- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
tamam canımcım çok sağol bakalım güzel olur umarımimsak kaçta orda elfi? burda 4.24
Burdada 04:34
Çay koyayım ben ya bizde o saate kadar kalmayalım
evet canım benim de çok uykum geldi yiyelim de yatalım hadi iyi geceler
sınava gitti cnm döncek sabaha sanırım.eos hayırdır canım iş için mi gitti eşin?allah kavuştursun
canım Allah kavutursun, iyi haberlerle döner inşallah.. üzülme lütfen, nekadar kalıcak?
bakalım cnm hangsi iyi olckebrucum geleceğiniz için en iyisi budur belki. üzülme allah kavuştursun.
anammmm gece gece ne çok muhabbet etmişsiniz hatunlar
nek geçmiş olsun canım, diş korkutuyor insanı ama iyi bir doktora düşersen korkmanı gerektirecek herhangi birşey yok. ben düğünden 1 hafta önce 2 tane 20'lik diş çektirdim. ilki kolay oldu ama ikincisine bayan doktorun gücü yetmedi. bana dedi seni benim kasap bi babam var ona götürcem, düğün öncesi riske atmayalım. ben bi tırstım kasabı falan duyunca. sonra gittik diğer doktorun yanına ama ben resmen titriyorum. oturdum koltuğa baktı, dedi ya ters günümde geldin, kolum uyuşuk biraz, normalde olsa ben bunun canına okurdum, ben diyorum ya Pazar günü nikahım var benim falan:18::18::18: aç bakalım bi ağzını nerdeymiş şu yaramaz dedi, sonra baktım hadi geçmiş olsun dedi. nasıl olur, çekmicek misiniz dedim, bana boşuna kasap demiyorlar alıverdim onu bak dedi. bir baktım dişi çekmiş bile. ay dedim Allah razı olsun, ne muradınız varsa versin, o da dedi bugün gazetemi okuyamadım, tek muradım gazetem, hangisi dedim adını söyledi, gittim aldım verdim. mutluluklar falan diledi, süper bir adamdı. inşallah senin de problem çıkmaz.
miraycımmmm çok merak ediyorum gece olanlarısen leopar olunca o da kaplan oldu mu, yoksa işkenceyi sürdürdün mü? umarım aklı başına gelir birkaç gün sürünür peşinden.
elfim maşallahın var ya, gerçekten bu ne enerji?
beni de dün akşam uyku tutmadı, hayalet sevgili diye bir film vardı 1'e kadar onu izledim, 2'ye kadar da kitap okudumeşim hala uyuyor. ben de yeni kalktım poğaça yapcam, ayşamın tavsiye ettiği pastane poğaçasını yapcam bakalım nasıl olacak
kızlar bakın ben size ne sorucaktım, hani şu randevu sırasında korunma şeysi var ya hepimizin doğal yolu tercih ettiği
eşim p... almış, hani erkeklerin korunduğu.. ama ben onu kullanmaya cesaret edemiyorum, itici geliyo bana, eşim de kızıyo denemeden nerden bilcen diye
kullanan var mı? saçmalıyomuyum? yeterince şifreli yazdım umarım :26: :26:
miraycım fotolarına da baktım canım çok hoş hatunsun sen de maşalla topiğimiz hep güzellerden oluşuyorevet bu silahımız var kullanmak lazım akıllarını başlarına alsınlar
anammmm gece gece ne çok muhabbet etmişsiniz hatunlar
nek geçmiş olsun canım, diş korkutuyor insanı ama iyi bir doktora düşersen korkmanı gerektirecek herhangi birşey yok. ben düğünden 1 hafta önce 2 tane 20'lik diş çektirdim. ilki kolay oldu ama ikincisine bayan doktorun gücü yetmedi. bana dedi seni benim kasap bi babam var ona götürcem, düğün öncesi riske atmayalım. ben bi tırstım kasabı falan duyunca. sonra gittik diğer doktorun yanına ama ben resmen titriyorum. oturdum koltuğa baktı, dedi ya ters günümde geldin, kolum uyuşuk biraz, normalde olsa ben bunun canına okurdum, ben diyorum ya Pazar günü nikahım var benim falan:18::18::18: aç bakalım bi ağzını nerdeymiş şu yaramaz dedi, sonra baktım hadi geçmiş olsun dedi. nasıl olur, çekmicek misiniz dedim, bana boşuna kasap demiyorlar alıverdim onu bak dedi. bir baktım dişi çekmiş bile. ay dedim Allah razı olsun, ne muradınız varsa versin, o da dedi bugün gazetemi okuyamadım, tek muradım gazetem, hangisi dedim adını söyledi, gittim aldım verdim. mutluluklar falan diledi, süper bir adamdı. inşallah senin de problem çıkmaz.
miraycımmmm çok merak ediyorum gece olanlarısen leopar olunca o da kaplan oldu mu, yoksa işkenceyi sürdürdün mü? umarım aklı başına gelir birkaç gün sürünür peşinden.
elfim maşallahın var ya, gerçekten bu ne enerji?
beni de dün akşam uyku tutmadı, hayalet sevgili diye bir film vardı 1'e kadar onu izledim, 2'ye kadar da kitap okudumeşim hala uyuyor. ben de yeni kalktım poğaça yapcam, ayşamın tavsiye ettiği pastane poğaçasını yapcam bakalım nasıl olacak
olmazmi cnm kaplan oldu once kedi gibi izledi sonra minik opucuk brn kalktim su iccem diyip kalakaldi pohaha geldim sirtimi dondum yattim baktim durtuyor hehe birak beni cok uzdun konusmuyorm dedm oyuzden mi bunu giydin sen ne fenaasin zayif yonumu nasilda biliyosun dio.bende yaninda nasil yatarim demistin yaa simdi nie durtuosun kiymetimi bilmiosun ne kaybedecksin gor istedim ben seni asla kaybetmem dedi o msjlari seni uzmek icin yazdim dedi bidaha istemiorum ole seler dedim ozur diledi tamam birbirimize hakaret etmeyelim sozmu sen yapiosun dedim nie uzatiyoruz yarin konusalim hazir teyzen yok.ben seni parcalayayim dedi ee tum marifetlerimi gosterdim tabee simdi askim sole askim bole terapiste gidicez ben ayarlicam tamam dio..
ufff okadar çok yorgunum ki
şimdi 2 dk önce bitti işim, son iki nevresim var katlanacak onları da katlayıp dolaba kaldırıyım yatıcam hemen
duş alamadım, sabaha kalıcak
yarın akşam iftara iş arkadaşım gelicek, ve servisle birlikte geleceğimiz için önden bişiler hazırlamaya fırsatım yok tabi..
2 saat ıspanak yıkadım, kavurdum, beşamel yaptım böreğimi sardım öylece dolapta.. yarın akşam sadece yumurta sürüp üzerine fırına atıcam..
eşimin de bademcikleri şişmiş, çorba istemişti bugün, mercimek çorbası yaptım sebzeli..ondan kaldı yarın akşama çorba da ikram ederim
muz parçalı puding yaptım birde (dayanamadım yedim bitanesini) tatlım da hazır..
bir de kalan yufkalardan sigara böreği sardım, eşim nezamandır istiyordu.. kahvaltıya kızratır kendine..
yarın sadece soya soslu, baharatlı tavuk göğüs kuşbaşı kavurucam, bir de pilav yapıcam.. biber közledim bir sürü, köz biberli domates salatası yaparım yeter bence
etrafı topladım, daha da yapıcak iş var :26: ama okadar da kalsın napim yaaa
gidip yatcam eşimin yanına şimdidayanamıyorum artık
okadar çok bulaşık yıkadım ki bu akşam, bulaşık mak. de boşaltılacak, az önce yıkaması sona erdi.. ama yapamiycam walla :/
yarın giyeceklerimi de hazırlamadım, bi kot bi tişört giyer çıkarım..
Yarenimm, senin diş çektirme olayın kabus gibiymiş yaaa, çekilmesi kolay olmuş ama öncesinde yaşadığın stres :18: Aman Allahım ben bayılırdım korkudan
Ayşam ben dişin çekilmesinden çok implanttan korkuyorumkemiğe kadar çakılıyor ya o diş, o korkutuyo beni işte :/
Miraycım, barışmanıza çok sevindim canım, inş tekrarı yaşanmaz :89:
Zeynepcim, hoşgeldin canım.. nezaman işbaşı yapıyorsun? yok mu bebiş haberi..
Aydancım geçmiş olsun tatlım, hadi son 4 gün
Sabah görüşmek dileğiyle
kızlar ben kosla vanish kullanıyorum, çok güzel, tertemiz çıkıyor çamaşırlarım. deterjan haznesine koyuyorum deterjanla beraber.
bizim patron geri geri çıkarken bizim arabanın kapısına vurmuş ya, şoför kapısı boydan boya çizik ve biraz da göçmüş. diyor yaptırın faturasını getirin. benim eşim araba konusunda çok hassastır ya, şimdi kriz geçirir görünce offff
kızlar eşim gittiben çok ağladım
Cecelinin konseri vardı canım, geçen hafta da Gökhan Tepeye gittik
ama bu hafta inanılmaz kalabalıktı, haftaya da Emre Aydına gidicez inşallah..
Ay evet çok terbiyesizdik bugün biz
inş işyerinde sorunlarınız hallolur ya, insanın sevmediği bir ortamda çalışması çok zor
işe gitmek gelmiyor insanın içinden, saatler geçmek bilmiyo..
ben son hafta oruç tutamiycam, onun burukluğu var içimde
antibiyotik kullanmam gerekiyor bu hafta, dolgum iltihap yapmış, kuruyacak ve çekilecek
hiç istemiyorum dişimi çektirmeyi yaa, 2-3 ay öyle duracakmış birde.. implant yapılacak yerine 1500 tl dediler, ekstra masraf üffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?