kuşbaşı doğra öğle sosla ama, yoksa hiç çekmez sosunu :)))
funda aldığın ayakkabıyı atacaktın fotosunu bakayım bende yazmıştım ayakkabı çanta kıyafet bilmem nekadar takı aldım bilmiyorum kredi kartımı sıfırladım kim ödeyecek acaba neyse önmüz bayram eşlerin eli öpülür der annem bende öpeyim belki kredi kartımı öder puhahahh onun suçu hem ala ala beni sinir etmeseydi okdar şeee almazdım dimi yaneeeeeeeeeee.
bence de süper olucakktamamdırrr doğradım sosladım attım dolaba süper olacakkkk
tavuğu ben pişirince yiyorum sadece, tekrar ısıtınca sevmiyorum.. bi tuhaf geliyo, kokuyu felan.. :26:
tek öğün çok sağlıksız canım yaa, hastalanırsınız maazallah
yap ayşam bakim nasıl olucak, ama etlerini öğlen felan marine et dolaba at, akşam pişirirsin
çok lezzetli oluyor sosuyla bekleyince
ufff 9 gün :44: belirtin var mı? bence hamilesin
bence de süper olucakk
Uff ben de dolaptaki beşamelli ıspanak böreğini düşünüyorum, akşam olsa ya artık
bencede zuzu bu aralar sende bişeyler var bi garipsin
9 gün geçti canım ama geçen ay gibi olabilir gecikebilir yani
benim arkadaşım 6 seans gitti koltuk altına bitti ayşecim..teşekkür ederim canım genç grup olunca öyle bi menü seçtimbzde yiyemeyiz umarım yeriz ama yoksa çöpe gidecek çıtır tavuklar
sadece arada mide bulantısı bide canımın bişe istemesi
hıı yarennn poğaçaların güzel olmuş ellerine sağlıkaraba işi noldu onu merak ettim söyledin mi eşine?
yok bişey canım, yoğunluktan yoruldum sadece....
:26::26::26:
Ay ben asla yemem kalmış tavuk
bikere tavuktan zehirlenmiştim ,piştiği gün yerim bitek
daha nossunmeraksız
..
Nekkk cumartesi gece dediğim gibi sahura kadar uyumadım ama eşim uyudu
C.ertesi akşam 10,30 da arkiler aradı, dikiliye arkadaşa gidelim diye.. Gittik oraya gece 2,30 -3 e geliyodu eve geldiğimiz alelacele pamuk pizzalarımı yaptım....o arada eşim koltukta sızmış :)))) fırından çıkardım sofraya koydum hiç vaktim kalmadı dinlendirmeye...kabarmasında da fazla bekleyemedim ona rağmen çok güzel oldu :) eşim bayıldı
peki öyle olsun bakalım yinde bi tuaflık var sendekalmış biz hiç bişey yiyemeyiz ama yicez çünkü çok fazla var
evettNigar denedinizmi:89:
esenyurta tanışın da, sana da yapıcammBende acıktım ya evde yemekte yok inş. k.validem yemek getirir. Şu çorbayıda bi türlü yapamadım bugün yaparım inş.
Benimde canım sıcacık börek istedi şimdi ıspanaklı :))
Nekkk cumartesi gece dediğim gibi sahura kadar uyumadım ama eşim uyudu
C.ertesi akşam 10,30 da arkiler aradı, dikiliye arkadaşa gidelim diye.. Gittik oraya gece 2,30 -3 e geliyodu eve geldiğimiz alelacele pamuk pizzalarımı yaptım....o arada eşim koltukta sızmış :)))) fırından çıkardım sofraya koydum hiç vaktim kalmadı dinlendirmeye...kabarmasında da fazla bekleyemedim ona rağmen çok güzel oldu :) eşim bayıldı
evettAy hiç farketmedi bişe, eskisi kadardı yani bilmiyorum :26: 2. De yazarım detaylı
Esenyurta tanışın da, sana da yapıcamm
:89: :89: :89: Afferim sözünde durmuşsun
evettAy hiç farketmedi bişe, eskisi kadardı yani bilmiyorum :26: 2. De yazarım detaylı
Esenyurta tanışın da, sana da yapıcamm
:89: :89: :89: Afferim sözünde durmuşsun
deniycem onu da, korkulacak bişi yokmuş ama yine de bi his kaybı oluyoseviceksin onu daha temiz güvenli bide benim dediğim,de dene sen:89:
hımm :26: tühh:)) ben sözümde durdumda, bişey olmadı çünkü eşim uyudu .....
Pazar da ablama temizliğe gittim ,sol bacağım et kesmiş ağrıyohaftya da bana çağırdım ablamı bayram temizliği yapıcaz kökten :)
haftaiçide halıları vericem yıkamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?