2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

elfiş nerelerde bugün? sesi çıkmadı hiç

Off işlerim çok kötü gidiyor ya sorunlar var

Zuzum yardım isticem senden

sgkları tahakkuk ettim bi şubemizin adresi değişmiş. Geçen ay doğru adresken bu ay temmuzu tahakkuk ettim bide baktım bizim taa eski merkez adresi olarak değişmiş. Ankarayı aradım 170 i aradım bağlu bulunduğum sgk yı aradım en son sicil servisini aradım dedim adres değişikliği yapmadığımız halde adresimiz kendiliğinden değişmiş. Dilekçe yaz dedi kafam durdu ne yazacağımı bilmiyorum. Kdv ler öylece duruyo daha işlemedim temmuz ayını (

burada bulkutlu hava ve rüzgarli dün cok sicakti

neyse haftaya sicak olucakmis havuza gidim diyorum sicak olunca evde durulmuyor.

Kurumuzda ........ sicil numaralı ..... nesiyiz yazayım. Vergi dairesinde mükellefiyiz yazıyorum sgk da da yazayımmı öyle

adres değişikliği vermek zorundaydın zaten canım....

Bi bakayım dileçke örneğine

kurumuzda ........ Sicil numaralı ..... Nesiyiz yazayım. Vergi dairesinde mükellefiyiz yazıyorum sgk da da yazayımmı öyle

müdürlüğünüze.......sicilnosuyla kayıtlıyım........şu tarihten itibaren ......adresinde faaliyet görmekteyim
bilgilerinize gibi olabilir..

Ama du bi dosyadan bakıcam,biraz aramam lazım

adres değişikliği vermek zorundaydın zaten canım....

Bi bakayım dileçke örneğine

müdürlüğünüze.......sicilnosuyla kayıtlıyım........şu tarihten itibaren ......adresinde faaliyet görmekteyim
bilgilerinize gibi olabilir..

Ama du bi dosyadan bakıcam,biraz aramam lazım

canım bizim şube adresimiz değişmedi ki sadece merkez adresi için dilekçe verdik. Ama şube adresi neden değişti bilmiyorum

Miray ayıptır sorması teyzen nezamn gidicek,

yani yanlış anlamada...ben teyze olsam, yiğenimle eşi benm yüzümden kavga ettiklerini sezdiğim anda giderdim:26:
Herkes misafir sevmez malesef

kılar kusura bakmayın kapamak zorunda kaldım vali yardımcısı geldi oda oda geziyordu iyiki kapamışım geldi ofiste dibimize oturdu..

cumartesi gidiyor cnm yani yarın oda gitmek istedi zaten eşimde aileside misafir sevmiyor malesef bunu anladım artık.ama ben Antalyadayım ailem iskenderunda ister istemez annemde olsa kardeşimde olsa arada gelecek yani..neyapacak hep böylemi davranacak.

Müdürlüğünüzün .............. Sicilinde işlem görmekte iken, ................... Adresindeki .........işyerimi ........tarihinden itibaren .............adresine taşımış olup, yoklama fişi fotokopisi ekte sunulmuştur.
Gereğinin yapılmasını arz edrm.

Biz kendimize böyle yazmışız canım

Son düzenleme:

Dilekçemi sana olduğu gibi mesaj attım bi bakabilirmisin?

yemin ediyorum sinirlerim bozuldu kafasını kırmak isityorum bu yaptıkları yüzünden bugün dahada aramam msjda atmam ona ben teyzem gitsin yarın görür umrumda olmıcak yarenin dediği haklı ben çok şımarttım kendini bekar sanıyor havalara giriyor bunu teyzem bile farketmiş evli bir adam gibi görünmek istemiyor sanki kafasına vurdum evlen diye kendi koştu peşimden sevyom da sevyom die yok aile kızısın çok tatlısın senin gibisini bulunmaz buzamanda diye doğru benim gibisi bulunmaz(enayi) unuttu bunları dediğini...ama gelgelelim seninle evlenmeseydim keşke denilir ve yanında nasıl uyucam naptım lenn ben namusuma leke mi sürdümde yanıma nasıl yatacakmış sadece bir et parçasısın yazmış çok ağır çok bu sölediklerine pişman edicem onu...Ama göreceksiniz fena pişman edicem onu umarım bu yaptıklarından şu evlilikten soğumam beni sinir etmesin yani...yaws sizinde yordum burda eminim siz bile okurken üzülüp yoruluyorsunuzdur yemek yiyemiyorum yaa stresssten zayıfladım iyici o kilo alıyor göbeği çıkyo ben 44 kiloya indim yaaa yeter yaaaaaaaaaa:84::84::84::84: ben bu evlilikten sıkılırsam biliyorum kendimi beni kimse durdurumaz söylemişti dersiniz...

haklısın da neyapabilirsin ki canım...
o yaştan sonra eşini değiştiremezsin, heleki aileden geliyosa bu huy hiç değiştiremezsin...

sen gidip kalcaksın ( heralde göndermeye bişey demiyodur) ,onlar geldimi de çok kalmıcaklar...hoş değil ama napcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…