benimki öle bişe diyemiyor malesef ben önceden öyle değildim düğünde yaptıklarından dolayı soğudum ve kendimi ister istemez geri çektim annesine karşı kendisinede dedim soğudum insanlara tekrar ısınamıyorum diye imkansız diye ama seni sevdiğim için senin annen olduğu için denicem dedim ama zor bakalım hatta bebek olursa ben bakarım diyodu tamam diyodum ama işle ilgili değiiklik olmazsa ben işten çıkıp kendim bakıcam baktırmıyorum o istedi ben bişe yapmadım
Bende eşime üzülüyorum oraya götür buraya götür diyorlar kimse demiyor bütün gün araba sürüyor biraz dinlensin. kvalidem kendiliğinden planlar yapıyor. görümcemin çocuğu bakıcıda evlerine 5 mt uzaklıkta. Kocası evde oturuyor. K.validem diyorki kızına çocuğu biz alıp sana getiririz. Eşimde kimse beni düşünmüyor kocası evdeyken ben neden gidip alıyorum benim adıma niye kararlar alıyorsun diye annesiyle tartıştı konuşmuyorlar şimdi. Çünkü fazlasıyla alıngan k.validem. Bir kelimeye bile alınır. (Bi gün bize alınmış nedenini yine bilmiyorum görümcemden öğrendim bize iyi geceler demiş cvp vermemişiz. Ben duymadım ki eşimde duymamış kendi kendine alınmış)
Görümcemde araba olayını cumartesi yaptı yine eşimi çıldırttı kavga ettiler. Küstüler. bana, bunların arasına giren kötü olur diyen k.validem oğlu ile kızına konuşma yasağı koyuyor. bi daha sakın birbirinize gidip gelmeyin kızım gelmek isterse gelebilir sonuçta benimde evim dedi. 1 haftadır huzurumuz kaçtı.
Dünde işyerinden kızına yemek getirmiş bize getirmemiş.Evdede hiç yemek yok. İftara 20 dk. vardı eve gittiğimde. Aceleyle köfte kızarttım çiğ köfte aldık yolda. Bide hazır çorba yaptım ezan okunduğunda daha sofra kurulu değildi. Bide eve gidip onun sevdiği kabak çorbasını yaptım bugün için.
Hepinizden dertliyim bu kaynana konusunda. Onun için ben hiç girmiyim konuya.
nigarımmmm bir bakcaksın 1 seneniz dolmuş
elfiş valla ne diyim senin şu kayınvalidene. ayıp ya, insan kendine yemek yapıp yedireni düşünmez mi hiç? inşallah ilerleyen zamanlarda kıymetini bilir. ama bence bütün fettanlık senin görümcende. onun hakkında hiç iyi şeyler düşünmüyorum ben
ben hele hiç konuşmayayım..
Bide dün k.validemin işyerinin orda eşimi bekliyoruz. Görümcemin misafiri gelecek diye erken çıkmış o da yok. Eşimin halası aradı trafik çok bugün bize gelin dedi.Beklediğimiz yerede çok yakın evi. Sırf elimizde biraz makarna var ve çocuğu biz alıcaz diye gidemedik. Eşimde ona kızdı bizi düşünmüyorsun elindeki bi tabak yemeği kızına yetiştirmeye çalışıyorsun bide üstüne üstlük bebeği üstleniyorsun biz alırız diye. Öyle tartışma büyüdü yolda ağlıyacaktım nerdeyse. Pazar günüde alışverişe gidicez eşime diyorki kendine benim karttan bi kot al. bende dedim bizim karttan alırız çünkü banada alıcaz.İyi o zaman sizin karttan alın dedi. O kadar bozuldum ki yolda ağladım eşimde üzülme boşver ben geçen gün bana bi kot al demiştim diye öyle dedi ama gerçekten çok üzüldüm
bende kızlara katılıyorum, görümcen fitne fesat sokuyo kadının aklına.. o fişneklemese anlaşırsınız gibime geliyo :26:
ben uzağım, ayda bir gidiyorum 1 defa da onlar geliyo.. walla çok iyi böylesi
ama onlara yakın taşınmamız için baskı yapıyolar hala o ayrı mevzu
bende yarenayla aynı şeyi düşünüyorum canım bütün herşey görümcenin başı altından çıkıyo
aynen canım, hiç boş kalmaz evimaman yok sen böyle iyisin boşver yakına taşınma zırt pırt gelirler sizinkiler
niye canım hayırdır:26:
niye canım hayırdır:26:
aynen canım, hiç boş kalmaz evim
Allahtan benim görümcem yok :26:
düğünden önce çok iyiydik biz. çok samimiydik. benim ailemide el üstüne tutuyorlardı.
ama düğün zamanı acayip değiştiler. düğünde kına gecesinde bir sürü şeyler oldu.
çok üzüldüm çok kırıldım. sürekli gidip gelelim her günümüzü onlarla geçirelim hep onu istiyorlar bende sevmiyorum
bu kadar içli dışlı olmayı bide aileme karşı tavırları değişti 1 seneyi geçti evliliğimiz annemler 5-6 defa gittiler.
ölüm oldu hastalık oldu bayram oldu her seferinde gittiler. annemler bi de daha büyük yaş olarak.
bi gelin yemeğine bile almadılar annemleri. ama düğünden önce böyle değildi. işte bu değişimler beni de değiştirdi.
1,5 ay önce bir kapıştı kayınpederimle. gitmedik. en son işte hafta sonu tatildelerdi. çağırdılar bizide bizde gittik.
Ama eskisi gibi değilim. olamam da artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?