2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

allah seni napsın bi de seviyorum demiş süpersin walla koptummm çifte h ne kız hisset mi
walla biz artık eskisinden sık kullanmaya başladık korkuyorum çünkü her ay noldu bişi oldu mu acaba düşünmek çok sıkıcı

bu sefer domestos beni şaşırttı eşimin şortunda bi leke vardı sanki böyle sakıza oturmuş gibi değişik bi şey hayatta çıkmaz diyordum çıkmışşş. Anlamıyorum çıkar dediğim lekeler çıkmıyor çıkmaz dediklerim çıkıyor nasıl iş bu yaaa. yüz havlusunda mesela böyle minicik pas lekesi gibi bi şey olmuş nerden olduysa o lanet çıkmadı bi türlü. en sevdiğim havlumdu

ay Allahım görmemiş mi hakkaten yaa kocaman arabayı, gider ayak yaptı yine yapıcanı
haz Ayşam sormuş o "H" ne diye
ay yine mi ayakkap aldın, resmini görelimm daha saçlarını çekip koymadın Fundam yaa
kızlar eşim gitti ben çok ağladım
canım Allah kavutursun, iyi haberlerle döner inşallah.. üzülme lütfen, nekadar kalıcak?

iyim canım konserden geldim şimdi, bakim dedim kızlar neler yazmış
alıntılayıp yazıcam daha
diş doktorunda moralim bozuldu zaten iyi geldi stres attım biraz.. sen nasılsın canım

Oh ne güzel kimin konserine gittiniz öyle?ben de uzun zamandır girmiyordum bi sondan geriye doğru bakmaya başladım terbiyesis yazılarınızı tebessümle okudum kaynatmışsınız yine ben iyiyim canım yaa işyerinde sıkıntılarım devam ediyor amirimiz bizimle uğraşmaya devam ediyor bakalım işin sonu nereye kadar gidecek...eşim yattı uyuyor ben de sahuru bekliyorum

Cecelinin konseri vardı canım, geçen hafta da Gökhan Tepeye gittik
ama bu hafta inanılmaz kalabalıktı, haftaya da Emre Aydına gidicez inşallah..
Ay evet çok terbiyesizdik bugün biz

inş işyerinde sorunlarınız hallolur ya, insanın sevmediği bir ortamda çalışması çok zor
işe gitmek gelmiyor insanın içinden, saatler geçmek bilmiyo..

ben son hafta oruç tutamiycam, onun burukluğu var içimde
antibiyotik kullanmam gerekiyor bu hafta, dolgum iltihap yapmış, kuruyacak ve çekilecek
hiç istemiyorum dişimi çektirmeyi yaa, 2-3 ay öyle duracakmış birde.. implant yapılacak yerine 1500 tl dediler, ekstra masraf üffff

anlıyorum cnm ama ben aile terapistine karar verdim böyle olmıcak..randevuyuda alacam hafta içi...

geçmiş olsun canım benim diş problemi çok kötü biliyorumm tek diş için mi 1500 tl istiyorlar çok değil mi?

anlıyorum cnm ama ben aile terapistine karar verdim böyle olmıcak..randevuyuda alacam hafta içi...

miraycım sorun ne canım uzun süredir ayrıyım ya forumdan hiç bişiden haberim yok?

canım yok mu bir gelişme? :26: teyzen gitti mi? konuşmadınız mı eşinle?

geçmiş olsun canım benim diş problemi çok kötü biliyorumm tek diş için mi 1500 tl istiyorlar çok değil mi?

miraycım sorun ne canım uzun süredir ayrıyım ya forumdan hiç bişiden haberim yok?
evet tek diş için indirim yaparsa 1200 e felan yaparmış, bakalım artık.. of dişim çekilecek ya ona takıldım ben
birde çok arkada değil, gülerken felan görünür mü derdindeyim, elimde aynayla duruyorum dişçiden geldiğimden beri
20 lik dişlerim de çıkmamış altta, ben gömülülerdir belki diyodum ama yoklar..şanslısın dedi doktorum

cnm biraz gerilerde kaldı konu eşimle tartıştık teyzem bende 1 haftadır felan... bugün gitti daha problemler çoktu ama bugün bir sorun olmadı işin garibi ne o geliyor ne ben ikimizde gururlu 3 gündür eşimle hala konuşmuyoruz bugün teyzem gitti bakalım gece gelince konuşacakmıyız...:44: ben artık problem sorun istemiyorum aile terapistine kendim karar verdim gerçi umarım kabul eder..gidenler pek mutlu tartışacak derman kalmadı..Bundan böle eve misafir çağırmamaya karar verdim...

özür dilemedi mi?

diş çektimekten korkma nektarcım çekilmesi gerekiyorsa böylesi daha sağlıklı zaten çekilirken acı hissetmiyorsun sonrasında dışardan soğuk kompres yap, 2saat bişi yiyip içme çok sıcağa ve soğuğa dikkat et bir de hemen yatma şişmesin diye. onun dışında görüntüsüne de çok kafanı takma sen o kadar hoş bi kadınsın ki bi dişinin geçici bi süre yerinde olmaması dahi bunu bozamaz merak etme canımmaşallahın var

anladım miraycım üzüldüm umarım en kısa sürede orta yolu bulursunuz. bizim de evleneli 11 ay oldu ilk 3-4 ay felakettik bağırış çağrış kavga ve eşimim bi özelliği vardır. kavgadan sonra ben ağlarım tepinirim asla yanıma gelmez. ben ağladıkça o dha da gıcık olur. ilk aylar neler çektim 5 senedir tanışıklıktan sonra evlenmemize rağmen. ama sonra her şey yavaş yavaş rayına oturdu. belki sizin de zamanınız vardır ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum gerçi ama?bir de eşinin burcu ne?

mrb cnm nasılsın özledim sizi bir gireyim dedim mucx konuşmuyoruz malesef dün işten erken çıktım geldim teyzemi aradım nerdesin cafedeyim dedi eve geç geliyorum dedim..Neyse alışveriş merkezine gidelim bugün eşimin yüzünü görmek istemiyorum sesinide duymıcam buna karar verdim dedim ama o seni iftara götürecekmiş öle dedi dedi bende kendi plan yapmasın dedim..Msj çektim aynen biz alışveriş merk.gidiyoruz rahatsız edip sakın arama ben yazdım.oda ama seni iftara götürcektim yazmış bende ben okadar gurursuzmuyum bana okdar şey söledin senle asla biyere gelmem yazdım..neyze oda sen bilirsn kafana göre yazmış...gittik alışveriş merk.kemal tancadan ayakkabı çanta aldım bide leopar desenli fırfırlı bir mini bir gecelik aldım şu çoraplı olanlardan ço fenayım .. Bütün kredi kartımı sıfırlayana kadar deli gibi alışveriş yaptım ama iyi geldi şuan daha iyiyim ama hala konuşmuyoruz gece dün oralı olmadım bugünde teyzemle konuştu gitti cafeye sonra akşama doğruda geldi vedalaştı teyzemle felan ben bırakayım dedi yok isteemz dedim neyse gönderdim teyzemi kendim eve geldim cafeye gitmedim konuşmıcam aslaaaaaa...Ama bu gece bana yalvaracak o leoparıda giyecem göster kaç misali çıldırsın çatlasın.. teyzem bunu giyersen parçalr yer seni dedi yok amacım deli olsun....

diş zordur ama 20 değil herhalde ozaman da ağrı olurmu ki şişmede olmaz herhalde?

aslan burcu bizime eylülde 11 ay olacak cnm ...Aslan olunca kükrüyor arada böyle..konun tek anladığm kadarı eşim misafir sevmiyor bisüre kimse gelmicek napayım ben gidecem zuzunun dediği gibi ...

kızlar ben kaçtım gözlerim kapanıyor süsleneyim jartiyerli fırfırlı leoparımı giyeyim puahhha bugece fena olacak yazık ona acıdm ben şimdi...
Görüşürük... bakalım laflarını yedirtecem ona çektiği mesajları gözüne sokacam tek tek...tabii o bişiler yapmadan önce yapacam bunları...

Merhaba kızlar işyerinde hiç giremedim işlerim hala yoğun. İş çıkışı araba yoktu eşim geldi beni aldı. K.validemin oraya alışverişe gidecektik eve döndük çocuğu aldık gittik 2 saat boyunca mağazayı gezdik hiç güzel şeyler yoktu mini bir şort aldım bi sıfır kol badi birde kış için bi kazak aldım. eve geldiğimizde iftara çok az kalmıştı heemn yemekleri ısıttık yedik sonra ben direk mutfağa girdim. 9 da girdim 12 de çıktım fena yoruldum. biraz dinlenmek için uzandım kocişim uslu durmadı az önce duş aldım şimdide sahur için pizza yapıcam. Yarında 2 ye kadar yatarım artık. eşimle yarın bayram alışverişine çıkıcaz annemlere gidicez. Eve gelip köfte kızartıp ekmek arası yapıp sultanahmete gidicez :)

aslan burcu bizime eylülde 11 ay olacak cnm ...Aslan olunca kükrüyor arada böyle..konun tek anladığm kadarı eşim misafir sevmiyor bisüre kimse gelmicek napayım ben gidecem zuzunun dediği gibi ...

miraycım benim eşim de ben de aslan burcuyuz ilk yazdığın mesajları da buldum konuyu daha iyi anlamak için canım. Bence psikologtan önce kendi huzurun için bi taktik daha deneyebilirsin aklıma gelen kadarı ile. Yani ben kendi eşimden kıyasla örnek verebilriim. Böyle sinrili olduğu ve asabileştiği zamanlar ben çok üstüne giderdim cevap verirdim konu çözülsün diye söylediği laflara takar ağlardım mesela A yüzünden tartışıyorsak o anda bana alakasız bişi dedi ben bu sefer ona üzülürdüm. Ama sonradan sonraya olayı çözdüm. sinrilendiği zaman bi süre kendi haline bırakıyorum daha sonra da çocuk gibi yaklaşıyorum ona "aşkım canım benim niye böyle yapıyorsun bak yanlış anlaşılma oldu galiba benim seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun vs." şeklinde yaklaşınca bir iki daha söyleniyor ama sonra yoluna giriyor her şey. Aslan erkeği pofpoflanmaya diğer tüm burçlardan daha çok ihityaç duyar sık sık övgü duymak ister mesela. Şu anda bu tavırları gururuna yediremediği için devam ettiriyor bence dargınlığınızı uzatmayın ve dediğim gibi senin için başlarda zor olacaksa da sen alttan alarak ona pışpışlayarak yaklaşmayı dene bende işe yaradı tatlım. söylediği sözleri de eşim kendi derdi mesela ben çok kırılırdım ben o anda sinirden söylüyorum seni o anda üzmek için derdi. Yani ciddiye almamaya çalış zamanla düzelir umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…