- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
ooo yarenim maşallah baya kalabalıklar inşallah döndüğünüzde problem yaşamazsınız.
kızlar akşama ne yemeğiniz var?
ben şuanda Kıbrıs'ta yaşıyorum canım. eşim de matbaada çalışıyor. Eşimin ailesi de benim ailem de İzmir'deler.
akşama zuzunun kulakları cınlasın. Kremalı pattis yapcam. Bide köfte. Çorba falan yapmıoum salata yoğurt annemden biraz tatlı aşırıoum bazen 2 çorba kaseyi ondan alıoum :)
yarenim cucrcuna olur k.validenin evi bayramlardaaeşin kaç numara? benim eltim mesela abisiyle evli, benden küçük sizde de oluyo mu öyle durumlar
ayy KIBRISS ne güzel :) peki nie gittiniz?
izmire gitmek içinde deli oluosun cuma akşamı mı çıkcaktınız yola?
burda iş imkanımız daha iyi, maaş olarak, sosyal haklar olarak. o yüzden evlenince buraya geldik, biraz para toparlayıp döncez inşallah. İzmire aşığım ben, o yüzden deli oluyorum gideyim diye. İzmirimden sonra burası köy gibi kalıyor. Cuma gecesi gidiyoruz hayırlısıyla. şimdi o 1 saatlik yol geçmez bana havada
ay yerim ki senicnm o nektarımın yemeği
evet canım bizden 1 sene önce eşimin bir abisi evlendi, onun eşi benden 5 yaş falan küçük, diğer abisinin eşi benimle yaşıt, hatta baksak ay olarak ondan büyük bile çıkarım kesin ama onun 7 yaşında bir oğlu, 5 yaşında bir kızı var. eşim dalga geçiyor bazen en yaşlı hatunu ben aldım ya olmaz ki diye
zuzu tarif etmedi ki bunu, hatta tadını da sevmedi bizim zorumuzla yaptı.. karıştırıyosun sen, fundadan duymuş olabilirsinben geçen hafta zuzudan duyup yapmıştım
Funda da hemen beğen butonuna basmışben geçen hafta zuzudan duyup yapmıştım
başım ağrıyo yarına ve ertesi güne misafirim var ve birsürü işim varcumartesi yola çıkıcam daha valizim hazır değil izin süresi belli değil off çok gerginim bu aralar
ben de girmiyorum canım artık yemek muhabbetlerine, yanisi tarif olaylarınacanım beğen tuşuna bastım çünkü ogün zuzu yapacaktı dilek bende yapıyım falan dedi öyle bi muhabbet döndü ogünü hatırlıyorum ben artık yemek muhabbetlerine çok girmiyorum nigarcımkremalı pattisi senden öğrendik çok da seviyorummm
ben de girmiyorum canım artık yemek muhabbetlerine, yanisi tarif olaylarına
kimseye tarif yazmiycam, çokbilmişlik gibi görünüyo.. ki benim çevremdekiler bana hep "tanıdığım en mütevazi insan" der :)) konuyu kapatalım şimdi, açız gerginiz.. korkuyorum artık topikte bişeyin yanlış anlaşılacağından
son 1 saat :84: :84:
ay yerim ki senibenim yerime düzeltmiş
bizde de en büyük gelin ben olucam galiba, bi abisi var o da çıtırla evlenir kesin
zuzu tarif etmedi ki bunu, hatta tadını da sevmedi bizim zorumuzla yaptı.. karıştırıyosun sen, fundadan duymuş olabilirsinkimden duyup duymaman da önemli değil zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?