2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bol zaten ilk tercihi çıkıyo genelde...benmki açıköğretim yazdı...seneye gene gircek ama......

bol erkek mi kızmı kardeşin bide kaç yaşında

kız canım dah 18 yaşında..

İl kardeşim gittiğinde her haftasonu geliyordu sonra 2 haftada bir yaptı

Bolcum annen ile kardeşim tek kaldıysa eskişehire taşınsalar nasıl olur?

canım babam burda:)olmazki

tabi cnm haklısın bu yönden evin en küçüğü olunca böyle oluyo sanırım bide ben hamilelikten sanırım çok duygusal yaklaışıyorum.

benim bi kuzenim mesela ünv. kazandı ailesi de onunla o şehre taşındı. kız bence hiç hayatını yaşayamıyor sanki liseye gidiyor gibi bi farkı yok ki. hayatının en güzel yıllarını geçirecek 4 sene tabii ki zor ben taa kıbrıs'ta okudum ha diyince gelemiyorsun koskoca deniz var arada uçak biletleri desen bi ton paraydı kolay değil yani. Ama çabuk alışır merak etme üzme kendini sen şimdi hamilesin diye böyle bu kadar duygusallaştın bence de cnm

deniz albümüne ekledim bi kaç foto. Bi de kurabiyelerimi de ekledim :))

Bencede hamişlikten, karnındakide kız :)))))
onda naparsın bilmem artık...

ayy cnm hiç sorma geçende eşimle konuşuyoruz ben dedim vermem kızımı cadı kaynana olacan diyo sen artık evlenince kızının yanına taşınırsın onu veremezsen:)

nasil gidiyor kizlar.

bende esimi bekliyorum cocuk odasi bakmaya gidicez :))

sadece modellere bakip fikir edinicez. kasimda siparis vericez ancak ocagin sonlarinda gelir burda 2 ay falan sürüyor gelmesi mobilyalarin bakalim hayirlisi.

o yanlışlıkla koyulan fotonun olduğu gün eşim balık tutmuştu bugün akşama onları yapayım diyorum. yanına da bol salata ohh mis

fundişş bu senin için :104:

ben çok acıktım, midem bulanmaya başladı o derece

o zaman yemek konusuna hiiç girmeyelim ben konuyu değiştireyim. dün eşimle incir reçelini izledik ne yazık ki sonunu daha önceden bşildiğim için (söylemişlerdi ) çok zevkle izleyemedim. korku filmi seven var mı aranızda tavsiye edebileceğiniz yeni bir film var mı? Veya komedi de olabilir yeni olsun ama :)) yarın tatilim bu gece film izleyebiliriz belkimm

ama incir reçelide yiyecek

Ayşam, ben en son komedi olarak Jennifer Aniston'ın Just Go With it
filmini izlemiştim, güzeldi :98: eğlenceliydi
korku filmlerini bana sorma, izleyemiyorum

teşekkürler cnm hemen bakıyorum sonra da kaçacağım kociş 5te gelecek bugünn öpüldünüz pampişlerrr :52 ayy bu nerden aklıma geldi şimdi :44:

Off ya benim işler yetişmicek galiba. Yarın 1 e kadar aralıksız çalışabilirim kızlar. Gelmezsem bilinki yoğunluktan.

Ayşecim eşimde arada bana pampişim der :))

o yanlışlıkla koyulan fotonun olduğu gün eşim balık tutmuştu bugün akşama onları yapayım diyorum. yanına da bol salata ohh mis

fundişş bu senin için :104:
bebeğim ıyy görmeye bile tahamülüm yok:104:resimlerne baktım harika çok eğlenceli görünüyo benide götür bu aralar bunalımtakılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…