2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

buarada ütülerden bahsetmişiniz, benmkide tefal ...sanki kullnm kılv.da çeşme suyu kullanın diyodu ..ben bazen damacna ve çeşmeyi karıştırym bazende sırf damacanadan koyuyom...kulavuzu bulamadım daha :)

eşim net bişey söylememiş fundaya soruyum demiş..oda beni aradı ne yapıyosun nasılsın 2 gündür konuşamadık filan evet dedim bende torunların ve kızın gelince bizim pabucumuz dama atıldı dedimoda şaşırdı şaka yapıyorum dedim artık..neyse akşama ne yemek yapıyosun dedi bende henüz düşünmedim dedim köfte yapıcam sizde gelin dedi yalnız biz akşam çaya arkadaşlara gidicez dedim olsun dedi yemeğe gelin maksat bi arada olmak deditamam geliriz dedim bende..bak böyle davransın canımı yesin

aferin kayınvalidene fundam. bak kadın aramış seni de. belki eşin de biraz çıtlatmıştır durumu. ama senin de şakayla karışık söylemen iyi olmuş bence

aferin kayınvalidene fundam. bak kadın aramış seni de. belki eşin de biraz çıtlatmıştır durumu. ama senin de şakayla karışık söylemen iyi olmuş bence

ben aratmadım diyo canım ama o aratmışsa bile olsun bilsin kırıldığımısöylerimki benay yaren az kaldı canım ailelerimize kavuşmamıza

Hepinizden dertliyim bu kaynana konusunda. Onun için ben hiç girmiyim konuya.

geçenlerde eşim saç sakal traş olmuştu, akşam benden önce gelmiş eve süprüz yapmış (traş olunca çok yakışıklı oluyo, atlıyom üstüne:78:)..neyse tabisi traşını kutladım ben evde..

sonra kaynanamlara çıktık....kaynanam başladı oğlunu sevmeye öyle görünce :) uzaktan ama ..gel dedi bi öpeyim koklayım...
sonra bana döndü dedi "ay ama arzu der sana noluyo ben öpcem diye ", eşimde dedi" olmaz karım kızar anne" bende deidm " ben öptüm anne merak etme:89:"

" e gel ozaman öpeyim oğlum "dedi, eşim gitmedi öptürtmedi

tabi bunlar öyle şakayla sölenen laflar da artık adamlar da pek sevdirmiyo öyle çocuk gibi...

canım benim ya üzülme.. maşallah sen çok sabırlısın arkadaşım ..allah inşallah sana mükafatını verir ama içine atma sakın hasta olursun

Kaç gündür eşime patlıyorum zaten iyice dırdırcı oldum

Demin eşim aradı bayramın ilk günü programını söyledi. Akraba ziyaretleri ile geçecek. İyi güzel dedim ama bu program bi bozulsun yemin ederim kimseye gitmem dedim.

Eşimde araba var diye özel şoförleri yaptılar. Sonuçta şirket aracı bu öyle her istedikleri yerede gidilmezki!
Görümcem diyor ben şuna gidicem k.validem diyor ben buna gidicem. Bizi götür. Eşim sıralamayı yapmış bozarlarsa bu sefer sessiz kalmam.

senin kaynana tam senin kafadan canımşakacı
evet canım sende artık yavaş yavaş sesini çıkarsanada yazık

Son düzenleme:
bizimde her bayram ilk günü eşimin babanesine gidilir kahvaltıya...
demin daha konuştuk :) dedim 2.günü annemlere gidiyoruz kahvaltıya isterse olmaz desingidicez

ben aratmadım diyo canım ama o aratmışsa bile olsun bilsin kırıldığımısöylerimki benay yaren az kaldı canım ailelerimize kavuşmamıza
eşin aratmış ama çok iyi yapmış, bilsin yani kırıldığını.. bundan sonra seni arayıp davet eder
..
off yarım saat uyumuşum yukarıda daha kötü oldum ((

evet canım sende artık yavaş yavaş sesini çıkarsanada yazık

Bende eşime üzülüyorum oraya götür buraya götür diyorlar kimse demiyor bütün gün araba sürüyor biraz dinlensin. kvalidem kendiliğinden planlar yapıyor. görümcemin çocuğu bakıcıda evlerine 5 mt uzaklıkta. Kocası evde oturuyor. K.validem diyorki kızına çocuğu biz alıp sana getiririz. Eşimde kimse beni düşünmüyor kocası evdeyken ben neden gidip alıyorum benim adıma niye kararlar alıyorsun diye annesiyle tartıştı konuşmuyorlar şimdi. Çünkü fazlasıyla alıngan k.validem. Bir kelimeye bile alınır. (Bi gün bize alınmış nedenini yine bilmiyorum görümcemden öğrendim bize iyi geceler demiş cvp vermemişiz. Ben duymadım ki eşimde duymamış kendi kendine alınmış)

Görümcemde araba olayını cumartesi yaptı yine eşimi çıldırttı kavga ettiler. Küstüler. bana, bunların arasına giren kötü olur diyen k.validem oğlu ile kızına konuşma yasağı koyuyor. bi daha sakın birbirinize gidip gelmeyin kızım gelmek isterse gelebilir sonuçta benimde evim dedi. 1 haftadır huzurumuz kaçtı.

Dünde işyerinden kızına yemek getirmiş bize getirmemiş.Evdede hiç yemek yok. İftara 20 dk. vardı eve gittiğimde. Aceleyle köfte kızarttım çiğ köfte aldık yolda. Bide hazır çorba yaptım ezan okunduğunda daha sofra kurulu değildi. Bide eve gidip onun sevdiği kabak çorbasını yaptım bugün için.

eşin aratmış ama çok iyi yapmış, bilsin yani kırıldığını.. bundan sonra seni arayıp davet eder
..
off yarım saat uyumuşum yukarıda daha kötü oldum ((
yemin etti nigarım o aratmamışbende bu kız nerelerdeyse dedim
evet o konuda iyi, yoksa ben bazen düşünmeden sakaşık laflr diyebiliym:26: alındı kırıldı küstü derdi olmuyo bizde

maşallah canım

2 kişilik ypsaydın dicem mübarek gün
senin yaptığından o da mı yedi....köftelerden

2 kişilik ypsaydın dicem mübarek gün
senin yaptığından o da mı yedi....köftelerden

Yedi tabi. Kendiside oruçlu. Bide mutfağa girmiş bize yardım edeceğine kızına tatlı getirmiş onu tabağa koyuyor. Bizede getirmiş ama koşuyor kızınınkini ayırıyo. Şeytan dedi bağır çık şu mutfaktan zaten küçük ayak altnda geziyon sonra dedim uyma şeytana. BAktı ki biz koşuşturuyoruz aldı eline 3 tabak yardım etti sözde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…