2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tamam canım eve geçince ekleyimçantada almam lazım ona uygunbulamadım kahveli pudra vardı uymadı sende ekle yeni cicilerini

sadece arada mide bulantısı bide canımın bişe istemesi

ben kaçiim kızlar daha banyoya giricem sonra da hazırlanır çıkarım artık akşama birileri olursa görüşürüzzz kolay gelsin sizee

hıı yarennn poğaçaların güzel olmuş ellerine sağlık araba işi noldu onu merak ettim söyledin mi eşine?

Bende acıktım ya evde yemekte yok inş. k.validem yemek getirir. Şu çorbayıda bi türlü yapamadım bugün yaparım inş.

Benimde canım sıcacık börek istedi şimdi ıspanaklı :))

ayy bizim patron sabahtan geldi, işleri toparlayıp ancak çıkabildi. allak bullak oldum onunla uğraşmaktan. günün yarısı da böylece gitti... offf...

zuzummmm nerelerdesin ya hayırdır???

bencede zuzu bu aralar sende bişeyler var bi garipsin

yok bişey canım, yoğunluktan yoruldum sadece....

9 gün geçti canım ama geçen ay gibi olabilir gecikebilir yani

:26::26::26:

benim arkadaşım 6 seans gitti koltuk altına bitti ayşecim..teşekkür ederim canım genç grup olunca öyle bi menü seçtimbzde yiyemeyiz umarım yeriz ama yoksa çöpe gidecek çıtır tavuklar

ay ben asla yemem kalmış tavuk
bikere tavuktan zehirlenmiştim ,piştiği gün yerim bitek

sadece arada mide bulantısı bide canımın bişe istemesi

daha nossunmeraksız

..

Nekkk cumartesi gece dediğim gibi sahura kadar uyumadım ama eşim uyudu
C.ertesi akşam 10,30 da arkiler aradı, dikiliye arkadaşa gidelim diye.. Gittik oraya gece 2,30 -3 e geliyodu eve geldiğimiz alelacele pamuk pizzalarımı yaptım....o arada eşim koltukta sızmış :)))) fırından çıkardım sofraya koydum hiç vaktim kalmadı dinlendirmeye...kabarmasında da fazla bekleyemedim ona rağmen çok güzel oldu :) eşim bayıldı

hıı yarennn poğaçaların güzel olmuş ellerine sağlık araba işi noldu onu merak ettim söyledin mi eşine?

canım eşim gördü arabayı, içi gitti tabii. ama yapacak birşey yok sonuçta. offf bu salak memlekette bunun rengini tutturamazlar şimdi diyip durdu yazık. çok titizdir arabası konusunda. dua ediyoruz inşallah şans eseri tuttururlar rengini diye. bayramdan dönüşte eşim çalışmayacakmış cuma-cumartesi vercez boyaya. bakalım inşallah düzgün olur.

peki öyle olsun bakalım yinde bi tuaflık var sendekalmış biz hiç bişey yiyemeyiz ama yicez çünkü çok fazla var

Nigar denedinizmi:89:
evett ay hiç farketmedi bişe, eskisi kadardı yani bilmiyorum :26: 2. de yazarım detaylı
Bende acıktım ya evde yemekte yok inş. k.validem yemek getirir. Şu çorbayıda bi türlü yapamadım bugün yaparım inş.

Benimde canım sıcacık börek istedi şimdi ıspanaklı :))
esenyurta tanışın da, sana da yapıcamm

:89: :89: :89: afferim sözünde durmuşsun

evett Ay hiç farketmedi bişe, eskisi kadardı yani bilmiyorum :26: 2. De yazarım detaylı

Esenyurta tanışın da, sana da yapıcamm

:89: :89: :89: Afferim sözünde durmuşsun

:)) ben sözümde durdumda, bişey olmadı çünkü eşim uyudu .....

Pazar da ablama temizliğe gittim ,sol bacağım et kesmiş ağrıyo haftya da bana çağırdım ablamı bayram temizliği yapıcaz kökten :)
haftaiçide halıları vericem yıkamaya

seviceksin onudaha temiz güvenli bide benim dediğim,de dene sen:89:
deniycem onu da, korkulacak bişi yokmuş ama yine de bi his kaybı oluyo

hımm :26: tühh
neyse bayram tatilinde herkes bol bol randevulaşır, gerçi benim reglime denk geliyo

Bir şeyi üç kere toplayıp ,üçünde de farklı sonuç çıkarabilirmisiniz
4. Yü toplucam artık üçünden biri tutar heralde onu baz alıcam..

Ay bu da farklı çıkarsa Nasıl topluyosam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…