selam kızlar bende 2010 ekimde evlenenlerdenim topikte aranıza yeni katıldım şimdi geçmişi okuyorum bakalım neler yazmışsınız.:66:[/QUOTE .!.:1982a ve miray hoşgeldiniz öncelikle. minişimiz aydanımızın da belirttiği gibi bizim ufak tefek topik adetlerimiz var, yeni gelen arkadaşlarla daha rahat kaynaşmak adına ufacıık isteklerimiz oluyor.
adınız, yaşınız, mesleğiniz, ne zaman evlendiniz, nerde yaşıyorsunuz vs. gibi kendinizi tanıtan bilgiler ve bir deeee foto istiyoruz mümkünse. bu topicte hemen herkes birbirinin hem gerçek adını bilir, hem de fotosunu görmüştür. bunlar sanalda olan arkadaşlığımızı sohbetimiz kadar gerçeğe dönüştürebilmek adına yaptığımız şeyler. zaten zamanla siz de sohbetimizin samimiyetini görürsünüz. şimdiden teşekkürler...
ayyyy çok resmi gördüm kendimi biran için
Günaydın kızlar nasılsınız? Ben bu topiğe dün girdim biraz hareketli gibi yanlışmıyım 4000 lerde olduna göre...
kızlar geçmişe baktım da hiçbiriniz bana mrb felan bile dememişsiniz ben dün ganka olduk dedim amabitek yaren bişiler yazmış çok üzüldümmmmmmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkk
elfim kıyamam ,hep susmandan böyle..deseydin "anne 1 kotumu çok gördün" ben olsam derdim..alacağımdan değil ama yinede sölerdim bilsin bozulduğumu...
o herşeye alınıyosa bende alınırım banane
herşey karşılıklı evet ama sizinki hiç adil değil, hep kaynanana maşallah
bizim evlerimiz yakın 10 dak falan..ama o konuda düşünceliler zırt pırt gelmezler davet edersem gelirler..çok sık çağırır amaaman iyiki yok görümcen:18:
Seacım boşver ailende ona göre davransın artık. Onlarda gitmesinler.
bendede elti yok çokkk şükür bide onlarla uğraşamazdım vallabenimde görümcem yok ama 3 tane elti var biri henüz gelmedi ama olsun. Gelen ikisi yetio. Cahillikleri saflıklarıyla.
bendede elti yok çokkk şükür bide onlarla uğraşamazdım valla
Merhaba özlem aramıza hoş geldn bende ebru memnun oldum
Memnun oldum ebru ne güzel bir topik böyle herkes çok sıcak burda ben diğer topiklerde fazla durmadım ama burası güzel...Buarada ramazanınız mübarek olsun oruç tutanlarada allah kabul etsin benim bünyem kaldırmıyor tutamıyorum en fazlada susuzluk zor...
memnun oldum miray. ben de ayşe. 27 yaşındayım, Lefkoşa'da oturuyorum, grafikerim. 20 Haziran'da evlendim. ama biz foto isteriz kiii:98::98: bu arada bizim Antalya'da bir arkadaşımız daha var. tanışırsın onunla da.
maşallah diyelim topikimize lütfennn
Aramıza hoşgeldin özlem bende özge..
Menun oldum Özlem, Nigar ben de
ay Allahım yok artıkyol geçen hanı olarak görüyo sizin evi galiba
Hoşgeldin Özlem:13: Ben de luxxor28 yaşımı 3 gün önce doldurdum 29 demeye dilim varmıyor, 18 eylül 2010de evlendim memurum ama çılıştığım yeri sevmiom yeniden kpssye hazırlanıcam. Bebek yapma çalışmalarımız var öle işte
Özge ben seni de tanımıyorum tatlım sen de hoşgeldin
ayy kusura bakma canım bugün çok yoğunum kafam bi milyon:18lsun bak doğum gününü ilk ben kutlamış oldum
merhabe miray ben funda 26 yaşındayım yönetici asistanlığı yapıyorum 1 yıllık evliyim
boll amma yüzsüzmüş bunlar canım
mrb cnm mem.oldum.
ayy buldum pardons yaaa yareni görmüştüm ilkinde luxxor bide... sonrasında gördüm nek çiçek bile vermiş mucxfundada yazmış...son olarakta zuzu yazmış güzellerim benim..gankalarım
yapmam zaten Filizim, inş bir gün ev alırız dediğin gibi ortadan kalkar bu ev mevzusuAman nektarcım sakın öyle bişey yapmayın biraz durumunuzu toplayınca krediyle bi eve girin sizede ev bakamazlar artık.
Dilekcim tabiki eşim için katlanıyorum ses etmiyorum. Birde eşim hep savunur beni. Sadece onlara karşı değil kimsenin beni ezmesine izin vermez. Bak bu işyerindeki kızla ilgili problemlerim var geçen gün eşim dedi gelip konuşucam onunla. K.validem dedi senin konuşman çok saçma olur sen neden karışıyorsun. Bide bana dedi ona anlatma böyle şeyleri. Ona anlatmıcamda kime anlatıcam dedim bende
ben eltimi çok seviyorummmmbendede elti yok çokkk şükür bide onlarla uğraşamazdım valla
yapmam zaten Filizim, inş bir gün ev alırız dediğin gibi ortadan kalkar bu ev mevzusu
kayınvaliden resmen küçük çocuk gibi, yaşlandıkça çocuklaşır insanlar evet ama seninkisi okadar da yaşlı değil 5 yaşında çocuk gibi yaa :26: ay hiç tahammülüm olmaz benim öyle insanlara, çok sabırlısın..
ben eltimi çok seviyorummmmçok iyidir, umarım hep böyle oluruz onunla, çok iyi arkadaşız :))))
geçenlerde eşim saç sakal traş olmuştu, akşam benden önce gelmiş eve süprüz yapmış (traş olunca çok yakışıklı oluyo, atlıyom üstüne:78:)..neyse tabisi traşını kutladım ben evde..
sonra kaynanamlara çıktık....kaynanam başladı oğlunu sevmeye öyle görünce :) uzaktan ama ..gel dedi bi öpeyim koklayım...
sonra bana döndü dedi "ay ama arzu der sana noluyo ben öpcem diye ", eşimde dedi" olmaz karım kızar anne" bende deidm " ben öptüm anne merak etme:89:"
" e gel ozaman öpeyim oğlum "dedi, eşim gitmedi öptürtmedi
tabi bunlar öyle şakayla sölenen laflar da artık adamlar da pek sevdirmiyo öyle çocuk gibi...
geçenlerde eşim saç sakal traş olmuştu, akşam benden önce gelmiş eve süprüz yapmış (traş olunca çok yakışıklı oluyo, atlıyom üstüne:78:)..neyse tabisi traşını kutladım ben evde..
sonra kaynanamlara çıktık....kaynanam başladı oğlunu sevmeye öyle görünce :) uzaktan ama ..gel dedi bi öpeyim koklayım...
sonra bana döndü dedi "ay ama arzu der sana noluyo ben öpcem diye ", eşimde dedi" olmaz karım kızar anne" bende deidm " ben öptüm anne merak etme:89:"
tabi bunlar öyle şakayla sölenen laflar da artık adamlar da pek sevdirmiyo öyle çocuk gibi...
naaadar seveceniiimayy buldum pardons yaaa yareni görmüştüm ilkinde luxxor bide... sonrasında gördüm nek çiçek bile vermiş mucxfundada yazmış...son olarakta zuzu yazmış güzellerim benim..gankalarım
Aman nektarcım sakın öyle bişey yapmayın biraz durumunuzu toplayınca krediyle bi eve girin sizede ev bakamazlar artık.
Dilekcim tabiki eşim için katlanıyorum ses etmiyorum. Birde eşim hep savunur beni. Sadece onlara karşı değil kimsenin beni ezmesine izin vermez. Bak bu işyerindeki kızla ilgili problemlerim var geçen gün eşim dedi gelip konuşucam onunla. K.validem dedi senin konuşman çok saçma olur sen neden karışıyorsun. Bide bana dedi ona anlatma böyle şeyleri. Ona anlatmıcamda kime anlatıcam dedim bende
elficim allahtan eşin iyi canım kayınvaldende biraz sanki ondan üzerine geliyo hırsından yani eşinin sana davranışlarına bakıyo kıskanıyo eşin seni koruyo hakkını savunuyo ya kayınvalden dahada çileden çıkıyo
yok.. face yasak onamaşallah canım sana iyisi denk gelmiş şanslısın umarım hep böyle olursunuzfacede varmı eltin merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?