2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Inşallah canım

selaaaam kızlar
Canım akşamları bizim topik biraz ıssız olyyo :)))

tarifini isterim bebisim
:80:
yazarım Sinemcim
teşekkür ederim yarenim

canım yaa, yapma böyle lütfen eşin de üzülüyodur seni üzgün görünce :26: yarenin de dediği gibi sen kalıcısın orda, alışmaya çabalamalısın

teşekkür ederim Elfim, hamurunu kendim uydurdum.. hiç tarife bakmadan yaptım pidelerimi, ama süper oldu yumuşacık, ağızda dağılıyo felan hamuru böyle

yanyunii
zuzu sorucamı akşam evden sorayım, burdaki konuşmaların okunduğundan şüphelendim dün :26:

Günaydın herkese

benim netimi kapattı dün bilgi işlem müd.
dilekçe örnekleri bakıcaktım, azcık aç dedim..daha kapatmadı dün akşamdan beri
belki bugün kesilir internetim

bende dün tantuni yapcaktım eşime gelirken et aldım dedim telefonda konuşurken hemen yan dükkandan ayarlamıştı zaten.
dün iftara gelmedi bende annemdeydim. O alıp gelir yaparım diodum bugün için bi geldi elleri boş
herzamanki gibi unutmuş tabiki
bugün sabah soruo bana getiriyim die istemez dedim ben alır sen gelene kadar kendim yaparım

bilmiyorum canım belkide bu aralar böyleyim umarım geçici bi süreçtirevet eşimde üzülüyo beni mutsuz görüncekerdeşim 9 gün tatil olursa tatile gidelim birlikte diyo bakalım belki öyle bişeylerde yapabiliriz

bolll orda mısın?
sana bişi sormak istioum?

günaydın kızlar,
dün eşim kızımızın arabasını almış antepten ama istediğim,z fiyata değil ne yazıkki o kraft değil demiş adam eşimde tartışmış siz öle dediniz falan diye başka yerden aldı artık 440 tl vermiş anakucağıyla arabasına ama renk yokmuş mavi almış(neyse dedim artık ne yapalım öyle olsun çok sevindim ama ya evde o arabayı görmek bile mutlu etti beni:))oğlum olursa bitane araba beğendim diyo karaşimşek 2.500 tl:))he cnm olur dedim kendide almazda konuşuyo işte:)
fundacım yarencim inşallah bu tatil ikinizede ii gelir gerçekten aileden uzak olmak kadar zor bişe yok ben şuan diyorm bu şehirde sadece kaynanam olsa ne yapardımdüşüncesi bile kötü ilgisiz,düşüncesiz bir insana muhtaç olmak umarım hayatınızda herşey dilediğiniz gibi olur kızlr..
ya gece rüyamda pamuklu şeker görüyorm ama bi türlü yiyemedm acaba yesemmi normalde hiç çekmemişti canım
nigarım hani börek nerde ben göremedim?
dilekcim ne soracaktın bana?

yarenay bu arada çok teşekkür ederim canım sanaseninle konuşmak iyi geldi

canım ne demek hem bana da iyi geliyor seninle konuşmak. çünkü birbirimizi tam anlamıyla anlayabiliyoruz.

benim netimi kapattı dün bilgi işlem müd.
dilekçe örnekleri bakıcaktım, azcık aç dedim..daha kapatmadı dün akşamdan beri
belki bugün kesilir internetim

kuzum neden kapatıyorlar netini? açılmayacak mı hiç?

ama yanyuni daha şirim dimmi

Kuzum akşam yazsan okunmucakmı gene :)))
neden öle düşündün:26:
evden kendi lepimden yazdığımda okuyamaz ki
evet yanyuni daha şirin

tatil çok iyi fikir, maddi açıdan etkilemiycekse sizi mutlaka tatile gidin canım
ben Bulgaristana %40 gitcem %60 eşimi bırakamiycam galiba
kurban bayramında giderim belki, off kafam çok karışık

tatil çok iyi fikir, maddi açıdan etkilemiycekse sizi mutlaka tatile gidin canım
ben Bulgaristana %40 gitcem %60 eşimi bırakamiycam galiba
kurban bayramında giderim belki, off kafam çok karışık

Bak gördünmü nektarım 2 gün önce gidicem edicem dedin şimdi eşinle barıştın ya kararsız kaldın. Aşk güzel şey ya :))))

Nektarrrr kapatmasınlar ya seni özleriz ki biz (
ben sizi daha çok

nigar bizim tantuni olay oldu sonunda meşhur ettiK BÜTÜN KIZLAR YAPMAK İSTEMİŞ

hayırlı olsun minik prensesin arabası :)) yeşil felan yokmuymuş yaa, mavi almasaymış keşke..
neyse oğlunuz olursa ileride ona da kullanırsınız

albüme ekledim canım pidemi

kuzum neden kapatıyorlar netini? açılmayacak mı hiç?
zaten şirketin yarısnın neti kapalı, ön muhasebedeki kızların kapalı mesela..
evet hiç açılmiycak.. durmam ki burda öyle şartlarda, kölemiyiz yaa
konuşucam hallolmuyosa, işten bile çıkarım yani :26:

Bak gördünmü nektarım 2 gün önce gidicem edicem dedin şimdi eşinle barıştın ya kararsız kaldın. Aşk güzel şey ya :))))
gitme diyo sürekli, eve girmek gelmez içimden diyo.. Bakalım napıcam

hee anladım işyerinden diyon, bende dedim acan mı var yoksamına:82:

Kaynanam böle diyo
kaynanan da şirin he kaç tane değişik kelimesini öğrendik

evet bolcum gerçekten çok zor bişey amin inşallah herşey dahada güzel olur ..güle güle kullanın canım bebek arabanızı markası ne şimdi tam anlamadım bugün kafam pek iyi değil idare etpamuk şekerin bi zararı olurmuki acaba:26:
canım ne demek Hem bana da iyi geliyor seninle konuşmak. çünkü birbirimizi tam anlamıyla anlayabiliyoruz.

Kuzum neden kapatıyorlar netini? Açılmayacak mı hiç?
evet canım
bilmiyorum cnım ben ailemle beraber olmak istiyorum kayseride vakit geçirmek istiyorum annemi özledim tatil umrumda değil eşime söyledim bu şekilde oda diyoki 1-2 günlüğüne kozaklıya gideriz istersen diyo o olabilir kayseriye hem yakın

ayy çok kötü ya. bu zamanda böyle şey yapılır mı!!! ilginç yani. bizim patron da bazen çok sinirleniyor, nette vakit geçirip işleri aksatıyormuşuz falan die. kendisi de bütün gün nette oysa

yarenayyyyy izmir seni bekliyor. gel gel hareket burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…