benim migrenim tutar açlığa dayanamam aslında bensinirleniyorum acıkınca bende acayip kilo verdim
ayy zaten kaç kilosunuzki hele elfi kırılacan yakında sen ama ramazanda genelde hep kilo veriliyo genelde dkkat edin kızlar..
ayy saat 3 te kardeşimin sınav sonucu açıklanıyor inşallah ii ve yakın bir yer kazanır ya uzağa gitmez umarım..
bi ben veremedim ramazanda kiloayy zaten kaç kilosunuzki hele elfi kırılacan yakında sen ama ramazanda genelde hep kilo veriliyo genelde dkkat edin kızlar..
ayy saat 3 te kardeşimin sınav sonucu açıklanıyor inşallah ii ve yakın bir yer kazanır ya uzağa gitmez umarım..
ben öyle yapıyorum işte yarenimben oruç tutsam acaba verir miydim kilo??? pek sanmıyorum aslında. ben iftardan sonrasında ne bulursam yerdim sanırım
Kızlar kardeşim
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ - İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER
Bölümünü kazandı. Diğer kardeşimde aynı okulda aynı bölümde
tebrikler ikisine de. elfi benim kardeşim de sakarya'da inş. mühendisliği güzel okul ben beğeniyorum eğitimini. Eskişehir de süper bence seda sadece uzak olması zorlayacak sizi biraz heralde. Ama olsun çok şanslı yine de güzel b yer çıkmışayy kızlar eskişehir pdr yi kazanmış kardeşim ayy uzak yaa şimdi biz nasıl gönderecez onu kötü oldum
ilk tercihi gelmiş bide adanayı 2. ye yazmış eskişehir puanından yüksek olduğu halde gelmiş yani adanada tutardı(
pantolonlar bol geliyo ordan bildim bolayy zaten kaç kilosunuzki hele elfi kırılacan yakında sen ama ramazanda genelde hep kilo veriliyo genelde dkkat edin kızlar..
demekki pişirmişinBen geldimmmmbaya oldu geleli de geçmişi okuyordum yoruldummm ama devam ediyorum tekrar. Kızlar yaa walla hep benim yüzümden olmuş bi tantuni sormuşum ortalık kaarışmış. Dün yaptım ben tantuniyi, ama tarifi unutmuştum kafama göre yaptım :))) güzel oldu ama eti çok az çıkarmışım tam kesmedi bizi bi ara bi daha yapıcammm bu sefer çiğ malzeme koyulan şekliyle denicem
Kurstaki sınıflarımızın son günüydü bugün at çiftliğine gittik hep beraber süper eğlenceliydi bikaç foto koyarım birazdan)
Geçmişe dönüyorum tekrarrr
hadi gözünüz aydın canımKızlar kardeşim
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ - İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER
gözünüz aydın canım eskişehir tam öğrenci şehriayy kızlar eskişehir pdr yi kazanmış kardeşim ayy uzak yaa şimdi biz nasıl gönderecez onu kötü oldum
ilk tercihi gelmiş bide adanayı 2. ye yazmış eskişehir puanından yüksek olduğu halde gelmiş yani adanada tutardı(
pantolonlar bol geliyo ordan bildim bolayy zaten kaç kilosunuzki hele elfi kırılacan yakında sen ama ramazanda genelde hep kilo veriliyo genelde dkkat edin kızlar..
demekki pişirmişinBen geldimmmmbaya oldu geleli de geçmişi okuyordum yoruldummm ama devam ediyorum tekrar. Kızlar yaa walla hep benim yüzümden olmuş bi tantuni sormuşum ortalık kaarışmış. Dün yaptım ben tantuniyi, ama tarifi unutmuştum kafama göre yaptım :))) güzel oldu ama eti çok az çıkarmışım tam kesmedi bizi bi ara bi daha yapıcammm bu sefer çiğ malzeme koyulan şekliyle denicem
Kurstaki sınıflarımızın son günüydü bugün at çiftliğine gittik hep beraber süper eğlenceliydi bikaç foto koyarım birazdan)
Geçmişe dönüyorum tekrarrr
hadi gözünüz aydın canımKızlar kardeşim
gözünüz aydın canım eskişehir tam öğrenci şehriayy kızlar eskişehir pdr yi kazanmış kardeşim ayy uzak yaa şimdi biz nasıl gönderecez onu kötü oldum
tebrikler ikisine de. elfi benim kardeşim de sakarya'da inş. mühendisliği güzel okul ben beğeniyorum eğitimini. Eskişehir de süper bence seda sadece uzak olması zorlayacak sizi biraz heralde. Ama olsun çok şanslı yine de güzel b yer çıkmış
Bolcum çok zorlanırsınız ama alışıyor insan sonra. Benim kardeşimde ilk sakaryaya gidince alışamamıştık ama artık alıştık. Şimdi birken iki oldular ya annem çok üzülecek ama bi yandanda başka şehir çıkarsa napıcam diyordu. En azından orda birbirlerine göz kulak olurlar
sakarya çok uzak diil ki elfim isteseler her h.sonu gelirler üzülmesin anneciiin
yaa valla çok zoruma gitti küçcük geliyo bana daha bide çok saftır herkese inanır tek başına oralarda ne yapar onu düşünüyorm ağlaya ağlaya bi hal oldum şimdi annemede zor olacak ikisi kalmıştı evde benle ablamdan sonra oda gidinvce ev bomboş gelir şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?