2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yarenay bu akşam cecelinin konseri varmış kıbrısta

hiç haberim yok canım. zaten olsa da bu ay gidemem bir yere. malum İzmir'e gelcez, para lazım

aksama ne pisiriyorsunuz kizlar ?

benim hiç bi fikrim yok bugün için ya. akşam gitcem, doğaçlama birşey yapcam artık. evde ne var ne yok onu bile bilmiyorum. belki tavuk sote yaparım...

canım ya okuyunca kocana fena halde sinir oldum, o ne biçim laf. tamam hepimiz çok sinirli olunca ağzımızdan kötü laflar çıkabiliyor ama insan mesajı yazdıktan sonra bi okur. sen bu cümleleri hak edecek ne yapmış olabilirsin ki!!! tatlım acil destek almanız lazım. eşinin durumu hiç iyi değil. kafede işler nasıl gidiyor, borcu falan mı var acaba sana söyleyemediği? 33 yaşında, sağlıklı bir insan eşine söylemez bunları sakin olmaya çalış, izin alabiliyorsan bugün izin al.

Miraycım eşin ne kadar ağır konuşuyor öyle ya yorum yazamadım işlerden ama okudum üzüldüm gerçekten

kavga edicez hayatım başka ne yapabilirki biz eşimle kavgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84:

bugün yırttım davetliyiz

Niye kavga ediyorsun canim güzel güzel konusun tatli dil yilani deliginden cikarir.

Yirttin funda sen bugün hadi iyisin :)

ben pirasa yemegi yapicam dünden kalan mantarli bulgur pilavim var birde cacik yapim yanina yeter.

Alin benden de okadar hic hos kelimeler kullanmamis

Kac yasindasiniz siz miray

Yazıyorum yazıyorum geri siliyorum
söylencek çok şey var ama neyse
mübarek gün.....

Funda senin geçen yanyuni Için verdiğin sitede çok güzel pofuduk pidemi ne tarifi gördüm, sahura yapıcam onu....
şimdi buraya link vermeyim canı çekmesin sinemin bolun....bak sen ordan

aksama ne pisiriyorsunuz kizlar ?
ben karışık kızartma yapıcam galiba canım :)) birde pilav :))

inanmıyorum (
yanında nasıl yatıcam ne yaa, kapıya gelen adamla iki kelime konuştun diye aldatmışsın gibi davranıyor.. hele o
yazdığı diğer mesaj :26: :26: :26: çok çirkin.. ne desem bilemedim..

Son düzenleme:
Bizde de karışık kızartma olcak nigar ama makarna olcak yanına :))

kaynanamda bıkmış bana soruyo...kızartmayla makarna yap dedim :)) afferin kız tamm dedi

kaynanamda bıkmış bana soruyo...kızartmayla makarna yap dedim :)) afferin kız tamm dedi

bende 2 önce yapmıştım kızartmayı. Bugün yine yemek yok yanyuni yapsam mı bilmioum.
bizide kimse iftar yemeğine çağırmıo yaww arada bi annemden otlanırsak o kadar
eşim gelcem iftara derse yaparım yoksa ben annemde yioum zaten sonra da temizlik yapmalıyım yaa
her gün bi yeri yapsam dioum akşamları eşim 11e doğru gelio ben 8den 11e kadar ne yapsam kar yani
bayramda burda diiliz gerçi 2. gün döncez ama zaten küçük olduğumuz için biz gezeriz.

bi de nigarcım ben o pidenin hamurunu nası yaptığını sorcaktım?

izin alamam cnm vali yrdmc. burda arada PC'yi kapatıyorum gelir diye burayı zor okuyorum ...neyse giderse erken çıkcam cnm sıktı ben çok üzüldüm bu olanlara yeter artık...

bizde 2 gün önce vardı makarna, hatta dün gece sahurda da yedim.. pilav yapmıyorum çoktandır, jöle bulyonla bi pilav yapim.. birde yumurtalı köz kırmızı biber yaparım tamamdır

bi de nigarcım ben o pidenin hamurunu nası yaptığını sorcaktım?
elimde olan malzemeleri karıştırdım,
1 dolu yemek kaşığı becel margarini erittim, ılık süt döktüm bir bardaktan az fazla, içine 1 paket kuru maya döktüm 6-7 dk beklettim, yoğurma kabıma bi yumurta kırdım, bir tutam tuz, bir tutam şeker attım.. göz kararı biraz sıvı yağ döktüm, sütü ekledim.. 2 bardak un döktüm yoğurdum, sonra ara ara un ekledim yine.. çok güzel yumuşacık bir hamur oldu.. yarım saat hamurumu bekletince pidelerime şekil verdim....

hayatta uyduramam öyle, affin sana

Maya 1 paketmi:26: Yaşmaya dimmi

Alin benden de okadar hic hos kelimeler kullanmamis

Kac yasindasiniz siz miray

26 cnm ...oda 33 7 yaş var aramızda gel görki ben ondan daha olgunum kimseye ağır konuşmam tartarım öle konuşumrum kırılırmı insan diye düşünürüm.. dün kendisne ne hakaret ettim nede bağırdım ama gel görki bizimki düzelmiyor zaten çok kavga ediyoruz şu sıralar...Dün tatlı dilliydim ona karşı akşam yazdıklarımolduktan sonra bunu yaptı ....

ben de bu aralar bi poğaça yapayım diyorum. eşim sabahları kahvaltı niyetine yer hem. burda ufacık poğaçalar 2 tl. tadı tuzu da yok hani. bu pazar yaparım belki. geçen sefer yaptığımda 2 tepsi bitmiş 1 saatte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…