- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
elfiş nerelerde bugün? sesi çıkmadı hiç
elfiş bi kaç gündür böyle çok katılmıyo bi sıkıntısımı var acaba:26:
Elfişin bir-kaç gündür pek sesi çıkmıyo, işi var galiba
kıyamam yoğundur
off işlerim çok kötü gidiyor ya sorunlar var
zuzum yardım isticem senden
sgkları tahakkuk ettim bi şubemizin adresi değişmiş. Geçen ay doğru adresken bu ay temmuzu tahakkuk ettim bide baktım bizim taa eski merkez adresi olarak değişmiş. Ankarayı aradım 170 i aradım bağlu bulunduğum sgk yı aradım en son sicil servisini aradım dedim adres değişikliği yapmadığımız halde adresimiz kendiliğinden değişmiş. Dilekçe yaz dedi kafam durdu ne yazacağımı bilmiyorum. Kdv ler öylece duruyo daha işlemedim temmuz ayını(
kurumuzda ........ Sicil numaralı ..... Nesiyiz yazayım. Vergi dairesinde mükellefiyiz yazıyorum sgk da da yazayımmı öyle
adres değişikliği vermek zorundaydın zaten canım....
Bi bakayım dileçke örneğine
müdürlüğünüze.......sicilnosuyla kayıtlıyım........şu tarihten itibaren ......adresinde faaliyet görmekteyim
bilgilerinize gibi olabilir..
Ama du bi dosyadan bakıcam,biraz aramam lazım
Miray ayıptır sorması teyzen nezamn gidicek,
yani yanlış anlamada...ben teyze olsam, yiğenimle eşi benm yüzümden kavga ettiklerini sezdiğim anda giderdim:26:
Herkes misafir sevmez malesef
Müdürlüğünüzün .............. Sicilinde işlem görmekte iken, ................... Adresindeki .........işyerimi ........tarihinden itibaren .............adresine taşımış olup, yoklama fişi fotokopisi ekte sunulmuştur.
Gereğinin yapılmasını arz edrm.
Biz kendimize böyle yazmışız canım
aksama ne pisiriyorsunuz kizlar ?
bugün yırttım davetliyiz
canım bizim şube adresimiz değişmedi ki sadece merkez adresi için dilekçe verdik. Ama şube adresi neden değişti bilmiyorum
kılar kusura bakmayın kapamak zorunda kaldım vali yardımcısı geldi oda oda geziyordu iyiki kapamışım geldi ofiste dibimize oturdu..
cumartesi gidiyor cnm yani yarın oda gitmek istedi zateneşimde aileside misafir sevmiyor malesef bunu anladım artık.ama ben Antalyadayım ailem iskenderunda ister istemez annemde olsa kardeşimde olsa arada gelecek yani..neyapacak hep böylemi davranacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?