Bende eşime üzülüyorum oraya götür buraya götür diyorlar kimse demiyor bütün gün araba sürüyor biraz dinlensin. kvalidem kendiliğinden planlar yapıyor. görümcemin çocuğu bakıcıda evlerine 5 mt uzaklıkta. Kocası evde oturuyor. K.validem diyorki kızına çocuğu biz alıp sana getiririz. Eşimde kimse beni düşünmüyor kocası evdeyken ben neden gidip alıyorum benim adıma niye kararlar alıyorsun diye annesiyle tartıştı konuşmuyorlar şimdi. Çünkü fazlasıyla alıngan k.validem. Bir kelimeye bile alınır. (Bi gün bize alınmış nedenini yine bilmiyorum görümcemden öğrendim bize iyi geceler demiş cvp vermemişiz. Ben duymadım ki eşimde duymamış kendi kendine alınmış)
Görümcemde araba olayını cumartesi yaptı yine eşimi çıldırttı kavga ettiler. Küstüler. bana, bunların arasına giren kötü olur diyen k.validem oğlu ile kızına konuşma yasağı koyuyor. bi daha sakın birbirinize gidip gelmeyin kızım gelmek isterse gelebilir sonuçta benimde evim dedi. 1 haftadır huzurumuz kaçtı.
Dünde işyerinden kızına yemek getirmiş bize getirmemiş.Evdede hiç yemek yok. İftara 20 dk. vardı eve gittiğimde. Aceleyle köfte kızarttım çiğ köfte aldık yolda. Bide hazır çorba yaptım ezan okunduğunda daha sofra kurulu değildi. Bide eve gidip onun sevdiği kabak çorbasını yaptım bugün için.
Ee ben nerdeyim ? Ben tatildeyken gelmiştin galiba
evet sen yoktun elif ben seni yeni sanmıştım sende baya olmuş geleli ama ben geldiğimde yoktun...
bencede elficim birazda eşinin sana yaklaşımından yapıyodur bu huysuzlukları ama negüzel eşinin seni böyle sahiplenmesi benimkini düşünürsem böyle bi durumda bana derdi yaşlı kadın boşver aldırma falan ben ezilirdim heralde annesine laf sölemezdi seninki ne güzel konduruyo lafını sende aç gözlerini artık ve bu kadar ii niyetli davranma helede o görümcene..
ben de 3 tane görümce var, 3 tane de eltim var şuanda, sırada 2 erkek var evlenmemişbir eltim benden küçük, biri benimle yaşıt, benimle yaşıt olanın 7 yaşında oğlu, 5 yaşında da kızı var uzakta olmanın etkisi, hiç biriyle problem yaşamadım, yaşıcak vakit olmadı. ama evlenmeden önce de sık görüşürdük hepsiyle o zaman da bir problem olmadı. eşimin annesi en çok eşime düşkündür, onu sever, okşar falan. ben eşimi alıp da buraya getirince bana teşekkür etmişlerdi. annem bize kaldı, şimdi mecbur bizi sevecek falan die
ayyy canıımmm çok sevindimmmm
tebriklerrr hayırlı uğurlu olsun cxanımmmmmmm
5-6 haftalık he
çok sevindim yaaaaaaa:118::118:
ne kadar kalabalıkmış aileleri yaa. Uzakta olman ii olmuş valla sorunlar yaşanırdı mutlaka. Eeee annesi o kadar düşkündü de şimdi sana tepki göstermio mu aldın götürdün gibilerinden.
valla ilk başlarda biz buraya gelirken yapmadığını bırakmadı, ağladı sızladı falan. ama bana karşı birşey yapamadı. kınaya ve nikahımıza gelmedi, zaten ben de gelsin istememiştim. şimdi de uzaktan uzaktan gayet iyiyiz. hatta eşim buraya alışamadığı zamanlarda dönelim diye baskı yapıyordu bana. ben de annesine şikayet ettim en son, o da demiş oğlum gelmeyin, burda iş yok, birşey yokbenim kayınvalidem biraz maddiyatçı, en çok parayı kim getirirse onu seviyor, ki bekarken para en çok benim eşimden akıyordu, o yüzden evlencez diye düşman oldu bana, ben de ona tabii şimdi oraya gidersek onlardan yardım isteriz falan diye istemiyor dönelim İzmir'e. eşim de bunun farkında.
benim eşim 9 kardeş, 3 kız, 6 erkek
ooo yarenim maşallah baya kalabalıklar inşallah döndüğünüzde problem yaşamazsınız.
kızlar akşama ne yemeğiniz var?
Evet genç hatta benden 5-6 ay küçükgördüm nigaroda daha gençmiş iyi bari canım arkadaş olmuş sana ne güzel
ooo yarenim maşallah baya kalabalıklar inşallah döndüğünüzde problem yaşamazsınız.
kızlar akşama ne yemeğiniz var?
bi de maddiyatçı oluolar evet yaşlandıkça daha çok düşüolar sanırım. Eşin ne iş yapıo peki şimdi özel diilse. Bi de nerdesiniz ki siz ben başları pek bilmediğim için okuoum ama kalabalığız karışıo hatlar bende. Senin ailende izmirde dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?