eşimle konuştum dedimki gidelim tamam dedim sen istiyosun diye gidicem dedim..yok dedi sen gitmek istemiyosun gitmiycem dedi:26:benimde aynı senin gibi gurbette anne gibi olmuyor k.valideler malesef benimde eşime söyler eşimde bana sorar ama sonuçta sölemiş hayır mı diyeceksin gideceksin mecbur uyuzzz k.valideler
bizim aramız çok iyiydi canım ne zamanki kızı geldi sevgili görümcem kayınvaldem 360 derece döner..kızından korkuyo sanırım..haklısın sanırım ben çok takıyorum gereğinden fazla önemsiyorum sanırımfunda boşver yüzgöz olma eşini arasın bişe oluncada onu arasın samimi olmaya gerek görmüyorum bentakmıyorum ayrıca bir görev gibi gidiyorum yerine getiriyorum onlarıda zırtpırt davet etmiyorum zaten.
ama eşimde çalışıyo nigarcım..canım benim sağol olumlu yönlendirmek için söylüyosunbenim kayınvalidem beni de arar, yani kim denk gelirse
seninkisi de belki öyle düşünmüştür, hani çalışıyosun felan oğlunu aramıştır daha rahat konuşmuştur.. Seni rahatsız etmek istememiştir gibi düşün canım :26:
funda boşver yüzgöz olma eşini arasın bişe oluncada onu arasın samimi olmaya gerek görmüyorum bentakmıyorum ayrıca bir görev gibi gidiyorum yerine getiriyorum onlarıda zırtpırt davet etmiyorum zaten.
kızlar sıkı durun evet hamileymişim hemde 5-6haftalık yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
şuan elim ayağım titriyor heyecandan sevinçten ağlıcam
teşekkür ederim canım amin işallah evet istiyorduk
kendileri yaratıyolar bu ortamı sonrada cana yakın sıcak olmamızı bekliyolaraynen bende görev gibi görüyorm gidiyorm zaten misafir gibiyim aynı:)hiç bişe ellemiyorum zaten bu halde yapamamda yani beklemesinler bazen uyuz oluyorm tabi hep ona söyledikleri için aman napim diyorm ondan sonrada..
bencede fundam bırak naparsa yapsın fazla mıhatap olma saygıda kusur etme fazlada sıkı fıkı olma
benimde geçen pazar taşınırken l koltuğum odaya sığmadı mecburen kayınvalidemlere gönderdik 3tane raf vardı ayakkabılık davlumbaz hepsi gitti koltuksuz kaldım eşimin tlfnu bendeydi abisi aradı baktım annesi ban diyo niye çıktınız bekleseydiniz marta kadar mart gelincede 2-3ay daha kalırdınız çıkmazdınız bahane olurdu diyor koltuk sığmamış napıcaksınız diyor bir sürü şey daha benim zaten canım burnumda sinirlendim sesimi ykselttim biraz dedim bizmi istedik kadın çıkın dedi çıktık evet sığmadı koltuk yapıcak bişeyim yok dedim almıcam şimdilik sonra bakarız dedim kapatıyoum deyip kapattım dahada beni aramadı eşim aradı gönderdim alın diye sonra onu aradılar ben daha konuşmadım sinirlendim evde koltukları var kullanmadığı onlardan göndereyim diyor dedim eşime istemiyorum
bizde bu aralar düşünüyoruz da. doktora gideyim mi yoksa direk folik asit alıp kullansam mı karar veremedim.
Sizin ilk denemede mi oldu?
Kızlar slmm.............
Gözünaydın canımm çok sevindim gerçekten senin adına Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun
canım ya gidemediğine üzüldüm keşke 3 4 gün eşinle gitme şansın olsaydı evdekilerde çok sevinirdi. Ama tüm bayramıda mutsuz geçirme eşinle vakit geçirip eğlenmeye bak. Tabiki sürekli k.validene gitme bayramlaş dön belki son günde onlar sana gelirler. Bilmioum ama?kızlar bize tatil 9 gün ben burda napcam yaa 9 ufff eşim göndermedi bilyosunuz ilk senemiz ilk bayramımız die ama ben ilk defa annemden ayrı bayram geçirecem ...kayınvalidem bide akıl verio oğlunun yanında: bak kızım beni k. valide gibi görme bence ilk seneniz senin bunu söylememen lazım kendin düşünmen alzım kendi kızının kıçından ayrılmıyor anlamaz tabiii.Eşime destek çıkan belli oldu çıbanın başı demek gönderme diyen hain uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz belli oldu şimdi...ama yazdım kenara gitmicem anneme ama bayramıda onlara zırpırt gidecemi düşünyosa yanılıyor eşimle gider bayramlar dönerim... cafede oturcam süslenip...Off gıcık oldum şimdi....
bizde bu aralar düşünüyoruz da. doktora gideyim mi yoksa direk folik asit alıp kullansam mı karar veremedim.
Sizin ilk denemede mi oldu?
kızlar bize tatil 9 gün ben burda napcam yaa 9 ufff eşim göndermedi bilyosunuz ilk senemiz ilk bayramımız die ama ben ilk defa annemden ayrı bayram geçirecem ...kayınvalidem bide akıl verio oğlunun yanında: bak kızım beni k. valide gibi görme bence ilk seneniz senin bunu söylememen lazım kendin düşünmen alzım kendi kızının kıçından ayrılmıyor anlamaz tabiii.Eşime destek çıkan belli oldu çıbanın başı demek gönderme diyen hain uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz belli oldu şimdi...ama yazdım kenara gitmicem anneme ama bayramıda onlara zırpırt gidecemi düşünyosa yanılıyor eşimle gider bayramlar dönerim... cafede oturcam süslenip...Off gıcık oldum şimdi....
kızlar bize tatil 9 gün ben burda napcam yaa 9 ufff eşim göndermedi bilyosunuz ilk senemiz ilk bayramımız die ama ben ilk defa annemden ayrı bayram geçirecem ...kayınvalidem bide akıl verio oğlunun yanında: bak kızım beni k. valide gibi görme bence ilk seneniz senin bunu söylememen lazım kendin düşünmen alzım kendi kızının kıçından ayrılmıyor anlamaz tabiii.Eşime destek çıkan belli oldu çıbanın başı demek gönderme diyen hain uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz belli oldu şimdi...ama yazdım kenara gitmicem anneme ama bayramıda onlara zırpırt gidecemi düşünyosa yanılıyor eşimle gider bayramlar dönerim... cafede oturcam süslenip...Off gıcık oldum şimdi....
canım folik asiti ben arakadışımn tavsiyesiyle başladım oda bebek hemşiresi doktorda verdi ama birs ürü test istiyor git bencede
çok mantıklıfunda boşver yüzgöz olma eşini arasın bişe oluncada onu arasın samimi olmaya gerek görmüyorum bentakmıyorum ayrıca bir görev gibi gidiyorum yerine getiriyorum onlarıda zırtpırt davet etmiyorum zaten.
evet yaa sizin aranız çok iyiydi ya, haftanın bir kaç günü yemeğe gidiyodunuz iş çıkışı felan :26: o zaman seni mi arıyodu canım?bizim aramız çok iyiydi canım ne zamanki kızı geldi sevgili görümcem kayınvaldem 360 derece döner..kızından korkuyo sanırım..haklısın sanırım ben çok takıyorum gereğinden fazla önemsiyorum sanırım
kendileri yaratıyolar bu ortamı sonrada cana yakın sıcak olmamızı bekliyolar
peki canım
Allah alla yardım yok iyice laf var sanki siz bilmiyosunuz ne yapmanız gerektiğinisinir şeyler
bencede fundam bırak naparsa yapsın fazla mıhatap olma saygıda kusur etme fazlada sıkı fıkı olma
benimde geçen pazar taşınırken L koltuğum odaya sığmadı mecburen kayınvalidemlere gönderdik 3tane raf vardı ayakkabılık davlumbaz hepsi gitti koltuksuz kaldım eşimin tlfnu bendeydi abisi aradı baktım annesi ban diyo niye çıktınız bekleseydiniz marta kadar mart gelincede 2-3ay daha kalırdınız çıkmazdınız bahane olurdu diyor koltuk sığmamış napıcaksınız diyor bir sürü şey daha benim zaten canım burnumda sinirlendim sesimi ykselttim biraz dedim bizmi istedik kadın çıkın dedi çıktık evet sığmadı koltuk yapıcak bişeyim yok dedim almıcam şimdilik sonra bakarız dedim kapatıyoum deyip kapattım dahada beni aramadı eşim aradı gönderdim alın diye sonra onu aradılar ben daha konuşmadım sinirlendim evde koltukları var kullanmadığı onlardan göndereyim diyor dedim eşime istemiyorum
kendileri yaratıyolar bu ortamı sonrada cana yakın sıcak olmamızı bekliyolar
peki canım
Allah alla yardım yok iyice laf var sanki siz bilmiyosunuz ne yapmanız gerektiğinisinir şeyler
aynen cnm bide sıcak olmayıncada yine biz suçlu oluyoz ya yaklaşmıyoruz diye alla hiç umrumda değil bu mesafe ii bu kadar ilgisiz,düşüncesiz insanlarla ancak bu şekilde görüşebilirim kocamla gider kocamla gelirim ne ararım ne sorarım bu kadar olmaz ya valla aklıma geldikçe sinir oluyorm insan hiçmi merak etmez onuçta taşıdığım torunu yani hiç nasılsın falan demez oğlunun gözünün içine bakarak ee neyapıyosunuz der sadece uyuz nolacak ayy bak yine sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?