2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar kayınvaldeniz sizi yemeğe çağıracağı zaman sizi mi arar eşinizimi????
Farketmiyo onun için, düşünmez pek öyle şeyleri.. özel olarak davet etmiyo gerçi, cumartesi gelin yawrum özledim der.. eşim de "bakarız anne, nigara söylim" der.. öyle karar verip gideriz, yada arar haftaya gelcez deriz.. bizde hep böyle oluyo

bide bana sor canım kalbim duracakmış gibi her tarafım titriyor amin canım işallah allahım herkese nasip etsin bu mutluluğu

Ne güzel bir haber bilyodum hamile olduğunu bende aynını yaşadım umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
benim tavsiyem 3 aylık olmadan söleme herkese bana herkes dedi ama biz heyecandan herkese söleyledik düşük yapınca bir garip oldum herkes hamile biliyordu ama düşüğüde öğrenmiş oldu böylece biraz garip olmuştum..bidaha hamile kalırsam eşime bile geç söylicem herkese söylüyor çünkü...:84:

çok dikkat et cnm ev temizliği v.s yapma şu sıralar yorma fazla kendini hemen folic asite başla doktor verir zaten ... zaman zaman yat dinlen yani bünyeyede bağlı tabi.. ayrıca çok sık muayene olmaya gitme biraz bekle 2 ayın dolsun kontrele gidersin iyi bir kadın d. doktoru edin....
haaa unutmadan iyi pişmemiş et yemeee......salam sosis ayrıca sakın yeme....! bide kedi köpekten uzak dur özellikle sokaktakilerden..bunlar düşüğe neden oluyor...gerginde olmaaa ...

bizdede hep eşimi arareşimde bana sormadan tamam demezne diye hep onu ararıp davet ediyosun son söz benden çıkıyo biliyosun işte ara bana sor..gitmiycem dedim eşime seni davet etmiş oluyo sen git dedim..bağırdım

Boşver canım keşke bende ayrı otursaydımda eşimi arasaydı hep..

Bu bi kaç gündür iyice sinir olmaya başladım

bende öyle sinir oluyorum kızı burda olunca 360 derece dönüyo ya ..normalde arar sorar hiç arayıp sormuyo sonuçta ben burda gurbetteyim dimi kimsem yok araması lazım..bende gittiğim zaman tavırlı davraıyorum

kızlar kayınvaldeniz sizi yemeğe çağıracağı zaman sizi mi arar eşinizimi????

cnm benimkini biliyosun zaten benle pek alakası yok beni hiç aramaz ne yemek için ne başka bişe için:)

ama ben bu sonuçtan bişe anlamadım

sonuç 9018 *var eşim doktoramı sordum dedi bişe dedi ama anlamdım

canım o gebeliğin kandaki oranı baya yüksek çıkmış benimki 809 çıkmıştı ama ben tam adet günü bakmıştım sen geciktirdin şimdi bu oranın iki günde bir ikiye katlaması gerekiyor buda sağlıklı olduğunu gösterir bebişin kaç gün geçti seninki?

evet çok güzel bir haber nerden biliyodun canım içinemi doğmuştu amin canım işallah sende kısa zamanda tekrar hamile kalırsın
eşimde akşam öle dedi 2-3aylık olsun öyle söyleriz dedi bilmiyorum ama ne zamn söyleriz
evimde ayakta gidiyor sanki canım evi taşıdıkya geçen hafta çok işim var düna kşam lavaboyu banyoyu tuz ruhu çamaşır suyu bir sürü daha temizlik maddesiyle yıkadım biraz tıkadı işim bitince testi yapmıştım folik asit kullanıyorum zaten yok gitmicem zaten etle aram yok ama yemme gerekiyo salam sosis sevmem ama nasıl gergin sinirli olmamayı başarırım bilmiyorum

tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım sağolasın

bizdede hep eşimi arareşimde bana sormadan tamam demezne diye hep onu ararıp davet ediyosun son söz benden çıkıyo biliyosun işte ara bana sor..gitmiycem dedim eşime seni davet etmiş oluyo sen git dedim..bağırdım
benim kayınvalidem beni de arar, yani kim denk gelirse
seninkisi de belki öyle düşünmüştür, hani çalışıyosun felan oğlunu aramıştır daha rahat konuşmuştur.. seni rahatsız etmek istememiştir gibi düşün canım :26:

13ünde olmam lazımdı galiba geçen ayda 11 gün geçikmişti geçikmiş şeklinde olduğum tarihte hesapladım 13ündeydi ama olmadım

zeynep bence hemen gitmelisin doktora çünkü benim keseyi görmeden ve kalp atışlarını duymadan içim rahat etmemişti allah korusun bebek oluşmuyo yada dış gebelik olabiliyo bunları düşünerek hemen aynıı gün gitmiştim doktora ama yinede sen bilirisn tabi..

benimbi ara net gitti birşey yazamadım.
Enkidu tebrik ederim canım. Sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah.
İstiyormuydunuz peki bebek Enkidu?

bende öyle sinir oluyorum kızı burda olunca 360 derece dönüyo ya ..normalde arar sorar hiç arayıp sormuyo sonuçta ben burda gurbetteyim dimi kimsem yok araması lazım..bende gittiğim zaman tavırlı davraıyorum

benimde aynı senin gibi gurbette anne gibi olmuyor k.valideler malesef benimde eşime söyler eşimde bana sorar ama sonuçta sölemiş hayır mı diyeceksin gideceksin mecbur uyuzzz k.valideler

kayınvaldecim biizi yemeğe çağırmış eşimi aramış ona söylemiş..beni arayıp söylemesini beklerdim..eşime bende gitmiyorumm dedim seni davet etmiş sen git dedim

funda boşver yüzgöz olma eşini arasın bişe oluncada onu arasın samimi olmaya gerek görmüyorum ben takmıyorum ayrıca bir görev gibi gidiyorum yerine getiriyorum onlarıda zırtpırt davet etmiyorum zaten.

temzilik maddeleriyle fazla haşır neşir olma bence...çokta yorma k.validen yada annen felan gelip yapsınlar ağır işleri benden demesi yormaaaaaa

temzilik maddeleriyle fazla haşır neşir olma bence...çokta yorma k.validen yada annen felan gelip yapsınlar ağır işleri benden demesi yormaaaaaa

bencede eşini araması daha iyi. seni ararsa hayır diyemiceksin tamam dicen falan filan boşver.
oğlunu arasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…