim Elfim, hamurunu kendim uydurdum.. hiç tarife bakmadan yaptım pidelerimi, ama süper oldu yumuşacık, ağızda dağılıyo felan hamuru böyleGünaydın kızlar nektarcım pidelerine bayıldım
Bende akşam güllaç yaptım
Anneanneme gittik yemeğe. K.valideminde işyerinde iftar yemeği vardı mutfak çalışanı olduğu için gece 12 de çok yorgun bi şekilde geldi. Bizde anneannemde 22.30 da kalktık eve geldim dedim şu güllacı yapayım sonra 00:30 da yattık sahurda gözüm kapalıydı resmen bide sahura yarım saat kala uyanabildim. eşimle hemen bişeyler hazırladık yedik. Güllaçtanda biraz yedik güzeldi :)
Sonra dün k.validem işyerinden bir sürü yemek verdi beni servis oraya bırakınca bana verdi yemekleri. Bende dedim görümceme vereyim biz gidiyoruz evde olmicaz o bizim payımızı ayırsın bize. Görümcemde dedi bize yemeğe gelin daha iyi. Olur geliriz dedim. Bu akşam görümceme yemeğe gidicez.
Uykusuz ve yorgunum
yanyunii
Zuzu sorucamı akşam evden sorayım, burdaki konuşmaların okunduğundan şüphelendim dün :26:
Günaydın herkese
Canım akşamları bizim topik biraz ıssız olyyo :)))
yazarım Sinemcim
teşekkür ederim yarenim
canım yaa, yapma böyle lütfen eşin de üzülüyodur seni üzgün görünce :26: yarenin de dediği gibi sen kalıcısın orda, alışmaya çabalamalısın
teşekkür ederim Elfim, hamurunu kendim uydurdum.. hiç tarife bakmadan yaptım pidelerimi, ama süper oldu yumuşacık, ağızda dağılıyo felan hamuru böyle
yanyunii
zuzu sorucamı akşam evden sorayım, burdaki konuşmaların okunduğundan şüphelendim dün :26:
Günaydın herkese
bolll orda mısın?
sana bişi sormak istioum?
yarenay bu arada çok teşekkür ederim canım sanaseninle konuşmak iyi geldi
benim netimi kapattı dün bilgi işlem müd.
dilekçe örnekleri bakıcaktım, azcık aç dedim..daha kapatmadı dün akşamdan beri
belki bugün kesilir internetim
evden kendi lepimden yazdığımda okuyamaz kiama yanyuni daha şirim dimmi
Kuzum akşam yazsan okunmucakmı gene :)))
neden öle düşündün:26:
tatil çok iyi fikir, maddi açıdan etkilemiycekse sizi mutlaka tatile gidin canımbilmiyorum canım belkide bu aralar böyleyim umarım geçici bi süreçtirevet eşimde üzülüyo beni mutsuz görünce kerdeşim 9 gün tatil olursa tatile gidelim birlikte diyo bakalım belki öyle bişeylerde yapabiliriz
tatil çok iyi fikir, maddi açıdan etkilemiycekse sizi mutlaka tatile gidin canım
ben Bulgaristana %40 gitcem %60 eşimi bırakamiycam galiba
kurban bayramında giderim belki, off kafam çok karışık
evden kendi lepimden yazdığımda okuyamaz ki
Evet yanyuni daha şirin
ben sizi daha çokNektarrrr kapatmasınlar ya seni özleriz ki biz(
nigar bizim tantuni olay oldu sonunda meşhur ettiK BÜTÜN KIZLAR YAPMAK İSTEMİŞ
hayırlı olsun minik prensesin arabası :)) yeşil felan yokmuymuş yaa, mavi almasaymış keşke..günaydın kızlar,
dün eşim kızımızın arabasını almış antepten ama istediğim,z fiyata değil ne yazıkki o kraft değil demiş adam eşimde tartışmış siz öle dediniz falan diye başka yerden aldı artık 440 tl vermiş anakucağıyla arabasına ama renk yokmuş mavi almış(neyse dedim artık ne yapalım öyle olsun çok sevindim ama ya evde o arabayı görmek bile mutlu etti beni:))oğlum olursa bitane araba beğendim diyo karaşimşek 2.500 tl:))he cnm olur dedim kendide almazda konuşuyo işte:)
fundacım yarencim inşallah bu tatil ikinizede ii gelir gerçekten aileden uzak olmak kadar zor bişe yok ben şuan diyorm bu şehirde sadece kaynanam olsa ne yapardımdüşüncesi bile kötü ilgisiz,düşüncesiz bir insana muhtaç olmak umarım hayatınızda herşey dilediğiniz gibi olur kızlr..
ya gece rüyamda pamuklu şeker görüyorm ama bi türlü yiyemedm acaba yesemmi normalde hiç çekmemişti canım
nigarım hani börek nerde ben göremedim?
dilekcim ne soracaktın bana?
zaten şirketin yarısnın neti kapalı, ön muhasebedeki kızların kapalı mesela..kuzum neden kapatıyorlar netini? açılmayacak mı hiç?
Bak gördünmü nektarım 2 gün önce gidicem edicem dedin şimdi eşinle barıştın ya kararsız kaldın. Aşk güzel şey ya :))))
hee anladım işyerinden diyon, bende dedim acan mı var yoksamına:82:
Kaynanam böle diyo
aynen canım, dediğin gibi büyük etken o da. ablam 29 yaşında 2. bebişi kucaklayacak inşallah. ben 29 yaşımda ilki alırım inşallah :)
evet bolcum gerçekten çok zor bişey amin inşallah herşey dahada güzel olur ..güle güle kullanın canım bebek arabanızı markası ne şimdi tam anlamadım bugün kafam pek iyi değil idare etgünaydın kızlar,
dün eşim kızımızın arabasını almış antepten ama istediğim,z fiyata değil ne yazıkki o kraft değil demiş adam eşimde tartışmış siz öle dediniz falan diye başka yerden aldı artık 440 tl vermiş anakucağıyla arabasına ama renk yokmuş mavi almış(neyse dedim artık ne yapalım öyle olsun çok sevindim ama ya evde o arabayı görmek bile mutlu etti beni:))oğlum olursa bitane araba beğendim diyo karaşimşek 2.500 tl:))he cnm olur dedim kendide almazda konuşuyo işte:)
fundacım yarencim inşallah bu tatil ikinizede ii gelir gerçekten aileden uzak olmak kadar zor bişe yok ben şuan diyorm bu şehirde sadece kaynanam olsa ne yapardımdüşüncesi bile kötü ilgisiz,düşüncesiz bir insana muhtaç olmak umarım hayatınızda herşey dilediğiniz gibi olur kızlr..
Ya gece rüyamda pamuklu şeker görüyorm ama bi türlü yiyemedm acaba yesemmi normalde hiç çekmemişti canım
Nigarım hani börek nerde ben göremedim?
Dilekcim ne soracaktın bana?
evet canımcanım ne demekHem bana da iyi geliyor seninle konuşmak. çünkü birbirimizi tam anlamıyla anlayabiliyoruz.
Kuzum neden kapatıyorlar netini? Açılmayacak mı hiç?
bilmiyorum cnım ben ailemle beraber olmak istiyorum kayseride vakit geçirmek istiyorum annemi özledim tatil umrumda değil eşime söyledim bu şekilde oda diyoki 1-2 günlüğüne kozaklıya gideriz istersen diyo o olabilir kayseriye hem yakınevden kendi lepimden yazdığımda okuyamaz ki
Evet yanyuni daha şirin
Tatil çok iyi fikir, maddi açıdan etkilemiycekse sizi mutlaka tatile gidin canım
Ben bulgaristana %40 gitcem %60 eşimi bırakamiycam galiba
Kurban bayramında giderim belki, off kafam çok karışık
zaten şirketin yarısnın neti kapalı, ön muhasebedeki kızların kapalı mesela..
evet hiç açılmiycak.. durmam ki burda öyle şartlarda, kölemiyiz yaa
konuşucam hallolmuyosa, işten bile çıkarım yani :26:
aynı durumdayız canım. benim enerjik, neşeli, mutlu olarak geçirdiğim o kadar az gün var ki burda. genelde asık suratlı, sürekli uykulu, negatif oluyorum. ki beni tanıyanlar bu hale gelebileceğime inanmaz. ben buraya hiç alışamayacağımı biliyorum. hep kendime moral vermeye çalışıyorum. az kaldı, bak 1 sene geçti bile vs. dönecek olmamız beni ayakta tutuyor. bir de İzmir'den sonra burası cezaevi gibi resmen. kalabalığı özledim, hareketliliği, canlılığı, insan gürültüsünü özledim. her canın sıkıldığında İzmir'de yeni bir yeri keşfetmeyi özledim. arkadaşlarımı özledim. biz de eşimle birbirimize sarılıyoruz ayakta durmak için. ama bazen de boğuyoruz sanki, özellikle ben eşimi. onun işyerinden birkaç arkadaşı var çünkü, onları bile kıskanıyorum resmenonlarla vakit geçirmesin, benimle geçirsin istiyorum sürekli. ben normalde asla böyle değilim, kendi özgürlüğüme verdiğim değeri herkesin özgürlüğüne veririm ama burası çok değiştirdi beni maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?