2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

anammmm gece gece ne çok muhabbet etmişsiniz hatunlar

nek geçmiş olsun canım, diş korkutuyor insanı ama iyi bir doktora düşersen korkmanı gerektirecek herhangi birşey yok. ben düğünden 1 hafta önce 2 tane 20'lik diş çektirdim. ilki kolay oldu ama ikincisine bayan doktorun gücü yetmedi. bana dedi seni benim kasap bi babam var ona götürcem, düğün öncesi riske atmayalım. ben bi tırstım kasabı falan duyunca. sonra gittik diğer doktorun yanına ama ben resmen titriyorum. oturdum koltuğa baktı, dedi ya ters günümde geldin, kolum uyuşuk biraz, normalde olsa ben bunun canına okurdum, ben diyorum ya Pazar günü nikahım var benim falan:18::18::18: aç bakalım bi ağzını nerdeymiş şu yaramaz dedi, sonra baktım hadi geçmiş olsun dedi. nasıl olur, çekmicek misiniz dedim, bana boşuna kasap demiyorlar alıverdim onu bak dedi. bir baktım dişi çekmiş bile. ay dedim Allah razı olsun, ne muradınız varsa versin, o da dedi bugün gazetemi okuyamadım, tek muradım gazetem, hangisi dedim adını söyledi, gittim aldım verdim. mutluluklar falan diledi, süper bir adamdı. inşallah senin de problem çıkmaz.

miraycımmmm çok merak ediyorum gece olanları sen leopar olunca o da kaplan oldu mu, yoksa işkenceyi sürdürdün mü? umarım aklı başına gelir birkaç gün sürünür peşinden.

elfim maşallahın var ya, gerçekten bu ne enerji?

beni de dün akşam uyku tutmadı, hayalet sevgili diye bir film vardı 1'e kadar onu izledim, 2'ye kadar da kitap okudum eşim hala uyuyor. ben de yeni kalktım poğaça yapcam, ayşamın tavsiye ettiği pastane poğaçasını yapcam bakalım nasıl olacak

günaydın kızlar..

eos hayırdır canım iş için mi gitti eşin?allah kavuştursun
sınava gitti cnm döncek sabaha sanırım.

canım Allah kavutursun, iyi haberlerle döner inşallah.. üzülme lütfen, nekadar kalıcak?

1 gece ama ben daha önce onu hiç uğurlamadm ya garip oldm çok

ebrucum geleceğiniz için en iyisi budur belki. üzülme allah kavuştursun.
bakalım cnm hangsi iyi olck

bana da tarif edin pastane poaçasını ben de akşam aynı filmi izledim yarencim ve çok ilginç saat 4ü çeyrek geçe yatmama rağimen sabahın 9buçuğunda kalktım hiç de uykum yok anlamadım ne iş akşama doğru süzülürmüyüm bilmiom. Şimdi bi markete gidip alışveriş yapıcam sonra da mama hazırlığına başicm iftara hepinizi öpüyorum

selam kızlar.....ben ilacı bıraktığım 4 aylık dönemde sürekli kullandık p..ben sevmiyodum ama en azından içimi ferahlatıyordu...hisset bide çifte h. süper çifte h. tırtıklı o yüzden :78: bide p kullanınca temiz oluyo ohh rahat....
miraycım çok fenasın aynısını bende yapmıştım kırmızı bi takım alıp yalvartmıştıminşallah herşey yoluna girer biran önce...
nekcim 20 lik olmadığı için korkma 20lik zor oluyo hem implant kendi dişin gibi oluyormuş duyduğuma göre korkma canım benim...
benim dün gce ilaçlarım bitti ama mdem hala aynı bakalım düzelicek mi...4 gün daha yaramzlık yasak doktor deişti eşimde bende kıvranıyoruz günlerdir
hadi iyi pazarlar....

miraycım fotolarına da baktım canım çok hoş hatunsun sen de maşalla topiğimiz hep güzellerden oluşuyor evet bu silahımız var kullanmak lazım akıllarını başlarına alsınlar

topgimizdeki hatunlarimizin hepsi guzel masallah..cirkin yok bu topikte citirlar uvvvv

merhaba kızlar

iyi pazarlar nasılsınız bir hafta içinde neler oldu bitti bakalım

ben evime daha inernet bağlatamadım evi taşıdık yerleşmeye çalışıyorum orduya gidip geldim

olmazmi cnm kaplan oldu once kedi gibi izledi sonra minik opucuk brn kalktim su iccem diyip kalakaldi pohaha geldim sirtimi dondum yattim baktim durtuyor hehe birak beni cok uzdun konusmuyorm dedm oyuzden mi bunu giydin sen ne fenaasin zayif yonumu nasilda biliyosun dio.bende yaninda nasil yatarim demistin yaa simdi nie durtuosun kiymetimi bilmiosun ne kaybedecksin gor istedim ben seni asla kaybetmem dedi o msjlari seni uzmek icin yazdim dedi bidaha istemiorum ole seler dedim ozur diledi tamam birbirimize hakaret etmeyelim sozmu sen yapiosun dedim nie uzatiyoruz yarin konusalim hazir teyzen yok.ben seni parcalayayim dedi ee tum marifetlerimi gosterdim tabee simdi askim sole askim bole terapiste gidicez ben ayarlicam tamam dio..

ay ne fenayız yaaaaa süper yapmışsın canım ellerine sağlık aanlaşılan aklı başına gelmiş terapisti bile kabul ettiğine göre baya gelişme var demektir inş. sözünden caymaz dedikleri çok ağır sözlerdi hakikaten ama doru yani kızınca biz de sinirlenelim diye ağızlarına geleni söylüyorlar gerçekten içinden öyle geldiği için değil. yine de süründürülmeyi haketmişti çok sevindim aranızın düzelmesine

nigarcım ben de bikaç ay önce 20liği çektirmiştim tırsak tırsak gitmeme rağmen inan o koca dişi hiç hissetmedim bile. hatta çekilmeden önce bi saat ağladım sonra dişçi kızdı hani hissetmedin işte ne ağladın o kadar falan diye. seninki o kadar köklü diş de diilmiş önlerde olduğuna göre anında çekilir korkma cnm

yaa emre aydını ben de istiom bi de sılayı keşke onlar da gelse bi ara ((

ebru allah kavuştursun inş. hayırlısıysa olur iş

yaren merak ettim oldu mu poğaçaların?

luxxorcum nasıılsın görüşemedik ne zamandır? Eşimin nöbet poğaçaları diye hmur işleri bölümüne bak bulursun anlattığım poğaçayı. bi de yarenden onay alalım da ona göre pişir sen de

ufff okadar çok yorgunum ki
şimdi 2 dk önce bitti işim, son iki nevresim var katlanacak onları da katlayıp dolaba kaldırıyım yatıcam hemen
duş alamadım, sabaha kalıcak
yarın akşam iftara iş arkadaşım gelicek, ve servisle birlikte geleceğimiz için önden bişiler hazırlamaya fırsatım yok tabi..
2 saat ıspanak yıkadım, kavurdum, beşamel yaptım böreğimi sardım öylece dolapta.. yarın akşam sadece yumurta sürüp üzerine fırına atıcam..
eşimin de bademcikleri şişmiş, çorba istemişti bugün, mercimek çorbası yaptım sebzeli..ondan kaldı yarın akşama çorba da ikram ederim
muz parçalı puding yaptım birde (dayanamadım yedim bitanesini ) tatlım da hazır..
bir de kalan yufkalardan sigara böreği sardım, eşim nezamandır istiyordu.. kahvaltıya kızratır kendine..
yarın sadece soya soslu, baharatlı tavuk göğüs kuşbaşı kavurucam, bir de pilav yapıcam.. biber közledim bir sürü, köz biberli domates salatası yaparım yeter bence
etrafı topladım, daha da yapıcak iş var :26: ama okadar da kalsın napim yaaa
gidip yatcam eşimin yanına şimdi dayanamıyorum artık
okadar çok bulaşık yıkadım ki bu akşam, bulaşık mak. de boşaltılacak, az önce yıkaması sona erdi.. ama yapamiycam walla :/
yarın giyeceklerimi de hazırlamadım, bi kot bi tişört giyer çıkarım..

Yarenimm, senin diş çektirme olayın kabus gibiymiş yaaa, çekilmesi kolay olmuş ama öncesinde yaşadığın stres :18: Aman Allahım ben bayılırdım korkudan
Ayşam ben dişin çekilmesinden çok implanttan korkuyorum kemiğe kadar çakılıyor ya o diş, o korkutuyo beni işte :/
Miraycım, barışmanıza çok sevindim canım, inş tekrarı yaşanmaz :89:
Zeynepcim, hoşgeldin canım.. nezaman işbaşı yapıyorsun? yok mu bebiş haberi..
Aydancım geçmiş olsun tatlım, hadi son 4 gün

Sabah görüşmek dileğiyle

günaydın kızlar...

sinem nasılsın? bebişin nasıl?

şimdi poğaçalarımdan başlayım, poğaçalarım gayet güzel oldu, peynirli, sade ve zeytinli 3 çeşit yaptım. kocişle bayıla bayıla yedik, hatta fotoğrafını çekti. çok beğendiği şeylerin fotoğrafın çekiyor eşim daha önce börek, kek falan da çekmişti ama ben sildim onları telefonundan bir dahakine de bayatlamayan poğaça tarifi buldum onu yapcam. bunun şekeri falan fazla geldi bana.

nigarım gerçekten diş çekiminin ilk aşaması çok kötüydü ama öyle acı ya da ağrı yapmadı çok şükür. Allah seni de biran önce ve ağrısız kurtarsın inşallah.

miray çok sevindim canım barışmanıza. ama sakın bu iyi günlerinize kanıp da terapiyi ihmal etme. anladığım kadarıyla eşin sinirlenince hakim olamıyor kendine. bunu çözün mutlaka bence.

hoşbulduk canım bugün başladım bebek varmı bilmiyorum hala regl olmadım test falanda yapmadım

geçmiş olsun canım....
mala gelsin boşver....

kızlar eşim gitti ben çok ağladım

allah kavuştursun canım...

geçmiş olsun canım...
1500 çokmuş yaa...

günaydın buarada, ay uykuluğum halen
buraya kadar okuyabildim geçmişi

yazasım yok okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…