dolgumun ağrı yapıyo zuzum, onun için gitcem :26:bende çamaşırlık kullanıyorum
ama kışın daha geç kuruyo , çok sık ya araları...
kontrole mi gidiyosun..
Valla ne bilim, bugün patronumda dedi, bugün sesin çıkmıyo işinemi konsatre oldun :)
bi durgunluk var, sabah kalkmak istemedim ondandır..
Bnim işlerim yoğun, size iyi tatiller şimdiden
günaydın kuzumyok kuzum yanıtlamamışsın, seni öpüyom uyarı veriyo hepzaten zar zor tavladım seni
günaydın nekben de sevmem patates ve yumurtayı bir arada. o yüzden hiç yapmadım canım.
kızlar bakın ben size ne sorucaktım, hani şu randevu sırasında korunma şeysi var ya hepimizin doğal yolu tercih ettiği
eşim p... almış, hani erkeklerin korunduğu.. ama ben onu kullanmaya cesaret edemiyorum, itici geliyo bana, eşim de kızıyo denemeden nerden bilcen diye
kullanan var mı? saçmalıyomuyum? yeterince şifreli yazdım umarım :26: :26:
denesemmi denemesemmi,:))) yeterince şifreliydi cnm evet
Walla ben şöle söliyim ilk başlarda hiç hoşuma gitmemişti hissetmiyorum gibi oluyordu ama sanırım alıştım biz ara sıra kullanıyoruz korkuyorum çüknü riskle yaşamaktansa o daha garanti bizim o meşhur doğal korunmadan. hap da kullanmak istemediğim için ara sıra öyle ara sıra böyle idare edip gidiyoruz :78:
denesemmi denemesemmi,eşim de surat asıyo boşuna mı almışmış koca bi kutuyu
yaren evini nasıl büyüttün seviye atlayarak mı??
kızlar bakın ben size ne sorucaktım, hani şu randevu sırasında korunma şeysi var ya hepimizin doğal yolu tercih ettiği
eşim p... almış, hani erkeklerin korunduğu.. ama ben onu kullanmaya cesaret edemiyorum, itici geliyo bana, eşim de kızıyo denemeden nerden bilcen diye
benim konular açılmış, nasıl canlandım
ay rahatladı içim, deniycem :18: zaten denemeden fikir sahibi olamam evetdene cnm ve önyargıyla da yaklaşma o zaman hoşuna gideceği varsa da gitmez. Ya şöyle düşün sonuçta arada yapay bi şey var ama sana zarar verecek bi şey değil aksine koruyacak. Yani ben böyle düşünüyorum. Hatırladığım kadarıyla yaren de böyle şey..ımmm işte öyle yapıyordu
öyle mi dersin yarenim, birde sadece benim için arada yapay bişi olucak gibi geliyodu bana ama onun için de aynı durum söz konusu hiç öyle düşünmemiştimmmevet canım, belli bir seviyeyi atlatınca görev olarak veriyor zaten denemeden fikir sahibi olamam evet :26:
geldim geldim. evet ben de çoğunlukla öyle korunuyorum. başta ayşamın da dediği gibi hissetmiyor gibi oluyorsun ama hem eşin için hem de senin için en temizi, sağlıklısı ve risksizi o. zamanla alışıyorsun. ilk günlerde hissedemiyorsun gibi gelir, bir de doğala alıştın ya. hem sen denemeyi kabul et, eşin senden önce vazgeçecektir ben sana söyliim. benim ki baya bir süre red etti çünkü onu kullanmayı
değil mişifreli mi.....süpersin...
biz arada kullanıyoz,her zaman değil
nigar bunu bilerek yaptı sanırım sen canlan diye durdu durdu günlerdir sormadığı soruyu tam şimdi sordu
ay rahatladı içim, deniycem :18: zaten denemeden fikir sahibi olamam evet
öyle mi dersin yarenim, birde sadece benim için arada yapay bişi olucak gibi geliyodu bana ama onun için de aynı durum söz konusu hiç öyle düşünmemiştimmm
değil mihiç açık bi kelime yazmadım ama
cesaret topladım kocişim nerde
içinden çıkan kitapçığa baktım, evet nekadar çok tür var yaaya onlar çeşit çeşit ya..."hisset" mi ne var ondan alınay çok ayıp gördüm kendimi
benim konular açılmış, nasıl canlandım
nigar bunu bilerek yaptı sanırım sen canlan diye durdu durdu günlerdir sormadığı soruyu tam şimdi sordu
ooo akşama parti varrrrdene cnm dene
ayy ayıp olcak ama hangi çeşidini almış bazıları incecik onlardan alsaymış ilk sefer için daha rahat olurdu
dimi zuzu :))))
içinden çıkan kitapçığa baktım, evet nekadar çok tür var yaaondan şeyetseydin bari dedim eşime, du bakalım belki ondan da alırız
heh böyle ol işte :89:
iyi ki bugün sormuşumm :78:
ıhh akşam trakyada çalışıyor bu hafta sonuooo akşama parti varrrrdene cnm dene
ayy ayıp olcak ama hangi çeşidini almış bazıları incecik onlardan alsaymış ilk sefer için daha rahat olurdu
dimi zuzu :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?