kuru maya kullandım ben zuzum, ama yaş da olurhayatta uyduramam öyle, affin sana
Maya 1 paketmi:26: Yaşmaya dimmi
güzel hediye olmuş, bayramlık almasına gerek kalmiycakmiraycım valla cnm ne diyim bilemedm bu laflar karşısında kötü olmuş bencede sen hiç kalma bayramda tek başına kalsın anlasın sensizliğin ne demek olduğunu..
ay ben ne yapsam acaba ya dünde yemek bulamadım ilk defa hazır mantı alim dedim oda hiç güzel değildi koca koca yapmışlar bide hamuru baya kalındı hiç beğenmedik bulamıyorm artık yapacak bişe ya acaba giderken hazır hamur alıp bende nigoşun pidelerindenmi yapsamkihamuru beklersem geç olur çünkü..
kızlar bu arada ben evlilik yıldönümü için parfüm almaktan vazgeçtm damatta indirim vardı %50 gittim pantol,t-shirt bide spor ayakkabu aldım 175 e aldm hepsini:)normalde 350 yapıyo yani hem önce verecem hediyesini bayramdada giysin diye inşallah beğenir valla para harcamak istemiyorum ama mecburen gitti valla
miraycım valla cnm ne diyim bilemedm bu laflar karşısında kötü olmuş bencede sen hiç kalma bayramda tek başına kalsın anlasın sensizliğin ne demek olduğunu..
ay ben ne yapsam acaba ya dünde yemek bulamadım ilk defa hazır mantı alim dedim oda hiç güzel değildi koca koca yapmışlar bide hamuru baya kalındı hiç beğenmedik bulamıyorm artık yapacak bişe ya acaba giderken hazır hamur alıp bende nigoşun pidelerindenmi yapsamkihamuru beklersem geç olur çünkü..
kızlar bu arada ben evlilik yıldönümü için parfüm almaktan vazgeçtm damatta indirim vardı %50 gittim pantol,t-shirt bide spor ayakkabu aldım 175 e aldm hepsini:)normalde 350 yapıyo yani hem önce verecem hediyesini bayramdada giysin diye inşallah beğenir valla para harcamak istemiyorum ama mecburen gitti valla
bende gitmek istiyorum cnm bayramda bensiz kalınca bir garip oluyor zaten....annemde gelmemi istiyor...bugün söyleyecem yer ayırttım diyeceğim bakalım gitmeme sorun çıkaracakmı...Annemimi aratsam bilemedim gelmem konusunda..
bende gitmek istiyorum cnm bayramda bensiz kalınca bir garip oluyor zaten....annemde gelmemi istiyor...bugün söyleyecem yer ayırttım diyeceğim bakalım gitmeme sorun çıkaracakmı...Annemimi aratsam bilemedim gelmem konusunda..
bence parfümden daha iyi olmuş bu aldıkların seduşum. güle güle kullansın eşin. böyle özel günlerde harcanıyor para. zaten her zaman ihtiyaç olan kullanılacak şeyler almışsın. yani hem hediye, hem de ihtiyaç
canım bence anneni hiç karıştırma. akşam sakin sakin konuşmaya çalış. birkaç gün gideyim annemlerin yanına kafam dağılır, sen de sakin sakin düşünürsün herşeyi de. böyle birbirimizi çok kırıyoruz, üzüyoruz araya zaman girince daha mantıklı yaklaşıp problemimiz her neyse daha rahat çözeriz falan de. ama bence anneni araya koyma. sonra annene de düşman kesilir.
miraycım valla cnm ne diyim bilemedm bu laflar karşısında kötü olmuş bencede sen hiç kalma bayramda tek başına kalsın anlasın sensizliğin ne demek olduğunu..
canım bunun gramı kaç :26: böyle dev paket mayalar var onlardan olmasın
Bol sende benim gibi yaptın :)
bende sonradan kıyafete döndüm, erken verdim :))
başım ağrıyo acıktım ben
Dilek milföye çatalla bi kaç tane delik açarsan kabarmaz. Bende milföyden pizza yapmıştım güzel olmuştu. Yarın sahura yapıcam.
Yarın k.validemin oraya gitmemiz lazım. Bayram için çek veriyorlar 150 tl ben görümcem ve k.validem mağazaya inip bişeyler alıcaz. Çok pahalı anca bi parça bişey alabilirm. birde güzel şeylerde yok orta yaşa hitap ediyor. Bende dedim nede olsa ertesi gün pazar ve sahura kadar yatmıcam. Yarın iftardan sonra mutfağı temizlicem. sahurada küçük pizzalarımıda yaparım. haftayada kardeşimi ayarladım cumadan gelip bizde kalıcak. haftasonu rehin aldım :))
Ay bende acıktım ya ama allahtan başım ağrımıyor. Bizim işyerindede bi kaç kişinin başı ağrır.
bu arada ben 2 kilo verdim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?