ohhh süper gözün aydın cnm bir hafta rahatsınız sonrası da tatilllllSenin de maşallahın var cnm üff ütü dedin de benim de var bikaç parça bi şey kaç günlerdir duruyor ütü masasının üstünde :))
ben de gelecek h.sonu bacaklarımı aldırcam kuaföre tatile hazırlık. Altlarını zaten kendim alıyorum orda bi şey yok da üst kısımlarını yaz başında bi kere almıştım bi daha almadım belli olmaya başladılar tatilde gözel gözükelim de mi :d
ne biliyim ben de tele alışamadım zaten doru dürüst kış olmuyor ya burda sabaha asıp akşama topluyorum
ip de tabi ki pis olur cnm ben her asışımda siliyorum ipi önce. Bi de bana bi çamaşır teli mümkün değil yetmez şimdi bile balkonda iki çamaşır teli kadar ip var ancak yetiyor :))
ne çok misafir geliyor sana ne güzel aslında ben de isterdim bi iki kişi iftara çağırmak. Ama biz oruç tutmadık bu sene bi de baya yoğun çalıştım ya denk gelmedi o yüzden hiç. Ama artık rahatım derslerim azaldı sabahları yok uyumayı özledim walla!!!
Cnm sen yapacak şey bulursun yine ama dediğin gii genç oldukları için ne olsa yerler yani öyle çokk abartmana gerek yok.
ayşecim nereye tatile gidiyosunuzevet tatilde bakımlı ve güzel ol
walla burdan kemere doğru çıkıcaz sonra kafamız nereye eserseFethiye marmaris falan oralara kadar gitmeyi düşünüyoruz gezerek.
ama daha gelecekler var baksana :!: vayy pizza süüper olur. nigarın pideleri de çok güzel görünüyordu öyle bi şey de yapabilirsinAyy okadar yazdım gitmedi sinir oldumayşecim ipten deil dışardan is pis gelir diye sevmiyorum tatlım
Misafir çok gelmediki canım ya sadece kayınvaldem ve görümcemi çağırabildim:26:misafir çok severim yeterki kafa dengi olsunpizzamı yapsamki
kafa nereye biz oraya diyosunsüper canım bol bol gezin fotoda çekin
ama daha gelecekler var baksana :!: vayy pizza süüper olur. nigarın pideleri de çok güzel görünüyordu öyle bi şey de yapabilirsin
ayyyynen öyle cnm. inş. bi problem çıkmaz da gidebiliriz
bu arada sims e takıldım ne zamadır açamıyordum oyunu isteklerinizi cevapladımm
yarın kahvaltı için poğaça tarifi bakıyorum netten. daha önce sütle yapmıştım, şimdi yoğurtlu bir tarif var. onu mu denesem bilemedim? siz hangisiyle yapıyorsunuz fıstıklar?
yarın kahvaltı için poğaça tarifi bakıyorum netten. daha önce sütle yapmıştım, şimdi yoğurtlu bir tarif var. onu mu denesem bilemedim? siz hangisiyle yapıyorsunuz fıstıklar?
11 30 azmıBen bugün erken uyandım11:30 da..
oruç değilim bugün (diş doktoruna gidicem) kahvaltı hazırliycam şimdi
ama doğru düzgün bişe kalmamış evde
patates omleti nasıl oluyodu yaa :26: pattisi rendeleyip kavuruyoduk sonra yumurta mı kırıyoduk?
çiğden koysak yumurta pişer, pattis kalır dimmi?
zuzu yazmamış bugün hiç? nesi var :44:
adaşım bir bakayım onun tarifine de. test ettim onayladım diyorsan, ilk tercihimdir
fundam ya bizimkiler flört etmiyor, sen isteği yanıtlamamışsın diye görünüyor bende
niye erken kalktığın anlaşıldı şimdiiiiiiiiBen bugün erken uyandım11:30 da..
oruç değilim bugün (diş doktoruna gidicem) kahvaltı hazırliycam şimdi
patates omleti nasıl oluyodu yaa :26: pattisi rendeleyip kavuruyoduk sonra yumurta mı kırıyoduk?
zuzu yazmamış bugün hiç? nesi var :44:
adaşım bir bakayım onun tarifine de. test ettim onayladım diyorsan, ilk tercihimdir
fundam ya bizimkiler flört etmiyor, sen isteği yanıtlamamışsın diye görünüyor bende
bilmemki canım ip sevmiyorum teli balkona koyuyorum hemen kuruyo zaten hava sıcak kışın zaten asla dışarı asmam is pis olur diye
ben bugün erken uyandım11:30 da..
Oruç değilim bugün (diş doktoruna gidicem) kahvaltı hazırliycam şimdi
patates omleti nasıl oluyodu yaa :26: Pattisi rendeleyip kavuruyoduk sonra yumurta mı kırıyoduk?
Zuzu yazmamış bugün hiç? Nesi var :44:
:78: :78: ben de yapmadım hiç, domatesim olsa melemen yapardım.. off evde domates olmayınca evde hiiiç bişi yokmuş gibi geliyo bana.. yarın pazara gitmem lazım, hiç bişe kalmamış evde11 30 azmıuykucu seni hiç yapmadım eşim yapmıştı pek sevmiyorum:26:
allah alla yanıtlamıştım biz aşk yaşıyoduk onunla diye biliyodum
ben de öyle yapıyorum ayşam, üzerine de kekik süper oluyo, öyle yapim ben bildiğimi yapim en iyisiniye erken kalktığın anlaşıldı şimdiiiiiiiiben rendelemedim hiç küp küp doğruyorum patatesleri minicik kavuruyorum sonra üstüne yumurta kırıyorum
bak cnm bildiğin pofuduk poğaça oluyor eşimin nöbet poğaçaları diye bi başlıktaydı sanırım :))
:78: :78: ben de yapmadım hiç, domatesim olsa melemen yapardım.. off evde domates olmayınca evde hiiiç bişi yokmuş gibi geliyo bana.. yarın pazara gitmem lazım, hiç bişe kalmamış evde
ben de öyle yapıyorum ayşam, üzerine de kekik süper oluyo, öyle yapim ben bildiğimi yapim en iyisi
kolay gelsin cnm snei böyle göremey alışık diiliz ama canlan azcık hadibende çamaşırlık kullanıyorum
ama kışın daha geç kuruyo , çok sık ya araları...
kontrole mi gidiyosun..
Valla ne bilim, bugün patronumda dedi, bugün sesin çıkmıyo işinemi konsatre oldun :)
bi durgunluk var, sabah kalkmak istemedim ondandır..
Bnim işlerim yoğun, size iyi tatiller şimdiden
sorma cnm benim dolabım da aylaaar sonra çarş. günü doldu artık. dolapta da yumurta beyazım vardı walla aç olsam ben deyapardım şimdi omlet ama sütle kurabiye yedim şiştim:78: :78: ben de yapmadım hiç, domatesim olsa melemen yapardım.. off evde domates olmayınca evde hiiiç bişi yokmuş gibi geliyo bana.. yarın pazara gitmem lazım, hiç bişe kalmamış evde
ben de öyle yapıyorum ayşam, üzerine de kekik süper oluyo, öyle yapim ben bildiğimi yapim en iyisi
allah alla yanıtlamıştım biz aşk yaşıyoduk onunla diye biliyodum
yok kuzum yanıtlamamışsın, seni öpüyom uyarı veriyo hepzaten zar zor tavladım seni
günaydın nekben de sevmem patates ve yumurtayı bir arada. o yüzden hiç yapmadım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?