canım ya gidemediğine üzüldüm keşke 3 4 gün eşinle gitme şansın olsaydı evdekilerde çok sevinirdi. Ama tüm bayramıda mutsuz geçirme eşinle vakit geçirip eğlenmeye bak. Tabiki sürekli k.validene gitme bayramlaş dön belki son günde onlar sana gelirler. Bilmioum ama?
yaa muhattap olmuosun o zaman da suçlu sensin eşlerimiz hep laf sölüo nie böle davranıosun die seviyeli olunca suratsız samimi olunca saygısız diolar kendi patavatsızlıklarına hiç bakmıolar maalesef.
yok bana gelmesinler ben gider bayramlar dönerim onlara hizmet etmek istemiyorummcafede olacak eşim bende kös kös otururum ancak bir kahvaltı ederiz herhalde eşimle....başkada bişi yapcamızı hiç sanmıyorum kötü davranmıcam ama yazdım kenara gün gelir devran döner..
ben 2. kez kurban bayrami ile birlikte yanliz geciriyorum + burda bayram oldugunu bile unutuyorsun
herkes calisiyor gidicek kimse yok cok daha berbat bir sey yani.
çok teşekkür ederim canım amin canım allahım herkese taddırsın
haklısın yurtdışında öyle...Arkdaşlarına git cnm Türkler yokmu sana yakın? insan buruk oluyor işte aileden uzak böyle .....
evet canım diyorum ya görümcem gelince böyle davranıyo artık o kıskanıuyomu ondan korkuyomu daha mesageli davranıyo..evet ozaman arıyodu beni canımçok mantıklı
evet yaa sizin aranız çok iyiydi ya, haftanın bir kaç günü yemeğe gidiyodunuz iş çıkışı felan :26: o zaman seni mi arıyodu canım?
ayy boşver canım hiç sinirlenme bide senin bebeğin var boşver aramasın ona ihtiyacın yokki çok şükür annen yanındaaynen cnm bide sıcak olmayıncada yine biz suçlu oluyoz ya yaklaşmıyoruz diye alla hiç umrumda değil bu mesafe ii bu kadar ilgisiz,düşüncesiz insanlarla ancak bu şekilde görüşebilirim kocamla gider kocamla gelirim ne ararım ne sorarım bu kadar olmaz ya valla aklıma geldikçe sinir oluyorm insan hiçmi merak etmez onuçta taşıdığım torunu yani hiç nasılsın falan demez oğlunun gözünün içine bakarak ee neyapıyosunuz der sadece uyuz nolacak ayy bak yine sinirlendim
yadımı biz istemedik evi topladık taşınmadan 1gün önce haber verdi eşim haber ver dedim benden bilirler dedim yok dedi uğraşama şimdi onlaral dedi ya hiç susmuyolar çok tez canlılar ben bunalırım öle yardıma gelelim dediler eşim gerek yok dedi ama sonra bana haftaiçi çağıralım gelsinler merak ederler dedi dedim uğraşamam şimdi zaten yorulmuşum mutfak eşyaları gümüşlükteki cam eşyalar bide kıyafetlerim yıkanıp yerlerine koyulacak onların yapacağı bişe yok dedim evi yerleştirir öyle çağırırım dedim aramdılar bende aramadım
aynen bende görev gibi görüyorm gidiyorm zaten misafir gibiyim aynı:)hiç bişe ellemiyorum zaten bu halde yapamamda yani beklemesinler bazen uyuz oluyorm tabi hep ona söyledikleri için aman napim diyorm ondan sonrada..
tabiki devran dönecek onlar bizleri çok ararlar ama şimdi öle çok kırıolar ki en çokta eşlerimizle kavga etmemize sebep oluolar ben ona dayanamıoum yaa
sonra da dio ki herkes evinde huzurlu olsun ben başka bişi istemem. Ama istio yani huzuru da hep kendi kaçırıo laflarıyla.
ayy bunlar hep aynı model haaa...sanki benim k.v anlatıosun....geçen oğlunu abuuu çocuğuma diye sevdi mıncıkladı....
ben varım diye bu triplere giriyor yaa
ay ayy bir bebisimiz daha geliyor....
cok svndim cnm allah hayirlisi ile dogmasini nasip eder ins.
ayy bunlar hep aynı model haaa...sanki benim k.v anlatıosun....geçen oğlunu abuuu çocuğuma diye sevdi mıncıkladı....
ben varım diye bu triplere giriyor yaa
kızlar sıkı durun evet hamileymişim hemde 5-6haftalık yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
şuan elim ayağım titriyor heyecandan sevinçten ağlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?