2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya tabi eve gidene kadar yemek falan derken zaamn geçer en azından..
nigoş şu pidelerin kenarına yağ yada yumurta falan sürdünmü sen?
evet canım, 1 tatlı kaşığı becel eritip içine bir yumurta kırdım, o karışımdan sürdüm
hamurunu çok sert yapma, unu az az ekle, benim hamurum yuuumuşacıktı

günaydın kızlar...

ay nihayet haftanın son günü ve İzmir'ime 24 saat daha yaklaştım. her geçen gün artıyor heyecan. ha bire neler yapacağımızı konuşup duruyoruz eşimle

Bitane Domino's Pizza Kayseri Ateşi olsaydı ya şimdi

evet olsada yesek kayseride dominos var gidince yicemburda yok

günaydın kızlardün akşam iş yerindena abi iftara çağırmıştı onlara gittik iş yerinden 2 kişi gittik.. yemek yedik kadın birsürü şey hazırlamıştıordanda erken ayrıldık diğerleriyle akşam balıkgöl taraflarında çok güzel açık hava kafeler var oray gittik sohbet ettik çok hoş vakit geçirdikhafta sonuda misafirlerim var eşimin arkadaşı kız arkadaşıyla beni tanıştırmak istiyomuş onlar gelecek

Son düzenleme:
günaydın kızlar

cmt çalışmanınn zorlugunu sayfayı açınca bi kez daha anladım kimseler yok benden başka sanırım

günaydın zuzum.
ayh bu hafta hep uzak kaldm ne kdr yogundum sonunda biticek yogunluk bgn eşim gidiyor izmire bu gece hayırlısı ile

günaydın herkeseee!
temizlik yapıyorum eşimi yolladım bi daha uyuyamadım balkonum kaldı yıkanacak. bi posta çamaşır daha yıkıcam ama ne mandalım var ne asacak ipim. sabahki astıklarım kurusun yıkıycam bunları da.
ayy noldu temizlik yapakenn. süpürgemin sapını çaaat diye kırdım nasıl becerdim bilmiyorum ((idareten tutturdum ama habire çıkıyor aman yaaaaaaaaa

ayşem çamaşır telin yokmu ona as ben asla ipe asmam:26:vay amma güçlüymüşünnasıl kırdın kız süpürgenin sapını

adaşımmm ne kadar çalışkansın bugün maşallah ben de bugün eve gidince ütü yapcam inşallah dün akşam 1 makina daha çamaşır yıkadım, hepsi birden ütülensin diye. bakalım nasıl cesaret etcem Kur'an da 18. cüzdeyim 12 cüzü bu hafta bitirmem lazım. o yüzden bugün okuyabildiğim kadar çok okumak istiyorum. hava o kadar sıcak ve nemli ki insan hiç birşey yapmak istemiyor

patronumuz da haftaya tatile gidiyormuş, az önce toplantı yaptı. önümüzdeki hafta daha stressiz geçecek en azından, sevindim

hadi gözün aydın canım 1 haftada olsa rahat edeceksin stressiz bi haftadan sonra sonra zaten sende gidiyosun

ayşem çamaşır telin yokmu ona as ben asla ipe asmam:26:vay amma güçlüymüşünnasıl kırdın kız süpürgenin sapını

yokk niye ipe asmıyorsun ki? Ben çamaşır teli kullanmıyorum böyle hemen kuruyor.
Ay sorma yaa nası kırdım ben de bilmiyorum biraz haşin davrandım herlade süpürgeciime (

bugün kayınvaldeme davetliyiz yarın iftara misafirimiz var eşimin arkadaşı ve kız arkadaşı geliyo çarşamba eşimin amcasıgil gelecek:18azar günkü misafirime ne yapsam ya genç oldukları için aslında kusur edecek insanlar değiller

ohhh süper gözün aydın cnm bir hafta rahatsınız sonrası da tatilllll senin de maşallahın var cnm üff ütü dedin de benim de var bikaç parça bi şey kaç günlerdir duruyor ütü masasının üstünde :))
son 1 saat patladımm:18::18::18:bugün kuaföre gidicem saçıma fön çektiricem kaş bıyık aldırıcam
ben de gelecek h.sonu bacaklarımı aldırcam kuaföre tatile hazırlık. altlarını zaten kendim alıyorum orda bi şey yok da üst kısımlarını yaz başında bi kere almıştım bi daha almadım belli olmaya başladılar tatilde gözel gözükelim de mi

yokk niye ipe asmıyorsun ki? Ben çamaşır teli kullanmıyorum böyle hemen kuruyor.
Ay sorma yaa nası kırdım ben de bilmiyorum biraz haşin davrandım herlade süpürgeciime (

bilmemki canım ip sevmiyorum teli balkona koyuyorum hemen kuruyo zaten hava sıcak kışın zaten asla dışarı asmam is pis olur diye

bilmemki canım ip sevmiyorum teli balkona koyuyorum hemen kuruyo zaten hava sıcak kışın zaten asla dışarı asmam is pis olur diye

ne biliyim ben de tele alışamadım zaten doru dürüst kış olmuyor ya burda sabaha asıp akşama topluyorum
ip de tabi ki pis olur cnm ben her asışımda siliyorum ipi önce. Bi de bana bi çamaşır teli mümkün değil yetmez şimdi bile balkonda iki çamaşır teli kadar ip var ancak yetiyor :))

ne çok misafir geliyor sana ne güzel aslında ben de isterdim bi iki kişi iftara çağırmak. ama biz oruç tutmadık bu sene bi de baya yoğun çalıştım ya denk gelmedi o yüzden hiç. Ama artık rahatım derslerim azaldı sabahları yok uyumayı özledim walla!!!

Cnm sen yapacak şey bulursun yine ama dediğin gii genç oldukları için ne olsa yerler yani öyle çokk abartmana gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…