2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ooo yarenim maşallah baya kalabalıklar inşallah döndüğünüzde problem yaşamazsınız.

kızlar akşama ne yemeğiniz var?

Benim sadece çorbam var ve aklımda hiçbir yemek yok. K.validem getirirmi bilmiyorum. Getirmezse bi makarna yaparım

yarenim cucrcuna olur k.validenin evi bayramlardaa eşin kaç numara? benim eltim mesela abisiyle evli, benden küçük sizde de oluyo mu öyle durumlar

evet canım bizden 1 sene önce eşimin bir abisi evlendi, onun eşi benden 5 yaş falan küçük, diğer abisinin eşi benimle yaşıt, hatta baksak ay olarak ondan büyük bile çıkarım kesin ama onun 7 yaşında bir oğlu, 5 yaşında bir kızı var. eşim dalga geçiyor bazen en yaşlı hatunu ben aldım ya olmaz ki diye

ayy KIBRISS ne güzel :) peki nie gittiniz?
izmire gitmek içinde deli oluosun cuma akşamı mı çıkcaktınız yola?

burda iş imkanımız daha iyi, maaş olarak, sosyal haklar olarak. o yüzden evlenince buraya geldik, biraz para toparlayıp döncez inşallah. İzmire aşığım ben, o yüzden deli oluyorum gideyim diye. İzmirimden sonra burası köy gibi kalıyor. Cuma gecesi gidiyoruz hayırlısıyla. şimdi o 1 saatlik yol geçmez bana havada

canım hayırlısıyla kavuşursun inşallah cuma günü ailene ben izmire hiç gitmedim ama öle çok merak edioum ki urla falan kavak yellerinde görüoum çok hoşuma gidio. Seneye gitmek istioum. Sizde inşallah maddi açıdan durumu toparlayıp dönersiniz.

cnm o nektarımın yemeği
ay yerim ki seni benim yerime düzeltmiş
bizde de en büyük gelin ben olucam galiba, bi abisi var o da çıtırla evlenir kesin

ben geçen hafta zuzudan duyup yapmıştım
zuzu tarif etmedi ki bunu, hatta tadını da sevmedi bizim zorumuzla yaptı.. karıştırıyosun sen, fundadan duymuş olabilirsin kimden duyup duymaman da önemli değil zaten

Son düzenleme:
başım ağrıyo yarına ve ertesi güne misafirim var ve birsürü işim varcumartesi yola çıkıcam daha valizim hazır değil izin süresi belli değil off çok gerginim bu aralar

canım beğen tuşuna bastım çünkü ogün zuzu yapacaktı dilek bende yapıyım falan dedi öyle bi muhabbet döndü ogünü hatırlıyorum ben artık yemek muhabbetlerine çok girmiyorum nigarcımkremalı pattisi senden öğrendikçok da seviyorummm

canım beğen tuşuna bastım çünkü ogün zuzu yapacaktı dilek bende yapıyım falan dedi öyle bi muhabbet döndü ogünü hatırlıyorum ben artık yemek muhabbetlerine çok girmiyorum nigarcımkremalı pattisi senden öğrendikçok da seviyorummm

ben de girmiyorum canım artık yemek muhabbetlerine, yanisi tarif olaylarına
kimseye tarif yazmiycam, çokbilmişlik gibi görünüyo.. ki benim çevremdekiler bana hep "tanıdığım en mütevazi insan" der :)) konuyu kapatalım şimdi, açız gerginiz.. korkuyorum artık topikte bişeyin yanlış anlaşılacağından
son 1 saat :84: :84:

ayy bana verin yaa bişe demicem sözz yemek bulamıyorum yapacak

yaa pattis diyen zuzu diil mi?
ama yemeği sen tarif etmiştin sanırım nigarcım :)

canım öyle şey olurmu biz soruyoruz sende veriyosun tarif :13:yazdıklarım gitmiyo off:18:bugün bende çok acıktım ya mahvoldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…