yarenay bu akşam cecelinin konseri varmış kıbrısta
aksama ne pisiriyorsunuz kizlar ?
yemin ediyorum sinirlerim bozuldu kafasını kırmak isityorum bu yaptıkları yüzünden bugün dahada aramam msjda atmam ona ben teyzem gitsin yarın görür umrumda olmıcak yarenin dediği haklı ben çok şımarttım kendini bekar sanıyor havalara giriyor bunu teyzem bile farketmiş evli bir adam gibi görünmek istemiyor sanki kafasına vurdum evlen diye kendi koştu peşimden sevyom da sevyom die yok aile kızısın çok tatlısın senin gibisini bulunmaz buzamanda diye doğru benim gibisi bulunmaz(enayi) unuttu bunları dediğini...ama gelgelelim seninle evlenmeseydim keşke denilir ve yanında nasıl uyucam naptım lenn ben namusuma leke mi sürdümde yanıma nasıl yatacakmış sadece bir et parçasısın yazmış çok ağır çok bu sölediklerine pişman edicem onu...Ama göreceksiniz fena pişman edicem onu umarım bu yaptıklarından şu evlilikten soğumam beni sinir etmesin yani...yaws sizinde yordum burda eminim siz bile okurken üzülüp yoruluyorsunuzdur yemek yiyemiyorum yaa stresssten zayıfladım iyici o kilo alıyor göbeği çıkyo ben 44 kiloya indim yaaa yeter yaaaaaaaaaa:84::84::84::84: ben bu evlilikten sıkılırsam biliyorum kendimi beni kimse durdurumaz söylemişti dersiniz...
yemin ediyorum sinirlerim bozuldu kafasını kırmak isityorum bu yaptıkları yüzünden bugün dahada aramam msjda atmam ona ben teyzem gitsin yarın görür umrumda olmıcak yarenin dediği haklı ben çok şımarttım kendini bekar sanıyor havalara giriyor bunu teyzem bile farketmiş evli bir adam gibi görünmek istemiyor sanki kafasına vurdum evlen diye kendi koştu peşimden sevyom da sevyom die yok aile kızısın çok tatlısın senin gibisini bulunmaz buzamanda diye doğru benim gibisi bulunmaz(enayi) unuttu bunları dediğini...ama gelgelelim seninle evlenmeseydim keşke denilir ve yanında nasıl uyucam naptım lenn ben namusuma leke mi sürdümde yanıma nasıl yatacakmış sadece bir et parçasısın yazmış çok ağır çok bu sölediklerine pişman edicem onu...Ama göreceksiniz fena pişman edicem onu umarım bu yaptıklarından şu evlilikten soğumam beni sinir etmesin yani...yaws sizinde yordum burda eminim siz bile okurken üzülüp yoruluyorsunuzdur yemek yiyemiyorum yaa stresssten zayıfladım iyici o kilo alıyor göbeği çıkyo ben 44 kiloya indim yaaa yeter yaaaaaaaaaa:84::84::84::84: ben bu evlilikten sıkılırsam biliyorum kendimi beni kimse durdurumaz söylemişti dersiniz...
kavga edicez hayatım başka ne yapabilirki biz eşimle kavgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84:
bugün yırttım davetliyiz
:101: :101: :101:biliyom nekadar intçı olduğunu ,eşinden :))
aaa yarın da burda olucak, gezmediği yer kalmadıyarenay bu akşam cecelinin konseri varmış kıbrısta
hiç haberim yok canım. zaten olsa da bu ay gidemem bir yere. malum İzmir'e gelcez, para lazım
benim hiç bi fikrim yok bugün için ya. akşam gitcem, doğaçlama birşey yapcam artık. evde ne var ne yok onu bile bilmiyorum. belki tavuk sote yaparım...
canım ya okuyunca kocana fena halde sinir oldum, o ne biçim laf. tamam hepimiz çok sinirli olunca ağzımızdan kötü laflar çıkabiliyor ama insan mesajı yazdıktan sonra bi okur. sen bu cümleleri hak edecek ne yapmış olabilirsin ki!!! tatlım acil destek almanız lazım. eşinin durumu hiç iyi değil. kafede işler nasıl gidiyor, borcu falan mı var acaba sana söyleyemediği? 33 yaşında, sağlıklı bir insan eşine söylemez bunlarısakin olmaya çalış, izin alabiliyorsan bugün izin al.
ben karışık kızartma yapıcam galiba canım :)) birde pilav :))aksama ne pisiriyorsunuz kizlar ?
inanmıyorumyemin ediyorum sinirlerim bozuldu kafasını kırmak isityorum bu yaptıkları yüzünden bugün dahada aramam msjda atmam ona ben teyzem gitsin yarın görür umrumda olmıcak yarenin dediği haklı ben çok şımarttım kendini bekar sanıyor havalara giriyor bunu teyzem bile farketmiş evli bir adam gibi görünmek istemiyor sanki kafasına vurdum evlen diye kendi koştu peşimden sevyom da sevyom die yok aile kızısın çok tatlısın senin gibisini bulunmaz buzamanda diye doğru benim gibisi bulunmaz(enayi) unuttu bunları dediğini...ama gelgelelim seninle evlenmeseydim keşke denilir ve yanında nasıl uyucam naptım lenn ben namusuma leke mi sürdümde yanıma nasıl yatacakmış sadece bir et parçasısın yazmış çok ağır çok bu sölediklerine pişman edicem onu...Ama göreceksiniz fena pişman edicem onu umarım bu yaptıklarından şu evlilikten soğumam beni sinir etmesin yani...yaws sizinde yordum burda eminim siz bile okurken üzülüp yoruluyorsunuzdur yemek yiyemiyorum yaa stresssten zayıfladım iyici o kilo alıyor göbeği çıkyo ben 44 kiloya indim yaaa yeter yaaaaaaaaaa:84::84::84::84: ben bu evlilikten sıkılırsam biliyorum kendimi beni kimse durdurumaz söylemişti dersiniz...
Bizde de karışık kızartma olcak nigar ama makarna olcak yanına :))
kaynanamda bıkmış bana soruyo...kızartmayla makarna yap dedim :)) afferin kız tamm dedi
hiç haberim yok canım. zaten olsa da bu ay gidemem bir yere. malum İzmir'e gelcez, para lazım
benim hiç bi fikrim yok bugün için ya. akşam gitcem, doğaçlama birşey yapcam artık. evde ne var ne yok onu bile bilmiyorum. belki tavuk sote yaparım...
canım ya okuyunca kocana fena halde sinir oldum, o ne biçim laf. tamam hepimiz çok sinirli olunca ağzımızdan kötü laflar çıkabiliyor ama insan mesajı yazdıktan sonra bi okur. sen bu cümleleri hak edecek ne yapmış olabilirsin ki!!! tatlım acil destek almanız lazım. eşinin durumu hiç iyi değil. kafede işler nasıl gidiyor, borcu falan mı var acaba sana söyleyemediği? 33 yaşında, sağlıklı bir insan eşine söylemez bunlarısakin olmaya çalış, izin alabiliyorsan bugün izin al.
bizde 2 gün önce vardı makarna, hatta dün gece sahurda da yedim.. pilav yapmıyorum çoktandır, jöle bulyonla bi pilav yapim.. birde yumurtalı köz kırmızı biber yaparım tamamdırBizde de karışık kızartma olcak nigar ama makarna olcak yanına :))
kaynanamda bıkmış bana soruyo...kızartmayla makarna yap dedim :)) afferin kız tamm dedi
elimde olan malzemeleri karıştırdım,bi de nigarcım ben o pidenin hamurunu nası yaptığını sorcaktım?
elimde olan malzemeleri karıştırdım,
1 dolu yemek kaşığı becel margarini erittim, ılık süt döktüm bir bardaktan az fazla, içine 1 paket kuru maya döktüm 6-7 dk beklettim, yoğurma kabıma bi yumurta kırdım, bir tutam tuz, bir tutam şeker attım.. Göz kararı biraz sıvı yağ döktüm, sütü ekledim.. 2 bardak un döktüm yoğurdum, sonra ara ara un ekledim yine.. çok güzel yumuşacık bir hamur oldu.. Yarım saat hamurumu bekletince pidelerime şekil verdim....
Alin benden de okadar hic hos kelimeler kullanmamis
Kac yasindasiniz siz miray
Bisüre fazla muhattap olma eşinle belki çatcak bişey bulamaz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?