2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Son düzenleme:

Öyle canım. Evimde huzurum olsun başka bişey istemiyorum. Dün mutfak çok dağılmıştı eşimle birlikte topladık koltuğu açtık uzandık. İçeri bile gelmedi bozulmuştur kesin. İyi geceler bile demeden yattı. Bende dün nasıl olduysa hiç oralı olmadım valla. bunadamı alındı diye düşünmekten bıktım. Pazar gününden beri mesafeliyim

bizim evlerimiz yakın 10 dak falan..ama o konuda düşünceliler zırt pırt gelmezler davet edersem gelirler..çok sık çağırır amaaman iyiki yok görümcen:18:

benimde görümcem yok ama 3 tane elti var biri henüz gelmedi ama olsun. Gelen ikisi yetio. Cahillikleri saflıklarıyla.

elficim allahtan eşin iyi canım kayınvaldende biraz sanki ondan üzerine geliyo hırsından yani eşinin sana davranışlarına bakıyo kıskanıyo eşin seni koruyo hakkını savunuyo ya kayınvalden dahada çileden çıkıyo

Merhaba özlem aramıza hoş geldn bende ebru memnun oldum

Aramıza hoşgeldin özlem bende özge..

Menun oldum Özlem, Nigar ben de

ay Allahım yok artık yol geçen hanı olarak görüyo sizin evi galiba

mrb cnm mem.oldum.

ayy buldum pardons yaaa yareni görmüştüm ilkinde luxxor bide... sonrasında gördüm nek çiçek bile vermiş mucx fundada yazmış...son olarakta zuzu yazmış güzellerim benim..gankalarım

yapmam zaten Filizim, inş bir gün ev alırız dediğin gibi ortadan kalkar bu ev mevzusu
kayınvaliden resmen küçük çocuk gibi, yaşlandıkça çocuklaşır insanlar evet ama seninkisi okadar da yaşlı değil 5 yaşında çocuk gibi yaa :26: ay hiç tahammülüm olmaz benim öyle insanlara, çok sabırlısın..
bendede elti yok çokkk şükür bide onlarla uğraşamazdım valla
ben eltimi çok seviyorummmm çok iyidir, umarım hep böyle oluruz onunla, çok iyi arkadaşız :))))

Son düzenleme:

maşallah canım sana iyisi denk gelmiş şanslısın umarım hep böyle olursunuzfacede varmı eltin merak ettim

benimkinin hoşuna gidiyo zevten dört köşe zaten mıncıklanıp pohpohlanma delisi......

benimkinin hoşuna gidiyo zevten dört köşe zaten mıncıklanıp pohpohlanma delisi......

ayy bu kadar olur yaa! aynı yani bana da dio erkek kısmına herşey anlatılmaz kızım. Ama kendi özel durumuna kadar sölüo yeri gelio. Benimde kocam anlatırım tabi herşeyi bilen tek insan sanane yani. Karışma işte huzurumu bozma ıyyyyyyyy (((

bencede elficim birazda eşinin sana yaklaşımından yapıyodur bu huysuzlukları ama negüzel eşinin seni böyle sahiplenmesi benimkini düşünürsem böyle bi durumda bana derdi yaşlı kadın boşver aldırma falan ben ezilirdim heralde annesine laf sölemezdi seninki ne güzel konduruyo lafını sende aç gözlerini artık ve bu kadar ii niyetli davranma helede o görümcene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…