kavuştun yani tocanamerhaba kızlar
uğrayamadım ya eşim hala izinli evde. evde olunca hep bi işim oluyor tum gun ya
balımda bu ara gunduz ayakta gecede 12 ye kdr oturuyor bizimlebi uyuyos sona öğlene kdr
sizden ne var ne yok
kıyamam bolevet aslında iyi oluyo fikir alış verişi yapıyoduk:13:
merhaba kızlar
uğrayamadım ya eşim hala izinli evde. evde olunca hep bi işim oluyor tum gun ya
balımda bu ara gunduz ayakta gecede 12 ye kdr oturuyor bizimlebi uyuyos sona öğlene kdr
sizden ne var ne yok
kavuştum ve eşim yokken ona mektup yazdmkavuştun yani tocanagözün aydın canım, o balının gamzesinden öp benim için ısııııırrr
bu akşam hiç bişi yapmiycam
yemek yiyip yatıcam, star akademiyi izliycem
çok yorgunum yaa şu bayram tatili gelse de dinlensem
saol cnmsize iyi sohbetler kızlar:79:
Yapıyoduk ne demek ya yapmaya devam edin lüften iyi fikir oluyor çünkü :))
Merhaba ebru yoğunsun anlaşılan :) Bizide ihmal etme. Balında sıcaklardan bunalmıştır kıyamam ya çok şekerrrr
başım ağrıyo yarına ve ertesi güne misafirim var ve birsürü işim varcumartesi yola çıkıcam daha valizim hazır değil izin süresi belli değil off çok gerginim bu aralar
ben de girmiyorum canım artık yemek muhabbetlerine, yanisi tarif olaylarına
kimseye tarif yazmiycam, çokbilmişlik gibi görünüyo.. ki benim çevremdekiler bana hep "tanıdığım en mütevazi insan" der :)) konuyu kapatalım şimdi, açız gerginiz.. korkuyorum artık topikte bişeyin yanlış anlaşılacağından
son 1 saat :84: :84:
ay ben de merak ediyorum o yemeği, yarın eşim izinliymişayyy şu ramazan ayı geçsin de bu açlıktan oluşan alınganlıklar falan da son bulsun artık lütfen. öyle darılmaca gücenmece yok kızlar. güzel paylaşımlara da devam edin, kızdırmayın beni
dolaba baktım, kıymam ve patatesim dışında birşey yok evde. bu yüzden patates oturtma yapmaya karar verdim. ilk defa yapcam, umarım güzel birşey olur.
yanına da bulgur pilavı yaparım sanırım.
ben başlayım biran evvel, herkese iyi akşamlar kızlarrr
Seni bana yazmışlar hangi gün oynuyor ya
evet kızlar pazar günü, çoook hoş bi dizi şiddetle tavsiye ediyorumpazar akşamlarıydı sanırım:44::44:
pazar akşamlarıydı sanırım:44::44:
kızlar sıkı durun evet hamileymişim hemde 5-6haftalık yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
şuan elim ayağım titriyor heyecandan sevinçten ağlıcam
Elim ayağım titriyor çabuk akıl verin bana
Ben sekreter kızla yazışıyordum
buda faceden silmemiş
Bu yanımdaki kızda geçmiş bilgisayarına bütün yazışmaları dökmüş beni çağırdı kızın yanına . Tüm yazıları döktü önüme fena kavga ettik.
Elim ayağım titriyor çabuk akıl verin bana
buda faceden silmemiş
Bu yanımdaki kızda geçmiş bilgisayarına bütün yazışmaları dökmüş beni çağırdı kızın yanına . Tüm yazıları döktü önüme fena kavga ettik.
sende de blöf yapElim ayağım titriyor çabuk akıl verin bana
buda faceden silmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?