2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

9 gün geçti canım ama geçen ay gibi olabilir gecikebilir yani

teşekkür ederim ayşembende çok faydasını göremedim ya sen hangisine gittin alexandrite benim gittiğim

teşekkür ederim ayşembende çok faydasını göremedim ya sen hangisine gittin alexandrite benim gittiğim

ay ne biliim adını bile bilmiom ne safmışım ööööle gitmişim :) zaten ucuz olduğundan belliydi yaa o zaman bilseydim farklı farklı makineler olduğunu, araştırırdım. benimki de alex tir bi işe yaramadığına göre

tavuğu ben pişirince yiyorum sadece, tekrar ısıtınca sevmiyorum.. bi tuhaf geliyo, kokuyu felan.. :26:
tek öğün çok sağlıksız canım yaa, hastalanırsınız maazallah

yap ayşam bakim nasıl olucak, ama etlerini öğlen felan marine et dolaba at, akşam pişirirsin
çok lezzetli oluyor sosuyla bekleyince
9 gün geçti canım ama geçen ay gibi olabilir gecikebilir yani
ufff 9 gün :44: belirtin var mı? bence hamilesin

Son düzenleme:
aslında en iyisi alex ayşemama 3 seanS solduğu için sanırım tam etkili olmadı:26:

bende sevmiyorum nigar ama ne yapıyım çok fazla kaldı atmak istemiyorum çeşit çok olunca kaldı tavuk biraz yedik ama 4 kişi olunca çok geldi:26:

Son düzenleme:
yap ayşam bakim nasıl olucak, ama etlerini öğlen felan marine et dolaba at, akşam pişirirsin
çok lezzetli oluyor sosuyla bekleyince

ama ama....ben sosuna ne koyuluyordu yine unuttum

ben 8 seans gittim ama yine de bi faydasını görmedim cnm yaa Ben de kalmış tavuk yiyemem genelde ama ocakta da ısınmıcağına göre en iyisi mikrodalgadır yine. Ayrıca belirtmeden geçmiyim menü süperdi

nigaaaar çok pis kopya çekiom senden bu aralar.
c.tesi gecesi pidelerinden yaptım ama çok acele oldu eşim erken geldi açım diyince hemen hamura şekil verip attım fırına hamurları biraz kalın oldu sanırım ama yine de beğendik sağol tarif için

benim arkadaşım 6 seans gitti koltuk altına bitti ayşecim..teşekkür ederim canım genç grup olunca öyle bi menü seçtimbzde yiyemeyiz umarım yeriz ama yoksa çöpe gidecek çıtır tavuklar

ya bende sözde önce yaptırdım ama tekrar çıkmaya başladı biliyomusn sinir oldm o yüzden..

inşallah canım..
daha ne olsun cnm tabiki yeter..

bolcum bende yaptırdım çok güzeldi tam bitti derken hamile kaldığımda yine çıkmaya başladı uzman kadına sordum hamilelikte hormonlar değişyomuş oyüzden çıkıyor fazla gibi görünür gözüne korkma dedi hamilelik bitsin 3-4 seans yine yapalım dedi ben bıraktım bebek olsun ondan sonra gidecem bana istersen devam edelim ama parana yazık olur dedi bebişini yap gel ama sakın ağdaya devam etme dedi jilete devammış...sende hamilelik bitsin gidersin 4-5 seans cnm..

vipdükkandan alışveriş yapan oldu mu kızlar? bugün kargo bedavaymış hediye çekim de olması lazım 10 tl lik. ama en az 10tl lik ürün almak mı lazım mesela kuponu kullanmak için. bi ürün aldım ödemeye kadar gittim kredi kartı bilgilerini istedi kupon girilecek yere gelmediği için iptal ettim yanlış bi şey yapmıyım diye

merhaba merhaba eski gelinleeer nasilisniz

ben 2012 gelini olucam insaallah ve sizler deneyimli oldugunuz icin bir sey sormak istiyorum

evlendikten sonra yasadiginiz ilk ramazanda cok zorlandiniz mi

yemek yapma konusunda olsun misafir agirlama konusnda olsun

ilk defa anne babadan uzakta ramazani gecirmek olsun

hatta ilk defa anne babadan uzaktan bayrami gecirmek olsun

..?

çek benden koyla, hamur çok güzel oluyo dimmii
ama keşke yarım saat bekletseymişin canım
ben de bu akşam poğaça yapıcam

sosu şöyle:
1 bardağa yakın süt 150 ml felan
2-3 kaşık yoğurt
göz kararı zeytin yağ
pul biber
kekik
karabiber
sumak
köri
sevdiğin başka bararat varsa ekle
birde kızlar salça ekliyodu ben eklemiyorum salça
bi ara deniycektim daha şiş yapmadım

benim arkadaşım 6 seans gitti koltuk altına bitti ayşecim..teşekkür ederim canım genç grup olunca öyle bi menü seçtimbzde yiyemeyiz umarım yeriz ama yoksa çöpe gidecek çıtır tavuklar
atma çöpe yazık ama çıtır olmuyo onlar ısıtınca, yumoş oluyor
mikrodalgada daha çok kokar tavuk, fırına at bi 10 dk canım
tepsini yağla, yağdan yine biraz çıtır olurlar

Selam kızlar nasılsınız bakalım....ben hala aynı mide bulantısı mide bulantısı ben kızarmış yumurtadan daha çok haşlanmışı seviyorum kahvaltıda yaptım soyarken bi koktu bana nefret ettim şu anda yumurtadan....
dün ir sürü olay oldu haberlerde gördünüzmü bilmiyorum ama 5 genç halı saha dönüşü kaza yapmış 4ü ölmüş hepsi aynı aileden 2 kardeş 2 kuzen bu ölenlerin içinde abimin en yakın arkadaşı varmış abim haberleri okurken öğrendi bunu yıkıldı resmen dün gitti ailenin yanına bugünde cenazesi kalkıcak bizde bizim düğünde tanışmıştık o kadar ani ki herşey hayat çok kısa...eşim 3 4 gündür abisiyle küs abim bana bi daha abi deme demiş bizim kide gurur yapıyo bi gidip abi başın sağolsun demedi annem dedi oğlum git abine başın sağolsun de diye kalkmadı yerinden sonra ben gittim canım böyle zamanlar kardeşler birbirine destek çıkar lütfn diye kükredi bana aslan gibi çok üzüldüm kstüm çocuk gibi küs sen anca dedi dahada kızdım...öle odadan hiç çıkmadı pazar günü rezil oldu...annem akşam üzeri yiğeniyle çınarcığa 3 4 günlüğüne tatile gitti eşimle akşam sakin sakin konuştum ben gitcektim siz o kadar üstüme elince gitmedim dedi...akşam sarıldı saçlarımı okşadı sen benim canımsın senle mutluyum filan birsürü iltifat etti bende o uyuduktan sonra kalktım bi mektup yazdım ona 2 3 sayfa sabah okusun diye çünkü bazen konuşarak anlatamıyorum ona derdimi kendini kapatıyor bazen sabah okudu sarıldı filan seni seviyorum dedi dediklerimi tartsın kafasında konşuruz...bi ara eve alışveriş yapmam lazım çıkınca test alıyım diyorum yada sağlık ocağına mı gitsem bilemedim... böle işte miray çok fenasın he nek inşallah hamişsindir...

ben yaptım canım güvenilir bi site sticer almıştım ordan
evet öyle yapim dimmiçıtırlığından umudumu kestim zaten

kızlar ben gidemiyorum bayrama otobüs bileti bulamadım eşime sölemeden araştırdım ama yokkk yokkkk

THY ve sunexprese baktım 350 TL yuhhhhhhhhhhhhhhh ben 700 gidecem gelecem yok yaa ben gitmicem eşimde istemedi hafta sonu barışınca gitme ben sensiz nasıl yaparım 3 günü konuşmayınca karabasan gibi geçirdim çok mutsuz oluyorum öyle dio...tabii bilet bulsam diretirdim o ayrı mesele...

sadece kuponla alışveriş yapamıyosun ayşam, kredi kartından da 3-5 kullanman gerekiyo diye biliyorum ben :44:

kız enkid hamiş sanırsam, ben değilim canım
başı sağ olsun abinin :/ ölenlerin de mekanı cennet olsun
mektup olayı işe yarıyo gerçekten, ben de pc de uzun uzun yazmıştım, mail atıcaktım sonra vazgeçtim
barıştık felan biz aradan bir-kaç hafta geçti onu bulup okumuş.. barışınca okuması garip olmuştu, ama en azından olayları benim gözümden görmüş olduu ))

ahahah kendime çok güldüm... pardon tatlış enki yazcağıma nek yazmışım ahahha

tşk. cnmmm bi gidim bakiim çözüldüyse tavuk sosa koyayım zaten ta gece yapıcam :)

eşin de tam ballı haaa o nası bilet öyle amerikaya gidiyosun sanki mübarek!!!neyse cnm ailen sıkıştırırsa da en azından bahanen olur biletler şöyle böyleydi gelemedim falan diye. bu bayramı eşinle geçirin belki diğerinde birlikte gidersinz bikaç gün

annem biliyor sinir oldu cnm gelemiyorum die...İyi gelme dedi trip attı napimm yaaa ala aala....Barıştık gelmek istemiyorum sandı ama valla uçmuş uçak biletler...

funda aldığın ayakkabıyı atacaktın fotosunu bakayım bende yazmıştım ayakkabı çanta kıyafet bilmem nekadar takı aldım bilmiyorum kredi kartımı sıfırladım kim ödeyecek acaba neyse önmüz bayram eşlerin eli öpülür der annem bende öpeyim belki kredi kartımı öder puhahahh onun suçu hem ala ala beni sinir etmeseydi okdar şeee almazdım dimi yaneeeeeeeeeee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…