2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çok üzüldüm elifcim şimdi okuyabildim.bu eşinin ailesi çok içiçeler gördüğüm kadarıyla görümce sizden çıkmıyor..çok zor görümce nedir gel bana bide allah sor o gülen suratların altında ne tilkiler yatar..Neyse sen kendini üzme en önemlisi eşinin seni sevip koruması o hep yanında olursa(seni tutarsa) vızz gelir kaynana gördüğüm kadarıyla kıskanç oğlunun sana değer vermesi onun huzurunu kaçırmış salla hiç ciddiye alma küsmü hiç neden küstün sorma kavga mı ediyo oğluyla karışma diyorum yaa kızlar bu k.validelerle hiç yüz göz olunmaya gelmiyor..arada eşinle dışarı çıksana öle planlar yapın evde fazla durmayın sizinde hayatınız var..Görümcenle hiç içli dışlı olmas ısrrını verme benim ağzım yandı amannnn amannn

ohhh evi temizledim bitti isim biraz takilim sizede

sonra derslerim var onlari yapim.

sonrada kaynanama gidicem pizza yapicakmis bugün iyi yemek derdinden kurtuldum.

selam şekerler. uzun zaman oldu katılamadım aranıza. çoğu yerleri okuyamadım. yaklaşık 1 haftadır bulantılarım devam ediyor. ne yapacağımı bilemiyorum artık. dün tüm gün yattım başım o kadar çok ağrıdı ki. tuzlu kraker de yedim. sık sık aralıklarla da az yedim ama yine faydası olmadı. içinizde tecrübeli arkadaşlar varsa bulantıya karşı yardımlarınızı bekliyorum sokağa çıkmaya korkar oldum. :18:

evet sen yoktun elif ben seni yeni sanmıştım sende baya olmuş geleli ama ben geldiğimde yoktun...

Tatil dönüşü işlere dalmışım dır. Seni atlamışım :))

kız bana niye elif diyon görümcemin adı :))

Benim adım filiz zaten biliyon faceden. Nickimde ELFİda :) Kızlar elfi diyorlar kısaca :))

benimkide seninkinden farksız inanmıyorum tıpkısının aynısı....:44:

acıktım yaa... bugün kız arkdaşımla buluşcam çıkışta ....alışveriş merkezinde hamburger yiceğiz çok özledim onu bitanecik arkdaşım benim..
kızlar keşke burda olsaydınız haftada bir buluşma ayarlardık.

yaaa kızlarrr birşey sorcam süper e ne oldu hiç girmiyor yada ben görmüyorum
bilgisi olan varmı?

ben de 3 tane görümce var, 3 tane de eltim var şuanda, sırada 2 erkek var evlenmemiş bir eltim benden küçük, biri benimle yaşıt, benimle yaşıt olanın 7 yaşında oğlu, 5 yaşında da kızı var uzakta olmanın etkisi, hiç biriyle problem yaşamadım, yaşıcak vakit olmadı. ama evlenmeden önce de sık görüşürdük hepsiyle o zaman da bir problem olmadı. eşimin annesi en çok eşime düşkündür, onu sever, okşar falan. ben eşimi alıp da buraya getirince bana teşekkür etmişlerdi. annem bize kaldı, şimdi mecbur bizi sevecek falan die

ne kadar kalabalıkmış aileleri yaa. Uzakta olman ii olmuş valla sorunlar yaşanırdı mutlaka. Eeee annesi o kadar düşkündü de şimdi sana tepki göstermio mu aldın götürdün gibilerinden.

ayyy canıımmm çok sevindimmmm
tebriklerrr hayırlı uğurlu olsun cxanımmmmmmm
5-6 haftalık he

çok sevindim yaaaaaaa:118::118:

çok sağol canım allahım herkese nasip etsin evet doktora göstermiş eşim sonuçları öle demiş 5-6haftalık diye sabhtan beri arıyo konuştuğumuzda sen iyimiisn nasılsın diyor iyyim noldu diyorum normalim normal değilsin diyor

ne kadar kalabalıkmış aileleri yaa. Uzakta olman ii olmuş valla sorunlar yaşanırdı mutlaka. Eeee annesi o kadar düşkündü de şimdi sana tepki göstermio mu aldın götürdün gibilerinden.

valla ilk başlarda biz buraya gelirken yapmadığını bırakmadı, ağladı sızladı falan. ama bana karşı birşey yapamadı. kınaya ve nikahımıza gelmedi, zaten ben de gelsin istememiştim. şimdi de uzaktan uzaktan gayet iyiyiz. hatta eşim buraya alışamadığı zamanlarda dönelim diye baskı yapıyordu bana. ben de annesine şikayet ettim en son, o da demiş oğlum gelmeyin, burda iş yok, birşey yok benim kayınvalidem biraz maddiyatçı, en çok parayı kim getirirse onu seviyor, ki bekarken para en çok benim eşimden akıyordu, o yüzden evlencez diye düşman oldu bana, ben de ona tabii şimdi oraya gidersek onlardan yardım isteriz falan diye istemiyor dönelim İzmir'e. eşim de bunun farkında.

benim eşim 9 kardeş, 3 kız, 6 erkek

ooo yarenim maşallah baya kalabalıklar inşallah döndüğünüzde problem yaşamazsınız.

kızlar akşama ne yemeğiniz var?

bi de maddiyatçı oluolar evet yaşlandıkça daha çok düşüolar sanırım. Eşin ne iş yapıo peki şimdi özel diilse. Bi de nerdesiniz ki siz ben başları pek bilmediğim için okuoum ama kalabalığız karışıo hatlar bende. Senin ailende izmirde dimi.

ooo yarenim maşallah baya kalabalıklar inşallah döndüğünüzde problem yaşamazsınız.

akşama zuzunun kulakları cınlasın. Kremalı pattis yapcam. Bide köfte. Çorba falan yapmıoum salata yoğurt annemden biraz tatlı aşırıoum bazen 2 çorba kaseyi ondan alıoum :)

gördüm nigaroda daha gençmiş iyi bari canım arkadaş olmuş sana ne güzel
Evet genç hatta benden 5-6 ay küçük

benim közlenmiş biberlerim var, onları yapıcam beşamel sosla, dünden kalan pilav var zaten..

yarenim cucrcuna olur k.validenin evi bayramlardaa eşin kaç numara? benim eltim mesela abisiyle evli, benden küçük sizde de oluyo mu öyle durumlar

ben şuanda Kıbrıs'ta yaşıyorum canım. eşim de matbaada çalışıyor. Eşimin ailesi de benim ailem de İzmir'deler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…