ayy nerden çıkmışımkiama mesai bitmişti üff kızlar ne fenasınız gül gül öldüm bizde kullanıyoruz arada hatta ben çok seviyorum cinsmiyim ne hatta nigar kullandığımı yazmak istiyorum ama utanıyorum çifte h..
kızlar ben yine dayanamadım ayakkabı aldımyarenay hemde topuklu
ayşeevanish kosla kullanıyorum süperr hatta büyüğünü almıştım
kızlar eşim gittiben çok ağladım
iyim canım konserden geldim şimdi, bakim dedim kızlar neler yazmışNektarcım iyi geceler canım nasılsın?
kızlar ben kosla vanish kullanıyorum, çok güzel, tertemiz çıkıyor çamaşırlarım. deterjan haznesine koyuyorum deterjanla beraber.
bizim patron geri geri çıkarken bizim arabanın kapısına vurmuş ya, şoför kapısı boydan boya çizik ve biraz da göçmüş. diyor yaptırın faturasını getirin. benim eşim araba konusunda çok hassastır ya, şimdi kriz geçirir görünce offff
hazayy nerden çıkmışımkiama mesai bitmişti üff kızlar ne fenasınız gül gül öldüm bizde kullanıyoruz arada hatta ben çok seviyorum cinsmiyim ne hatta nigar kullandığımı yazmak istiyorum ama utanıyorum çifte h..
kızlar ben yine dayanamadım ayakkabı aldımyarenay hemde topuklu
ayşeevanish kosla kullanıyorum süperr hatta büyüğünü almıştım
canım Allah kavutursun, iyi haberlerle döner inşallah.. üzülme lütfen, nekadar kalıcak?kızlar eşim gittiben çok ağladım
iyim canım konserden geldim şimdi, bakim dedim kızlar neler yazmış
alıntılayıp yazıcam daha
diş doktorunda moralim bozuldu zaten iyi geldi stres attım biraz.. sen nasılsın canım
Cecelinin konseri vardı canım, geçen hafta da Gökhan Tepeye gittikOh ne güzel kimin konserine gittiniz öyle?ben de uzun zamandır girmiyordum bi sondan geriye doğru bakmaya başladım terbiyesis yazılarınızı tebessümle okudum kaynatmışsınız yineben iyiyim canım yaa işyerinde sıkıntılarım devam ediyor amirimiz bizimle uğraşmaya devam ediyor bakalım işin sonu nereye kadar gidecek...eşim yattı uyuyor ben de sahuru bekliyorum
merhaba kızlar nasılsınız.........ben hala mide bulantılarıyla uğraşıyorum istifra etsem rahatlıcam ama sadece afedersiniz öğürüyorum çok fena....:2: miraycım bende eşimle çok tartışırım oda çok ağır kelimeler kullanır zaman zaman seni çok iyi anlıyorum son yaptığı çok ayıpmış gerçekten annene bişey anlatma kızların dediği gibi ama bayramdada git annenelerin yanına biraz ayrı kalmak ikinized iyi gelir benim öyle bi şansım olmadığı için çok stres yüklenmiştim en son sinir krizi geçirdim benim psikoojik bi rahatsızlığım var şu aşkı memnudaki nihal gibi bayılıyorum son bayılmam biraz acılı oldu bizim için eşim ayıldığıma başımda ağlıyordu ve söz verdi seni üzmicem artık diye artık ikimizde birbirimizi alttan alıyoruz sorunlarımızı daha sakin halletmeye çalışıyoruz uzatmamak için elimizden geleni yapıyoruz çok şükür şu sıralar nerdeyse tartışmıyoruz bilekızlar bilir aile terapistine gitmeyi düşünüyordum çok kötüydüm bende zorlu bi dönem geçirdim inşallah biran önce sizinde aranız düzelir hiç birimiz böyle şeyler haketmiyoruz sizleri seviyorum kızzlar bana çok yardımınız oldu desteğiniz oldu teşekkürler..........
Cecelinin konseri vardı canım, geçen hafta da Gökhan Tepeye gittik
ama bu hafta inanılmaz kalabalıktı, haftaya da Emre Aydına gidicez inşallah..
Ay evet çok terbiyesizdik bugün biz
inş işyerinde sorunlarınız hallolur ya, insanın sevmediği bir ortamda çalışması çok zor
işe gitmek gelmiyor insanın içinden, saatler geçmek bilmiyo..
ben son hafta oruç tutamiycam, onun burukluğu var içimde
antibiyotik kullanmam gerekiyor bu hafta, dolgum iltihap yapmış, kuruyacak ve çekilecek
hiç istemiyorum dişimi çektirmeyi yaa, 2-3 ay öyle duracakmış birde.. implant yapılacak yerine 1500 tl dediler, ekstra masraf üffff
anlıyorum cnm ama ben aile terapistine karar verdim böyle olmıcak..randevuyuda alacam hafta içi...
canım yok mu bir gelişme? :26: teyzen gitti mi? konuşmadınız mı eşinle?anlıyorum cnm ama ben aile terapistine karar verdim böyle olmıcak..randevuyuda alacam hafta içi...
evet tek diş içingeçmiş olsun canım benim diş problemi çok kötü biliyorummtek diş için mi 1500 tl istiyorlar çok değil mi?
miraycım sorun ne canım uzun süredir ayrıyım ya forumdan hiç bişiden haberim yok?
geçmiş olsun canım benim diş problemi çok kötü biliyorummtek diş için mi 1500 tl istiyorlar çok değil mi?
miraycım sorun ne canım uzun süredir ayrıyım ya forumdan hiç bişiden haberim yok?
özür dilemedi mi?cnm biraz gerilerde kaldı konu eşimle tartıştık teyzem bende 1 haftadır felan... bugün gitti daha problemler çoktu ama bugün bir sorun olmadı işin garibi ne o geliyor ne ben ikimizde gururlu 3 gündür eşimle hala konuşmuyoruz bugün teyzem gitti bakalım gece gelince konuşacakmıyız...:44: ben artık problem sorun istemiyorum aile terapistine kendim karar verdim gerçi umarım kabul eder..gidenler pek mutlu tartışacak derman kalmadı..Bundan böle eve misafir çağırmamaya karar verdim...
canım yok mu bir gelişme? :26: teyzen gitti mi? konuşmadınız mı eşinle?
evet tek diş içinindirim yaparsa 1200 e felan yaparmış, bakalım artık.. of dişim çekilecek ya ona takıldım ben
birde çok arkada değil, gülerken felan görünür mü derdindeyim, elimde aynayla duruyorum dişçiden geldiğimden beri
20 lik dişlerim de çıkmamış altta, ben gömülülerdir belki diyodum ama yoklar..şanslısın dedi doktorum
cnm biraz gerilerde kaldı konu eşimle tartıştık teyzem bende 1 haftadır felan... bugün gitti daha problemler çoktu ama bugün bir sorun olmadı işin garibi ne o geliyor ne ben ikimizde gururlu 3 gündür eşimle hala konuşmuyoruz bugün teyzem gitti bakalım gece gelince konuşacakmıyız...:44: ben artık problem sorun istemiyorum aile terapistine kendim karar verdim gerçi umarım kabul eder..gidenler pek mutlu tartışacak derman kalmadı..Bundan böle eve misafir çağırmamaya karar verdim...
evet tek diş içinindirim yaparsa 1200 e felan yaparmış, bakalım artık.. of dişim çekilecek ya ona takıldım ben
birde çok arkada değil, gülerken felan görünür mü derdindeyim, elimde aynayla duruyorum dişçiden geldiğimden beri
20 lik dişlerim de çıkmamış altta, ben gömülülerdir belki diyodum ama yoklar..şanslısın dedi doktorum
diş çektimekten korkma nektarcım çekilmesi gerekiyorsa böylesi daha sağlıklı zaten çekilirken acı hissetmiyorsun sonrasında dışardan soğuk kompres yap, 2saat bişi yiyip içme çok sıcağa ve soğuğa dikkat et bir de hemen yatma şişmesin diye. onun dışında görüntüsüne de çok kafanı takma sen o kadar hoş bi kadınsın ki bi dişinin geçici bi süre yerinde olmaması dahi bunu bozamaz merak etme canımmaşallahın var
anladım miraycım üzüldüm umarım en kısa sürede orta yolu bulursunuz. bizim de evleneli 11 ay oldu ilk 3-4 ay felakettik bağırış çağrış kavga ve eşimim bi özelliği vardır. kavgadan sonra ben ağlarım tepinirim asla yanıma gelmez. ben ağladıkça o dha da gıcık olur. ilk aylar neler çektim 5 senedir tanışıklıktan sonra evlenmemize rağmen. ama sonra her şey yavaş yavaş rayına oturdu. belki sizin de zamanınız vardır ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum gerçi ama?bir de eşinin burcu ne?
aslan burcu bizime eylülde 11 ay olacak cnm ...Aslan olunca kükrüyor arada böyle..konun tek anladığm kadarı eşim misafir sevmiyor bisüre kimse gelmicek napayım ben gidecem zuzunun dediği gibi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?