2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın cnm yok ben asla ihmal etmicem ikimiz gidelimki ben sinirlendiğimde ona saymamayı öğreneyim benim sinirlerimde yıprandı yani eskisi gibi sakin değilim artık iyi gelceğini düşünüyorum bakalım deneyeceğiz çarşambaya felan almayyı düşünyorum bakalım paşamıza soralım o ne buyurur ona göre gün alayım..Bide pahalı oluyorki bu terapistler umarım ilk seansta vazgeçmez.

Günaydın kızlar

Zeynepcim hoşgeldin reglin gecikti ama dimi ay bebiş vardır inş. :)

Nektarcım dün gece ne kadar geç yatmışsın cumartesi gecesi bende 4 te yattım pazar günü 12 de uyandım

Dün eşimle annemlere gittik biraz. Sonra avm ye gittik lc den bi kot bana bi kot eşime aldık. bi gömlek bi badi aldım eşimede bi tişört aldık. Sonra eve geldik saat baya geçti hemen bi kaç eşya hazırladık döner aldık. Sultanahmete gittik orda orucumuzu açtık gezdik çok geç olmadanda eve döndük. Saat 10 du.

günaydın kızlar
nigarcım tamam ayakkabınında saçımında fotosunu en kısa zamanda ekleyeceğim canımbu arada geçmiş olsun canım diş çok zor cidden hiç diş problemim olmadı ama herkes zor olduğunu söylüyobecerikli hatun yaren resimlerini eklede bakalımmirayy kocana güzel bi ders vermişinumarım o anlık söz vermemiştir canım mutlaka bi terapiste pisikoloğa götür en azından bi sakinleştirici verir rahatlarsın sendenigarcım hafta içi misafir zor canım benimde çarşamba günü var misafirim:18:

dün çok güzel geçti kızlar yeni bi arkadaş edindimçok iyi niyetli yardımsever bi kızçok da incedün misafirim gelecekti ya erkenden gelmişlerki kız bana yardım ediyim diye beraber hazırladık sofrayı beraber kurduk topladık çok yorulmadımtatlı yapamamıştım gelirken biliruyeyle dondurma getirmişler onları ikram ettim çok hoş geçti akşamımız baya bi sohbet ettik kız tam kafa dengi kararlaştırdık onunla arada havuza falan gidicez

hoşbulduk canım bugün başladım bebek varmı bilmiyorum hala regl olmadım test falanda yapmadım

çok meraksızsın haa ben çoktan 3 tane test almış yapmıştım...Bence öğle arası git ve test al bebek varsa ona göre davranman gerekiyor sonuçta yediğine içtiğine sağlığına daha bi dikkat etmen gerekecek..Git önce bi test al sonrada doktora gidersin çıkarsa.:26:

hoşbulduk canım evet gecikti ama olurum geçen ayda öle olmuştu hayırlısı işallah

biliyorm canım ama geçen ayda geciktim o yüzden gerek görmüyorum geçen ay okadar çok test yaptımki hayal kırıklığına uğradım biraz daha bekleyeyeim

Günaydın canlarr nasılsınız iyimisiniz???
Güzel haftalar geçirelim inş. :81:
Beni sorarsanız ben bugün yorgun uyandım gece nerdeyse yatamadım diyebilirim
Kolum uyuşmaya devam ediyor gece nasıl yatacağımı şaşırıyorum üstüne yatmayayım diye
doktora gitcem eşim izin alsın 1 gün beraber gitcez tek gitmek istemiyorum :97:

hoşbulduk canım bugün başladım bebek varmı bilmiyorum hala regl olmadım test falanda yapmadım
kaç gün geçti canım? inş bebiş geliyodurr :))

senin bu ara hep yazasın yok zaten, hayırdır inş :26:
iyi ol da

canım mutlaka doktora git ihmal etme :44:

Fundam sevindim canım yeni arkadaş bulmana, inş gerçekten iyi anlaşırsınız..iyi gelicektir sana.. evli mi kız?

Günaydın herkese hayırlı haftalar

teşekkür ederim nigarcım eşimİN arkadaşının kız arkadaşı nişanları olacak istediler babası biraz zorluyo bakalım inş olurevet çok iyi geldi canım acayip kafa dengi çalışıyo kendi işyeri var

Son düzenleme:
gnydn kızlar,
kabus geri döndü müdür izinden döndü 5 karış surat( allah yardımcım olsun dua ediyorm sinirimi bozmasın diye(

nektarım geçmiş olsun tatlım inşallah kolayca kurtulursun.

miraycım barışmışsınız çok sevindim..

Fundacım arkadaş edinmene çok sevindim canım.
Benim işler fena yoğun bu hafta hep böyle gidecek

Bence zuzununda yoğun bende bu hafta genellikle okuyacağım

ay canım yaa, ben de dua ediyorum inş bulaşmaz sana :26: bozma moralini
geldim diye mi üzüldün der şimdi, güleryüzlü ol sen

kızlar akşamki menüm nasıl sizce, yeterli mi..
sebzeli mercimek çorbası
soya soslu, baharatlı tavuk göğüsü kavurma
pilav
beşamelli ıspanaklı börek
köz biberli domates salatası
muz parçacıklı muzlu puding üzerine dondurma eklenip servis edilecek
kola
çay

Kızlar bu arada benim lazer makinem gelmiş. Randevu bile aldım onun için bebek işi biraz daha ertelenecek. Kıl tüyden kurtulmak istiyorum artık

Kızlar bu arada benim lazer makinem gelmiş. Randevu bile aldım onun için bebek işi biraz daha ertelenecek. Kıl tüyden kurtulmak istiyorum artık

ya bende sözde önce yaptırdım ama tekrar çıkmaya başladı biliyomusn sinir oldm o yüzden..

inşallah canım..
daha ne olsun cnm tabiki yeter..

Teşekkür ederim elficim heralde ogün ben üzülünce herkes içinden dua etti benim için
Hadi gözün aydın bide ben kurtulabilsem ben baya ara verdim lazereöylece kaldı en son 3 seans gittim
nigarcım yeter canım daha ne olsun
benim pazargünü menümde şöyleydi
mercimek çorbası
pizza
elma dilim patates
çıtır tavuk
rus salatası
meyve suyu kola almıyoruz artık kola acayip kilo yapıyo kızlarben 49 kiloya düştümböyle iyi daha fazla vermek istemiyorum 50 üstüne çıkmayım yeter

süpermiş senin de menün
mmm hepsinden canım çekti
50 kilo süper yaaa
ben 50 de kemik torbası oluyorum ama 55-56 olsam süper olucak
dün gece yine tartı 59,6 gösteriyodu

süpermiş senin de menün
mmm hepsinden canım çekti
50 kilo süper yaaa
ben 50 de kemik torbası oluyorum ama 55-56 olsam süper olucak
dün gece yine tartı 59,6 gösteriyodu

kıyamam canım gel yiyelimhepsinden arttı çok yapmışım yapzzalardan kestim buzluğa attım tavuklarda kaldı onları mikro dalgada ısıtsam olurmu acaba:26:canım senin boyun varsen 50 de cidden çok zayıf olursun..sende tek öğüne düşür bak kaç kilo veriyosuneşim 5 kilo verdi

günaydın kızlarrr. üff işe gitmediğim gün erkenden uyanma huyuma sinir oluyorum eşim gitti ondan sonra uyuyamadım işte (

tavuk çıkardım nigar çöp şiş yapıcam

fundaa cnm çok sevindim arkadaş olayına oh walla çarşı pazar havuz gezersiniz haa

enki inş. hamilelik haberlerini alıız yakında

ya ben de lazere gitmiştim ama memnun kalmadım yarısından azı bitti ee geri kalan aynen duruyor. hafiften incelmişlerdi ama yine kalınlaştılar daha iyi bi yere gitmek lazım heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…