2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zaten 2 günü yol :26: 3 gün de kalsam etti 5 gün, dönsem eşim işe başlamış olucak onun izni 3 yada 4 günmüş

Miray, yine niye tartıştınız canım yaa :26:

Nigarcım ben tahamül edemiyorum artık bu kocamın sinirine çok seviyorum onu ama yokk basit şeylere hırr gürr çıkarır oldu...evdeyiz teyzem kardeşim ben akşam yemeğe geldi kardeşim kapı çaldı Turcell den superonline dan genç çocuk gelmiş net kampanyalarını anlatıyo kapıda eşim aradı açtım o anda kapıdayken tabii çocuğun sesini duydu bnde kampanya varmış bilmem ne dedim eşime gönder istemiyoruz de kapıyı kapa dedi..Bende kibar bir insanım önce dinlerim karşımdakini tamam seni sonra ararım dedim kapadım teli yine arıyor meşgule aldım çocuk hala anlatıo kampanyayı istemiyoruz bizim sitede Wİ_Fİ var dedim yani para ödemiyoruz gerek yok dedim yok zaten 29 tl mişte bilmem ne anlatıo ben açmayınca teli o anda evi aradı teyzemem beni istediğini sölemiş adamı gönderdim istemiyoruz diyorum anlatıo iyiakşamlar dedim kapadım kapıyı.neyse aldım teli en oldu dedim adam gttimi dedi gitti dedim bekleeyemdein bir konuşyım biz istemiyoruz ayrıca benim tel niye açılmıyo nie yüzüme kapadın dedi ben kapadım seni ararım dedim ...neyse bağıryo çağıryo bizimkilerde duyuyor tabii bakın görüyorsunuz dimi şimdi bana nasıl davranıyor die teyzeme dediğimi duydu kapadı teli bir baktım bomba gibi kapıdan girdi..kapıda bağıryooo kafayı tırlatmş ayıp bu yaptığın kardeşim yemeğe geldi çok ayıp dedim oda sen bana teli nasıl kaparsın bilemem ne dedi...tartıştık...gitti üstünü değiştirdi çekti gitti cafeye..yemeğe çağırmadım bende onu biz bile bişey yiyemedik moralimizi bozdu..kardeşim ''SEN BU ADAMI HİÇ TANIMADINMI BİLE DEDİ''teyzem keşke gelmeseydim dedi...bide msj atmış yemeğe gelmiştim umrunda bile olmadı beni düşünmedin ne yedim die o sinirle sanki yemek yermiydiki...kendi çekti gitti...bizde bişi yemedik zaten..yok beni istemiyormuşta artık onu köpk yerine koymuşumda onu gram sevmiyormuşumda KEŞKE KARIM OLMASAYDIN yazmış sen kocanı harcadın küçülttün yazmış bu olayada ben ne yaptımki bkdar küçülmüş ...uyudum bende hiç cvp vermedim bayramda gidecemi biraz ondan uzak olmamın beni daha mutlu edeceğini yazdım...uyudum die gamsiz yazmış yanımda nasıl uyucakmış hiç bukdar seni sevmediğim olmamıştı yazmış..
DEĞERMİYDİ BUNLARA BİDE HİÇ BİŞİ YOK GİBİ BENİ ARAMAYA SABAH AÇMADIM AÇMICAMDA....yeter annem duyacak ama bunları ve bana patlayacak bilmiyorum bence benim sevgimi haketmiyor ben bunu görmeye başladım..

face, tivit felan yasaklı sitelerde zaten, girilmiyo
youtube de, video ve mp3 sitelerinin %90ı, tamamen kapatıcaklar birde
Ilginç gerçekten

valla çok zor canım inşallah kesmez yayerinde olsam eşimle bi yerlere giderdim nigar şöyle romantik romantikihtiyacınız var çünkü

ben göremedim resmi

canım ya, niye bu kadar agresif ki eşin? teyzen gidene kadar sabredememiş mi? konu neydi, çok özel değilse?

canım eşinin tatili bittikten sonra gitsen olmaz mı???

artık herşeye agresif yarencim 33 yaşında benden 7 yaş büyük ama olgunluk yok teyzem pişman oldu geldiğine hergün kavga ediyoruz yanında bilmiyorum ben mutlu değilim...

Miraycım yeni okudum canım işlerim vardı çok yoğunum bugünçok üzüldüm canım eşinin acilen psikoloğa gitmesi lazım yazık sana ya çok agresif davranıyo seversin seversin ama en sonunda onun agresiflikleri seni bezdirir sevgin nefrete dönüşürdr gidin bi sakinleştirici falan versin yıpratmayın bu kadar birbirinizi

ay Allahım nekadar ayıp yaa yaptığı.. Gelmiş birde o hırsla misafirlerin yanında kavga ediyor
biz eşimle nekadar küs olsak annemlerin, yada gelen misafirin yanında hiç belli etmemeye çalışırız..
Artık karım değilsin, seni hiç bukadar sevmediğim olmamıştı lafları da nekadar çocukça.. ne demek köpek yerine koydu yaa, napmışsın ki :26: eşin kavga ederek, sana bağırarak stres mi atıyo napıyo :26: inş hatasını anlar ve özür diler
valla çok zor canım inşallah kesmez yayerinde olsam eşimle bi yerlere giderdim nigar şöyle romantik romantikihtiyacınız var çünkü
ben de çok istiyorum bunu, maddi durumumuzu bi ölçüp tartmamız lazım.. ben 2 haftadır haftalık almıyorum, bayrama kadar da 2 tane daha almam lazım.. ama sanmıyorum vereceklerini, etkiliycek bu da bizi tabi

sana laf aralarında sölemeye çalışıo şuan bencillik yapıp onunla ilgilenmeni istio sen teyzem var die her planı ona göre yapıosun sanırım kardeşim geldi diosun eşin 2. 3. sırada kalıoum die düşünüo zaten kurduğu cümleden de belli "yemeğe gelmiştim umrunda bile olmadı beni düşünmedin ne yedim die"
bana sorarsan olayı toparlayacak kişi yine sensin annene falan duyurma bu olayda geçecek tlf meselesini atlatmıştım boşuna aileni üzme.

artık herşeye agresif yarencim 33 yaşında benden 7 yaş büyük ama olgunluk yok teyzem pişman oldu geldiğine hergün kavga ediyoruz yanında bilmiyorum ben mutlu değilim...

ayy cnm kötü olmuş ya bide teyzenin ve kardeşinin yanında böyle davranması tabiki daha kötü kadın bidaha gelemezde evinize suçluluk duygusundan bide yazdığı şeyler acımasız olmuş biraz bencede açma telefonu bi süre azıcık aklı başına gelir belki..

nektar maaşınızı niye vermiyolar canım ya ne kadar düşüncesizler bayrama verirler ama ihtiyacınız olucaktır çünkü eşinle ağvaya gidin istanbulda olsam giderdim sanırım

kızlarrr!!!
mirayı iice körüklemeyin hepimiz bu durumları zaman zaman yaşamıo muyuz sanki?
eşinin yaptıklarını onaylamıoum tabiki ama onlar barışacaklar nası olsa

bi laf vardır
karı kocanın arasına girme onlar düzelir sen kötü olursun!

Miraycım Allah sabır versin sana ya. bence eşini biraz şımartmışsın hayatım sen. bu tür cümleler kurmak için daha çok erken. üstelik ortalıkta kayda değer bir durum yokken. arkadaşlarıyla tatile gitti, kafasını dağıtacaktı diye ama hiç dağıtmış gibi değil. senden daha ne bekliyor olabilir ki? acaba bekar arkadaşlarıyla olması mı değiştirdi onu? evlendiğine pişman falan mı oldu? erkeklerde bir dönem olur ya böyle, evlilik ağır gelir falan? ama hareketleri, söyledikleri hiç hoş değil, hazmedilecek şeyler de değil. bunun farkına varması lazım artık. teyzenin, kardeşinin yanında bunları yapması ne kadar kötü ya. sen onu köpek yerine koymuşun da onun bu yaptığı çok mu normalmiş yani? o seni bırakıp arkadaşlarıyla tatile giderken iyi, o seni arka plana atmıyor, ama senin teyzen ya da kardeşin gelince kendini arka plana itilmiş mi hissediyor? valla canım işin çok zor, Fundanın da dediği gibi ikna et bir psikolağa gitsin eşin. yoksa gerçekten işin çok zor. bence iş senin boyunu aşmış canım, profesyonel bir yardım gerekiyor eşine. Allah yar ve yardımcın olsun. evliliğin ilk yılları işte bu tip problemlerden çok zor geçiyor bir çok çiftte.

onunla konuşmak sitemiyorum konuşyorum boş çünki hep aynısı oluyor k.validemimi arasam sölesem hep böle yapıyor ve annem duyarsa artık bilmiyorum neler olur k.validemde oğlunu savunur kesin ona teyzenin yanında bağırdınmı bişemi dedin bilemm ne diyecek şimdi yok anasını aramıycam annemide aramıycam ama bu bayramı bensiz geçrisin..annemi arayacam konuyu anlatmıcam ama eşimi aramasını beni bayramda göndermesini istesin ben evde onunla kalmak istemiyorum belki gideceğimi anlarda bu saçmalıklara son verir doktorada gisin yani bence yoksa bu sinirli hali bitmicek...

dilekcim söylediklerin doğru ama ben senin kadar sakin olamıyorum bu konularda. çünkü bizi hep kadın ol, eşini evde tut mantığıyla büyütüyorlar ve ben buna karşıyım. erkekler de bunun verdiği rahatlıkla istediklerini yapıyorlar, hep bizden bekliyorlar alttan almayı. bir insan ne kadar alttan alabilir, karşısındakinin her hatasını affedebilir ki. tabii ki onlar barışacaklar, konu kapanacak ama eşiyle bu problemi net olarak çözemezlerse, mirayın daha çok gururu kırılacak. biz zaten eşinin destek almasını söylüyoruz miraya, boşan falan demiyoruz ki.

nektar maaşınızı niye vermiyolar canım ya ne kadar düşüncesizler bayrama verirler ama ihtiyacınız olucaktır çünkü eşinle ağvaya gidin istanbulda olsam giderdim sanırım
ıhh vermezler hepsini, keşke verseler

kimsenin Mirayı körüklediği yok
gayet objektif bakıyoruz.. nasıl ki senin sorunun olduğunda yapıcı davranıp "eşinin elinden tut yemeğe git" dediysek ona da ne düşünüyosak onu söylüyoruz Dilekçim..
Kusura bakam ama "artık karım değilsin" diyen bi adamdan git sen özür dile, alttan al diyemem ben..!!!!
Sadece inş hatasını anlar, özür diler dedim..

evet biz burda sadece fikirlerimizi paylaşıyoruz amacımız kimsenin yuvasının yıkılması değil elimizden geldiğince yardımcı olmaya çaılşıyoruz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz herkesin burda zaman zaman problemleri oldu hepimizin fikirleri ve desteğiyle çok sorunlar aşıldı bi çok kişi barıştı..o an insan düşünemiyo duygusal davranabiliyo karşıdan bakan insan daha net görebiliyo..ben kendi adıma söyleyim burdaki arkadaşlarımdan çok şey öğrendim çok desteklerini gördüm hepsine ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMM

Son düzenleme:
Miray ayıptır sorması teyzen nezamn gidicek,

yani yanlış anlamada...ben teyze olsam, yiğenimle eşi benm yüzümden kavga ettiklerini sezdiğim anda giderdim:26:
Herkes misafir sevmez malesef

aynen canım, en sık kavga edelerden biri ben olduğum için çok yardımınızı gördüm.. "acaba öyle mi, böyle mi" diye ikilemde kaldığımda sizin düşüncelerinizi almak bazen rahatlattı, bazen daha farklı açıdan bakmamı sağladı.. seviyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…