zaten 2 günü yol :26: 3 gün de kalsam etti 5 gün, dönsem eşim işe başlamış olucak onun izni 3 yada 4 günmüş
Miray, yine niye tartıştınız canım yaa :26:
face, tivit felan yasaklı sitelerde zaten, girilmiyo
youtube de, video ve mp3 sitelerinin %90ı, tamamen kapatıcaklar birde
Ilginç gerçekten
sormuyo ki kabul edim bebeyim.. Direk kesiyo, tüm pc ler ona bağlı.. Bakalım napıcam
Bayram salı-çarşamba-perşembe eşim bu günlerde izinli.. Geriye cuma-cumartesi-pazar kalıyo, 3 günde gidip gelemem zaten 2 günü yok, mümkün değil yani.. Arife günü yola çıkmam lazım, yada arifeden önce pazar.. Kısmet bakalım
ben göremedim resmi
canım ya, niye bu kadar agresif ki eşin? teyzen gidene kadar sabredememiş mi? konu neydi, çok özel değilse?
canım eşinin tatili bittikten sonra gitsen olmaz mı???
ay AllahımNigarcım ben tahamül edemiyorum artık bu kocamın sinirine çok seviyorum onu ama yokk basit şeylere hırr gürr çıkarır oldu...evdeyiz teyzem kardeşim ben akşam yemeğe geldi kardeşim kapı çaldı Turcell den superonline dan genç çocuk gelmiş net kampanyalarını anlatıyo kapıda eşim aradı açtım o anda kapıdayken tabii çocuğun sesini duydu bnde kampanya varmış bilmem ne dedim eşime gönder istemiyoruz de kapıyı kapa dedi..Bende kibar bir insanım önce dinlerim karşımdakini tamam seni sonra ararım dedim kapadım teli yine arıyor meşgule aldım çocuk hala anlatıo kampanyayı istemiyoruz bizim sitede Wİ_Fİ var dedim yani para ödemiyoruz gerek yok dedim yok zaten 29 tl mişte bilmem ne anlatıo ben açmayınca teli o anda evi aradı teyzemem beni istediğini sölemiş adamı gönderdim istemiyoruz diyorum anlatıo iyiakşamlar dedim kapadım kapıyı.neyse aldım teli en oldu dedim adam gttimi dedi gitti dedim bekleeyemdein bir konuşyım biz istemiyoruz ayrıca benim tel niye açılmıyo nie yüzüme kapadın dedi ben kapadım seni ararım dedim ...neyse bağıryo çağıryo bizimkilerde duyuyor tabii bakın görüyorsunuz dimi şimdi bana nasıl davranıyor die teyzeme dediğimi duydu kapadı teli bir baktım bomba gibi kapıdan girdi..kapıda bağıryooo kafayı tırlatmş ayıp bu yaptığın kardeşim yemeğe geldi çok ayıp dedim oda sen bana teli nasıl kaparsın bilemem ne dedi...tartıştık...gitti üstünü değiştirdi çekti gitti cafeye..yemeğe çağırmadım bende onu biz bile bişey yiyemedik moralimizi bozdu..kardeşim ''SEN BU ADAMI HİÇ TANIMADINMI BİLE DEDİ''teyzem keşke gelmeseydim dedi...bide msj atmış yemeğe gelmiştim umrunda bile olmadı beni düşünmedin ne yedim die o sinirle sanki yemek yermiydiki...kendi çekti gitti...bizde bişi yemedik zaten..yok beni istemiyormuşta artık onu köpk yerine koymuşumda onu gram sevmiyormuşumda KEŞKE KARIM OLMASAYDIN yazmış sen kocanı harcadın küçülttün yazmış bu olayada ben ne yaptımki bkdar küçülmüş ...uyudum bende hiç cvp vermedim bayramda gidecemi biraz ondan uzak olmamın beni daha mutlu edeceğini yazdım...uyudum die gamsiz yazmış yanımda nasıl uyucakmış hiç bukdar seni sevmediğim olmamıştı yazmış..
DEĞERMİYDİ BUNLARA BİDE HİÇ BİŞİ YOK GİBİ BENİ ARAMAYA SABAH AÇMADIM AÇMICAMDA....yeter annem duyacak ama bunları ve bana patlayacak bilmiyorum bence benim sevgimi haketmiyor ben bunu görmeye başladım..
ben de çok istiyorum bunu, maddi durumumuzu bi ölçüp tartmamız lazım.. ben 2 haftadır haftalık almıyorum, bayrama kadar da 2 tane daha almam lazım.. ama sanmıyorum vereceklerini, etkiliycek bu da bizi tabivalla çok zor canım inşallah kesmez yayerinde olsam eşimle bi yerlere giderdim nigar şöyle romantik romantik ihtiyacınız var çünkü
Nigarcım ben tahamül edemiyorum artık bu kocamın sinirine çok seviyorum onu ama yokk basit şeylere hırr gürr çıkarır oldu...evdeyiz teyzem kardeşim ben akşam yemeğe geldi kardeşim kapı çaldı Turcell den superonline dan genç çocuk gelmiş net kampanyalarını anlatıyo kapıda eşim aradı açtım o anda kapıdayken tabii çocuğun sesini duydu bnde kampanya varmış bilmem ne dedim eşime gönder istemiyoruz de kapıyı kapa dedi..Bende kibar bir insanım önce dinlerim karşımdakini tamam seni sonra ararım dedim kapadım teli yine arıyor meşgule aldım çocuk hala anlatıo kampanyayı istemiyoruz bizim sitede Wİ_Fİ var dedim yani para ödemiyoruz gerek yok dedim yok zaten 29 tl mişte bilmem ne anlatıo ben açmayınca teli o anda evi aradı teyzemem beni istediğini sölemiş adamı gönderdim istemiyoruz diyorum anlatıo iyiakşamlar dedim kapadım kapıyı.neyse aldım teli en oldu dedim adam gttimi dedi gitti dedim bekleeyemdein bir konuşyım biz istemiyoruz ayrıca benim tel niye açılmıyo nie yüzüme kapadın dedi ben kapadım seni ararım dedim ...neyse bağıryo çağıryo bizimkilerde duyuyor tabii bakın görüyorsunuz dimi şimdi bana nasıl davranıyor die teyzeme dediğimi duydu kapadı teli bir baktım bomba gibi kapıdan girdi..kapıda bağıryooo kafayı tırlatmş ayıp bu yaptığın kardeşim yemeğe geldi çok ayıp dedim oda sen bana teli nasıl kaparsın bilemem ne dedi...tartıştık...gitti üstünü değiştirdi çekti gitti cafeye..yemeğe çağırmadım bende onu biz bile bişey yiyemedik moralimizi bozdu..kardeşim ''SEN BU ADAMI HİÇ TANIMADINMI BİLE DEDİ''teyzem keşke gelmeseydim dedi...bide msj atmış yemeğe gelmiştim umrunda bile olmadı beni düşünmedin ne yedim die o sinirle sanki yemek yermiydiki...kendi çekti gitti...bizde bişi yemedik zaten..yok beni istemiyormuşta artık onu köpk yerine koymuşumda onu gram sevmiyormuşumda KEŞKE KARIM OLMASAYDIN yazmış sen kocanı harcadın küçülttün yazmış bu olayada ben ne yaptımki bkdar küçülmüş ...uyudum bende hiç cvp vermedim bayramda gidecemi biraz ondan uzak olmamın beni daha mutlu edeceğini yazdım...uyudum die gamsiz yazmış yanımda nasıl uyucakmış hiç bukdar seni sevmediğim olmamıştı yazmış..
DEĞERMİYDİ BUNLARA BİDE HİÇ BİŞİ YOK GİBİ BENİ ARAMAYA SABAH AÇMADIM AÇMICAMDA....yeter annem duyacak ama bunları ve bana patlayacak bilmiyorum bence benim sevgimi haketmiyor ben bunu görmeye başladım..
artık herşeye agresif yarencim 33 yaşında benden 7 yaş büyük ama olgunluk yok teyzem pişman oldu geldiğine hergün kavga ediyoruz yanında bilmiyorum ben mutlu değilim...
ay Allahımnekadar ayıp yaa yaptığı.. Gelmiş birde o hırsla misafirlerin yanında kavga ediyor
biz eşimle nekadar küs olsak annemlerin, yada gelen misafirin yanında hiç belli etmemeye çalışırız..
Artık karım değilsin, seni hiç bukadar sevmediğim olmamıştı lafları da nekadar çocukça.. ne demek köpek yerine koydu yaa, napmışsın ki :26: eşin kavga ederek, sana bağırarak stres mi atıyo napıyo :26: inş hatasını anlar ve özür diler
ben de çok istiyorum bunu, maddi durumumuzu bi ölçüp tartmamız lazım.. ben 2 haftadır haftalık almıyorum, bayrama kadar da 2 tane daha almam lazım.. ama sanmıyorum vereceklerini, etkiliycek bu da bizi tabi
kızlarrr!!!
mirayı iice körüklemeyin hepimiz bu durumları zaman zaman yaşamıo muyuz sanki?
eşinin yaptıklarını onaylamıoum tabiki ama onlar barışacaklar nası olsa
bi laf vardır
karı kocanın arasına girme onlar düzelir sen kötü olursun!
ıhh vermezler hepsini, keşke verselernektar maaşınızı niye vermiyolar canım ya ne kadar düşüncesizler bayrama verirler ama ihtiyacınız olucaktır çünküeşinle ağvaya gidin istanbulda olsam giderdim sanırım
kimsenin Mirayı körüklediği yokkızlarrr!!!
mirayı iice körüklemeyin hepimiz bu durumları zaman zaman yaşamıo muyuz sanki?
eşinin yaptıklarını onaylamıoum tabiki ama onlar barışacaklar nası olsa
bi laf vardır
o zaman senin bir sorunun olduğunda (ki inşallah olmaz) yazmassın buraya karı-kocanın arasına girmeyizkızlarrr!!!
bi laf vardır
Aynen fundacım.....bazı reel arkadaşlarımdan daha samimi geliyosunuz bana
aynen canım, en sık kavga edelerden biri ben olduğum içinevet biz burda sadece fikirlerimizi paylaşıyoruz amacımız kimsenin yuvasının yıkılması değil elimizden geldiğince yardımcı olmaya çaılşıyoruz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz herkesin burda zaman zaman problemleri oldu hepimizin fikirleri ve desteğiyle çok sorunlar aşıldı bi çok kişi barıştı..o an insan düşünemiyo duygusal davranabiliyo karşıdan bakan insan daha net görebiliyo..ben kendi adıma söyleyim burdaki arkadaşlarımdan çok şey öğrendim çok desteklerini gördüm hepsine ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMM
küsemiyomuşş :76: :76: :76: neysaaaevet canım kesinlikle kırılsamda asla küsemiyorum hiçbirinizehepinizin yeri ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?