2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yok bana gelmesinler ben gider bayramlar dönerim onlara hizmet etmek istemiyorumm cafede olacak eşim bende kös kös otururum ancak bir kahvaltı ederiz herhalde eşimle....başkada bişi yapcamızı hiç sanmıyorum kötü davranmıcam ama yazdım kenara gün gelir devran döner..

bende miray gibi düşünüoum bi görevmiş gibi eşime de sölüoum ben üstüme düşeni yaptım senin için gittim geldim. Oda bana zoraki yapıosan yapma bunu görev gibi nie düşünüosun die kızıo?

ama bende
aaa anne baba die koşarak gidemioum tabiki ne beklio ki?

yaa muhattap olmuosun o zaman da suçlu sensin eşlerimiz hep laf sölüo nie böle davranıosun die seviyeli olunca suratsız samimi olunca saygısız diolar kendi patavatsızlıklarına hiç bakmıolar maalesef.

benimki öle bişe diyemiyor malesef ben önceden öyle değildim düğünde yaptıklarından dolayı soğudum ve kendimi ister istemez geri çektim annesine karşı kendisinede dedim soğudum insanlara tekrar ısınamıyorum diye imkansız diye ama seni sevdiğim için senin annen olduğu için denicem dedim ama zor bakalım hatta bebek olursa ben bakarım diyodu tamam diyodum ama işle ilgili değiiklik olmazsa ben işten çıkıp kendim bakıcam baktırmıyorum o istedi ben bişe yapmadım

tabiki devran dönecek onlar bizleri çok ararlar ama şimdi öle çok kırıolar ki en çokta eşlerimizle kavga etmemize sebep oluolar ben ona dayanamıoum yaa

sonra da dio ki herkes evinde huzurlu olsun ben başka bişi istemem. Ama istio yani huzuru da hep kendi kaçırıo laflarıyla.

ben 2. kez kurban bayrami ile birlikte yanliz geciriyorum + burda bayram oldugunu bile unutuyorsun

herkes calisiyor gidicek kimse yok cok daha berbat bir sey yani.

haklısın yurtdışında öyle...Arkdaşlarına git cnm Türkler yokmu sana yakın? insan buruk oluyor işte aileden uzak böyle .....

cok pis bir hava var burada yaa kara bulutlar birde hava sicak cok bunaltici. (

temizlik yapmam gerek ama daha baslayamadim canim istemiyor (

çok mantıklı

evet yaa sizin aranız çok iyiydi ya, haftanın bir kaç günü yemeğe gidiyodunuz iş çıkışı felan :26: o zaman seni mi arıyodu canım?
evet canım diyorum ya görümcem gelince böyle davranıyo artık o kıskanıuyomu ondan korkuyomu daha mesageli davranıyo..evet ozaman arıyodu beni canım
ayy boşver canım hiç sinirlenme bide senin bebeğin var boşver aramasın ona ihtiyacın yokki çok şükür annen yanında

iyi yapmışın canım:13:

aynen bende görev gibi görüyorm gidiyorm zaten misafir gibiyim aynı:)hiç bişe ellemiyorum zaten bu halde yapamamda yani beklemesinler bazen uyuz oluyorm tabi hep ona söyledikleri için aman napim diyorm ondan sonrada..

aynısını yapıyorum hiçbişeye dokunmuyorum...misafir gibi git gel süper oluyor...:82:

ayy bunlar hep aynı model haaa...sanki benim k.v anlatıosun....geçen oğlunu abuuu çocuğuma diye sevdi mıncıkladı....
ben varım diye bu triplere giriyor yaa

sabahtan beri okuyorum ama yazamadım bir türlü kayınvalide konusuna biraz yabancıyım ben. malum evlendim buraya geldim. pek bi ilişkimiz olmadı.

siz nasıl oruç tutuyorsunuz, gerçekten anlamıyorum, harikasınız yani. ben şuanda titremeye başladım açlıktan. birazdan sinirlenmeye başlarım, 2'ye kadar yiyemezsem oturur ağlarım sebepsiz yere:84::84:

ayy bunlar hep aynı model haaa...sanki benim k.v anlatıosun....geçen oğlunu abuuu çocuğuma diye sevdi mıncıkladı....
ben varım diye bu triplere giriyor yaa

ay o ne ya öyle, bebek gibi. senin evinin erkeği sonuçta o, evlenmiş barklanmış, nerdeyse baba olacak. çok sinir bir durum

kızlar sıkı durun evet hamileymişim hemde 5-6haftalık yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

şuan elim ayağım titriyor heyecandan sevinçten ağlıcam

ayyy canıımmm çok sevindimmmm
tebriklerrr hayırlı uğurlu olsun cxanımmmmmmm
5-6 haftalık he

çok sevindim yaaaaaaa:118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…