2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayyy bende katılıyorum şekerim bitmiyo kavgalarımız:)bak bizim daha 1 yıl olmadı ya belki ondan herkesin 1 yıl doldu ondan artık tartışmıyo fazla bizde yılımız dolsun etmicez bak gör
en azından öyle umut ediyorum napalım insanı yaşatan umut:))

ona katılıyorum1 yıl dolsun daha az tartışıcaksınız keramet 1 yılın geçmesindebu arada arabyı daha göremedik

küsmüyoyum tabisiben bide çok uzatıp abartmayı sevmem nigarım ya

barıştık işte
bende azcık kırgınlık var ama neysee barıştık tabisi

inşallaaaah
ay evet yaa en azından böyle umut edelim 1 yıldan sonra herşey oturuyomuş bakalım - görücez

Son düzenleme:
bende azcık kırgınlık var ama neysee barıştık tabisi

inşallaaaah
ay evet yaa en azından böyle umut edelim 1 yıldan sonra herşey oturuyomuş bakalım - görücez
kinciküsemezsin sen bana küsemezsin:98:
ayy cnm inşallah ya açılmıyo ya eklediğim kraftın duo modeli cnm arabımız:)

tamam canım hemen bakıyorum

bolcum çok beğndim arabanızı güle güle kullanın rengide bence mavi renk daha güzelkırmızısını beğenmedim

saol cnm evt renk güzel normaldede dün eşim diyoki ee şimdi siyah arabaya binenlerede erkekmi diyolar kadınlarda biniyo siyah arabaya yaa dedim kurduğun alakaya bak biri bebek arabası biri büyk arabası:)) napim değişmesede kalsın artık:)

canım gördüğüm kadarıyla mavisi çok baskın değil zaten. değişirse ne ala, değişmezse de problem edilecek birşey değil bence. artık herşey unisex zaten.

canım gördüğüm kadarıyla mavisi çok baskın değil zaten. değişirse ne ala, değişmezse de problem edilecek birşey değil bence. artık herşey unisex zaten.

yok cnm öle çok problem etmedim zaten biliyodm mavi alacağını almadan söyledi sen pembeli giydirecen erkek sanmazlar diyo:)ben çok takmam öle şeylere zaten:)

Elfişin bir-kaç gündür pek sesi çıkmıyo, işi var galiba

kızlar haftasonu eşim çalışıyo benim de son izinli hafta sonlarım, bir de haftaya cumartesi çalışmiycaz okadar.. yine cumartesi 1 e dönüyorum, kötü denk geldi yaa
Ceceli konserine annem-babam-kardeşim gitcez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…