2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayşecim nereye tatile gidiyosunuzevet tatilde bakımlı ve güzel ol

yok canım ipten değil dışardan is pis geliyo diye sevmiyorumyok canım ya çok gelmiyo daha iftara sadece kayınvaldem ve görümcemi çağırabildim:26:kafa dengi olursa misafir gelsin çok severimpizamı yapsamki

Ayy okadar yazdım gitmedi sinir oldumayşecim ipten deil dışardan is pis gelir diye sevmiyorum tatlım
Misafir çok gelmediki canım ya sadece kayınvaldem ve görümcemi çağırabildim:26:misafir çok severim yeterki kafa dengi olsunpizzamı yapsamki

yarın kahvaltı için poğaça tarifi bakıyorum netten. daha önce sütle yapmıştım, şimdi yoğurtlu bir tarif var. onu mu denesem bilemedim? siz hangisiyle yapıyorsunuz fıstıklar?

ama daha gelecekler var baksana :!: vayy pizza süüper olur. nigarın pideleri de çok güzel görünüyordu öyle bi şey de yapabilirsin
kafa nereye biz oraya diyosunsüper canım bol bol gezin fotoda çekin

ayyyynen öyle cnm. inş. bi problem çıkmaz da gidebiliriz
bu arada sims e takıldım ne zamadır açamıyordum oyunu isteklerinizi cevapladımm

pizza yapıyım peki yanına ne gider canıminş canım gidersinizbende yarenayın sayesinde takıldım

yarın kahvaltı için poğaça tarifi bakıyorum netten. daha önce sütle yapmıştım, şimdi yoğurtlu bir tarif var. onu mu denesem bilemedim? siz hangisiyle yapıyorsunuz fıstıklar?

ben kk'dan pastane poğaçası diye bi tarif vardı onu yapıyorum süper olyuor. bu sabah bizim kahvaltıda da sigara böreği vardı. ay nerdeyse benim tabağımdakileri de yicekti zor aldım elinden :)))

Acemi Şef: Po�a�alar yarenay burdaki poğaça süper görünüyo bunu bi dene istersen benim ölçüm varda evde defterimde yazılı

Ben bugün erken uyandım 11:30 da..
oruç değilim bugün (diş doktoruna gidicem) kahvaltı hazırliycam şimdi
ama doğru düzgün bişe kalmamış evde
patates omleti nasıl oluyodu yaa :26: pattisi rendeleyip kavuruyoduk sonra yumurta mı kırıyoduk?
çiğden koysak yumurta pişer, pattis kalır dimmi?

zuzu yazmamış bugün hiç? nesi var :44:

adaşım bir bakayım onun tarifine de. test ettim onayladım diyorsan, ilk tercihimdir

fundam ya bizimkiler flört etmiyor, sen isteği yanıtlamamışsın diye görünüyor bende

11 30 azmıuykucu senihiç yapmadım eşim yapmıştı pek sevmiyorum:26:
adaşım bir bakayım onun tarifine de. test ettim onayladım diyorsan, ilk tercihimdir

fundam ya bizimkiler flört etmiyor, sen isteği yanıtlamamışsın diye görünüyor bende

allah alla yanıtlamıştım biz aşk yaşıyoduk onunla diye biliyodum

niye erken kalktığın anlaşıldı şimdiiiiiiii ben rendelemedim hiç küp küp doğruyorum patatesleri minicik kavuruyorum sonra üstüne yumurta kırıyorum

bak cnm bildiğin pofuduk poğaça oluyor eşimin nöbet poğaçaları diye bi başlıktaydı sanırım :))

bilmemki canım ip sevmiyorum teli balkona koyuyorum hemen kuruyo zaten hava sıcak kışın zaten asla dışarı asmam is pis olur diye

bende çamaşırlık kullanıyorum

ama kışın daha geç kuruyo , çok sık ya araları...

kontrole mi gidiyosun..

Valla ne bilim, bugün patronumda dedi, bugün sesin çıkmıyo işinemi konsatre oldun :)
bi durgunluk var, sabah kalkmak istemedim ondandır..

Bnim işlerim yoğun, size iyi tatiller şimdiden

11 30 azmıuykucu senihiç yapmadım eşim yapmıştı pek sevmiyorum:26:

:78: :78: ben de yapmadım hiç, domatesim olsa melemen yapardım.. off evde domates olmayınca evde hiiiç bişi yokmuş gibi geliyo bana.. yarın pazara gitmem lazım, hiç bişe kalmamış evde

ben de öyle yapıyorum ayşam, üzerine de kekik süper oluyo, öyle yapim ben bildiğimi yapim en iyisi

aynen evde domates vazgeçilmezim

kolay gelsin cnm snei böyle göremey alışık diiliz ama canlan azcık hadi
sorma cnm benim dolabım da aylaaar sonra çarş. günü doldu artık. dolapta da yumurta beyazım vardı walla aç olsam ben deyapardım şimdi omlet ama sütle kurabiye yedim şiştim ((

yok kuzum yanıtlamamışsın, seni öpüyom uyarı veriyo hep zaten zar zor tavladım seni

günaydın nek ben de sevmem patates ve yumurtayı bir arada. o yüzden hiç yapmadım canım.

yok kuzum yanıtlamamışsın, seni öpüyom uyarı veriyo hep zaten zar zor tavladım seni

günaydın nek ben de sevmem patates ve yumurtayı bir arada. o yüzden hiç yapmadım canım.

öyle naza çekerim ben kendimi:93:ağırdan satarımama sonunda tavlamışın beni tekrar gönder yarenim yanıtlayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…