2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dolgumun ağrı yapıyo zuzum, onun için gitcem :26:
evet canlan biraz, biz senden enerji depolanıyoruz genelde

yok kuzum yanıtlamamışsın, seni öpüyom uyarı veriyo hep zaten zar zor tavladım seni

günaydın nek ben de sevmem patates ve yumurtayı bir arada. o yüzden hiç yapmadım canım.
günaydın kuzum
ben de yumurtanın kokusunu bastırmak için pul biber ve kekik atıyorum, güzel oluyo öyle

kızlar bakın ben size ne sorucaktım, hani şu randevu sırasında korunma şeysi var ya hepimizin doğal yolu tercih ettiği
eşim p... almış, hani erkeklerin korunduğu.. ama ben onu kullanmaya cesaret edemiyorum, itici geliyo bana, eşim de kızıyo denemeden nerden bilcen diye
kullanan var mı? saçmalıyomuyum? yeterince şifreli yazdım umarım :26: :26:

:))) yeterince şifreliydi cnm evet

Walla ben şöle söliyim ilk başlarda hiç hoşuma gitmemişti hissetmiyorum gibi oluyordu ama sanırım alıştım biz ara sıra kullanıyoruz korkuyorum çüknü riskle yaşamaktansa o daha garanti bizim o meşhur doğal korunmadan. hap da kullanmak istemediğim için ara sıra öyle ara sıra böyle idare edip gidiyoruz :78:

denesemmi denemesemmi, eşim de surat asıyo boşuna mı almışmış koca bi kutuyu

denesemmi denemesemmi, eşim de surat asıyo boşuna mı almışmış koca bi kutuyu

dene cnm ve önyargıyla da yaklaşma o zaman hoşuna gideceği varsa da gitmez. Ya şöyle düşün sonuçta arada yapay bi şey var ama sana zarar verecek bi şey değil aksine koruyacak. Yani ben böyle düşünüyorum. Hatırladığım kadarıyla yaren de böyle şey..ımmm işte öyle yapıyordu

yaren evini nasıl büyüttün seviye atlayarak mı??

evet canım, belli bir seviyeyi atlatınca görev olarak veriyor zaten.

geldim geldim. evet ben de çoğunlukla öyle korunuyorum. başta ayşamın da dediği gibi hissetmiyor gibi oluyorsun ama hem eşin için hem de senin için en temizi, sağlıklısı ve risksizi o. zamanla alışıyorsun. ilk günlerde hissedemiyorsun gibi gelir, bir de doğala alıştın ya. hem sen denemeyi kabul et, eşin senden önce vazgeçecektir ben sana söyliim. benim ki baya bir süre red etti çünkü onu kullanmayı

şifreli mi.....süpersin...

biz arada kullanıyoz,her zaman değil

ya onlar çeşit çeşit ya..."hisset" mi ne var ondan alın ay çok ayıp gördüm kendimi

ay rahatladı içim, deniycem :18: zaten denemeden fikir sahibi olamam evet

öyle mi dersin yarenim, birde sadece benim için arada yapay bişi olucak gibi geliyodu bana ama onun için de aynı durum söz konusu hiç öyle düşünmemiştimmm

şifreli mi.....süpersin...

biz arada kullanıyoz,her zaman değil
değil mi hiç açık bi kelime yazmadım ama
cesaret topladım kocişim nerde

Son düzenleme:

ooo akşama parti varrrr dene cnm dene
ayy ayıp olcak ama hangi çeşidini almış bazıları incecik onlardan alsaymış ilk sefer için daha rahat olurdu

dimi zuzu :))))

Son düzenleme:
ya onlar çeşit çeşit ya..."hisset" mi ne var ondan alın ay çok ayıp gördüm kendimi
içinden çıkan kitapçığa baktım, evet nekadar çok tür var yaa ondan şeyetseydin bari dedim eşime, du bakalım belki ondan da alırız

benim konular açılmış, nasıl canlandım
heh böyle ol işte :89:

nigar bunu bilerek yaptı sanırım sen canlan diye durdu durdu günlerdir sormadığı soruyu tam şimdi sordu
iyi ki bugün sormuşumm :78:

ayy ayıp olcak ama hangi çeşidini almış bazıları incecik onlardan alsaymış ilk sefer için daha rahat olurdu

ay evet hisset miydi o işte bilmiyom artık ondan alın :)))
bide meyvelisi var ya onu çözemedim ne alaka eşek hoşaftan ne anlar dimmi :44: denemedim gerçi..

:)) bide renklisi var ya o daha heyecanlıdır, acaba bu sefer hangi renk gelcek diye bide içine siyah koymuşlar yaa ne öyle öcü gibi kapkara

ıhh akşam trakyada çalışıyor bu hafta sonu ((
hafta içi izin kullanıcak bakalım..

rötar almış yaa zaten bizimkisi rötarlıydı hiç gerek yoktu, birde şimdi düşünemiyorum birde biraz bu yüzden yanaşmıyorum
ay çok deşifre gördüm kendimii, çok ayıpçııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…