2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim migrenim tutar açlığa dayanamam aslında bensinirleniyorum acıkıncabende acayip kilo verdim

ayy zaten kaç kilosunuzki hele elfi kırılacan yakında sen ama ramazanda genelde hep kilo veriliyo genelde dkkat edin kızlar..
ayy saat 3 te kardeşimin sınav sonucu açıklanıyor inşallah ii ve yakın bir yer kazanır ya uzağa gitmez umarım..

ben oruç tutsam acaba verir miydim kilo??? pek sanmıyorum aslında. ben iftardan sonrasında ne bulursam yerdim sanırım

kadir gecesi ne güne denk geliyor kızlar ya?

Son düzenleme:
Ben geldimmmm baya oldu geleli de geçmişi okuyordum yoruldummm ama devam ediyorum tekrar. Kızlar yaa walla hep benim yüzümden olmuş bi tantuni sormuşum ortalık kaarışmış. Dün yaptım ben tantuniyi, ama tarifi unutmuştum kafama göre yaptım :))) güzel oldu ama eti çok az çıkarmışım tam kesmedi bizi bi ara bi daha yapıcammm bu sefer çiğ malzeme koyulan şekliyle denicem

Kurstaki sınıflarımızın son günüydü bugün at çiftliğine gittik hep beraber süper eğlenceliydi bikaç foto koyarım birazdan )

Geçmişe dönüyorum tekrarrr

Bende dakikarlı sayıyorum evin tüm halkı bana devretti ben bakıcam sonuçlara. İnşallah canım

Benim kardeşim içinde dua edin inş. uzak bi yere düşmez

bi ben veremedim ramazanda kilo 3 kilo fazlam var geçen yazdan farklı olarak.. onu da versem süper olucak :87:
ben oruç tutsam acaba verir miydim kilo??? pek sanmıyorum aslında. ben iftardan sonrasında ne bulursam yerdim sanırım
ben öyle yapıyorum işte yarenim

Ben öğlen çok acıkıyorum sonra iftar saatine doğru açlığım azalıyor. Hele iftardan sonra hiç bişey yiyemiyorum

Kızlar kardeşim

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ - İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER

Bölümünü kazandı. Diğer kardeşimde aynı okulda aynı bölümde

ayy kızlar eskişehir pdr yi kazanmış kardeşim ayy uzak yaa şimdi biz nasıl gönderecez onu kötü oldum
ilk tercihi gelmiş bide adanayı 2. ye yazmış eskişehir puanından yüksek olduğu halde gelmiş yani adanada tutardı(

tebrikler ikisine de. elfi benim kardeşim de sakarya'da inş. mühendisliği güzel okul ben beğeniyorum eğitimini. Eskişehir de süper bence seda sadece uzak olması zorlayacak sizi biraz heralde. Ama olsun çok şanslı yine de güzel b yer çıkmış

pantolonlar bol geliyo ordan bildim bolvalla ben 51 im
demekki pişirmişinneyse evet hep senin yüzünde oldu dermişimneyse konuyu kapattık açma en iyisifoto bekliyoz
hadi gözünüz aydın canım
gözünüz aydın canım eskişehir tam öğrenci şehri

pantolonlar bol geliyo ordan bildim bolvalla ben 51 im
demekki pişirmişinneyse evet hep senin yüzünde oldu dermişimneyse konuyu kapattık açma en iyisifoto bekliyoz
hadi gözünüz aydın canım
gözünüz aydın canım eskişehir tam öğrenci şehri

Bolcum çok zorlanırsınız ama alışıyor insan sonra. Benim kardeşimde ilk sakaryaya gidince alışamamıştık ama artık alıştık. Şimdi birken iki oldular ya annem çok üzülecek ama bi yandanda başka şehir çıkarsa napıcam diyordu. En azından orda birbirlerine göz kulak olurlar

yaa valla çok zoruma gitti küçcük geliyo bana daha bide çok saftır herkese inanır tek başına oralarda ne yapar onu düşünüyorm ağlaya ağlaya bi hal oldum şimdi annemede zor olacak ikisi kalmıştı evde benle ablamdan sonra oda gidinvce ev bomboş gelir şimdi.

merhaba kızlar nasılsınız.........ben hala mide bulantılarıyla uğraşıyorum istifra etsem rahatlıcam ama sadece afedersiniz öğürüyorum çok fena....:2: miraycım bende eşimle çok tartışırım oda çok ağır kelimeler kullanır zaman zaman seni çok iyi anlıyorum son yaptığı çok ayıpmış gerçekten annene bişey anlatma kızların dediği gibi ama bayramdada git annenelerin yanına biraz ayrı kalmak ikinized iyi gelir benim öyle bi şansım olmadığı için çok stres yüklenmiştim en son sinir krizi geçirdim benim psikoojik bi rahatsızlığım var şu aşkı memnudaki nihal gibi bayılıyorum son bayılmam biraz acılı oldu bizim için eşim ayıldığıma başımda ağlıyordu ve söz verdi seni üzmicem artık diye artık ikimizde birbirimizi alttan alıyoruz sorunlarımızı daha sakin halletmeye çalışıyoruz uzatmamak için elimizden geleni yapıyoruz çok şükür şu sıralar nerdeyse tartışmıyoruz bile kızlar bilir aile terapistine gitmeyi düşünüyordum çok kötüydüm bende zorlu bi dönem geçirdim inşallah biran önce sizinde aranız düzelir hiç birimiz böyle şeyler haketmiyoruz sizleri seviyorum kızzlar bana çok yardımınız oldu desteğiniz oldu teşekkürler..........

sakarya çok uzak diil ki elfim isteseler her h.sonu gelirler üzülmesin anneciiin

cnm yaaaa üzülme amaaa. isterse bir dönem ya da bir sene sonra yatay geçiş yapar Adana'ya. Ama bi de şöyle düşün insanların ünv.hayatını ailelerinin olmadığı başka bi şehirde yaşaması onları gerçekten olgunlaştırıyor. Biraz hayatı öğrenir doğru değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…