bu aradaevet canım kesinlikle kırılsamda asla küsemiyorum hiçbirinizehepinizin yeri ayrı
küsmüyoyum tabisiküsemiyomuşş :76: :76: :76: neysaaa
bu aradainceden mesajını da vermiş, çok bilmiş yaa
aynen canım, en sık kavga edelerden biri ben olduğum içinçok yardımınızı gördüm.. "acaba öyle mi, böyle mi" diye ikilemde kaldığımda sizin düşüncelerinizi almak bazen rahatlattı, bazen daha farklı açıdan bakmamı sağladı.. seviyorum sizi
ayyy bende katılıyorum şekerim bitmiyo kavgalarımız:)bak bizim daha 1 yıl olmadı ya belki ondan herkesin 1 yıl doldu ondan artık tartışmıyo fazla bizde yılımız dolsun etmicez bak gör
en azından öyle umut ediyorum napalım insanı yaşatan umut:))
bende azcık kırgınlık var ama neyseeküsmüyoyum tabisiben bide çok uzatıp abartmayı sevmem nigarım ya
barıştık işte
inşallaaaahayyy bende katılıyorum şekerim bitmiyo kavgalarımız:)bak bizim daha 1 yıl olmadı ya belki ondan herkesin 1 yıl doldu ondan artık tartışmıyo fazla bizde yılımız dolsun etmicez bak gör
en azından öyle umut ediyorum napalım insanı yaşatan umut:))
ona katılıyorum1 yıl dolsun daha az tartışıcaksınız keramet 1 yılın geçmesinde bu arada arabyı daha göremedik
kincibende azcık kırgınlık var ama neyseebarıştık tabisi
inşallaaaah
ay evet yaa en azından böyle umut edelim1 yıldan sonra herşey oturuyomuş bakalım - görücez
ayy cnm inşallah ya açılmıyo ya eklediğim kraftın duo modeli cnm arabımız:)
bolcum çok beğndim arabanızı güle güle kullanınrengide bence mavi renk daha güzel kırmızısını beğenmedim
saol cnm evt renk güzel normaldede dün eşim diyoki ee şimdi siyah arabaya binenlerede erkekmi diyolar kadınlarda biniyo siyah arabaya yaa dedim kurduğun alakaya bak biri bebek arabası biri büyk arabası:)) napim değişmesede kalsın artık:)
canım gördüğüm kadarıyla mavisi çok baskın değil zaten. değişirse ne ala, değişmezse de problem edilecek birşey değil bence. artık herşey unisex zaten.
kinci değilim ben, sadece biraz inatçıyımkinciküsemezsin sen bana küsemezsin :98:
inatçı keçikinci değilim ben, sadece biraz inatçıyımküsemedim zaten
elfiş nerelerde bugün? sesi çıkmadı hiç
kinci değilim ben, sadece biraz inatçıyımKüsemedim zaten
elfiş nerelerde bugün? Sesi çıkmadı hiç
anam okadar ekledim olmadı sen nasıl yaptın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?