2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

miraycım valla cnm ne diyim bilemedm bu laflar karşısında kötü olmuş bencede sen hiç kalma bayramda tek başına kalsın anlasın sensizliğin ne demek olduğunu..

ay ben ne yapsam acaba ya dünde yemek bulamadım ilk defa hazır mantı alim dedim oda hiç güzel değildi koca koca yapmışlar bide hamuru baya kalındı hiç beğenmedik bulamıyorm artık yapacak bişe ya acaba giderken hazır hamur alıp bende nigoşun pidelerindenmi yapsamkihamuru beklersem geç olur çünkü..

kızlar bu arada ben evlilik yıldönümü için parfüm almaktan vazgeçtm damatta indirim vardı %50 gittim pantol,t-shirt bide spor ayakkabu aldım 175 e aldm hepsini:)normalde 350 yapıyo yani hem önce verecem hediyesini bayramdada giysin diye inşallah beğenir valla para harcamak istemiyorum ama mecburen gitti valla

hayatta uyduramam öyle, affin sana

Maya 1 paketmi:26: Yaşmaya dimmi
kuru maya kullandım ben zuzum, ama yaş da olur

güzel hediye olmuş, bayramlık almasına gerek kalmiycak inş beğenir hepsinii
yap canım pidelerden, kolay oluyo, hamuru yapmak zaten 10 dk bekletmesi var sadece

bence parfümden daha iyi olmuş bu aldıkların seduşum. güle güle kullansın eşin. böyle özel günlerde harcanıyor para. zaten her zaman ihtiyaç olan kullanılacak şeyler almışsın. yani hem hediye, hem de ihtiyaç

bende gitmek istiyorum cnm bayramda bensiz kalınca bir garip oluyor zaten....annemde gelmemi istiyor...bugün söyleyecem yer ayırttım diyeceğim bakalım gitmeme sorun çıkaracakmı...Annemimi aratsam bilemedim gelmem konusunda..

Sen kendini ezdirmeye devam ediyorsun. Bana söylediğin laflar çok ağırdı ben bayramda annemlere gidicem.Biraz ayrı kalmak ikimizede iyi gelecek bana söylediğin lafların ağırlığınıda düşün ben gidiyorum de.

canım bence anneni hiç karıştırma. akşam sakin sakin konuşmaya çalış. birkaç gün gideyim annemlerin yanına kafam dağılır, sen de sakin sakin düşünürsün herşeyi de. böyle birbirimizi çok kırıyoruz, üzüyoruz araya zaman girince daha mantıklı yaklaşıp problemimiz her neyse daha rahat çözeriz falan de. ama bence anneni araya koyma. sonra annene de düşman kesilir.

evt cnm ya bi parfüm zaten 125 ti ben üç parça herzaman giyeceği bişeler aldım hep kıyafet alıyorum ama napim o kendine almaz pek masraf olmasın diye ben alıyorm hep ayy cnm benim ya valla kötü hissettim
bende yarenime katılıyorm miraycım söyleme hiç annene..

Son düzenleme:

yarennnnn :) meslektaş aklı işte aynı düşünüouz :) ben en başta dedim annene sakın söleme durumlar düzelio ama annenin gözünde eşin eşinin gözünde annen kötü oluo bu sefer arayı yapmaya çalışıosun.

bende pideleri düşünüoum ama bende iftara geç kalırım daha basıt bişi yaa aslında güveçte yapsam dioum ya da hazır milföy hamuru ile yapsam nası olur acaba? o çok kabarıo gerçi. Ama kolay atıştırmalık bişi yapmalıyım zaten dışarı çıkcaz ankaranın meşhur hamam önü evlerine gitcez :)

bu arada bende evlilik yıldönümü için ne alcamı bilmioum 4 gün önce doğum günüydü epey masrafa girdim zaten. ve biz 8 yıldır her özel günü kutlayıp hediye aldığımız için bişi kalmadı ama bu özel ve kalıcı bi hediye olmalı ama NE?

Bol sende benim gibi yaptın :)

bende sonradan kıyafete döndüm, erken verdim :))

evt cnm bende aldımmı bişey dayanamam veririm hemen:)ama bayramdada giyecek ya bide değişim falan gerekir mecburen verecem:))

dilek yetiştiremezsen sende hazır hamur al fırından..

Dilek milföye çatalla bi kaç tane delik açarsan kabarmaz. Bende milföyden pizza yapmıştım güzel olmuştu. Yarın sahura yapıcam.

Yarın k.validemin oraya gitmemiz lazım. Bayram için çek veriyorlar 150 tl ben görümcem ve k.validem mağazaya inip bişeyler alıcaz. Çok pahalı anca bi parça bişey alabilirm. birde güzel şeylerde yok orta yaşa hitap ediyor. Bende dedim nede olsa ertesi gün pazar ve sahura kadar yatmıcam. Yarın iftardan sonra mutfağı temizlicem. sahurada küçük pizzalarımıda yaparım. haftayada kardeşimi ayarladım cumadan gelip bizde kalıcak. haftasonu rehin aldım :))

ayy canım saol bu ii oldu fırın market dolaşırken iice geç kalıoum zaten iftara.
Benimde mutfağımı temizlemem lazım aslında bi kadın tutmak istioum yaa
halı cam perde mutfak banyo için benim ağır kaldırmamam lazım fıtık tehlikesi var demişti doktor
zaten iltihap var bide idrar yollarımda hep bi sancıyla gezioum bişi yapmak istemioum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…