2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

merhaba kızlar

uğrayamadım ya eşim hala izinli evde. evde olunca hep bi işim oluyor tum gun ya
balımda bu ara gunduz ayakta gecede 12 ye kdr oturuyor bizimle bi uyuyos sona öğlene kdr

sizden ne var ne yok

merhaba kızlar

balımda bu ara gunduz ayakta gecede 12 ye kdr oturuyor bizimle bi uyuyos sona öğlene kdr

sizden ne var ne yok
kavuştun yani tocana gözün aydın canım, o balının gamzesinden öp benim için ısııııırrr

bu akşam hiç bişi yapmiycam
yemek yiyip yatıcam, star akademiyi izliycem
çok yorgunum yaa şu bayram tatili gelse de dinlensem

kıyamam bol evet aslında iyi oluyo fikir alış verişi yapıyoduk:13:

Yapıyoduk ne demek ya yapmaya devam edin lüften iyi fikir oluyor çünkü :))

merhaba kızlar

sizden ne var ne yok

Merhaba ebru yoğunsun anlaşılan :) Bizide ihmal etme. Balında sıcaklardan bunalmıştır kıyamam ya çok şekerrrr

kavuştum ve eşim yokken ona mektup yazdm öperm cnm baya şımarık olduk artrk dun yarı yaşımızı doldurduk. yarın kontrolu var aşıları var. bu haftada çok yogun. az kaldı bayrama son 1 hafta sık dişini:)

size iyi sohbetler kızlar:79:
saol cnm

Yapıyoduk ne demek ya yapmaya devam edin lüften iyi fikir oluyor çünkü :))

Merhaba ebru yoğunsun anlaşılan :) Bizide ihmal etme. Balında sıcaklardan bunalmıştır kıyamam ya çok şekerrrr

fırsat bulunca oturuyorum cnm. eşim kuaföre götürdü beni sonrada arkadaşlarına takılmş yalnız geldm eve. yemek yapıcm iftara.
size yazmadan duramam cnm ya. özlüyorum sizileri

başım ağrıyo yarına ve ertesi güne misafirim var ve birsürü işim varcumartesi yola çıkıcam daha valizim hazır değil izin süresi belli değil off çok gerginim bu aralar

canım bende de aynı durum söz konusu. sanırım biran önce gelsin istiyoruz, gelmiyor, o yüzden geriliyoruz. heyecan arttıkça daha gergin oluyoruz, off gelmedi gitti diye. insanın tahammülü kalmıyor sayılı gün kalınca

ayyy şu ramazan ayı geçsin de bu açlıktan oluşan alınganlıklar falan da son bulsun artık lütfen. öyle darılmaca gücenmece yok kızlar. güzel paylaşımlara da devam edin, kızdırmayın beni

dolaba baktım, kıymam ve patatesim dışında birşey yok evde. bu yüzden patates oturtma yapmaya karar verdim. ilk defa yapcam, umarım güzel birşey olur.
yanına da bulgur pilavı yaparım sanırım.

ben başlayım biran evvel, herkese iyi akşamlar kızlarrr

ay ben de merak ediyorum o yemeği, yarın eşim izinliymiş
sen yap yarenim, belki ben de yaparım :81:

Seni bana yazmışlar hangi gün oynuyor ya

pazar akşamlarıydı sanırım:44::44:
evet kızlar pazar günü, çoook hoş bi dizi şiddetle tavsiye ediyorum

kızlar sıkı durun evet hamileymişim hemde 5-6haftalık yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

şuan elim ayağım titriyor heyecandan sevinçten ağlıcam

ayyyy zeynepcimm benimd tüylerim diken diken oldu sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin allahım....
benim şu 30 lira ya aldığım test hiç cizgi çıkmadığı için çöp oldu eşime dedim akşam gelirken al bitane diye almayı unutmuş
miray ilk ben demişimdir sana merhaba hem yaren de demiş topiğin minişi aydanında dediği gibi .....diye... ağlarım mamane maname....

günaydın fıstıklar ben regl oldumyine 1 hafta öne geldiayy allah günah yazmasında dayanamıyodum son zamanlar artık iyi oldubugün misafiride rahat rahat ağarlarım..akşamdan evi süpürdüm yerleri sildim masamı hazırladım mezemi yaptım bi yemekler kaldı onları yaparım yetişir
seni bana yazmışlar dizisini bende izlemedim ama çok merak ediyorum

Günaydın Kızlar

Funda kayseriye gidicen ya onun içinde iyi olmuş temiz temiz gidersin.

Ben bayram günü olucam galiba. Arefe günüde olabilir yada mantarım geçmediği için gecikebilir de

Ya bugün kdv nin son günü en iyisi ben kaçayım bitince geleyim

İyi sohbetler şekerler

canım ozamana bitmez ama orda olmamamda iyi oldu gergin ve sinirli oluyorum ya olmadan önce çok şükür atlattımseni bana yazmışları izliyorum eğlenceli bi dizizye benziyokolay gelsin elfim

Elim ayağım titriyor çabuk akıl verin bana

Ben sekreter kızla yazışıyordum
buda faceden silmemiş

Bu yanımdaki kızda geçmiş bilgisayarına bütün yazışmaları dökmüş beni çağırdı kızın yanına . Tüm yazıları döktü önüme fena kavga ettik.

günaydın kızlar...

elficim ne yazdınki kızla ilgili?

o niye başkasının bilgisayarına bakıyoki anlamadım:44:ne fena bi kızmış ne yazmıştın canım ayy kötü olmuş facedede pencereyi temizlemeyince kalıyo hepsi

günaydın kızlar...

eşim dün akşam geldiğinde saat 1'i geçiyordu, onu bekledim. çok uykusuzum bugün. ne zamana ayılırım bilemiorum.

elfi ne yazmıştınız ki? ayrıca nasıl senin özel yazışmalarını okuyabiliyor!! terbiyesiz resmen ya. onun hakkında birşeyler mi yazıyordunuz ki?

sende de blöf yap
"senin benim hakkında dediklerini de ben biliyorum, herşey kulağıma geliyo.. bilmiyorummu sanıyorsun?
hatta kaç defa kulaklarımla da duydum " gibi şeyler söyle "seviyesiz tartışmalar içine girmemeik için sustum" felan gibi şeyler.. kesin kime ne demişim der.. sen daha iyi biliyosun gibi şeylerle kıvırabilirsin..
terbiyesiz kız yaaaa!!!!

sekreter kızın yerinde olsam bi güzel kavga ederdim onunla, "sen ne hakla benim facemi okuyorsun" diye

Günaydın herkesee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…