2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ooo akşama parti varrrr dene cnm dene
ayy ayıp olcak ama hangi çeşidini almış bazıları incecik onlardan alsaymış ilk sefer için daha rahat olurdu

dimi zuzu :))))

AAA ne kadar ayıp şeyler konuşuyosunuz burda bayanlar, ohhh rahat rahat... deneyin deneyin türlü türlü var ...
hepsi sizler için yapılmış olan şeyler

rötar mı ne neki anam
Wuuuu sürekli sürekli

Ay şincik baktım ekşi sözlükten, hissizlik yapıyomuş...hani bitmek bilmiyo yaa, üff sıkılırsın nigar

ooo akşama parti varrrr dene cnm dene
ayy ayıp olcak ama hangi çeşidini almış bazıları incecik onlardan alsaymış ilk sefer için daha rahat olurdu

dimi zuzu :))))

AAA ne kadar ayıp şeyler konuşuyosunuz burda bayanlar, ohhh rahat rahat... deneyin deneyin türlü türlü var ...

renklisi hiç ilgimi çekmedi benim zaten istemem kara, pembe felan
hisset, sıcak temas, sıcak temas, romatik; bunlar alınabilir.. :89:

rötarın bi benzerini biz de almıştık ben şahsen bi şey fark etmedim bana göre hepsi aynı yaa o ince olan hariç. renkli falan anlamsız hele bi de çilekliler falan töbe töbeeee :)))

ama zuzuuu sen az değilsin bak nasıl da açıldınnnn

sağlık olsun nigarım h.içi denersiniz artık

rötar mı ne neki anam
Wuuuu sürekli sürekli

Ay şincik baktım ekşi sözlükten, hissizlik yapıyomuş...hani bitmek bilmiyo yaa, üff sıkılırsın nigar
evet zuzum yaa, bitmiycek sıkılırıııım :18: du ben de bakim ekşiden

allah caninizi almasin sizin

bakiyorum konu herkesi sarmis

:27

hep ben başlattım sinemcim, bu konularda biraz pasif olduğum için sormak istedim.. fikir almak güzel oluyo
ay çok ayıpçıyız yaa tamam susalım

1 haftadır duruyo çekmecede zaten, ben yanaşmıyorum.. ama deniycem herkes denemiş
du bakim ben ne fikir sahibi olucam yarenay ve funda tam gidecek zamanı buldu

bak hele bak :) bana diyene bak :)))) hepsi aynıymışmış :)))))

zaten eşim başka almıyo o ince olandan alıyo :)))

ay bende kaç gündür erteliyorum...bu gece kaçamam heralde ertesi pazar ya :))ama gece arkilere gitcez geç gelirsek uyurum dedim , ben seni uyutmam merak etme dedi Dün zorla erteledim " ama söz verdin :105: " diyip durdu :)))

ayyy utandımm :78:
yazık ama yaaa söz vermişsin tutsana :))) ben yarın bi gün regl olucam sanırım bu aralar yapmayız zaten bu hafta pek bi sık oldu

iviiiitttt konuyu değiştirelim accık :)) leke çıkarıcı kullanıyor musunuz çamaşırlarda? Bende domestos'un toz olanı var makineye döküyorum ama pek iyi olduğunu söyleyemicem yanlış bi şeymi yapıyorum acaba :44:

zuzu sözünde dur sahura kadar halledersin, sonra da uyursun pazar geç saate kadar
üff ekşi sözlükte korkunç şeyler yazıyo, iyice tırstım

bizim bu hafta hiç olmadı, eşim hep yoğun çalıştı bayram üzeri.. bayram tatilinde telafi etcez artık

ben sadece ariel deterjan kullanıyorum Ayşam, ama aklımda kosla alıcam..

kızlar ben mutfağı toplim, duş alıp çıkıcam öptüm sizii

ben de ekşiye bi bakim merak ettim :)))

sonra da çamaşırları asıcam ikinci posta da bitmek üzere. GÖrüşürüz cnmmm zuzuş sana da kolay gelsinn akşam da kolay gelsin

neyse bacilarim ben cikiyorum alisverise gidicem

cokda yorgunum temizlik yaptim ütü yaptim baya bir yaordu beni gidim alisverise de gelip ders calisim biraz

öpüldünüz iyi tatilelr sizlere

bye...

Nektar öyle yapayım bari sahur kadar uymayız artık :)

ayşam ben domestosun sıvı leke çıkartıcısını kullanıyorum...benmki hem beyaz hem renkli ama ben beyazlara kullanıyorm....çamaşırların üzerine döküyorum

kızlar ben kosla vanish kullanıyorum, çok güzel, tertemiz çıkıyor çamaşırlarım. deterjan haznesine koyuyorum deterjanla beraber.

bizim patron geri geri çıkarken bizim arabanın kapısına vurmuş ya, şoför kapısı boydan boya çizik ve biraz da göçmüş. diyor yaptırın faturasını getirin. benim eşim araba konusunda çok hassastır ya, şimdi kriz geçirir görünce offff

offffff olcak iş mi şimdi yaaa çok üzüldüm cnm ama ne yazık ki yapılacak bi şey yok heralde sakin sakin söyleyeceksin artık ( hayret bi şey koca arabayı görmemiş mi!!!!!!!!!!

canım sıkılıyor vakit geçmedi bugün bi türlü. dün gece bi film izliyorduk ben daha başında uyuyakaldım arada uyandım eşim hala izliyordu korku filmiydi ben bile irkildim sakın gece izleme dyor bana :))) gece diil ama birazdean izlemeyi düşünüyorum merak ettim. eşm öyle kolay kolay irkilmez neymiş bakiim bi ayy ya korkarsam D

balkonda bayaaa detaylı bi temizlik yaptım uzun bi aradan sonra :)) bizim fayanslar değişmedi eski o yüzden araları baya bi kötü olmuş por çözle spreyledim spreylerim fırçaladım hemen kabardı çıktılar zaten nerdeyse bembeyaz oldu içim açıldı. biliyorum o fayans araları için porçöz iyi değil ama napiyim başka bu kadar iyi çıkaran da yok (

Son düzenleme:
ayy nerden çıkmışımki ama mesai bitmişti üff kızlar ne fenasınız gül gül öldüm bizde kullanıyoruz arada hatta ben çok seviyorum cinsmiyim ne hatta nigar kullandığımı yazmak istiyorum ama utanıyorum çifte h..
kızlar ben yine dayanamadım ayakkabı aldımyarenay hemde topuklu
ayşeevanish kosla kullanıyorum süperr hatta büyüğünü almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…