testte çift çizgi çıktı ama emin olamadım kan testi verdim
zeynep inşallah hamilesindir canım
9 günlük tatil bize de vurmaz. hoş zaten biz biletleri aldık, ayın 2'sinde dönüyoruz Kıbrıs'a. eşimin de patronu demişti zaten o hafta full tatil diye. o evde olacak ben çalışcam. diyo aşkım merak etme ben sana akşam yemek hazırlarım
bu arada kızlar benim ütüm bozuldu tamamen, artık çalışmıyor. İzmir'e gidince buhar kazanlı ütülerden bakcam. ablamda delonghinin var çok memnun. fiyatlarına baktım netten, diğerlerine göre daha uygun. sanırım onlardan alcam ben de. var mı aranızda kazanlı ütü kullanan?
işallah hayırlısı olsun canım kalbim küt küt atıyor hayal kırıklığına uğramam işallah
işallah hayırlısı olsun canım kalbim küt küt atıyor hayal kırıklığına uğramam işallah
kızlar akşam test yaptım laylom hiç bişe yok gibi ama çift çizgi çıktı inanamadım çok şaşırdım sabah işe geç kaldım kalmışken kan testi verdim eşim alacaktı sonucu bakalım nolacak
benimkisi normal Tefal ütü, ütü dedin de sabahtan beri aklımı kemiriyo "ütünün fişini çektimmi çekmedimmi" olayıeşim de uyuyo evde, telefonları kapalı.. ev telefonunun da fişini çektim, saç kurutmayı takıcam diye.. aksilik işte.. offf (((((((((((((
gitmiş gelmiş bile yarenim :))))
ben altı teflon gibi olanlardan almanı tavsiye ederim cnm Tefal buharlı ütüler var benimki ondan çok çabuk açılıyor çamaşırlar annemin aldığı çoktan bozuldu çöpe attım gittim beğendimi aldım...sende buharlı tefala bi bak bence..
sağol canım eşime verirlerse o alacak birazdan
babam gitmiş bakmış, çıkartmışım ütünün fişini.. oh rahatladımay yok cnm ya yakında değilde napim artık arabayla gidip gelir annemlerede yakın değil anahtarda yok zaten onlarda..
sağol canım eşime verirlerse o alacak birazdan
yarencim ben tedbiri önceden aldım hep hazır su koydum ütüye
en iyisini yapmışsın canım. benim bozulan ütü şuydu; TEFAL ULTRAGLISS 4550 T
yeni evinden memnunmusun canım...yerleştinmi iice
Ay nekadar heyecansız yazmışlın, bişey çıkmadı sandıydımBi baktım çifft çizgi yazıyo
en iyisini yapmışsın canım. benim bozulan ütü şuydu; TEFAL ULTRAGLISS 4550 T
yarencim ben tedbiri önceden aldım hep hazır su koydum ütüye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?