Gitme diyo sürekli, eve girmek gelmez içimden diyo.. Bakalım napıcam
Kaynanan da şirin he Kaç tane değişik kelimesini öğrendik
günaydın kızlarr..
Yarenay ben napıyım 30'uma 4 ay kaldı şunun şurasında :)
face, tivit felan yasaklı sitelerde zaten, girilmiyoayy çok kötü ya. bu zamanda böyle şey yapılır mı!!! ilginç yani. bizim patron da bazen çok sinirleniyor, nette vakit geçirip işleri aksatıyormuşuz falan die. kendisi de bütün gün nette oysa
günaydın kızlarr..
yarenay ben napıyım 30'uma 4 ay kaldı şunun şurasında :)
günaydın kızlar moralim bozuk yine dün akşam kavga ettik eşim yüzünden teyzemin yanında ve kardeşimde gelmişti kemerden akşam bir sürü msj atmış cvp vermedim bugün sabahın kötünde kalmış aradı cvp vermedim konuşmak istemiyorum deli etti yeter yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84: Ben artık bu kavgalardan tartışmalardan ağır konuşmalardan sıkıldım ben bu adamı nasıl sakinleştirecem bilemiyorum çok poktan konulara sinirlenir oldu.:85:
zaten 2 günü yol :26: 3 gün de kalsam etti 5 gün, dönsem eşim işe başlamış olucak onun izni 3 yada 4 günmüşya eşinin kaçgün izni varki :26:
Ya gitsende çok kalma 3 gün kal olmamı :26:
Dimmi,yakında bende onun gibi konuşcam
face, tivit felan yasaklı sitelerde zaten, girilmiyo
youtube de, video ve mp3 sitelerinin %90ı, tamamen kapatıcaklar birde
Ilginç gerçekten
Günaydın kızlar moralim bozuk yine dün akşam kavga ettik eşim yüzünden teyzemin yanında ve kardeşimde gelmişti kemerden akşam bir sürü msj atmış cvp vermedim bugün sabahın kötünde kalmış aradı cvp vermedim konuşmak istemiyorum deli etti yeter yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84: ben artık bu kavgalardan tartışmalardan ağır konuşmalardan sıkıldım ben bu adamı nasıl sakinleştirecem bilemiyorum çok poktan konulara sinirlenir oldu.:85:
http://www.e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/t...bebek_arabasi/KRA-319L6005-M/urun_resmi/1işte bu arabamız kraftın diyorm belki burdaki mağazalardan değiştirebilirz renk olayını bakalım:))
Günaydın kızlar moralim bozuk yine dün akşam kavga ettik eşim yüzünden teyzemin yanında ve kardeşimde gelmişti kemerden akşam bir sürü msj atmış cvp vermedim bugün sabahın kötünde kalmış aradı cvp vermedim konuşmak istemiyorum deli etti yeter yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84: ben artık bu kavgalardan tartışmalardan ağır konuşmalardan sıkıldım ben bu adamı nasıl sakinleştirecem bilemiyorum çok poktan konulara sinirlenir oldu.:85:
zaten 2 günü yol :26: 3 gün de kalsam etti 5 gün, dönsem eşim işe başlamış olucak onun izni 3 yada 4 günmüş
Miray, yine niye tartıştınız canım yaa :26:
Bi komuşumuz derdi....erken kalkan yol alır, erken evlenen döl alır
ben göremiyorumhttp://www.e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/t...bebek_arabasi/KRA-319L6005-M/urun_resmi/1işte bu arabamız kraftın diyorm belki burdaki mağazalardan değiştirebilirz renk olayını bakalım:))
Bizim patronda geçen dedi, en çok sen nettesin herlde, kotayı aşıyomuşuz heray, kızdı geçenlerde
bide benm pc de tam 5 tane trajon buldu firüs taramasında
çıldırdı benmki tabee,kim takar
o ne yaww! Erken kalkan yol alır kısmına kadar biliodum gerisi daha bi önemliymiş meğersem???
böyle saçmalıkmı olur ya kabul etme nigar netin olmazsa sıkıntıdan patlarsın
ben göremiyorumEvde bakarım artık
şirinee
sormuyo ki kabul edim bebeyim.. direk kesiyo, tüm pc ler ona bağlı.. bakalım napıcamböyle saçmalıkmı olur ya kabul etme nigar netin olmazsa sıkıntıdan patlarsın
bayram salı-çarşamba-perşembe eşim bu günlerde izinli.. geriye cuma-cumartesi-pazar kalıyo, 3 günde gidip gelemem zaten 2 günü yok, mümkün değil yani.. arife günü yola çıkmam lazım, yada arifeden önce pazar.. kısmet bakalımcanım eşinin tatili bittikten sonra gitsen olmaz mı???
geç evlenmek bu yönden iyi değilmiş ya, ben onu anladım. herşeyi kısa bir süreye sığdırmak zorunda kalıyormuş insan böyle olunca. geçen gün eşime diyorum ya bekarken benim hiç böyle bebek falan diye dürtülerim yoktu, nerden evlendin ki benimle, bak şimdi dengesiz birşey oldum çıktım, bebek istiyom, istemiyom, istiyom, istemiyom
bolcumm bebişin arabası hayırlı olsun. güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?