2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

uhhhhhhhhhhh energiye bak be..

ay ne güzel teselli veriyorsun sen böyle yerim kii minik bi diş zaten canım, umarım acımaz.. dediklerini uyguliycam

afferim sana , alttan almaa kendisi özür diliycek
ve şimdi ev boş ya inşallah biraz sinirleri yatışır :))
kadınlar için en güzel terapi alıverişşş, iyi yapmışsın canım

diş zordur ama 20 değil herhalde ozaman da ağrı olurmu ki şişmede olmaz herhalde?
minik bi diş canım, inş kolay olur.. beni düşündüren implant.. nette okudum da öyle çok iç açıcı şeyler yazmamışlar.. bakalım napıcam..

çoook fenasııın o geceliği giyersen sen de pes edersin neyse yarın yazarsın gelişmeleri, bol şans canımcım :92:

Son düzenleme:

hoşgeldin canımben de sahura pizza ısıtcam ama benimki tembel işi hazır pizza:)) annemin evinde ramazanlar sahurlar iftarlar ne güzeldi. Şimdi eşim oruç tutmuyor kadir gecesinde belki.. ben de tek başıma ssahur yapıyorum çok buruk oluyor insan o kalabalığa alışınca. ne güzel eşin pazar iizinli, benimki cmt.de pazar da çalışıyor cumaları izinli o gün de ben işteyim

biliyorumm ben çok takıyorum yazdığı sölediği şeyleri zayıf yönüm bu bilerek ordan vururyor üzüyor biliyorum aslan burcu çok popohlanmayı sever doğru ama agresif oluncada çekilmeyen yeri göğü inleten bir burç..neyse bakalım dediğini denemeye çalışcam ahh laf sokuşturmadan durabilsem neyse uzatmıcam dargınlığı bende oğlak burcyum inatçı...gururlu..oda aslan gururlu kibirli ...

Elfiiiim hakkaten bu ne enerji böyle, maşallah sana ama yorma bukadar kendini :26:

off bizde de aynı durum var canım, eşim oruç tutmuyo bu sene.. ilk haftası tuttu, sonra dayanamadı..ben tek başıma sahur yapıyorum ve çok zoruma gidiyor benim de, eannemlerdeki atmosferi özlüyorum aynı şekilde.. napalım artık, ailemiz genileyince kalabalık sahurlar yaparız biz de

görmelesin nek..süper bir jartiyer üstüme şapşakadak oturdu ve rus bacılara döndüm kızz neyimiz eksik dimi yani.. Kalbi durmazsa iyi valla ama eminim senin köpeğin olurum bile dedirttirebilecek bir jartiyer uvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv:78: aşkım affet beni ne olur desin dimi yani yalvarsın puhahahah

İnşallah nektarcım o günler de gelecek elbet. Belki de ilk olduğu için zoruma gidiyordur sonuçta yeni evliyiz her şeyin ilklerini yaşıyoruz insan her şeye alışıyor zamanla bu arada seni bana yazmışlar dizisini takip eden var mı benim çok hoşuma gitti?

yakışmıştır eminim :89:
evet özür dilemesi gereken çok şeyler var
hadi git hazırlan kaçta geliyo senin eşinn

benn çok hoş bir dizi yaa, çok sevimliler :98:

miraycım fotolarına da baktım canım çok hoş hatunsun sen de maşalla topiğimiz hep güzellerden oluşuyor evet bu silahımız var kullanmak lazım akıllarını başlarına alsınlar

yarın mantar sote yapayım diyorum ama daha önce yapmadım soğan ve biberle güzel olur dimi?ben biraz tarif bakayım

Maşallah kızlarcin gibiyiz bu saatte. Milföyden pizza yaptım fırında. eşim horul horul uyuyor :))

Ay bir sürü ey kaçırdım sankim.

kimseden de alıntı yapamadım

Nektarcım geçmiş olsun diş çok kötü yaa

Ben sahur hazırlamaya alışığım anneannemde kalıyordum ve hep ben hazırlıyordum ama eşimin yardımı az değil yani sucuğu doğradı kaşarı rendeledi öyle yattı genelde birlikte kalkıp hazırlıyoruz :))

Başka ne olmuştu he miraycım teyzen gitmiş eşinde inşallah aklını başına toplamıştır. Bakalım o gecelikle neler yapacaksın intikamın acı olmuş sanki :))

ebrucum geleceğiniz için en iyisi budur belki. üzülme allah kavuştursun.

bide bende yazmadan geçemicem bizde ilk aylarda hep hisset kullanıyorduk ama eşim sevmiyordu şimdi doğal devam ediyor. Evde var bide p..... :)
O renklileri falan biliyorum bi kere yanlışlıkla parti almış içinde hepsinden karışık vardı ama en iyisi hisset

Davulcuda geldi bu arada :)))

yarın mantar sote yapayım diyorum ama daha önce yapmadım soğan ve biberle güzel olur dimi?ben biraz tarif bakayım

Geçen gün yaptım ben.
soğanı yağda pembeleştirdim içine biberleri attım sonra azcık salça ve domates ekledim biraz sulandı içine mantarlarıda ekledim soteledim sonra. Eşim çok beğendi

Son düzenleme:
ben mantar sote hiç yapmadım..
genelde 2 soğanı ay şeklinde doğruyorum, tereyağında kavuruyorum
sonra da aynı şekilde doğradığım mantarlarımı ekleyip kavurmaya devam ediyorum
mantarlar suyunu bırakıyo, suyu çekilene kadar kavuruyorum, en son da nane ekliyorum çok az
böyle seviyoruz biz.. mantara tereyağ ve nane çok yakışıyor :)))

Elfim teşekkür ederim tatlım

ben oruç tutamiycağım için (ilaçtan dolayı) gidip yatsam iyi olucak
gözlerim kapanıyor çamaşırım vardı makinede onları asıp uyucam
iyi sahurlar size kızlar afiyet olsunn

Son düzenleme:
Geçen gün yaptım ben.
soğanı yağda pembeleştirdim içine biberleri attım sonra azcık salça ve domates ekledim biraz sulandı içine mantarlarıda ekledim soteledim sonra. Eşim çok beğendi

hımm bikaç tarif baktım elficim peki salça koyuyor musun ya da baharatları ne koydun? birisi de küp küp doğranmış ve ayrıca kızartılmış patateslerin üzerine dökmüş öyle de güzel olru gibi geldi bana yemek yapmıom 2 gündür yazık adamcağız kahvaltılıklarla idare ediyor. yarın bikaç çeşit yapacam bi de ben barbunyaya bayılırım daha hiç yapmadım bir de onu deneyeyim

hımm nane ve tereyağı bunu da deneyebilrim sağol canım iyi uykular

Baharat olarak tuz ve pul biber kullandım pişmeye yakın azcık kekik koydum

Değişik şekillerdede yapabilirsin

İyi uykular nektarcım pizzam pişti keşke kablom burda olsaydı

ikinci tepsi pişince eşimi uyandırıcam birazdan k.validemide uyandırıcam demin lavobaya kalktı ilk tepsi pişince beni uyandır dedi erken yicekmiş dişini fırçala su iç aceleye gelmesin diyor :))

daha 1 saat 45 dk var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…