2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Gitme diyo sürekli, eve girmek gelmez içimden diyo.. Bakalım napıcam

Kaynanan da şirin he Kaç tane değişik kelimesini öğrendik

ya eşinin kaçgün izni varki :26:
Ya gitsende çok kalma 3 gün kal olmamı :26:

Dimmi,yakında bende onun gibi konuşcam

ayy çok kötü ya. bu zamanda böyle şey yapılır mı!!! ilginç yani. bizim patron da bazen çok sinirleniyor, nette vakit geçirip işleri aksatıyormuşuz falan die. kendisi de bütün gün nette oysa
face, tivit felan yasaklı sitelerde zaten, girilmiyo
youtube de, video ve mp3 sitelerinin %90ı, tamamen kapatıcaklar birde
ilginç gerçekten

Günaydın kızlar moralim bozuk yine dün akşam kavga ettik eşim yüzünden teyzemin yanında ve kardeşimde gelmişti kemerden akşam bir sürü msj atmış cvp vermedim bugün sabahın kötünde kalmış aradı cvp vermedim konuşmak istemiyorum deli etti yeter yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84: ben artık bu kavgalardan tartışmalardan ağır konuşmalardan sıkıldım ben bu adamı nasıl sakinleştirecem bilemiyorum çok poktan konulara sinirlenir oldu.:85:

günaydın kızlarr..
yarenay ben napıyım 30'uma 4 ay kaldı şunun şurasında :)

geç evlenmek bu yönden iyi değilmiş ya, ben onu anladım. herşeyi kısa bir süreye sığdırmak zorunda kalıyormuş insan böyle olunca. geçen gün eşime diyorum ya bekarken benim hiç böyle bebek falan diye dürtülerim yoktu, nerden evlendin ki benimle, bak şimdi dengesiz birşey oldum çıktım, bebek istiyom, istemiyom, istiyom, istemiyom

bolcumm bebişin arabası hayırlı olsun. güle güle kullanın

:26::26:

..

Bizim patronda geçen dedi, en çok sen nettesin herlde, kotayı aşıyomuşuz heray, kızdı geçenlerde
bide benm pc de tam 5 tane trajon buldu firüs taramasında
çıldırdı benmki tabee,kim takar

ya eşinin kaçgün izni varki :26:
Ya gitsende çok kalma 3 gün kal olmamı :26:

Dimmi,yakında bende onun gibi konuşcam
zaten 2 günü yol :26: 3 gün de kalsam etti 5 gün, dönsem eşim işe başlamış olucak onun izni 3 yada 4 günmüş

Miray, yine niye tartıştınız canım yaa :26:

ya son zamanlarda ikinizde çok gerginsiniz. Sanırım eşin evde teyzen var die pek rahat olamıo seninle istedikleri yapamıo ve gerilio. Sende o benim misafirim diosun haklı olarak sana alttan al demioum ama gerçekten hepimiz kavga ediouz benimde eşimde çok sinirlidir gülüp eğlenirken tek bi kelimeme sinirlenip bağırır hayret ederim ya gel git akıl mısın die çünkü 10 dk sonra bişi olmamış gibi davranır. Sizin kavgalar öle diil ama ikinizde uzatıosunuz. Bi taraf mutlaka alttan almalı sana sorsam hep ben alttan alıoum zaten dersin ama eşine sorcam oda öle der. Telefon açmamalar msja cvp vermemeler nereye kadar uzatabilceksiniz ki. Akşam olunca aynı eve giriouz mecbur bu hayatı paylaşcaz bundan sonra. Anlayış çok önemli. Eşinin sana anlatamadığı bi sıkıntı falan mı var acaba bu sinirinin altında yatan başka bi sebep vardır belki. Sen alttan alıo olabilirsin her zaman ama bunu bi sefer daha yapsan bişi kaybetmezsin sevdiğin adam için dimi. Hem sende çok üzülüosun sakince konuşmaya çalış onunla.

http://www.e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/t...bebek_arabasi/KRA-319L6005-M/urun_resmi/1işte bu arabamız kraftın diyorm belki burdaki mağazalardan değiştirebilirz renk olayını bakalım:))

ben göremedim resmi

canım ya, niye bu kadar agresif ki eşin? teyzen gidene kadar sabredememiş mi? konu neydi, çok özel değilse?

zaten 2 günü yol :26: 3 gün de kalsam etti 5 gün, dönsem eşim işe başlamış olucak onun izni 3 yada 4 günmüş

Miray, yine niye tartıştınız canım yaa :26:

canım eşinin tatili bittikten sonra gitsen olmaz mı???

http://www.e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/t...bebek_arabasi/KRA-319L6005-M/urun_resmi/1işte bu arabamız kraftın diyorm belki burdaki mağazalardan değiştirebilirz renk olayını bakalım:))
ben göremiyorum evde bakarım artık

Bizim patronda geçen dedi, en çok sen nettesin herlde, kotayı aşıyomuşuz heray, kızdı geçenlerde
bide benm pc de tam 5 tane trajon buldu firüs taramasında
çıldırdı benmki tabee,kim takar
şirinee

böyle saçmalıkmı olur ya kabul etme nigar netin olmazsa sıkıntıdan patlarsın

ay netin olmaması kadar kötü bişe olamaz bizimde burda arada akılları gidip geliyo kesiliyo falan insan sıkıntıdan patlıyo resmen çok gıcık bişe inşallah kapatmazlar nigarım..

yarenim cnm tam ekleyince açılmadı sanırım http://www.e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/kategori/travel_sistem_bebek_arabalari?f_brand=kraft&page=1 burda en alttan ikinci indirim yazıyo zaten..

Son düzenleme:
böyle saçmalıkmı olur ya kabul etme nigar netin olmazsa sıkıntıdan patlarsın
sormuyo ki kabul edim bebeyim.. direk kesiyo, tüm pc ler ona bağlı.. bakalım napıcam

canım eşinin tatili bittikten sonra gitsen olmaz mı???
bayram salı-çarşamba-perşembe eşim bu günlerde izinli.. geriye cuma-cumartesi-pazar kalıyo, 3 günde gidip gelemem zaten 2 günü yok, mümkün değil yani.. arife günü yola çıkmam lazım, yada arifeden önce pazar.. kısmet bakalım

aynen bende öyleyim bir istiyorum bebek bir istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…