2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben altı teflon gibi olanlardan almanı tavsiye ederim cnm Tefal buharlı ütüler var benimki ondan çok çabuk açılıyor çamaşırlar annemin aldığı çoktan bozuldu çöpe attım gittim beğendimi aldım...sende buharlı tefala bi bak bence..

benim bozulan da tefal'di canım. ultragliss mi ne, hani şu kireci önleyenlerden, ama buranın suyundaki kireci hiç birşey önleyemez sanırım. sonradan kattledan falan su koydum ama geç kalmışım sanırım neyse zaten aklımda vardı kazanlı ütü almak ama İzmir'e temelli dönünce diyordum, erkene alınmış oldu.

zeynebimmm çok hızlı çıktın sen ya ev taşınmış, Ordu'ya gidilmiş bir de üstüne bebiş gelmiştir inşallah

benimki onlardandı canım

ay yok cnm ya yakında değilde napim artık arabayla gidip gelir annemlerede yakın değil anahtarda yok zaten onlarda..
babam gitmiş bakmış, çıkartmışım ütünün fişini.. oh rahatladım

enki, hemen buraya da yaz test sonucunu :101:

selam kızlar günaydın herkese.
Enkidu, hayırlısı olsun. Hamilesin bencede çünkü ikinci çizgi hafif bile görünse hamile olma ihtimalin çok çok yüksek.
Çünkü henüz yeni olduğu için horman değerlerin çok artmamamıştır. o yüzden rengi soluktur.

yeni evinden memnunmusun canım...yerleştinmi iice

Ay nekadar heyecansız yazmışlın, bişey çıkmadı sandıydım Bi baktım çifft çizgi yazıyo

memnunum canım yok daha yerleşemedim yavaş yavaş artık

henüz inanamdığımdandır galiba korkuyorum kan testinin negatif çıkmasından akşam şoka giridm zaten yatağa oturdum kaldım eşim diyo moralin bozuldu dedim yok

kızlar sıkı durun evet hamileymişim hemde 5-6haftalık yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

şuan elim ayağım titriyor heyecandan sevinçten ağlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…