2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nigarımmmm bir bakcaksın 1 seneniz dolmuş

elfiş valla ne diyim senin şu kayınvalidene. ayıp ya, insan kendine yemek yapıp yedireni düşünmez mi hiç? inşallah ilerleyen zamanlarda kıymetini bilir. ama bence bütün fettanlık senin görümcende. onun hakkında hiç iyi şeyler düşünmüyorum ben

aynen bende anı durumdayım seninle. kendileri ettiler kendileri buldular.

canım yaa tabiki senin durumun daha kötü. Biz yine halimize şükretmeliyiz. Ya valla çok ilginçler bi bizlere laf sölüolar bunlar kardeş araya giremezsiniz -ki zaten girmiouz bile. Bi de zaman geçio iki kardeşi de birbirine kötülüo. Oğullarını da bi kıskanıolar sinir oluoum. Biz evlenmeden şunu al git başımdan bunun bu siniri canıma yetti die yakınırdı. Şimdi ahhh oğlummm deyip duruo ((

Bide dün k.validemin işyerinin orda eşimi bekliyoruz. Görümcemin misafiri gelecek diye erken çıkmış o da yok. Eşimin halası aradı trafik çok bugün bize gelin dedi.Beklediğimiz yerede çok yakın evi. Sırf elimizde biraz makarna var ve çocuğu biz alıcaz diye gidemedik. Eşimde ona kızdı bizi düşünmüyorsun elindeki bi tabak yemeği kızına yetiştirmeye çalışıyorsun bide üstüne üstlük bebeği üstleniyorsun biz alırız diye. Öyle tartışma büyüdü yolda ağlıyacaktım nerdeyse. Pazar günüde alışverişe gidicez eşime diyorki kendine benim karttan bi kot al. bende dedim bizim karttan alırız çünkü banada alıcaz.İyi o zaman sizin karttan alın dedi. O kadar bozuldum ki yolda ağladım eşimde üzülme boşver ben geçen gün bana bi kot al demiştim diye öyle dedi ama gerçekten çok üzüldüm

bende kızlara katılıyorum, görümcen fitne fesat sokuyo kadının aklına.. o fişneklemese anlaşırsınız gibime geliyo :26:

ben uzağım, ayda bir gidiyorum 1 defa da onlar geliyo.. walla çok iyi böylesi
ama onlara yakın taşınmamız için baskı yapıyolar hala o ayrı mevzu

ayy canım yaa ( çok sinir oldum valla. Allah sana sabır versin. Ya çocuğum karısıyla mutlu olsun ben susup köşemde oturuyum demio. Senin kot işin içine girince kendi kartınızla alın ne demek yaa.

aman yok sen böyle iyisin boşver yakına taşınma zırt pırt gelirler sizinkiler

bende yarenayla aynı şeyi düşünüyorum canım bütün herşey görümcenin başı altından çıkıyo

Öyle zaten çok kıskanıyor sürekli annesini kışkırtıyor. Keşke k.validem bilet bulsaydıda bu bayram gitseydi banada iyi gelirdi biraz eşimle kafamı dinlerdim. Çünkü k.validem evde olunca görümcemlede çok sık görüşüyoruz

ama en önemlisi eşin farkında sana üzülme dediğine göre annesinin huysuzluğunun farkında benimki yaa annemde öle hayatım napım işte sende alttan al dio
ya bende böleyim alttan alamam sindiremem abuk subuk lafları ama senin eşin ii yani. Zaten onun için katlanıosundur.

niye canım hayırdır:26:

düğünden önce çok iyiydik biz. çok samimiydik. benim ailemide el üstüne tutuyorlardı.
ama düğün zamanı acayip değiştiler. düğünde kına gecesinde bir sürü şeyler oldu.
çok üzüldüm çok kırıldım. sürekli gidip gelelim her günümüzü onlarla geçirelim hep onu istiyorlar bende sevmiyorum
bu kadar içli dışlı olmayı bide aileme karşı tavırları değiştir 1 seneyi geçti evliliğimiz annemler 5-6 defa gittiler.
ölüm oldu hastalık oldu bayram oldu her seferinde gittiler. annemler bi de daha büyük yaş olarak.
bi gelin yemeğine bile almadılar annemleri. ama düğünden önce böyle değildi. işte bu değişimler beni de değiştirdi.
1,5 ay önce bir kapıştı kayınpederimle. gitmedik. en son işte hafta sonu tatildelerdi. çağırdılar bizide bizde gittik.
Ama eskisi gibi değilim. olamam da artık.

niye canım hayırdır:26:

düğünden önce çok iyiydik biz. çok samimiydik. benim ailemide el üstüne tutuyorlardı.
ama düğün zamanı acayip değiştiler. düğünde kına gecesinde bir sürü şeyler oldu.
çok üzüldüm çok kırıldım. sürekli gidip gelelim her günümüzü onlarla geçirelim hep onu istiyorlar bende sevmiyorum
bu kadar içli dışlı olmayı bide aileme karşı tavırları değişti 1 seneyi geçti evliliğimiz annemler 5-6 defa gittiler.
ölüm oldu hastalık oldu bayram oldu her seferinde gittiler. annemler bi de daha büyük yaş olarak.
bi gelin yemeğine bile almadılar annemleri. ama düğünden önce böyle değildi. işte bu değişimler beni de değiştirdi.
1,5 ay önce bir kapıştı kayınpederimle. gitmedik. en son işte hafta sonu tatildelerdi. çağırdılar bizide bizde gittik.
Ama eskisi gibi değilim. olamam da artık.

elfim kıyamam ,hep susmandan böyle..deseydin "anne 1 kotumu çok gördün" ben olsam derdim..alacağımdan değil ama yinede sölerdim bilsin bozulduğumu...
o herşeye alınıyosa bende alınırım banane

herşey karşılıklı evet ama sizinki hiç adil değil, hep kaynanana maşallah

Aman nektarcım sakın öyle bişey yapmayın biraz durumunuzu toplayınca krediyle bi eve girin sizede ev bakamazlar artık.

Dilekcim tabiki eşim için katlanıyorum ses etmiyorum. Birde eşim hep savunur beni. Sadece onlara karşı değil kimsenin beni ezmesine izin vermez. Bak bu işyerindeki kızla ilgili problemlerim var geçen gün eşim dedi gelip konuşucam onunla. K.validem dedi senin konuşman çok saçma olur sen neden karışıyorsun. Bide bana dedi ona anlatma böyle şeyleri. Ona anlatmıcamda kime anlatıcam dedim bende

k.pederlemi kapıştın:26:ü

ama var öle kaynanadan beter k.pederler...şahsen benim kaynanamın başında var öle kaynanayla k.peder

anladım canım resmen 360 derece dönmüşler kendileri kaybeder öyle davranırlarsa sende böyle davranırsın..boşver hiç canını sıkma görmezden gel ozaman sende onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…