günaydın kızlar...
sinem nasılsın? bebişin nasıl?
şimdi poğaçalarımdan başlayım, poğaçalarım gayet güzel oldu, peynirli, sade ve zeytinli 3 çeşit yaptım. kocişle bayıla bayıla yedik, hatta fotoğrafını çekti. çok beğendiği şeylerin fotoğrafın çekiyor eşimdaha önce börek, kek falan da çekmişti ama ben sildim onları telefonundan bir dahakine de bayatlamayan poğaça tarifi buldum onu yapcam. bunun şekeri falan fazla geldi bana.
nigarım gerçekten diş çekiminin ilk aşaması çok kötüydü ama öyle acı ya da ağrı yapmadı çok şükür. Allah seni de biran önce ve ağrısız kurtarsın inşallah.
miray çok sevindim canım barışmanıza. ama sakın bu iyi günlerinize kanıp da terapiyi ihmal etme. anladığım kadarıyla eşin sinirlenince hakim olamıyor kendine. bunu çözün mutlaka bence.
hoşbulduk canım bugün başladım bebek varmı bilmiyorum hala regl olmadım test falanda yapmadım
Günaydın kızlar
Zeynepcim hoşgeldin reglin gecikti ama dimi ay bebiş vardır inş. :)
Nektarcım dün gece ne kadar geç yatmışsın cumartesi gecesi bende 4 te yattım pazar günü 12 de uyandım
Dün eşimle annemlere gittik biraz. Sonra avm ye gittik lc den bi kot bana bi kot eşime aldık. bi gömlek bi badi aldım eşimede bi tişört aldık. Sonra eve geldik saat baya geçti hemen bi kaç eşya hazırladık döner aldık. Sultanahmete gittik orda orucumuzu açtık gezdik çok geç olmadanda eve döndük. Saat 10 du.
çok meraksızsın haa ben çoktan 3 tane test almış yapmıştım...Bence öğle arası git ve test al bebek varsa ona göre davranman gerekiyor sonuçta yediğine içtiğine sağlığına daha bi dikkat etmen gerekecek..Git önce bi test al sonrada doktora gidersin çıkarsa.:26:
kaç gün geçti canım? inş bebiş geliyodurr :))hoşbulduk canım bugün başladım bebek varmı bilmiyorum hala regl olmadım test falanda yapmadım
senin bu ara hep yazasın yok zaten, hayırdır inş :26:geçmiş olsun canım....
mala gelsin boşver....
allah kavuştursun canım...
geçmiş olsun canım...
1500 çokmuş yaa...
günaydın buarada, ay uykuluğum halen
buraya kadar okuyabildim geçmişi
yazasım yok okurum
canım mutlaka doktora git ihmal etme :44:Günaydın canlarr nasılsınız iyimisiniz???
Güzel haftalar geçirelim inş. :81:
Beni sorarsanız ben bugün yorgun uyandım gece nerdeyse yatamadım diyebilirim
Kolum uyuşmaya devam ediyor gece nasıl yatacağımı şaşırıyorum üstüne yatmayayım diye
doktora gitcem eşim izin alsın 1 gün beraber gitcez tek gitmek istemiyorum :97:
kaç gün geçti canım? Inş bebiş geliyodurr :))
senin bu ara hep yazasın yok zaten, hayırdır inş :26:
Iyi ol da
Canım mutlaka doktora git ihmal etme :44:
Fundam sevindim canım yeni arkadaş bulmana, inş gerçekten iyi anlaşırsınız..iyi gelicektir sana..Evli mi kız?
Günaydın herkeseHayırlı haftalar
ay canım yaa, ben de dua ediyorum inş bulaşmaz sana :26: bozma moralinignydn kızlar,
kabus geri döndü müdür izinden döndü 5 karış surat( allah yardımcım olsun dua ediyorm sinirimi bozmasın diye (
nektarım geçmiş olsun tatlım inşallah kolayca kurtulursun.
miraycım barışmışsınız çok sevindim..
Kızlar bu arada benim lazer makinem gelmiş. Randevu bile aldım onun için bebek işi biraz daha ertelenecek. Kıl tüyden kurtulmak istiyorum artık
ay canım yaa, ben de dua ediyorum inş bulaşmaz sana :26: bozma moralini
geldim diye mi üzüldün der şimdi, güleryüzlü ol sen
kızlar akşamki menüm nasıl sizce, yeterli mi..
sebzeli mercimek çorbası
soya soslu, baharatlı tavuk göğüsü kavurma
pilav
beşamelli ıspanaklı börek
köz biberli domates salatası
muz parçacıklı muzlu puding üzerine dondurma eklenip servis edilecek
kola
çay
süpermiş senin de menünTeşekkür ederim elficim heralde ogün ben üzülünce herkes içinden dua etti benim için
Hadi gözün aydın bide ben kurtulabilsem ben baya ara verdim lazereöylece kaldı en son 3 seans gittim
nigarcım yeter canım daha ne olsun
benim pazargünü menümde şöyleydi
mercimek çorbası
pizza
elma dilim patates
çıtır tavuk
rus salatası
meyve suyukola almıyoruz artık kola acayip kilo yapıyo kızlar ben 49 kiloya düştüm böyle iyi daha fazla vermek istemiyorum 50 üstüne çıkmayım yeter
süpermiş senin de menün
mmm hepsinden canım çekti
50 kilo süper yaaa
ben 50 de kemik torbası oluyorum ama 55-56 olsam süper olucak
dün gece yine tartı 59,6 gösteriyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?