Merhaba kızlar işyerinde hiç giremedim işlerim hala yoğun. İş çıkışı araba yoktu eşim geldi beni aldı. K.validemin oraya alışverişe gidecektik eve döndük çocuğu aldık gittik 2 saat boyunca mağazayı gezdik hiç güzel şeyler yoktu mini bir şort aldım bi sıfır kol badi birde kış için bi kazak aldım. eve geldiğimizde iftara çok az kalmıştı heemn yemekleri ısıttık yedik sonra ben direk mutfağa girdim. 9 da girdim 12 de çıktım fena yoruldum. biraz dinlenmek için uzandım kocişim uslu durmadı az önce duş aldım şimdide sahur için pizza yapıcam. Yarında 2 ye kadar yatarım artık. eşimle yarın bayram alışverişine çıkıcaz annemlere gidicez. Eve gelip köfte kızartıp ekmek arası yapıp sultanahmete gidicez :)
ay ne güzel teselli veriyorsun sen böyle yerim kiidiş çektimekten korkma nektarcım çekilmesi gerekiyorsa böylesi daha sağlıklı zaten çekilirken acı hissetmiyorsun sonrasında dışardan soğuk kompres yap, 2saat bişi yiyip içme çok sıcağa ve soğuğa dikkat et bir de hemen yatma şişmesin diye. onun dışında görüntüsüne de çok kafanı takma sen o kadar hoş bi kadınsın ki bi dişinin geçici bi süre yerinde olmaması dahi bunu bozamaz merak etme canımmaşallahın var
afferim sana , alttan almaa kendisi özür diliycekmrb cnm nasılsın özledim sizi bir gireyim dedim mucxkonuşmuyoruz malesef dün işten erken çıktım geldim teyzemi aradım nerdesin cafedeyim dedi eve geç geliyorum dedim..Neyse alışveriş merkezine gidelim bugün eşimin yüzünü görmek istemiyorum sesinide duymıcam buna karar verdim dedim ama o seni iftara götürecekmiş öle dedi dedi bende kendi plan yapmasın dedim..Msj çektim aynen biz alışveriş merk.gidiyoruz rahatsız edip sakın arama ben yazdım.oda ama seni iftara götürcektim yazmış bende ben okadar gurursuzmuyum bana okdar şey söledin senle asla biyere gelmem yazdım..neyze oda sen bilirsn kafana göre yazmış...gittik alışveriş merk.kemal tancadan ayakkabı çanta aldım bide leopar desenli fırfırlı bir mini bir gecelik aldım şu çoraplı olanlardan ço fenayım .. Bütün kredi kartımı sıfırlayana kadar deli gibi alışveriş yaptım ama iyi geldi şuan daha iyiyim ama hala konuşmuyoruz gece dün oralı olmadım bugünde teyzemle konuştu gitti cafeye sonra akşama doğruda geldi vedalaştı teyzemle felan ben bırakayım dedi yok isteemz dedim neyse gönderdim teyzemi kendim eve geldim cafeye gitmedim konuşmıcam aslaaaaaa...Ama bu gece bana yalvaracak o leoparıda giyecem göster kaç misali çıldırsın çatlasın.. teyzem bunu giyersen parçalr yer seni dedi yok amacım deli olsun....
minik bi diş canım, inş kolay olur.. beni düşündüren implant.. nette okudum da öyle çok iç açıcı şeyler yazmamışlar.. bakalım napıcam..diş zordur ama 20 değil herhalde ozaman da ağrı olurmu ki şişmede olmaz herhalde?
çoook fenasııınkızlar ben kaçtım gözlerim kapanıyor süsleneyim jartiyerli fırfırlı leoparımı giyeyim puahhha bugece fena olacak yazık ona acıdm ben şimdi...
Görüşürük... bakalım laflarını yedirtecem ona çektiği mesajları gözüne sokacam tek tek...tabii o bişiler yapmadan önce yapacam bunları...
Merhaba kızlar işyerinde hiç giremedim işlerim hala yoğun. İş çıkışı araba yoktu eşim geldi beni aldı. K.validemin oraya alışverişe gidecektik eve döndük çocuğu aldık gittik 2 saat boyunca mağazayı gezdik hiç güzel şeyler yoktu mini bir şort aldım bi sıfır kol badi birde kış için bi kazak aldım. eve geldiğimizde iftara çok az kalmıştı heemn yemekleri ısıttık yedik sonra ben direk mutfağa girdim. 9 da girdim 12 de çıktım fena yoruldum. biraz dinlenmek için uzandım kocişim uslu durmadı az önce duş aldım şimdide sahur için pizza yapıcam. Yarında 2 ye kadar yatarım artık. eşimle yarın bayram alışverişine çıkıcaz annemlere gidicez. Eve gelip köfte kızartıp ekmek arası yapıp sultanahmete gidicez :)
miraycım benim eşim de ben de aslan burcuyuz ilk yazdığın mesajları da buldum konuyu daha iyi anlamak için canım. Bence psikologtan önce kendi huzurun için bi taktik daha deneyebilirsin aklıma gelen kadarı ile. Yani ben kendi eşimden kıyasla örnek verebilriim. Böyle sinrili olduğu ve asabileştiği zamanlar ben çok üstüne giderdim cevap verirdim konu çözülsün diye söylediği laflara takar ağlardım mesela A yüzünden tartışıyorsak o anda bana alakasız bişi dedi ben bu sefer ona üzülürdüm. Ama sonradan sonraya olayı çözdüm. sinrilendiği zaman bi süre kendi haline bırakıyorum daha sonra da çocuk gibi yaklaşıyorum ona "aşkım canım benim niye böyle yapıyorsun bak yanlış anlaşılma oldu galiba benim seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun vs." şeklinde yaklaşınca bir iki daha söyleniyor ama sonra yoluna giriyor her şey. Aslan erkeği pofpoflanmaya diğer tüm burçlardan daha çok ihityaç duyar sık sık övgü duymak ister mesela. Şu anda bu tavırları gururuna yediremediği için devam ettiriyor bence dargınlığınızı uzatmayın ve dediğim gibi senin için başlarda zor olacaksa da sen alttan alarak ona pışpışlayarak yaklaşmayı dene bende işe yaradı tatlım. söylediği sözleri de eşim kendi derdi mesela ben çok kırılırdım ben o anda sinirden söylüyorum seni o anda üzmek için derdi. Yani ciddiye almamaya çalış zamanla düzelir umarım...
Elfiiiim hakkaten bu ne enerji böyle, maşallah sanaMerhaba kızlar işyerinde hiç giremedim işlerim hala yoğun. İş çıkışı araba yoktu eşim geldi beni aldı. K.validemin oraya alışverişe gidecektik eve döndük çocuğu aldık gittik 2 saat boyunca mağazayı gezdik hiç güzel şeyler yoktu mini bir şort aldım bi sıfır kol badi birde kış için bi kazak aldım. eve geldiğimizde iftara çok az kalmıştı heemn yemekleri ısıttık yedik sonra ben direk mutfağa girdim. 9 da girdim 12 de çıktım fena yoruldum. biraz dinlenmek için uzandım kocişim uslu durmadı az önce duş aldım şimdide sahur için pizza yapıcam. Yarında 2 ye kadar yatarım artık. eşimle yarın bayram alışverişine çıkıcaz annemlere gidicez. Eve gelip köfte kızartıp ekmek arası yapıp sultanahmete gidicez :)
off bizde de aynı durum var canım, eşim oruç tutmuyo bu sene.. ilk haftası tuttu, sonra dayanamadı..ben tek başıma sahur yapıyorum ve çok zoruma gidiyor benim de, eannemlerdeki atmosferi özlüyorum aynı şekilde.. napalım artık, ailemiz genileyince kalabalık sahurlar yaparız biz dehoşgeldin canımben de sahura pizza ısıtcam ama benimki tembel işi hazır pizza:)) annemin evinde ramazanlar sahurlar iftarlar ne güzeldi. Şimdi eşim oruç tutmuyor kadir gecesinde belki.. ben de tek başıma ssahur yapıyorum çok buruk oluyor insan o kalabalığa alışınca. ne güzel eşin pazar iizinli, benimki cmt.de pazar da çalışıyor cumaları izinli o gün de ben işteyim
Elfiiiim hakkaten bu ne enerji böyle, maşallah sanaama yorma bukadar kendini :26:
off bizde de aynı durum var canım, eşim oruç tutmuyo bu sene.. ilk haftası tuttu, sonra dayanamadı..ben tek başıma sahur yapıyorum ve çok zoruma gidiyor benim de, eannemlerdeki atmosferi özlüyorum aynı şekilde.. napalım artık, ailemiz genileyince kalabalık sahurlar yaparız biz de
yakışmıştır eminimgörmelesin nek..süper bir jartiyer üstüme şapşakadak oturdu ve rus bacılara döndüm kızz neyimiz eksik dimi yani.. Kalbi durmazsa iyi valla ama eminim senin köpeğin olurum bile dedirttirebilecek bir jartiyer uvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv:78: aşkım affet beni ne olur desin dimi yani yalvarsın puhahahah
bennİnşallah nektarcım o günler de gelecek elbet. Belki de ilk olduğu için zoruma gidiyordur sonuçta yeni evliyiz her şeyin ilklerini yaşıyoruz insan her şeye alışıyor zamanlabu arada seni bana yazmışlar dizisini takip eden var mı benim çok hoşuma gitti?
bennçok hoş bir dizi yaa, çok sevimliler :98:
yarın mantar sote yapayım diyorum ama daha önce yapmadım soğan ve biberle güzel olur dimi?ben biraz tarif bakayım
ben mantar sote hiç yapmadım..yarın mantar sote yapayım diyorum ama daha önce yapmadım soğan ve biberle güzel olur dimi?ben biraz tarif bakayım
Geçen gün yaptım ben.
soğanı yağda pembeleştirdim içine biberleri attım sonra azcık salça ve domates ekledim biraz sulandı içine mantarlarıda ekledim soteledim sonra. Eşim çok beğendi
ben mantar sote hiç yapmadım..
genelde 2 soğanı ay şeklinde doğruyorum, tereyağında kavuruyorum
sonra da aynı şekilde doğradığım mantarlarımı ekleyip kavurmaya devam ediyorum
mantarlar suyunu bırakıyo, suyu çekilene kadar kavuruyorum, en son da nane ekliyorum çok az
böyle seviyoruz biz.. mantara tereyağ ve nane çok yakışıyor :)))
Elfim teşekkür ederim tatlım
ben oruç tutamiycağım için (ilaçtan dolayı) gidip yatsam iyi olucak
gözlerim kapanıyorçamaşırım vardı makinede onları asıp uyucam
iyi sahurlar size kızlarafiyet olsunn
hımm bikaç tarif baktım elficim peki salça koyuyor musun ya da baharatları ne koydun? birisi de küp küp doğranmış ve ayrıca kızartılmış patateslerin üzerine dökmüş öyle de güzel olru gibi geldi bana yemek yapmıom 2 gündür yazık adamcağız kahvaltılıklarla idare ediyor. yarın bikaç çeşit yapacam bi de ben barbunyaya bayılırım daha hiç yapmadım bir de onu deneyeyim
Baharat olarak tuz ve pul biber kullandım pişmeye yakın azcık kekik koydum
Değişik şekillerdede yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?