2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

[
kızlar sıkı durun evet hamileymişim hemde 5-6haftalık yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

şuan elim ayağım titriyor heyecandan sevinçten ağlıcam

ayy valla tüylerim diken diken oldu çok sevindim canım allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:))

kızlar sıkı durun evet hamileymişim hemde 5-6haftalık yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

şuan elim ayağım titriyor heyecandan sevinçten ağlıcam
ay bolun heyecanını da böyle paylaşmıştık, sıra kimde acaba
hayırlı olsun canımm, sağlıkla büyüsün bebiş

[

ayy valla tüylerim diken diken oldu çok sevindim canım allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:))

bide bana sor canım kalbim duracakmış gibi her tarafım titriyor amin canım işallah allahım herkese nasip etsin bu mutluluğu

canım benim çooooooook sevindim. Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri nasip etsin inşallah

ay bolun heyecanını da böyle paylaşmıştık, sıra kimde acaba
hayırlı olsun canımm, sağlıkla büyüsün bebiş

valla ya benimde aklıma geldi canım tekrar yaşadım sanki:))

bende merak ediyorum sıradaki şanslı anne adayı kim olacak bakalım:)

İlk eşin öğrendi ne güzel Tepkisi ne oldu?

akşam şok oldu dalga geçme diyor kalemlemi boyadın yoksa diyor valla çift çizgi bu diyor gözlerinin içi gülüyodu resmen kucakladı sıkıyo dedim dur canım acıyo sen yat dinlen ne istiyosun diyor seni bir beslemeye çekmek lazım diyor işten ne zamn çıkıyosun diyo dedim yürü git noluyo ne işten çıkması

bugünde o aldı ya nasıl söylesem bilmiyorum diyor korktum kalbim o an durdu sanki nefes alamadım sonra müjdemi isterim dedi sonucu verdi taksiyle geçerken toplantısı varmış 10da gülüyodu leyla gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…