ooo akşama parti varrrrdene cnm dene
ayy ayıp olcak ama hangi çeşidini almış bazıları incecik onlardan alsaymış ilk sefer için daha rahat olurdu
dimi zuzu :))))
ıhh akşam trakyada çalışıyor bu hafta sonu((
hafta içi izin kullanıcak bakalım..
Rötar almış yaaZaten bizimkisi rötarlıydı hiç gerek yoktu, birde şimdi düşünemiyorum birde biraz bu yüzden yanaşmıyorum
Ay çok deşifre gördüm kendimii, çok ayıpçııı
ooo akşama parti varrrrdene cnm dene
ayy ayıp olcak ama hangi çeşidini almış bazıları incecik onlardan alsaymış ilk sefer için daha rahat olurdu
dimi zuzu :))))
renklisi hiç ilgimi çekmedi benim zaten istemem kara, pembe felanay evet hisset miydi o işte bilmiyom artık ondan alın :)))
bide meyvelisi var ya onu çözemedim ne alaka eşek hoşaftan ne anlar dimmi :44: denemedim gerçi..
:)) bide renklisi var ya o daha heyecanlıdır, acaba bu sefer hangi renk gelcek diyebide içine siyah koymuşlar yaa ne öyle öcü gibi kapkara
allah caninizi almasin sizin
bakiyorum konu herkesi sarmis
:27
:92::92::92::92::92
evet zuzum yaa, bitmiycek sıkılırıııım :18: du ben de bakim ekşidenrötar mı ne neki anam
Wuuuu sürekli sürekli
Ay şincik baktım ekşi sözlükten, hissizlik yapıyomuş...hani bitmek bilmiyo yaa, üff sıkılırsın nigar
hep ben başlattım sinemcim, bu konularda biraz pasif olduğum için sormak istedim.. fikir almak güzel oluyoallah caninizi almasin sizin
bakiyorum konu herkesi sarmis
:27
1 haftadır duruyo çekmecede zaten, ben yanaşmıyorum.. ama deniycem herkes denemişrötarın bi benzerini biz de almıştık ben şahsen bi şey fark etmedim bana göre hepsi aynı yaa o ince olan hariç. renkli falan anlamsız hele bi de çilekliler falan töbe töbeeee :)))
ama zuzuuu sen az değilsin bak nasıl da açıldınnnn
sağlık olsun nigarım h.içi denersiniz artık
rötarın bi benzerini biz de almıştık ben şahsen bi şey fark etmedim bana göre hepsi aynı yaa o ince olan hariç. Renkli falan anlamsız hele bi de çilekliler falan töbe töbeeee :)))
ama zuzuuu sen az değilsin bak nasıl da açıldınnnn
Sağlık olsun nigarım h.içi denersiniz artık
bak hele bak :) bana diyene bak :)))) hepsi aynıymışmış :)))))
zaten eşim başka almıyo o ince olandan alıyo :)))
ay bende kaç gündür erteliyorum...bu gece kaçamam heralde ertesi pazar ya :))ama gece arkilere gitcez geç gelirsek uyurum dedim , ben seni uyutmam merak etme dediDün zorla erteledim " ama söz verdin :105: " diyip durdu :)))
zuzu sözünde durbak hele bak :) bana diyene bak :)))) hepsi aynıymışmış :)))))
zaten eşim başka almıyo o ince olandan alıyo :)))
ay bende kaç gündür erteliyorum...bu gece kaçamam heralde ertesi pazar ya :))ama gece arkilere gitcez geç gelirsek uyurum dedim , ben seni uyutmam merak etme dediDün zorla erteledim " ama söz verdin :105: " diyip durdu :)))
bizim bu hafta hiç olmadı, eşim hep yoğun çalıştı bayram üzeri.. bayram tatilinde telafi etcez artıkayyy utandımm :78:
yazık ama yaaa söz vermişsin tutsana :))) ben yarın bi gün regl olucam sanırım bu aralar yapmayız zaten bu hafta pek bi sık oldu
iviiiitttt konuyu değiştirelim accık :)) leke çıkarıcı kullanıyor musunuz çamaşırlarda? Bende domestos'un toz olanı var makineye döküyorum ama pek iyi olduğunu söyleyemicem yanlış bi şeymi yapıyorum acaba :44:
zuzu sözünde dursahura kadar halledersin, sonra da uyursun pazar geç saate kadar
üff ekşi sözlükte korkunç şeyler yazıyo, iyice tırstım
bizim bu hafta hiç olmadı, eşim hep yoğun çalıştı bayram üzeri.. bayram tatilinde telafi etcez artık
ben sadece ariel deterjan kullanıyorum Ayşam, ama aklımda kosla alıcam..
kızlar ben mutfağı toplim, duş alıp çıkıcam öptüm sizii
kızlar ben kosla vanish kullanıyorum, çok güzel, tertemiz çıkıyor çamaşırlarım. deterjan haznesine koyuyorum deterjanla beraber.
bizim patron geri geri çıkarken bizim arabanın kapısına vurmuş ya, şoför kapısı boydan boya çizik ve biraz da göçmüş. diyor yaptırın faturasını getirin. benim eşim araba konusunda çok hassastır ya, şimdi kriz geçirir görünce offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?