Bitane Domino's Pizza Kayseri Ateşi olsaydı ya şimdi
2 saat 15 dk
eve gitsem yine bir şekilde geçer zaman ama burda zaman geçmiyo..
haftalık da yok galiba
evet canım, 1 tatlı kaşığı becel eritip içine bir yumurta kırdım, o karışımdan sürdümya tabi eve gidene kadar yemek falan derken zaamn geçer en azından..
nigoş şu pidelerin kenarına yağ yada yumurta falan sürdünmü sen?
Bitane Domino's Pizza Kayseri Ateşi olsaydı ya şimdi
günaydın herkeseee!
temizlik yapıyorum eşimi yolladım bi daha uyuyamadım balkonum kaldı yıkanacak. bi posta çamaşır daha yıkıcam ama ne mandalım var ne asacak ipim. sabahki astıklarım kurusun yıkıycam bunları da.
ayy noldu temizlik yapakenn. süpürgemin sapını çaaat diye kırdım nasıl becerdim bilmiyorum((idareten tutturdum ama habire çıkıyor aman yaaaaaaaaa
adaşımmm ne kadar çalışkansın bugün maşallahben de bugün eve gidince ütü yapcam inşallah dün akşam 1 makina daha çamaşır yıkadım, hepsi birden ütülensin diye. bakalım nasıl cesaret etcem Kur'an da 18. cüzdeyim 12 cüzü bu hafta bitirmem lazım. o yüzden bugün okuyabildiğim kadar çok okumak istiyorum. hava o kadar sıcak ve nemli ki insan hiç birşey yapmak istemiyor
patronumuz da haftaya tatile gidiyormuş, az önce toplantı yaptı. önümüzdeki hafta daha stressiz geçecek en azından, sevindim
ayşem çamaşır telin yokmu ona as ben asla ipe asmam:26:vay amma güçlüymüşünnasıl kırdın kız süpürgenin sapını
ohhh süper gözün aydın cnm bir hafta rahatsınız sonrası da tatillllladaşımmm ne kadar çalışkansın bugün maşallahben de bugün eve gidince ütü yapcam inşallah dün akşam 1 makina daha çamaşır yıkadım, hepsi birden ütülensin diye. bakalım nasıl cesaret etcem Kur'an da 18. cüzdeyim 12 cüzü bu hafta bitirmem lazım. o yüzden bugün okuyabildiğim kadar çok okumak istiyorum. hava o kadar sıcak ve nemli ki insan hiç birşey yapmak istemiyor
patronumuz da haftaya tatile gidiyormuş, az önce toplantı yaptı. önümüzdeki hafta daha stressiz geçecek en azından, sevindim
ben de gelecek h.sonu bacaklarımı aldırcam kuaföre tatile hazırlık. altlarını zaten kendim alıyorum orda bi şey yok da üst kısımlarını yaz başında bi kere almıştım bi daha almadım belli olmaya başladılar tatilde gözel gözükelim de mison 1 saat patladımm:18::18::18:bugün kuaföre gidicem saçıma fön çektiricem kaş bıyık aldırıcam
yokk niye ipe asmıyorsun ki? Ben çamaşır teli kullanmıyorum böyle hemen kuruyor.
Ay sorma yaa nası kırdım ben de bilmiyorum biraz haşin davrandım herlade süpürgeciime(
bilmemki canım ip sevmiyorum teli balkona koyuyorum hemen kuruyo zaten hava sıcak kışın zaten asla dışarı asmam is pis olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?